Ostoskori
Malta
Malta

Malta

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Malta

Elämykset kohteessa Malta

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Mostan, Mdinan ja Hagar Qimin pienryhmäretki
Retket

Mostan, Mdinan ja Hagar Qimin pienryhmäretki

Maltan keskiosa on täynnä historiaa ja perinteitä. Sen keskiaikaiset kaupungit, muinaiset temppelit ja huikeat maisemat kätkevät sisäänsä saaren rikkaan menneisyyden. Tällä aikuisille suunnatulla pienryhmäretkellä tutustut Mosta Basilicaan, Mdinaan, Hagar Qimin temppeleihin ja ajat Ta' Qaliin.Ensimmäisenä kohteena on Mosta Basilica, joka on kuuluisa Euroopan kolmanneksi suurimmasta tukemattomasta kupolista. Seuraavaksi vierailet Mdinan lasinpuhallustehtaalla. Täällä voit seurata kun paikalliset käsityöläiset valmistavat lasituotteita ja voit myös shoppailla ainutlaatuisia matkamuistoja.Sen jälkeen matkaat Ta' Qalin kylään ennen kuin jatkat Hagar Qimin temppelikompleksiin, joka on Unescon maailmanperintökohde. Lounaan jälkeen pääset kävelykierrokselle linnoitettuun Mdinaan. Sen vanhakaupunki, jota suojaavat muinaiset muurit ja vallihauta, tarjoaa kiehtovan katsauksen saaren menneisyyteen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Gozon saarikierros pienryhmässä
Retket

Gozon saarikierros pienryhmässä

Gozon ja Maltan välissä on vain kapea kanaali, mutta saarten erot ovat silmäänpistäviä. Nopean pikavenekyydin jälkeen aloitamme vierailun UNESCOn maailmanperintöluetteloon kuuluvilla Ggantijan temppeleillä, jotka ovat Egyptin pyramideja vanhempia. Jatkamme historiallista teemaa keskiaikaisella Victorian linnakkeella, saaren pääkaupungissa. Nautittuamme lounaan perinteisessä gozolaisessa ravintolassa suuntaamme Ta'Pinu-basilikaan. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä vierailette Dwejra Bayn ja sen ympäristön vaikuttavissa kohteissa - Fungus Rockilla ja Inland Sea -laguunilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Risteily Maltan ympäristössä
Retket

Risteily Maltan ympäristössä

Malta ja sitä ympäröivät saaret ovat hyvin monipuolisia, ja mikä onkaan parempi tapa tutustua Maltaa ympäröivään alueeseen kuin risteillen. Ihastele Vallettan kaupungin siluettia liukuessamme Grand Harbourista St. Thomas Baylle. Veneen kierrettyä saaren eteläkärjen ohitetaan kuuluisa Sininen luola ja Filflan pikkusaari. Sitten vene lipuu pitkin länsirannikkoa Dinglin kallioille. Saaren pohjoisosassa on Anchor Bay, jossa kuvattiin hittielokuva Kippari-Kalle. Kapteeni ohjaa veneen myöhemmin Cominon suuntaan, jossa näet kuuluisan Sinisen laguunin. Sitten palataan takaisin Maltalle ohittaen St. Paul Island sekä St. Julian's Bay.

Ilmainen peruutus
Ateria Sisältyy
Fernandes risteily
Aktiviteetit

Fernandes risteily

Tämä retki vie sinut Slieman satamasta risteilylle Maltan pohjoisrannikolle turkkilaisen gulet-veneen kyydissä. Myöhemmin pudotetaan ankkuri suojaisalle poukamalle Gozon saarella, jolloin voit uida tai rentoutua auringossa veneen kannella. Luvassa myös buffetlounas sekä baaritarjoilu, enempää hemmottelua et osaa kaivatakaan. Lounaan jälkeen lähdetään Cominon saarelle, jossa kapteeni pudottaa ankkurin kimmeltävälle Siniselle laguunille. Vietä iltapäivä sukellellen ja uiden laguunin kristallinkirkkaissa vesissä ennen paluumatkaa takaisin satamaan.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Risteily Gozon ja Cominon saarille
Retket

Risteily Gozon ja Cominon saarille

Tämä kokopäiväristeily Cominon ja Gozon saarille on ihanteellinen tapa viettää aurinkoista päivää Välimerellä, Maltalla. Lähdemme liikkeelle Sliema Creekistä ja suuntaamme ensi Gozon saarelle tutkimaan paikallisia kyliä. Ajamme läpi viehättävien Gozitan kylien, pysähtyen matkalla ihailemaan maisemia, sekä ottamaan valokuvia. Sitten hyppäämme takaisin veneeseen ja purjehdimme Cominon saarelle, jossa sinua odottaa monista elokuvista tunnettu sininen laguuni kristallinkirkkaine vesineen. Ennen paluumatkaa sinulla on aikaa pulahtaa virkistävään veteen sinisellä laguunilla ja nautiskella jääkylmää juomaa veneellä.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Sukella Maltalla
Aktiviteetit

