Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
87 aktiviteettia
Lajittele:
Melontaretki Phang Ngan lahdella
Aktiviteetit

Melontaretki Phang Ngan lahdella

Tällä retkellä liikutaan meloen kauniilla Phang Ngan lahdella. Ainutlaatuisella, koko päivän kestävällä retkellä kohteena ovat luolat ja laguunit niin Panak Islandilla, Hong Islandilla kuin tunnetulla James Bond Islandilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Phuketin opastettu kierros sisältäen lounaan
Retket

Phuketin opastettu kierros sisältäen lounaan

Phuketin saarella on paljon muutakin kuin suurenmoisia rantoja. Tällä retkellä näet saaren toiset kasvot. Tutustut kuuluisaan Big Buddha -patsaaseen ja Wat Chalongin temppeliin, maistat paikallisesti tuotettuja cashewpähkinöitä ja pääset kävelylle kuuluisalle Thalong Roadille.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Phuketin vanhakaupunki ja Thalang Roadin iltamarkkinat
Aktiviteetit

Phuketin vanhakaupunki ja Thalang Roadin iltamarkkinat

Piristä sunnuntai-iltaa kävelykierroksella Phuketissa. Ensimmäisenä vierailemme cashewpähkinätehtaalla, ennen kuin jatkamme kuuluisaan Blue Elephant -ravintolaan. Sen jälkeen on vuorossa kävelykierros Phuketin vanhassakaupungissa, jossa voit käydä vilkkailla iltamarkkinoilla, herkutella katuruokaa tai shoppailla matkamuistoja. Chaipong, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Vanhakaupunki, joka on aina eloisa, muuttuu vielä eloisammaksi sunnuntain iltamarkkinoilla. Myös useimmat kaupat ja kahvilat pitävät tällöin ovensa auki."Kierros alkaa cashewpähkinätehtaalta, jossa opit, miten pähkinät kuoritaan ja miten cashewvoita ja kinuskia valmistetaan. Sen jälkeen nautit teetä tai kahvia Phuketin Blue Elephant -ravintolassa. Tämä maineikas ravintola sijaitsee vuosisatoja vanhassa kiinalais-portugalilaisessa kartanossa, joka oli alun perin kuvernöörin asunto. Tarjolla on ilmaista teetä ja kahvia, tai voit kokeilla yhtä heidän tunnusomaisista cocktaileistaan baarissa. Chaipong kertoo: "Nooror on Blue Elephantin perustaja ja pääkokki. Hän kehitti Blue Elephant -tuoteperheen thaimaalaisista raaka-aineista, joista suurin osa valmistetaan täällä Phuketissa ja joita myydään 45 maassa. Hän on myös merkittävä Thaimaan lähettiläs." Seuraavaksi teemme kävelykierroksen vanhassa kaupungissa. Kuljeskele värikkäiden siirtomaa-aikaisten rakennusten ohi ja käy sitten Thalang Roadin iltamarkkinoilla. Voit shoppailla, kierrellä ympäriinsä, napostella katuruokaa tai vain istahtaa alas ja nauttia tunnelmasta. Chaipong sanoo: "Täällä on todella hyvää katuruokaa, niin paljon aitoja makuja maisteltavana."

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Vierailu norsujen suojelukeskuksessa Phuketissa
Aktiviteetit

Vierailu norsujen suojelukeskuksessa Phuketissa

Vierailu Green Elephant Sanctuary Park -puistossa on ikimuistoinen kokemus Phuketin matkalla. Tutustut viidakon uljaisiin kuninkaisiin ja autat suojelemaan heitä. Saat nähdä elefantit heidän syöttöaikoina ja liittyä niiden seuraan makean veden altaaseen ja suihkuun.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Phi Phi -saaret pikaveneellä
Aktiviteetit

Phi Phi -saaret pikaveneellä

Voisi melkein sanoa, että retki tunnetuille Phi Phi -saarille on pakollinen kaikille Thaimaassa kävijöille. Aikainen lähtö antaa sinulle mahdollisuuden kokea saarten kauneus ilman tungosta. Koska retken ohjelmistossa ovat myös Monkey Beach, Viking Cave ja Pileh Lagoon, tulee päivästä varmasti unohtumaton.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, it 

