Ostoskori
9 aktiviteettia
Lajittele:
Lasipohjaveneristeily Mahonista
Nähtävyydet ja opastetut retket

Lasipohjaveneristeily Mahonista

Mahonin satamalla on ollut historiallisesti suuri strateginen merkitys Välimeren kauppareittien risteyksessä niin roomalaisten, bysanttilaisten, arabien, katalaanien, espanjalaisten, ranskalaisten kuin brittienkin aikaan. Tällä tunnin kestävällä risteilyllä Don Joan -katamaraanilla saat tehdä oman tutkimusretken.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Katamaraaniristeily Menorcalla
Aktiviteetit

Katamaraaniristeily Menorcalla

Onko olemassa parempaa tapaa nauttia, päästää irti arjesta ja nauttia elämästä kuin lähteä hetkeksi merelle? Lähde katamaraaniristeilylle Menorcan pohjoispuolella sijaitsevasta Fornellsin suojaisasta satamasta ja koe, millainen on täydellinen veneretki.Katamaraanin kyydissä pääset lipumaan kristallinkirkkaan veden pinnalla joidenkin Menorcan kauneimpien rantojen ohitse ja näkemään myös ainutlaatuisen merensuojelualueen saaren pohjoispuolella. Tällä puolella saarta rannikko on vieläkin vaikuttavampi kuin etelässä.Matkan varrella kapteeni laskee ankkurin rauhaisaan lahdenpoukamaan, jolloin pääset uimaan tai snorklaamaan. Halutessasi voit tietenkin jäädä kannelle nauttimaan Välimeren auringosta ja raikkaasta merituulesta. Risteilyn hintaan kuuluvat pikkupurtavat ja juomat ovat kuin piste iin päälle. Tätä puolipäiväretkeä et heti unohda.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Aquarock-vesipuisto
Liput ja tapahtumat

Aquarock-vesipuisto

Päivä Aquarock vesipuistossa tarjoaa enemmän kuin vain pulahtamista altaaseen. Sen vauhdikkaat liukumäet saavat adrenaliinin virtaamaan suonissasi. Luvassa on aktiivintäyteinen päivä, josta koko perhe voi nauttia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Casa Olivar
Nähtävyydet ja opastetut retket

Casa Olivar

Opi kuinka espanjalainen aristokratia ennen eli tällä vierailulla Casa Olivariin. Tämä 1600-luvun ajan ja yhden Menorcan rikkaimmista suvuista rakennuttama palatsi Ciutadellassa on epäilemättä yksi saaren hienoimmista rakennuksista. Vierailu tässä antiikkia, kudelmia, freskoja ja muuta pursuavassa palatsissa on kuin kurkistus menneisyyteen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en 

Torralba d'en Salort -lippu
Retket

Torralba d'en Salort -lippu

Torralba d'en Salort on yksi Menorcan suurimmista ja parhaiten säilyneistä megaliiteistä. Ihaile tätä uskomatonta muinaisen arkkitehtuurin taidonnäytettä ja opi kaikki sen rakentaneesta talaioottisesta sivilisaatiosta.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Pachiran risteilyt Fornellsista
Retket

Pachiran risteilyt Fornellsista

Aurinko, meri ja paikallisten herkkujen maistelu - tällä Fornellsista lähtevällä laivamatkalla pääset nauttimaan niistä kaikista. Valitse joko aamu- tai auringonlaskuristeily ja seilaa Menorcan pohjoisrannikon lahtien, luolien ja rantojen ohi cocktail kädessäsi.Aamuristeilyllä sinulla on runsaasti aikaa uida, snorklata, SUP-lautailla, ottaa aurinkoa ja maistella paikallisia herkkuja, kuten Mahón-juustoa ja sobrassada-makkaraa. Katsele ohikiitäviä kallioita ja luolia, samalla kun siemailet pomadaa - virkistävää cocktailia, joka on valmistettu paikallisesti tuotetusta Xoriguer-ginistä ja sitruunalimusta.Auringonlaskuristeilyllä pääset uintipysähdysten ohella katselemaan pomeda-cocktail kädessäsi kuinka laskeva aurinko värjää taivaan lumoavan kauniiksi. Kerrassaan upea tapa lopettaa päivä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en 

Pääsylippu Splash Sur Menorca -vesipuistoon
Liput ja tapahtumat

Pääsylippu Splash Sur Menorca -vesipuistoon

Märkä ja villi päivä Splash Sur Menorca -vesipuistossa tarjoaa hauskan päivän auringon alla koko perheelle. Puistossa on tekemistä ihan jokaiselle – liukumäkiä, kouruja, uima-altaita ja miniliukumäkiä perheen pienimmille. Voit myös rentoutua aurinkotuolissa, kun haluat hengähtää hetkisen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Binissues'in kartano ja maatila
Retket

Binissues'in kartano ja maatila

Entisaikojen Menorcan voi yhä löytää Binissues'in taianomaisesta kartanosta. Sen auringonkukankeltainen julkisivu erottuu vehreästä maaseutumaisemasta kutsuen kulkijoita tutustumaan sen sisätiloihin, museoon ja maatilaan. Siellä pääset maistamaan entisaikojen aitoa maalaiselämää.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Ocean Cat –katamaraaniristeily
Aktiviteetit

