Ostoskori
Marmaris
Marmaris

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Marmaris

Marmaris on tunnettu lomakaupunki Turkin länsirannikolla. Vuoriston ja meren reunustama lomakohde sijaitsee Välimeren ja Egeanmeren risteyskohdassa. Marmaris tunnetaan vilkkaasta yöelämästä, rikkaasta historiasta ja autenttisesta ruoasta, ja kaupunki on erityisesti purjehtioiden ja sukellusharrastajien suosiossa. Vehreä kaupunki tarjoaa tekemistä monenlaisille matkailijoille, joten kannattaa ottaa suunta Marmarikseen seuraavalla Turkin lomalla.

Elämykset kohteessa Marmaris

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Dalyanin jokilaivamatka ja muinainen Kaunos
TUI Collection
Retket

Dalyanin jokilaivamatka ja muinainen Kaunos

Dalyanissa on pitänyt kiirettä, kun punaista mattoa on avattu kaupungissa vierailevia tähtiä, kuten Robbie Williamsia, Stingiä tai Dustin Hoffmania varten. Nyt voit seurata kansainvälisten tähtien jalanjälkiä tänne maagiseen pikkukaupunkiin. Risteilemme Dalyanjokea pitkin ympäristöystävällisellä veneellä ja ihailemme 400 vuotta eea. peräisin olevia Lykian kivihautoja. Sitten menemme Kaunoksen muinaisille raunioille, jonka jälkeen on vuorossa lounas ja käynti Iztuzun rannalla, joka on valekarettikilpikonnien pesimispaikka.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Datca ja muinainen Knidos -pienryhmäkierros
TUI Collection
Retket

Datca ja muinainen Knidos -pienryhmäkierros

Datcan niemimaan pitkä vuoristoinen alue Turkissa erottaa Välimeren Egeanmerestä. Retki aloitetaan paikalliselta oliivitilalta, jonka jälkeen matka jatkuu Knidoksen ikivanhan kaupungin raunioille. Vain TUIn kanssa pääset tutustumaan tähän arkeologiseen alueeseen. Täällä kuulet legendoja ja tarinoita raunioista, jotka sijaitsevat yhdellä kauneimmista paikoista alueella. Kiertele meren rantaan ulottuvia raunioita pitkin ja nosta katse ylös hienoon, jumalatar Afroditelle omistettuun temppeliin. Sitten suunnataan Datcan kaupunkiin, jossa nautit lounaan merenrannalla. Päivän päätteeksi maistellaan viinejä eräällä Datcan hienoimmista viinitiloista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Marmaris Village Tour & Boat Cruise
TUI Collection
Retket

Marmaris Village Tour & Boat Cruise

Marmaris may be a top tourist spot, but there's another side to this southern Turkish gem. This adults-only trip lets you see what life is like away from the busy beach resorts. You'll visit country villages, enjoy a typical lunch with the locals, and top it all with a cruise along the Turquoise Coast in a traditional Turkish gulet boat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Tutkimusmatka merelle ja rannikolle
Plus
Aktiviteetit

Tutkimusmatka merelle ja rannikolle

Tämä kokopäiväretki on sekoitus hauskanpitoa ja rentoa oleskelua. Kulkiessasi maastoauton kyydissä kuoppaisilla teillä sisämaassa, tutustut pikkukyliin, kuten Karaca ja Yeşilbelde. Camlista matka jatkuu veneellä Sediriin, yleisesti Kleopatran saarena tunnetulle Gökovan lahdelle. Legendan mukaan sen hiekka on tuotu Punaisenmeren rannoilta hänen vuokseen. Hiekka on muodostunut tuhansien vuosien kuluessa pikkuriikkisistä merisimpukoista. Virkistävän uinnin jälkeen vene kulkee ympäri läheisiä saaria, poukamia ja syrjäisiä merenlahtia, kunnes alus ankkuroidaan Lacivertin poukamaan ja Tavsanin saarelle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl 

Maastoautoseikkailu ja auringonlasku Marmariksessa
Plus
Aktiviteetit

Maastoautoseikkailu ja auringonlasku Marmariksessa

Auringonlasku suojaisalla rannalla on yksi niistä kokemuksista, jotka tekevät lomastasi erityisen. Avokattoisen maastoauton kyydissä viiletät pitkin kapeita teitä ja polkuja pitkin ohittaen ikivanhoja vuoristokyliä ja ihaillen upeita näkymiä Bozburun niemimaalle. Saavut pian Bördübetiin, jossa pääset nauttimaan upeasta auringonlaskusta Egeanmerelle. Sen jälkeen onkin aika suunnata Hisarönülle, jossa kuljettaja-oppaat järjestävät rannalle grilli-illallisen. Ennen illallista voit rentoutua rannalla tai pulahtaa mereen. Ilta päätetään maukkaaseen illalliseen tähtitaivaan alla. Tunnelmaa luo livemusiikki, jonka tahtiin voit myös tanssahdella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Turkkilainen kylpylä
Aktiviteetit