Phi Phi -saaret ja Pileh Lagoon pikaveneellä
Aktiviteetit

Phi Phi -saaret ja Pileh Lagoon pikaveneellä

Tämä paratiisisaarten kierros on herkkua kaikille aisteillesi. Seilaat Andamaanienmeren poikki pikaveneellä ja pysähdyt joillakin Thaimaan tärkeimmistä nähtävyyksistä. Vierailet kuuluisilla Phi Phi -saarilla, tutustut osuvasti nimettyyn Viking Cave -luolaan ja snorklaat Pileh Lagoonin smaragdinvihreissä vesissä. Päivän kruunaa retki Bamboo Islandille ja buffetlounas.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phang Nga Bayn lahti katamaraanilla
Aktiviteetit

Phang Nga Bayn lahti katamaraanilla

Killota tanssikenkäsi tälle koko päivän katamaraaniristeilylle. Lähdet päiväksi katselemaan nähtävyyksiä ja snorklaamaan Phang Ngan lahden ympärille ja pysähdyt muun muassa Lawa- ja James Bond -saarella. Iltapäivän vietät uiden ja meloen Hong Islandin luolissa, ennen kuin varsinainen hauskanpito alkaa. Illan hämärtyessä aluksella järjestetään juhlat, joihin kuuluu illallinen, live DJ ja tanssia, samalla kun purjehdit takaisin rantaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Snorklausretki Phi Phi -saarille
Aktiviteetit

Snorklausretki Phi Phi -saarille

Yksi Thaimaan ehdottomista käyntikohteista on Phi Phi -saaret, jonne kuljetaan tyylikkäästi pikaveneellä. Retken aikana pääset saariston parhaimmille rannoille ja sinulla on aikaa uida, snorklata ja rentoutua auringossa. Retkipäivän kohokohtia ovat Monkey Beach ja Pileh Lagoon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Puolen päivän opastettu kierros Phuketissa
Retket

Puolen päivän opastettu kierros Phuketissa

Tällä kierroksella pääset tutustumaan Phuketin toiseen puoleen. Ja saarella on muutakin kuin upeita rantoja. Vierailet kuuluisalla Big Buddha -patsaalla ja Wat Chalongin temppelillä, maistelet paikallisesti viljeltyjä cashew-pähkinöitä tehdasvierailulla ja tutustut kiinalais-portugalilaiseen Chin Prachan kartanoon.Kierros alkaa Nakkerd-kukkulalta, jossa vierailet Big Buddha -patsaalla. Nautit näkymistä Chalongin ja eteläisen Phuketin yli, ennen kuin jatkat matkaa Wat Chalongiin, saaren kunnioitetuimpaan temppeliin. Sen jälkeen vuorossa on tehdasvierailu, jolla näet miten paikallisesti viljeltyjä pähkinöitä jalostetaan. Pääset tutustumaan myös cashewpähkinöiden tuotantoon.Seuraavaksi suuntaamme Phuketin vanhan kaupunkiin siirtomaa-aikaiseen Chin Prachan kartanoon, joka on kuuluisa kiinalais-portugalilaisesta arkkitehtuuristaan. Kiertele kaupungissa ja näet, miten kiinalainen kulttuuri on vaikuttanut saareen, ennen kuin pysähdyt helmitehtaalle ja opit yhdestä alueen suurimmista teollisuudenaloista ja vientituotteista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Khao Phra Thaeon kansallispuiston vaellus
Aktiviteetit

Khao Phra Thaeon kansallispuiston vaellus

Neljän tunnin vaellus Khao Phra Thaeon kansallispuistossa on loistava tilaisuus kanavoida sisäisen seikkailijan energiaasi. Reitti alkaa Ton Sain vesiputoukselta ja kulkee tiheän sademetsän halki, jossa kannattaa pitää silmät auki villieläinten varalta. Vaellus päättyy Bang Paen kohisevan vesiputouksen luokse.Vaelluksella kävelet yhteensä noin seitsemän kilometriä asiantuntevan oppaan johdolla Khao Phra Thaeon kansallispuiston rehevässä maastossa. Puisto on useiden eläinten koti, ja reitin varrella voitkin bongata esimerkiksi villisikoja, kaguaaneja, hanumaaneja ja gibboneita, jotka piilottelevat varjoissa ja kasvillisuuden joukossa.Reitin alku kuljetaan jyrkkää ja kivistä polkua, ennen kuin saavutaan tasangolle, jonka vieressä kohoaa yksi Phuketin korkeimmista kukkuloista. Matkan varrella saat ihastella valtavia puita ja eksoottisia kasveja, huojuvaseinäisiä bambukäytäviä ja harvinaisia palmuja jättiläismäisine lehtineen. Vaellus päättyy Bang Paen vesiputoukselle, jossa voit uida ja syödä hyvin ansaitun aterian paikallisessa ravintolassa ennen paluuta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Simon Cabaret Show Patong sisältäen kuljetukset
Liput ja tapahtumat

