Ostoskori
Marmaris
Marmaris

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Marmaris

Elämykset kohteessa Marmaris

Suodata:

Pris (vuxen)

Upphämtning på hotell

Kategorier

Alternativ

Tutkimusmatka merelle ja rannikolle
Aktiviteetit

Tutkimusmatka merelle ja rannikolle

Tämä kokopäiväretki on sekoitus hauskanpitoa ja rentoa oleskelua. Kulkiessasi maastoauton kyydissä kuoppaisilla teillä sisämaassa, tutustut pikkukyliin, kuten Karaca ja Yeşilbelde. Camlista matka jatkuu veneellä Sediriin, yleisesti Kleopatran saarena tunnetulle Gökovan lahdelle. Legendan mukaan sen hiekka on tuotu Punaisenmeren rannoilta hänen vuokseen. Hiekka on muodostunut tuhansien vuosien kuluessa pikkuriikkisistä merisimpukoista. Virkistävän uinnin jälkeen vene kulkee ympäri läheisiä saaria, poukamia ja syrjäisiä merenlahtia, kunnes alus ankkuroidaan Lacivertin poukamaan ja Tavsanin saarelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Dalyanin jokilaivamatka ja muinainen Kaunos
Retket

Dalyanin jokilaivamatka ja muinainen Kaunos

Dalyanissa on pitänyt kiirettä, kun punaista mattoa on avattu kaupungissa vierailevia tähtiä, kuten Robbie Williamsia, Stingiä tai Dustin Hoffmania varten. Nyt voit seurata kansainvälisten tähtien jalanjälkiä tänne maagiseen pikkukaupunkiin. Risteilemme Dalyanjokea pitkin ympäristöystävällisellä veneellä ja ihailemme 400 vuotta eea. peräisin olevia Lykian kivihautoja. Sitten menemme Kaunoksen muinaisille raunioille, jonka jälkeen on vuorossa lounas ja käynti Iztuzun rannalla, joka on valekarettikilpikonnien pesimispaikka.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Datca ja muinainen Knidos -pienryhmäkierros
Retket

Datca ja muinainen Knidos -pienryhmäkierros

Datcan niemimaan pitkä vuoristoinen alue Turkissa erottaa Välimeren Egeanmerestä. Retki aloitetaan paikalliselta oliivitilalta, jonka jälkeen matka jatkuu Knidoksen ikivanhan kaupungin raunioille. Vain TUIn kanssa pääset tutustumaan tähän arkeologiseen alueeseen. Täällä kuulet legendoja ja tarinoita raunioista, jotka sijaitsevat yhdellä kauneimmista paikoista alueella. Kiertele meren rantaan ulottuvia raunioita pitkin ja nosta katse ylös hienoon, jumalatar Afroditelle omistettuun temppeliin. Sitten suunnataan Datcan kaupunkiin, jossa nautit lounaan. Päivän päätteeksi maistellaan viinejä eräällä Datcan hienoimmista viinitiloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Maastoautoseikkailu ja auringonlasku Marmariksessa
Aktiviteetit

Maastoautoseikkailu ja auringonlasku Marmariksessa

Auringonlasku suojaisalla rannalla on yksi niistä kokemuksista, jotka tekevät lomastasi erityisen. Avokattoisen maastoauton kyydissä viiletät pitkin kapeita teitä ja polkuja pitkin ohittaen ikivanhoja vuoristokyliä ja ihaillen upeita näkymiä Bozburun niemimaalle. Saavut pian Bördübetiin, jossa pääset nauttimaan upeasta auringonlaskusta Egeanmerelle. Sen jälkeen onkin aika suunnata Hisarönülle, jossa kuljettaja-oppaat järjestävät rannalle grilli-illallisen. Ennen illallista voit rentoutua rannalla tai pulahtaa mereen. Ilta päätetään maukkaaseen illalliseen tähtitaivaan alla. Tunnelmaa luo livemusiikki, jonka tahtiin voit myös tanssahdella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Marmariksen maalaiskylät pienryhmässä
Retket

Marmariksen maalaiskylät pienryhmässä

Saatat tuntea Marmariksen vain turistikohteena, mutta tällä eteläisen Turkin helmellä on toinenkin puoli. Tällä vain aikuisille suunnatulla retkellä näet, millaista elämä on kaukana vilkkaista rantakohteista. Vierailet maalaiskylissä, nautit perinteisen lounaan paikallisten kanssa ja näet kuinka mattoja kudotaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Datcan ja muinaisen Knidoksen yksityiskierros
Retket

Datcan ja muinaisen Knidoksen yksityiskierros

Datca on pitkä niemimaa, joka erottaa Egeanmeren Välimerestä. Tällä yksityiskierroksella vierailet muinaisen Knidoksen alueella, nautit rennon lounaan meren äärellä ja seurustelet paikallisten kanssa viikkomarkkinoilla.Aloitat päivän oliivitilalta, jossa opit oliiveista valmistetuista tuotteista, ennen kuin lähdet Knidokseen. Vain TUI tarjoaa retken tähän arkeologiseen kohteeseen. Täällä voit tutustua legendoihin, raunioihin ja ihailla Afroditelle omistettua pyöreää temppeliä.Seuraavaksi suuntaamme Datcan kauniiseen kaupunkiin lounaalle merenrannalle. Iltapäivällä pääset nauttimaan vapaa-ajasta, jonka aikana voit tutustua kaupunkiin omaan tahtiisi - ja jos olet retkellä lauantaina, muista kierrellä kojuja mausteiden tuoksuisilla markkinoilla. Päivän päättää viininmaistelu yhdellä Datcan parhaista viinitiloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Turkkilainen kylpylä
Aktiviteetit

