Ostoskori
Malta
Malta

Malta

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Malta

Elämykset kohteessa Malta

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Gozon saarikierros pienryhmässä
Retket

Gozon saarikierros pienryhmässä

Gozon ja Maltan välissä on vain kapea kanaali, mutta saarten erot ovat silmäänpistäviä. Gozo on vihreämpi, rennompi ja harvemmin asuttu. Retkellä vierailemme Victorian linnakkeella, Ggantijan temppeleissä, Ta'Pinun kirkossa ja Dwejra Bayssa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Mostan, Mdinan ja Hagar Qimin pienryhmäretki
Retket

Mostan, Mdinan ja Hagar Qimin pienryhmäretki

Maltan keskiosa on täynnä historiaa ja perinteitä. Sen keskiaikaiset kaupungit, muinaiset temppelit ja huikeat maisemat kätkevät sisäänsä saaren rikkaan menneisyyden. Tällä aikuisille suunnatulla pienryhmäretkellä tutustut Mosta Basilicaan, Mdinaan, Hagar Qimin temppeleihin ja ajat Ta' Qaliin.Ensimmäisenä kohteena on Mosta Basilica, joka on kuuluisa Euroopan kolmanneksi suurimmasta tukemattomasta kupolista. Seuraavaksi vierailet Mdinan lasinpuhallustehtaalla. Täällä voit seurata kun paikalliset käsityöläiset valmistavat lasituotteita ja voit myös shoppailla ainutlaatuisia matkamuistoja.Sen jälkeen matkaat Ta' Qalin kylään ennen kuin jatkat Hagar Qimin temppelikompleksiin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Lounaan jälkeen pääset kävelykierrokselle linnoitettuun Mdinaan. Sen vanhakaupunki, jota suojaavat muinaiset muurit ja vallihauta, tarjoaa kiehtovan katsauksen saaren menneisyyteen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Risteily Gozon ja Cominon saarille
Retket

Risteily Gozon ja Cominon saarille

Tämä kokopäiväristeily Cominon ja Gozon saarille on ihanteellinen tapa viettää aurinkoista päivää Välimerellä, Maltalla. Seilaat Gozolle ja tutustut bussin kyydissä kuvankauniisiin kyliin kahden tunnin ajan. Sen jälkeen pääset uimaan Cominolla kuuluisassa Sinisessä laguunissa.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Risteily Maltan ympäristössä
Retket

Risteily Maltan ympäristössä

Malta ja sitä ympäröivät saaret ovat hyvin monipuolisia, ja mikä onkaan parempi tapa tutustua Maltaa ympäröivään alueeseen kuin risteillen. Näe Valletta Grand Harbour, St. Thomas Bay, Dinglin kalliot, Comino, St. Paul Island ja paljon muuta.

Ilmainen peruutus
Ateria Sisältyy
Fernandes-risteily
Aktiviteetit

Fernandes-risteily

Tämä retki vie sinut Slieman satamasta risteilylle Maltan pohjoisrannikolle turkkilaisen gulet-veneen kyydissä. Ohitat matkalla henkeäsalpaavan upeita kallioita, suojaisia poukamia ja salmia. Päivän tehtävänäsi on rentoutua ja nauttia kauniista näköaloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Gozon tuk-tuk -kierros
Retket

Gozon tuk-tuk -kierros

Elä lomapäiväsi kuin paikallinen tällä Maltan sisarsaarelle, Gozolle, suuntautuvalla retkellä. Kuljet tuk-tukilla paikkoihin, joiden piilotettuihin kulmiin bussilla ei pääsisi – paikkoihin, joita suurin osa matkailijoista ei koskaan pääse näkemään.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Sukella Maltalla
Aktiviteetit

Sukella Maltalla

Maltan tyynet ja lämpimät vedet ovat erinomaisella näkyvyydellään täydellisiä laitesukellukseen. Meiltä löydät sinulle sopivan aktiviteetin, vaihtoehtoja on saatavilla aina aloittelijoille soveltuvista jo valmiiksi sertifikaatin omaaville. Valitse Kokeile Laitesukellusta-, PADI-laitesukellus-, PADI-Avovesisukellus-, ja Kokeneiden sukeltajien Avovesisukelluskursseistamme. Ja jos sinulla on jo valmiiksi PADI-sertifikaatti, voit sukellella luoliin, hylkyihin, ja riuttoihin Maltan kolmella pääsaarella. Lisäksi kuljetukset ja varusteet sisältyvät hintaan, ja voit valita viidestä eri kurssista.

Ilmainen peruutus
Pienempi Ryhmäkoko
Maltalaisten kansanperinteiden ilta
Retket

Maltalaisten kansanperinteiden ilta

Tämä maltalainen kansanperinneilta on ikimuistoinen kokemus. Luvassa on elävää viihdettä ja paikallista ruokaa, josta koko perhe nauttii. Syömme illalliseksi paikallisia makuja ja katsomme upeita perinteisissä puvuissa tanssittuja kansantanssiesityksiä.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Valetta Two Harbours Cruise by Night
Aktiviteetit

Valetta Two Harbours Cruise by Night

See the bright-lights of the Maltese capital with an evening cruise around Valletta's harbours. Float past historic forts as you hear tales of the heroic Knights Hospitaller and their defence of the city during the Great Siege of Malta in 1565. Drift by places that can only be seen from the sea and get an insight into the island's past and present.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Malta's British History Tour
Retket