Simon Cabaret Show Patong sisältäen kuljetukset

Tähän iltaan voit pukeutua näyttävästi - Phuket Simon Cabaret'n esiintyjät nostavat glamourin toiselle tasolle. Tämä upea show sijaitsee ylellisessä teatterissa Patongin, Phuketin yöelämän pääkaupungin, sydämessä, ja se on ollut voimissaan jo 90-luvun alusta lähtien. Kun teatterin valot himmennetään, sinua odottavat värikkäät lavasteet ja energiset tanssinumerot. Kohokohtana ovat kuitenkin esiintyjien asut, joista ei höyhenpäähineitä ja paljetteja puutu. Esitys kestää noin 75 minuuttia, ja sen jälkeen voit ottaa valokuvia tähtien kanssa.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Phang Nga ja Ko Khai pikaveneellä
Aktiviteetit

Phang Nga ja Ko Khai pikaveneellä

Luolia, mangrovemetsiä ja kelluva kylä – Phang Ngan lahden saarikierroksella on kaikki mausteet upealle retkipäivälle. Lähdet saarihyppelylle neljälle eri saarelle pikaveneellä. Luvassa snorklaamista kristallinkirkkailla vesillä ja lounas aluksen lipuessa Ko Panyilla.Retken ensimmäinen etappi on Ko Panakin saari. Jännittävän pikavenematkan jälkeen pääset tutkimaan saaren kaunista luolaa ja sen laguunia – kiinnitä huomiota jäätelönmuotoisiin stalaktiitteihin. Sitten matka jatkuu Ko Hongille ihastelemaan kalkkikivikallioita ja turkoosia merta.Seikkailusi jatkuu James Bondin saarelle – jota paikalliset kutsuvat Ko Tapuksi. Ja lounasta pääset nauttimaan Koh Panyin kelluvassa kylässä, ohittaen ensin matkan varrella reheviä mangrovemetsiä. Viimeisenä mutta ei vähäisempänä, vierailet Koh Khailla. Täällä voit rentoutua valkeilla hiekkarannoilla ennen kuin on aika suunnata snorklaamaan eloisilla koralliriutoilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Esittelyssä Phuket

Värikästä arkkitehtuuria, paratiisirantoja ja mangrovemetsiä - ei ihme, että Phuket on yksi Thaimaan suosituimmista matkakohteista. Kumpuilevan maastonsa ansiosta se on täynnä näköalapaikkoja, joista avautuu eeppiset panoraamanäkymät koko saarelle ja Andamaanienmerelle. Kirsikkana kakun päällä on vielä maukas thaimaalainen katuruoka, joka houkuttelee sinua joka nurkalla. Koska Thaimaan suurimmalla saarella on niin paljon tekemistä, se on ihanteellinen kohde kaikenlaisille lomailijoille.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Phuketissa

1. Nauti näkymistä Big Buddhan patsaalta

Todennäköisesti saaren kuuluisin nähtävyys, Phuketin 45 metriä korkea Big Buddha, on yksi Thaimaan suurimmista patsaista. Sitä ei yksinkertaisesti voi jättää väliin. Tämä valkealla marmorilla päällystetty valtava rakennelma on todellinen katseenvangitsija. Kuuluisuudestaan huolimatta se on melko nuori - rakennustyöt aloitettiin vuonna 2002 uskovaisten ja vierailijoiden lahjoitusten ansiosta. Kiipeä 94 porrasta, jotka vievät sinut Big Buddhan juurelle, ja nauti näköaloista. Täältä näet Kata Beachin, Chalong Bayn ja jopa Phang Nga Bayn. Äläkä unohda ostaa marmorilaattaa, joka auttaa tämän pyhän paikan rakentamisen loppuun saattamisessa.