Sukella Maltalla

Maltan tyynet ja lämpimät vedet ovat erinomaisella näkyvyydellään täydellisiä laitesukellukseen. Meiltä löydät sinulle sopivan aktiviteetin, vaihtoehtoja on saatavilla aina aloittelijoille soveltuvista jo valmiiksi sertifikaatin omaaville. Valitse Kokeile Laitesukellusta-, PADI-laitesukellus-, PADI-Avovesisukellus-, ja Kokeneiden sukeltajien Avovesisukelluskursseistamme. Ja jos sinulla on jo valmiiksi PADI-sertifikaatti, voit sukellella luoliin, hylkyihin, ja riuttoihin Maltan kolmella pääsaarella. Lisäksi kuljetukset ja varusteet sisältyvät hintaan, ja voit valita viidestä eri kurssista.

Ilmainen peruutus
Pienempi Ryhmäkoko
Kolmen kaupungin kierros
Retket

Kolmen kaupungin kierros

Vieraile Vallettan satamassa ja tutustu kolmeen kaupunkiin - Vittoriosaan, Cospicuaan ja Sengleaan. Tutustu saaren myrskyisään historiaan, kun kiertelet näissä linnoitettujen kaupunkien kolmikossa, jotka olivat aikoinaan hospitaaliritarien päämajoja. Hyppää sitten perinteiseen dghajsa-veneeseen ja ajelehdi linnoitusten ja poukamien ohi, jotka voi nähdä vain mereltä käsin.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Malta National Aquarium Ticket
Liput ja tapahtumat

Malta National Aquarium Ticket

The whole family will love Malta National Aquarium. Boasting more than 40 tanks packed with exotic species, ranging from amphibians to insects and reptiles, you'll be open-mouthed with excitement. And you'll feel a frisson of adventure as you stand in the walk-through glass tunnel with sharks swimming over you. A fascinating and educational visit.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Maltalaisten kansanperinteiden ilta
Retket

Maltalaisten kansanperinteiden ilta

Tämä maltalainen kansanperinneilta on ikimuistoinen kokemus. Kaikki on järjestetty valmiiksi, mukaan lukien kuljetukset hotellilta, joten sinun tarvitsee vain hypätä mukaan ja nauttia illasta. Kun olet löytänyt paikkasi ravintolassa, on aika syödä neljän ruokalajin maltalainen illallinen, jonka painikkeeksi voit juoda niin paljon viiniä, mineraalivettä ja kahvia kuin haluat. Aterian jälkeen tanssijat esittävät perinteisiä maltalaisia tanssinumeroita värikkäissä asuissaan. Esityksen jälkeen Ta' Marijan ravintolan tanssilattia on vieraiden käytössä, joten voit ottaa rennosti ja tanssia lempikappaleidesi tahtiin.

Ilmainen peruutus
E-lippu
Mosta, Ta' Qali Crafts Village & Mdina
Aktiviteetit

Mosta, Ta' Qali Crafts Village & Mdina

If Malta were a Michelin-starred restaurant, this tour would be serving up her star dishes. You'll shop for local wares like lace, gold, silver and glassware in Ta' Qali crafts village, walk the ramparts by the sea in the old walled city of Mdina, and visit Mosta Basilica – miraculous survivor of a direct bomb hit during World War II.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, it 

Gozon tuk-tuk -kierros
Retket

Gozon tuk-tuk -kierros

Elä lomapäiväsi kuin paikallinen tällä Maltan sisarsaarelle, Gozolle, suuntautuvalla retkellä. Matkaamme lyhyen matkan yli Gozon kanavan, jonka jälkeen menopeli vaihtuu tuk-tukiin – paras tapa navigoida saaren kapeilla kujilla. Käyt läpi must-see -nähtävyyksiä ja runsaasti huikeita maisemia, ammattilaisajajasi ja -oppaasi täydentäessä kiertelyä tietoiskuilla. Vieraile Doverin kaltaisilla Sanap -kallioilla ja näe pohjoisen suola-aavikot. Lukuisten luonnon ihmeiden ohella tällä toiminnantäyteisellä kohokohtien saariretkellä listalla on myös esimerkiksi vaikuttava Xewkijan Rotunda -kirkko.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Night tour to Valletta, Mosta & Mdina
Aktiviteetit