Malta's British History Tour

Given its strategically important location as a gateway into southern Europe, it is not surprising that Malta has been continually fought over throughout the centuries. Learn of the island's tumultuous history on this intriguing full day tour.Kick off in Birgu, where you'll explore the medieval fortifications and the air raid shelters from the Second Great Siege of Malta. Next. Head to Valletta's Upper Barakka Gardens to watch the Saluting Battery's cannons mark midday. Then it's time for a stroll through the old town, passing the palace used by Napoleon, the Victory Kitchen, Queen Victoria's statue and the bombed-out ruins of the opera house.In the afternoon, learn of Malta's experiences under Phoenician, Romans, Moorish, Hospitaller and British rule during a guided visit to the National War Museum in Fort St Elmo. You'll also get a fascinating insight into the Great Siege of Malta of 1565, where a small force of Knights Hospitaller and about 400 locals repelled an Ottoman army.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kolmen kaupungin kierros
Retket

Kolmen kaupungin kierros

Vieraile Vallettan satamassa ja tutustu kolmeen kaupunkiin - Vittoriosaan, Cospicuaan ja Sengleaan. Tutustu saaren myrskyisään historiaan, kun kiertelet näissä linnoitettujen kaupunkien kolmikossa, jotka olivat aikoinaan hospitaaliritarien päämajoja. Hyppää sitten veneeseen ja ajelehdi linnoitusten ja poukamien ohi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, it 

Mosta, Ta' Qali Crafts Village & Mdina
Aktiviteetit

Mosta, Ta' Qali Crafts Village & Mdina

If Malta were a Michelin-starred restaurant, this tour would be serving up her star dishes. You'll shop for local wares like lace, gold, silver and glassware in Ta' Qali crafts village, walk the ramparts by the sea in the old walled city of Mdina, and visit Mosta Basilica – miraculous survivor of a direct bomb hit during World War II.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, it 

Esittelyssä Malta

Yli 300 päivää auringonpaistetta vuodessa, syrjäisiä poukamia, barokkikirkkoja ja historiallisia temppeleitä - Maltalla voi sanoa olevan melkoinen tarjonta. Saari sijaitsee Sisilian ja Pohjois-Afrikan välissä, minkä vuoksi monet pitävät Maltaa yhtenä Välimeren parhaista sukellus- ja snorklauskohteista. Auringonoton ja uinnin lisäksi voit myös nauttia kulttuurista. Valletta ja Mdina ovat kaksi kiehtovaa kaupunkia, joiden juuret juontavat ritarikunnan aikakaudelle. Piditpä sitten historiasta, luonnosta tai hyvästä ruoasta, Maltalta löytyy jokaiselle jotakin.

Maltan kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Käy Blue Grotto -luolassa

Kun ajatellaan Maltaa, tulee kuuluisa Blue Grotto eli Sininen luola yleensä ensimmäiseksi mieleen. Tämä suuri luolasto sijaitsee saaren eteläosassa, lähellä Zurrieqia. Luolan muodon ja sijainnin ansiosta aamuaurinko luo veteen kauniin heijastuksen, jossa on sata sinisen sävyä. Se on suosittu nähtävyys, joten jos suunnittelet retkeä tänne, varaa se hyvissä ajoin. Näkymät sen yläpuolella olevalta näköalatasanteelta ovat niin ikään näkemisen arvoiset.

2. Tutustu Vallettaan, Mostaan ja Mdinaan

Valletta, Mosta ja Mdina ovat kolme Maltan kauneinta kaupunkia. Pääkaupunki Valletta kuuluu kokonaisuudessaan Unescon maailmanperintökohteisiin, ja siellä on vaikuttavia kirkkoja, linnoituksia ja katedraali, jossa on näyttävä kupoli. Autottomassa Mdinassa voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta sekä kauniista maisemista. Mostassa et puolestaan voi olla huomaamatta valtavaa kirkkoa, joka selvisi kolmesta pommi-iskusta toisen maailmansodan aikana.

3. Lähde laivalla Gozolle

Vain 25 minuutin laivamatkan päässä saarelta sijaitseva Gozo on vehreämpi ja rennompi versio Maltasta. Sen pääkaupungissa Victoriassa on vaikuttava linnoitus, ja myös St Georgen kirkko on vierailun arvoinen. Ta' Pinun maaseutubasilikaa ei kannata myöskään jättää väliin. Saari on pieni, joten päivän aikana ehtii nähdä paljon. Ja jos sinulle jää aikaa, voit viettää sen rentoutumalla meren rannalla Rambla Bayssa.

4. Kiertele viehättävässä Marsaxlokkissa

Marsaxlokk on aito kalastajakylä Maltan eteläosassa. Veteen ankkurinsa laskeneet värikkäät kalastusveneet luovat viehättävän maiseman, ja sunnuntaiaamuisin järjestettävät markkinat täydentävät perinteisen tunnelman. Kalaruoan ystäville täältä löytyy myös monia perinteikkäitä ravintoloita.

5. Nauti päivästä Marine Parkissa

Yksi hauskimmista koko perheen vetonauloista on Marine Park. Se on loistava tilaisuus oppia enemmän delfiineistä, merileijonista, matelijoista ja papukaijoista. Voit halutessasi viettää päivän eläintenhoitajana ja auttaa puistonvartijoita ruokkimaan ja valvomaan eläimiä. Puistossa on myös lasten leikkipaikka, ravintola, matkamuistomyymälä ja koulutuskeskus.

6. Tutustu megaliittisiin temppeleihin

Maltan ylivoimaisesti vanhimmat nähtävyydet ovat sen megaliittiset temppelit. Monet niistä ovat peräisin yli 4 500 vuoden takaa, joka tekee niistä maailman vanhimpia säilyneitä temppeleitä. Maltan eteläosassa sijaitseva Hagar Qimin temppelikompleksi ja itäosassa sijaitsevat Tarxienin temppelit ovat varmasti historiasta kiinnostuneiden mieleen.