Turkkilainen kylpylä

Jos suunnitelmissasi on hankkia Turkin matkalla kauniin ruskea hipiä, hamam eli turkkilainen kylpylä on oikea paikka onnistuneen rusketuksen pohjustamiselle. Viemme sinut yhteen paikkakunnan parhaista kylpyläkeskuksista. Siellä voit vaihtaa uima-asuun ja istahtaa höyryävän hamamhuoneen penkille, jossa lämmin ilma pehmentää ihon ja avaa ihohuokoset. Sen jälkeen voit oikaista pitkällesi lämpimälle marmorilaatalle ja nautiskella vartalokuorinnasta, joka poistaa kuolleet ihosolut ja vähentää ihon kesimistä. Lopuksi on luvassa ylellisen rentouttava hieronta turkkilaisilla aromaterapeuttisilla öljyillä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Atlantis Waterpark - pääsylippu
Liput ja tapahtumat

Atlantis Waterpark - pääsylippu

Atlantis-vesipuisto on Marmariksen suurin vesipuisto ja antaa lupauksen kaikenlaisesta jännityksestä ja räiskynnästä, joita retkipäivältä voi vaan kuvitella. Puistosta löytyy niin hurjia liukumäkiä kuin useita uima-altaitakin rentoutumiseen auringon alla. Perheen pienimmät voivat viihdyttää itseään tuntikaupalla lapsille tarkoitetulla alueella mustekalanmuotoisen liukumäen äärellä. Puiston alueella on minigolf, keilailua ja pelihalli. Kun nälkä yllättää, suuntaa puiston ravintoloiden ja baarien luokse. Tämän jälkeen voit siirtyä torkkumaan puiston edustalla sijaitsevan rannan varjoon tai rantahietikolle.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Pamukkale ja Hierapolis
Retket

Pamukkale ja Hierapolis

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut paikalle Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Pamukkale on korkeaa pengermaastoa, jossa luonnolliset lähteet muodostavat lumenvalkoisia tippukiviä ja tasanteita. Lopputulos on merkillisellä tavalla kaunis – talvea muistuttava ihmemaa kivettyneitä tasoja ja altaita. Ihmiset ovat kylpeneet täällä jo tuhansien vuosien ajan. Seuraa Rooman keisareiden jalanjälkiä ja kylve yhdessä lämpöaltaista. Sitten suunnataan Hierapoliksen raunioille, joihin kuuluu hautausmaa, temppeleitä ja kylpylöitä sekä näyttävä teatteri.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Maastoautoseikkailu Marmariksesta
Aktiviteetit

Maastoautoseikkailu Marmariksesta

Tämä maastoautoseikkailu on täyttä rautaa. Retken reseptissä yhdistyvät nähtävyydet, armeijahenkinen nelivetosaattue ja uimatauot. Kun turvavyöt on kiinnitetty, seikkailu voi alkaa, ja ajomatka vie aluksi läpi mäntymetsien peittämän maaseudun kohti uinuvia kyliä ja turkooseja lahdenpoukamia. Cliftik Baylla pidetään pieni uimatauko, jonka jälkeen nautit perinteisen turkkilaisen lounaan paikallisessa kylässä. Vierailet myös perheomisteisessa oliiviöljytehtaassa ja nautit perinteistä çay-teetä toivomuspuun alla idyllisessä Bayirin kylässä, ennen kuin on aika hypätä taas maastoauton kyytiin ja huristella takaisin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Dalyan iltahämärässä
TUI Collection
Retket

Dalyan iltahämärässä

Jos haluat vaihtaa maisemaa yhden illan ajaksi, tämä retki on sinua varten. Pääset tutustumaan kuuluisaan Dalyanin suiston alueeseen, jossa vierailet kilpikonnien suojelukeskuksessa, rentoudut Iztuzun rannalla ja näet Lyykian muinaiset haudat. Ensin on luvassa piipahdus kilpikonnien suojelukeskuksessa ja sen jälkeen vapaata aikaa Iztuzun rannalla, jonne valekarettikilpikonnat tulevat pesimään joka vuosi. Sitten voit tutustua Dalyanin kaupunkiin ja nauttia illallista joenrantaravintolassa. Illan hämärtyessä näet kallioon tuhansia vuosia sitten kaiverretut Lyykian haudat veneajelulla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Blue Cruise Deluxe -veneretki
Retket

Blue Cruise Deluxe -veneretki

Jos täydellinen päivä merkitsee sinulle yksinkertaisesti vain lepoa ja rentoutumista, niin tämä VIP Blue Cruise -veneretki on juuri sinua varten. Nauti merellä olosta, levosta, auringosta ja uimisesta perinteisen puuveneen kyydissä. Sinulla on runsaasti aikaa uida ja snorklata veneen laskiessa ankkurin matkan varrella suojaisiin ja kauniisiin poukamiin. Ja mikäli osallistut tälle retkelle maanataina, on ohjelmassa myös lyhyt pysähdys Turuncin viikottaisilla markkinoilla. Veneellä nautit lounaan, ja tarjolla on niin teetä kuin kahvia. Veneellä ei soiteta musiikkia, joten mikään ei häiritse sinua viettäessäsi nautinnollista päivää merellä!

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Marmaris Quad Safari Tour
Aktiviteetit

Marmaris Quad Safari Tour

It's probably a good idea to leave your best gear in your hotel room today because you're bound to get dirty on this cross-country quad adventure. The day starts with a safety briefing and a few laps around a practice track. Once you're familiar with your all-terrain vehicle, things take an off-road turn. You'll line up in a convoy and make your way into the forest. Along the way, you'll splash through shallow streams, rev across dusty hills, and speed under waterjets. If your adrenalin meter likes to hover close to the top, this one's definitely for you.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en