Night tour to Valletta, Mosta & Mdina

See Malta's magical skyline of soaring steeples and bulb-shaped church domes lit up at night. Enjoy a walking tour of UNESCO-listed Valletta, plus a 5D cinema experience that brings Maltese history to life. Then, wander the lamp-lit streets of medieval Mdina and visit Mosta – a church that miraculously survived a bomb drop during World War II.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Malta

Yli 300 päivää auringonpaistetta vuodessa, syrjäisiä poukamia, barokkikirkkoja ja historiallisia temppeleitä - Maltalla voi sanoa olevan melkoinen tarjonta. Saari sijaitsee Sisilian ja Pohjois-Afrikan välissä, minkä vuoksi monet pitävät Maltaa yhtenä Välimeren parhaista sukellus- ja snorklauskohteista. Auringonoton ja uinnin lisäksi voit myös nauttia kulttuurista. Valletta ja Mdina ovat kaksi kiehtovaa kaupunkia, joiden juuret juontavat ritarikunnan aikakaudelle. Piditpä sitten historiasta, luonnosta tai hyvästä ruoasta, Maltalta löytyy jokaiselle jotakin.

Maltan kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Käy Blue Grotto -luolassa

Kun ajatellaan Maltaa, tulee kuuluisa Blue Grotto eli Sininen luola yleensä ensimmäiseksi mieleen. Tämä suuri luolasto sijaitsee saaren eteläosassa, lähellä Zurrieqia. Luolan muodon ja sijainnin ansiosta aamuaurinko luo veteen kauniin heijastuksen, jossa on sata sinisen sävyä. Se on suosittu nähtävyys, joten jos suunnittelet retkeä tänne, varaa se hyvissä ajoin. Näkymät sen yläpuolella olevalta näköalatasanteelta ovat niin ikään näkemisen arvoiset.

2. Tutustu Vallettaan, Mostaan ja Mdinaan

Valletta, Mosta ja Mdina ovat kolme Maltan kauneinta kaupunkia. Pääkaupunki Valletta kuuluu kokonaisuudessaan Unescon maailmanperintökohteisiin, ja siellä on vaikuttavia kirkkoja, linnoituksia ja katedraali, jossa on näyttävä kupoli. Autottomassa Mdinassa voit nauttia rauhasta ja hiljaisuudesta sekä kauniista maisemista. Mostassa et puolestaan voi olla huomaamatta valtavaa kirkkoa, joka selvisi kolmesta pommi-iskusta toisen maailmansodan aikana.

3. Lähde laivalla Gozolle

Vain 25 minuutin laivamatkan päässä saarelta sijaitseva Gozo on vehreämpi ja rennompi versio Maltasta. Sen pääkaupungissa Victoriassa on vaikuttava linnoitus, ja myös St Georgen kirkko on vierailun arvoinen. Ta' Pinun maaseutubasilikaa ei kannata myöskään jättää väliin. Saari on pieni, joten päivän aikana ehtii nähdä paljon. Ja jos sinulle jää aikaa, voit viettää sen rentoutumalla meren rannalla Rambla Bayssa.

4. Kiertele viehättävässä Marsaxlokkissa

Marsaxlokk on aito kalastajakylä Maltan eteläosassa. Veteen ankkurinsa laskeneet värikkäät kalastusveneet luovat viehättävän maiseman, ja sunnuntaiaamuisin järjestettävät markkinat täydentävät perinteisen tunnelman. Kalaruoan ystäville täältä löytyy myös monia perinteikkäitä ravintoloita.

5. Nauti päivästä Marine Parkissa

Yksi hauskimmista koko perheen vetonauloista on Marine Park. Se on loistava tilaisuus oppia enemmän delfiineistä, merileijonista, matelijoista ja papukaijoista. Voit halutessasi viettää päivän eläintenhoitajana ja auttaa puistonvartijoita ruokkimaan ja valvomaan eläimiä. Puistossa on myös lasten leikkipaikka, ravintola, matkamuistomyymälä ja koulutuskeskus.

6. Tutustu megaliittisiin temppeleihin

Maltan ylivoimaisesti vanhimmat nähtävyydet ovat sen megaliittiset temppelit. Monet niistä ovat peräisin yli 4 500 vuoden takaa, joka tekee niistä maailman vanhimpia säilyneitä temppeleitä. Maltan eteläosassa sijaitseva Hagar Qimin temppelikompleksi ja itäosassa sijaitsevat Tarxienin temppelit ovat varmasti historiasta kiinnostuneiden mieleen.