Ocean Cat –katamaraaniristeily

Risteily Menorcan rannikkoa pitkin ei ole koskaan ollut näin nautinnollista. Oli se sitten pitkin kivikkoista pohjoista rantaviivaa pitkin tai rantojen täyttämää etelärannikkoa pitkin, täällä olet oikeassa paikassa. Annetaan luontoäidin päättää päivän reitti. Lounas sisältyy retken hintaan ja luvassa uimataukoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Menorca

Perheystävällinen Menorca on Baleaarien saarista rennoin ja rauhallisin. Sen rannikko on täynnä piilotettuja poukamia ja aurinkoisia rantoja, ja siellä on Euroopan pisin ja syvin luonnonsatama. Ja tämä on vain sen tarjonta veneretkiä ja laiskoja rantapäiviä varten. Rannikolla on toinenkin valtti, Cami de Cavalls, historiallinen ratsastusreitti, joka kulkee saaren ympäri. Menorcan molemmin puolin on kaksi kaupunkia, joihin on helppo tutustua kävellen. Lännessä sijaitsevassa tyylikkäässä Ciutadellassa on viehättävä venesatama, kultaisia palatseja ja barokkikirkkoja. Idässä Mahonissa puolestaan sekoittuvat brittiläinen ja baleaarinen kulttuuri. Niiden välissä on maalaiskyliä, joissa valmistetaan joitakin Espanjan arvostetuimmista juustoista.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Menorcalla

1. Tee veneretki Mahonin satamassa

Mahonista tuli Menorcan pääkaupunki, kun britit hallitsivat saarta 1700-luvulla. Siellä on yksi maailman pisimmistä luonnonsatamista, jonka sijainti oli kuninkaalliselle laivastolle strateginen. Näet kyllä miksi, kun teet veneretken tässä viisi kilometriä pitkässä lahdessa, joka on täynnä saaria ja linnoituksia. Risteily lasipohjaveneellä tekee elämyksestä vielä kiehtovamman. Jotkut retket pysähtyvät Illa del Rein saarella, jolla on erityinen historia.

2. Tutustu Menorcan hevosiin

Menorca on rakastunut hevosiin. Ja sinä voit jakaa tämän intohimon joko aktiivisessa roolissa tai katsojana. Cami de Cavalls -reitti kiemurtelee lähes 200 kilometriä pitkin rannikkoa ja vie sinut vaikeapääsyisille rannoille, salaisiin poukamiin ja syrjäisille majakoille. Somni on puolestaan ratsastusesitys, joka esittelee menorcalaisten hevosten käsittelytaitoja. Jos taas haluat nähdä muita eläimiä kuin hevosia, suuntaa Lloc de Menorcan eläinpuistoon.

3. Maista menorcalaista juustoa

Vaikka sitä valmistetaan kaikkialla saarella, Espanjassa se tunnetaan nimellä "Mahon-juusto". Nuoresta kypsytettyyn, lajikkeita löytyy jokaiseen makuun. Ja mikä parasta, voit käydä maatiloilla katsomassa, miten juusto valmistetaan. Lähde opastetulle kierrokselle Sant Patricin ja Binissuesin kartanoihin ja tutustu saaren ikonisimpaan herkkuun. Menorcan brittiläinen menneisyys sen sijaan tulee tutuksi kuuluisassa Xoriguerin gin-tislaamossa. Jos haluat saada laajemman kuvan saaren tuotteista, kannattaa käydä torstaisin järjestettävillä Mercadalin markkinoilla.

4. Ranta jokaiselle päivälle

Menorcalla on niin paljon upeita rantoja, että mikä tahansa listaus on aina kiistanalainen. Me listaamme kuitenkin seitsemän rantaa, joille sinun kannattaa laskea pyyhkeesi. Pohjoisessa sijaitseva suojaisa, hevosenkengän muotoinen Arenal d'en Castell on perheiden suosiossa, ja Cala Galdana on siitä lähes kopio, paitsi että se on etelärannikolla. Toinen loistava ranta lapsiperheille on Son Bou, jossa on yli kaksi kilometriä vaaleaa hiekkaa. Pohjoisrannikolla sijaitsevia Cala Pregondaa ja Cala Pilaria on vaikea päihittää, jos haluat ottaa aurinkoa ja uida hieman syrjemmässä. Etelärannikolla sijaitsevat Cala Macarella ja Cala Turqueta ovat melko vaikeasti saavutettavissa, mutta vaelluksen arvoisia.

5. Shoppaile matkamuistoja Ciutadellassa

Hienostunut ja tunnelmallinen Ciutadella kuhisee kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Voit kävellä sisään ja ulos historiallisista palatseista ja kirkoista matkamuistoja etsiessäsi. Suuntaa sitten satamaan syömään mereneläviä johonkin sen monista rantaravintoloista. Kannattaa varata pöytä etukäteen, sillä ne ovat erittäin suosittuja.

6. Lähde vesille

Menorcalla on ehdottomasti vietettävä päivä merellä. Ja vaihtoehtoja on loputtomasti. Fornellsin lahdella voi meloa, joka on mukava tapa tutustua yhteen saaren kauneimmista paikoista. Lisäksi on katamaraaniristeilyjä, joilla voit seilata pitkin etelärannikkoa tai purjehtia rannikon edustalla oleville saarille. Vesiaktiviteetteja, kuten snorklausta ja sukellusta, voi harrastaa Binibecan kylän lähellä. Jos taas kaipaat jännitystä, päivä vesipuistossa sopii koko perheelle.