Turkkilainen kylpylä

Jos suunnitelmissasi on hankkia Turkin matkalla kauniin ruskea hipiä, hamam eli turkkilainen kylpylä on oikea paikka onnistuneen rusketuksen pohjustamiselle. Viemme sinut yhteen paikkakunnan parhaista kylpyläkeskuksista. Siellä voit vaihtaa uima-asuun ja istahtaa höyryävän hamamhuoneen penkille, jossa lämmin ilma pehmentää ihon ja avaa ihohuokoset. Sen jälkeen voit oikaista pitkällesi lämpimälle marmorilaatalle ja nautiskella vartalokuorinnasta, joka poistaa kuolleet ihosolut ja vähentää ihon kesimistä. Lopuksi on luvassa ylellisen rentouttava hieronta turkkilaisilla aromaterapeuttisilla öljyillä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Marmaris Buggy Safari
Aktiviteetit

Marmaris Buggy Safari

Inject your holiday with a healthy dose of adrenaline on this cross-country buggy adventure. Driving your own off-road vehicle, you'll zoom down dusty tracks and trails to discover all the best bits of Turkey's most untamed terrain. Hop in your powerful off-road buggy and after a quick safety briefing and a test-drive, you'll be ready to ride. You'll line up in a convoy and rumble through the Turkish countryside and into the forest. Along the way, you'll splash through shallow streams, rev across dusty hills, and speed under water-jets. It's one action-packed experience for all.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Dalyan iltahämärässä
Retket

Dalyan iltahämärässä

Jos haluat vaihtaa maisemaa yhden illan ajaksi, tämä retki on sinua varten. Pääset tutustumaan kuuluisaan Dalyanin suiston alueeseen, jossa vierailet kilpikonnien suojelukeskuksessa, rentoudut Iztuzun rannalla ja näet Lyykian muinaiset haudat. Ensin on luvassa piipahdus kilpikonnien suojelukeskuksessa ja sen jälkeen vapaata aikaa Iztuzun rannalla, jonne valekarettikilpikonnat tulevat pesimään joka vuosi. Sitten voit tutustua Dalyanin kaupunkiin ja nauttia illallista joenrantaravintolassa. Illan hämärtyessä näet kallioon tuhansia vuosia sitten kaiverretut Lyykian haudat veneajelulla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Pamukkale ja Hierapolis
Retket

Pamukkale ja Hierapolis

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut paikalle Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Pamukkale on korkeaa pengermaastoa, jossa luonnolliset lähteet muodostavat lumenvalkoisia tippukiviä ja tasanteita. Lopputulos on merkillisellä tavalla kaunis – talvea muistuttava ihmemaa kivettyneitä tasoja ja altaita. Ihmiset ovat kylpeneet täällä jo tuhansien vuosien ajan. Seuraa Rooman keisareiden jalanjälkiä ja kylve yhdessä lämpöaltaista. Sitten suunnataan Hierapoliksen raunioille, joihin kuuluu hautausmaa, temppeleitä ja kylpylöitä sekä näyttävä teatteri.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Laitesukellusta Marmariksesta
Aktiviteetit

Laitesukellusta Marmariksesta

Pulahda mereen ja tee löytöretki Turkin merenalaiseen maailmaan retkellä, joka sopii vasta-alkajille, kokeneille ammattilaisille ja kaikille siltä väliltä. Retkeen sisältyy kaksi sukellusta Marmariksen edustalla. Sieltä löydät tutkittavaksi riuttoja, tunneleita ja laivojen hylkyjä. Ohjaajat valitsevat sukelluspaikat sääolosuhteiden ja sukelluskokemuksen perusteella. Merenpinnan alla voit nähdä eksoottista elämää, ruokkia kaloja ja tutustua värikkääseen maailmaan lämpimässä ja kristallinkirkkaassa vedessä. Jos sukeltaminen ei ole sinun juttusi, voit lähteä matkakumppanisi seuraksi ja viettää päivän uiden, snorklaten ja aurinkoa ottaen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Atlantis Waterpark - pääsylippu
Liput ja tapahtumat

Atlantis Waterpark - pääsylippu

Atlantis-vesipuisto on Marmariksen suurin vesipuisto ja antaa lupauksen kaikenlaisesta jännityksestä ja räiskynnästä, joita retkipäivältä voi vaan kuvitella. Puistosta löytyy niin hurjia liukumäkiä kuin useita uima-altaitakin rentoutumiseen auringon alla. Perheen pienimmät voivat viihdyttää itseään tuntikaupalla lapsille tarkoitetulla alueella mustekalanmuotoisen liukumäen äärellä. Puiston alueella on minigolf, keilailua ja pelihalli. Kun nälkä yllättää, suuntaa puiston ravintoloiden ja baarien luokse. Tämän jälkeen voit siirtyä torkkumaan puiston edustalla sijaitsevan rannan varjoon tai rantahietikolle.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy

Esittelyssä Marmaris