Ostoskori
Phuket
Phuket

Thaimaa

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Phuket

Phuket on lomakohde, joka kuuluu varmasti jokaisen Thaimaassa vierailevan ohjelmistoon. Luvassa on henkeäsalpaavan kauniita rantoja, vaikuttavaa kulttuuria, herkullista ruokaa ja leppoisaa lomailua. Thaimaan suurimmalla saarella on lukuisia rantoja, suuria lomakohteita, sekä pienempiä rantabungaloweja, joissa voi rentoutua omalla hiekkarannalla. Vaikka Phuket onkin tunnettu rannoistaan, sukeltamalla sisämaahan voit tutustua monipuoliseen luontoon, joka koostuu kansallispuistoista, luonnonsuojelualueista ja upeista vesiputouksista. Maalla sijaitsevan luonnon lisäksi, myös veden alta löytyy kätketty maailma, ja päiväretkillä Phuketista pääset tutustumaan suosituimpiin sukelluskohteisiin. Jos sukeltaminen tuntuu liian työläältä, voit ihailla värikkäitä kaloja myös snorklaten. Phuket on rento, elämää sykkivä lomakohde joka soveltuu vaativimpaankin makuun.

Elämykset kohteessa Phuket

87  Tulokset
Aktiviteetit
Melontaretki Phang Ngan lahdella

Tällä retkellä liikutaan merikajakilla meloen kauniilla Phang Ngan lahdella. Ensimmäinen kohteemme on yksi lahden suosituimmista saarista – Panakin saari. Oppaasi suunnistaa halki luolaverkostojen laguunille, jossa nautimme thaimaalaisen buffetlounaan. Pidä silmät auki, matkalla saatat nähdä niin apinoita kuin lepakoita. Lounaan jälkeen jatketaan matkaa James Bondin saarelle, joka on tunnettu elokuvasta The Man with the Golden Gun. Jatkamme Hong Islandille, jossa määränpäämme on kallioiden ympäröimä koskematon laguuni. Paluumatkalla veneen miehistö tarjoilee vielä tuoretta kanaa thai-tyyliin.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 106.00
Retket
Phuketin kohokohdat pienryhmässä

Irrottaudu päiväksi Phuketin kauniilta rannoilta ja koe saaren toisenlainen puoli tällä kokopäiväretkellä. Kaikki alkaa opastetulla kävelyllä pitkin kuuluisaa Thalong-katua, vanhan Phuketin historiallisessa sydämessä. Pääset ihailemaan värikkäitä siirtomaarakennuksia ja hienostuneita julkisivuja. Phuketin kaupunki on kaunis sekoitus itää ja länttä - kiinalais-portugalilaista arkkitehtuuria - jota ei löydy mistään muualta Thaimaasta. Big Buddha -patsaalta voit ihailla upeita näkymiä eteläisen Phuketin yli. Lopuksi teemme kierroksen paikallisessa tislaamossa ja pääset maistamaan palkitun Chalong Bayn rommin tuottajan rommia.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 65.00
Aktiviteetit
Sunset Phang Nga Bay -katamaraaniretki

Phang Ngan lahti on täynnä korkeita kalkkikivivuoria, jotka nousevat jylhänä tyynestä merestä. Heti Phuketista lähdön jälkeen näet meren ympäröimät, uskomattomat kalkkikivimuodostelmat, jotka kaikki näyttäytyvät entistä kiehtovampina auringon laskiessa. Khao Phing Kan ja Ko Tapu muistetaan vuonna 1974 ilmestyneestä kuuluisasta James Bond -elokuvasta, The Man with the Golden Gun. Tutkittuasi nämä kohteet suuntaat satamassa sijaitsevaan kahvilaan lounaalle. Halutessasi voit lähteä oppaan kanssa lautalla tutustumaan tarkemmin tähän uskomattoman kauniiseen maisemaan ennen kuin seilaamme takaisin Phang Ngan lahden kauniissa auringonlaskussa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 112.00
Aktiviteetit
Phang Ngan lahden parhaat palat pienryhmässä

Tällä Phang Ngan lahden parin tunnin mittaisella pienryhmäretkellä seikkailet sekä maalla että merellä. Suuntaat pitkähäntäveneellä tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin, joita ovat James Bondin ja Hongin saaret, Monkey Cave -temppeli, sekä upeat näköalapaikat ja vesiputoukset.Retki starttaa aamulla Ban Hinromin satamasta, josta suuntaat pitkähäntäveneelle kohti Phang Ngan lahden luonnonkauneudestaan tunnettua saaristoa. Pian huomaatkin olevasi keskellä paratiisia – vehreiden merestä nousevien kalkkikivikallioiden ympäröimänä. Tutustut Hongin saaren luoliin meloen, jonka jälkeen matka jatkuu James Bondin saarelle.Uintipysähdyksen jälkeen on aika nauttia lounas yhdellä Phang Ngan lahden kauneimmista näköalapaikoista – Samet Nangshen terassillla. Lounaan jälkeen on vuorossa Monkey Cave -temppeli – Wat Suwan Kuha – jossa näet nukkuvan Buddhan ja lukuisia apinoita. Retki huipentuu Ramanin vesiputoukselle, jonne voit pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 72.00
Aktiviteetit
Phi Phi -saaret pikaveneellä