2. Ihaile vanhan kaupungin kiinalais-portugalilaista arkkitehtuuria

Kävely pääkaupungin historiallisessa keskustassa on pakollinen aktiviteetti Phuketin matkallasi. Vanhankaupungin kuuluisimmat kadut on keskitetty tiiviille alueelle, joten kierroksen ei pitäisi kestää puolta päivää kauempaa. Täällä voit ihailla kiinalais-portugalilaista arkkitehtuuria, pastellinvärisiä kaupunkitaloja - georgialaistyylisine tuuletusikkunoineen - ja ylellisiä huviloita. Tämä ainutlaatuinen arkkitehtuuri on peräisin ajalta, jolloin Phuket oli tärkeä tinan louhinnan keskus. Tyylissä sekoittuvat eurooppalaisen arkkitehtuurin geometriset elementit ja kiinalaisen kulttuurin estetiikka ja symboliikka.

3. Kiertele Thalang Roadin markkinakojuilla

Sunnuntaisin yksi Phuketin vanhankaupungin pääkaduista, Thalang Road, herää eloon maailmankuulujen yömarkkinoidensa ansiosta. Paikalliset tuntevat tapahtuman nimellä Lard Yai eli "isot markkinat", ja se alkaa myöhään iltapäivällä ja jatkuu myöhään iltaan asti. Värikäs, vilkas ja kaoottinen tapahtuma on aistien juhlaa. Katu on täynnä kojuja, joissa myydään kaikenlaisia tuotteita t-paidoista rihkamaan ja herkulliseen katuruokaan. Juhlatunnelmaa lisäävät katusoittajat ja muusikot.

4. Tee retki Phang Nga Bayhin

Phuketin lomalla ei kannata jättää väliin retkeä Phang Nga Baylle. Matkustitpa sinne sitten kajakilla tai tyypillisellä thaimaalaisella pitkähäntäveneellä, tämä kokemus vie sinut saarten ja vedestä nousevien kalkkikivimuodostelmien ohi. Maisemat ovat kuin suoraan fantasiaelokuvasta! Matkalla voit tutustua kuuluisaan James Bond -saareen, joka tunnetaan historiallisesti nimellä Khao Phing Kan. Alue on yksi maan suurimmista kansallispuistoista, ja se on kuuluisa myös mangrovemetsistään ja upeista luolistaan, kuten Wat Suwan Khuhasta, joka kätkee sisäänsä valtavan makuuasennossa olevan Buddha-patsaan. Äläkä unohda ottaa mukaasi uima-asua - pulahdus smaragdinvihreissä vesissä on pakollinen.

5. Vieraile tärkeimmissä buddhalaistemppeleissä

Phuketissa on 29 buddhalaistemppeliä, jotka on ripoteltu ympäri saarta. Upeat, kirkkaanväriset ja suositut pyhät paikat tarjoavat upean katsauksen paikalliseen kulttuuriin. Tunnetuin ja tärkein temppeli on Wat Chalong, joka sijaitsee pääkaupungin laitamilla. Se rakennettiin 1800-luvulla, ja se on omistettu kahdelle munkille, jotka johtivat sisällissotaa kiinalaista rikollisjärjestö Triadia vastaan. Kolmelle tasolle jaetussa rakennuksessa säilytetään Buddhan luunpalasia, ja se on koristeltu hänen elämäänsä kuvaavilla kuvilla. Muita vierailun arvoisia temppeleitä ovat Wat Ko Sirey, joka sijaitsee pienellä saarella länsirannikolla - sinne johtaa silta - ja Doi Thepnimit, joka sijaitsee aivan Patongin rannan yläpuolella.

6. Rentoudu Phuketin kauneimmilla rannoilla

Phuket on täydellinen kohde myös paratiisirannoilla rentoutumiseen. Saari hemmottelee sinua aina tunnetuimmista ja ruuhkaisimmista rannoista syrjäisiin ja suhteellisen tuntemattomiin poukamiin. Patongin vilkas ranta on erinomainen valinta sukellusta rakastaville. Lounaisrannikolla sijaitsevalla Kata Noin rannalla on vähemmän väkeä, ja sen kirkkaat vedet sopivat erinomaisesti pitkiin uintiretkiin. Pohjoisempana sijaitseva Laem Singh Beach on viidakon ympäröimä, ja se tunnetaan myös kulinaarisena hot spotina. Bangtaon ranta soveltuu hyvin lapsiperheille, koska siellä on paljon tilaa, meri on tyyni ja palvelut ovat lähellä.