Voisi melkein sanoa, että retki Phi Phi -saarille on pakollinen Thaimaassa kävijöille. Aikainen lähtö mahdollistaa saarten kauneuden kokemisen ilman tungosta. Lähde pikaveneellä kohti Maya Bayta ja The Beach -elokuvasta tuttua rantaa. Tämän jälkeen suuntaamme kohti Monkey Beachia, joka on nimetty rannalla oleskelevien apinoiden mukaan, valokuvauspysähdystä varten. Suosikkipysähdyspaikkamme on Pileh Lagoon, jossa korkeat kalliot ympäröivät smaragdinvihreää laguunia. Saapumalla tänne ennen muita retkiveneitä, voit kokea paikan aidoimmillaan. Myöhemmin tarjoillaan buffetlounas, jonka jälkeen on aikaa rentoutua tai snorklata koralliriutalla.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 106.00
Aktiviteetit
Snorklausretki Phi Phi -saarille

Yksi Thaimaan ehdottomista käyntikohteista ovat Phi Phi -saaret, jonne kuljetaan tyylikkäästi pikaveneellä. Saapuessasi saaristoon, ohitetaan kuuluisa Maya Bay, joka nousi kuuluisuuteen Leonardo Dicaprion elokuvasta The Beach. Matka jatkuu Monkey Beachille, joka on nimetty saarella oleskelevien uteliaiden apinoiden mukaan. Sen jälkeen vuorossa on suosikkipysähdyspaikka Pileh Lagoon, jossa korkeat kalliot ympäröivät smaragdinvihreää laguunia. Täällä sinulla on runsaasti aikaa pulahtaa uimaan. Myöhemmin tarjolle laitetaan lounasbuffet, jonka jälkeen on vielä varattu aikaa rentoutumiseen ja snorklaamiseen koralliriutoilla.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 103.00
Aktiviteetit
Sunset Cruise -risteily Phuketissa

Risteily Phuketista on taivaallinen kokemus mihin aikaan päivästä tahansa, mutta se on erityisen kaunis auringon laskiessa horisonttiin. Ensin iltapäivällä on vuorossa hauskanpitoa merellä. Kuvittele kevyesti aalloissa keinuva alus, snorklausta kristallinkirkkaassa vedessä ja uintia joka virkistää kuumassa auringonpaahteessa. Tätä kaikkea voit odottaa tältä risteilyltä. Rentoutumista varten laivalta löytyy myös pehmeitä tyynyjä. Kun aurinko alkaa laskea, sinua hemmotellaan äiti maan upeimmilla esityksillä parhailta mahdollisilta aitiopaikoilta. Auringonlaskun jälkeen voit nauttia ihanasta illallisesta kuunvalossa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 90.00
Aktiviteetit
Phuketin risteily

Tällä risteilyllä Phuketin länsirannikkoa pitkin on luvassa täydellistä rentoutumista kaukana hälinästä. Tarjolla on virvokkeita ja päivän aikana tehdään kolme snorklauspysähdystä. Nauti samalla upeista näköaloista kun risteilet palmujen reunustamien rantojen ja pienten saarien ohitse. Yli 70 kilometrin pituisella rantaviivaallaan, Phuketin länsiranikkoa pitkin purjehtiessa silmä lepää upeita maisemia ihastellessa. Ohi kiitävät pitkät hiekkarannat, tiheämetsäiset niemet, syrjäiset huvilat ja ylelliset lomakohteet – nämä kaikki luovat upean taustan. Kapteeni ohjaa laivan parhaimmille paikoille, joissa uida ja snorklata – risteilyn aikana tehdään kolme pysähdystä.Andamaanienmeri on yksi parhaimmista paikoista nähdä eloisia koralleja ja värikkäitä kaloja. On olemassa vain muutamia yhtä hyviä paikkoja snorklaamiseen.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 90.00
Aktiviteetit
James Bond Island pikaveneellä

James Bondin saari on yksi Phuketin suosituimmista nähtävyyksistä. Aina siitä lähtien kun 007 ja The Man with The Golden Gun kuvattiin täällä 70-luvulla. Lähdemme matkaan heti aamunkoitteessa. Varhainen lähtö on kaiken vaivan arvoista – huomaat sen varmasti, kun näet kalkkikivikalliot aamun lumoavassa valossa. Matkalla pääset ihailemaan smaragdinvihreänä kimaltelevaa merta ennen saapumista James Bondin saarelle, pahan Scaramangan piilopaikalle ja Koh Tapulle. Tämän jälkeen suuntaamme Koh Hongille, jossa pääset melomaan turkoosinsinisellä laguunilla, sekä vierailemme luolissa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 106.00