Ostoskori
Phuket
Phuket

Thaimaa

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Phuket

Phuket on lomakohde, joka kuuluu varmasti jokaisen Thaimaassa vierailevan ohjelmistoon. Luvassa on henkeäsalpaavan kauniita rantoja, vaikuttavaa kulttuuria, herkullista ruokaa ja leppoisaa lomailua. Thaimaan suurimmalla saarella on lukuisia rantoja, suuria lomakohteita, sekä pienempiä rantabungaloweja, joissa voi rentoutua omalla hiekkarannalla. Vaikka Phuket onkin tunnettu rannoistaan, sukeltamalla sisämaahan voit tutustua monipuoliseen luontoon, joka koostuu kansallispuistoista, luonnonsuojelualueista ja upeista vesiputouksista. Maalla sijaitsevan luonnon lisäksi, myös veden alta löytyy kätketty maailma, ja päiväretkillä Phuketista pääset tutustumaan suosituimpiin sukelluskohteisiin. Jos sukeltaminen tuntuu liian työläältä, voit ihailla värikkäitä kaloja myös snorklaten. Phuket on rento, elämää sykkivä lomakohde joka soveltuu vaativimpaankin makuun.

Elämykset kohteessa Phuket

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Melontaretki Phang Ngan lahdella
TUI Collection
Aktiviteetit

Melontaretki Phang Ngan lahdella

Tällä retkellä liikutaan merikajakilla meloen kauniilla Phang Ngan lahdella. Ensimmäinen kohteemme on yksi lahden suosituimmista saarista – Panakin saari. Oppaasi suunnistaa halki luolaverkostojen laguunille, jossa nautimme thaimaalaisen buffetlounaan. Pidä silmät auki, matkalla saatat nähdä niin apinoita kuin lepakoita. Lounaan jälkeen jatketaan matkaa James Bondin saarelle, joka on tunnettu elokuvasta The Man with the Golden Gun. Jatkamme Hong Islandille, jossa määränpäämme on kallioiden ympäröimä koskematon laguuni. Paluumatkalla veneen miehistö tarjoilee vielä tuoretta kanaa thai-tyyliin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, no, sv 

Phuketin kohokohdat pienryhmässä
TUI Collection
Retket

Phuketin kohokohdat pienryhmässä

Irrottaudu päiväksi Phuketin kauniilta rannoilta ja koe saaren toisenlainen puoli tällä kokopäiväretkellä. Kaikki alkaa opastetulla kävelyllä pitkin kuuluisaa Thalong-katua, vanhan Phuketin historiallisessa sydämessä. Pääset ihailemaan värikkäitä siirtomaarakennuksia ja hienostuneita julkisivuja. Phuketin kaupunki on kaunis sekoitus itää ja länttä - kiinalais-portugalilaista arkkitehtuuria - jota ei löydy mistään muualta Thaimaasta. Big Buddha -patsaalta voit ihailla upeita näkymiä eteläisen Phuketin yli. Lopuksi teemme kierroksen paikallisessa tislaamossa ja pääset maistamaan palkitun Chalong Bayn rommin tuottajan rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Phang Ngan lahden parhaat palat pienryhmässä
TUI Collection
Aktiviteetit

Phang Ngan lahden parhaat palat pienryhmässä

Tällä Phang Ngan lahden parin tunnin mittaisella pienryhmäretkellä seikkailet sekä maalla että merellä. Suuntaat pitkähäntäveneellä tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin, joita ovat James Bondin ja Hongin saaret, Monkey Cave -temppeli, sekä upeat näköalapaikat ja vesiputoukset.Retki starttaa aamulla Ban Hinromin satamasta, josta suuntaat pitkähäntäveneelle kohti Phang Ngan lahden luonnonkauneudestaan tunnettua saaristoa. Pian huomaatkin olevasi keskellä paratiisia – vehreiden merestä nousevien kalkkikivikallioiden ympäröimänä. Tutustut Hongin saaren luoliin meloen, jonka jälkeen matka jatkuu James Bondin saarelle.Uintipysähdyksen jälkeen on aika nauttia lounas yhdellä Phang Ngan lahden kauneimmista näköalapaikoista – Samet Nangshen terassillla. Lounaan jälkeen on vuorossa Monkey Cave -temppeli – Wat Suwan Kuha – jossa näet nukkuvan Buddhan ja lukuisia apinoita. Retki huipentuu Ramanin vesiputoukselle, jonne voit pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phuketin nähtävyydet
TUI Collection
Retket

Phuketin nähtävyydet

Phuketin saarella on paljon muutakin kuin suurenmoisia rantoja. Tällä retkellä näet saaren toiset kasvot. Retki alkaa Nakkerd-kukkulalta, jossa seisoo vaikuttava Big Buddha -patsas. Kukkulalta voit ihailla näköalaa Chalongiin ja eteläiseen Phuketiin ennen kuin jatkamme Wat Chalongiin, saaren arvostetuimmalle luostari- ja temppelialueelle. Sen jälkeen teemme mielenkiintoisen vierailun cashewpähkinä-tehtaalle ja suuntaamme sitten Phuket Townin vanhimpaan kiinalaiseen temppeliin, värikkääseen Jui Tui -pyhäkköön. Retken päätteeksi pääset kävelylle kuuluisalle Thalong Roadille ja vierailet paikallisessa maalaistalossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Sunset Phang Nga Bay -katamaraaniretki
TUI Collection
Aktiviteetit

Sunset Phang Nga Bay -katamaraaniretki

Phang Ngan lahti on täynnä korkeita kalkkikivivuoria, jotka nousevat jylhänä tyynestä merestä. Heti Phuketista lähdön jälkeen näet meren ympäröimät, uskomattomat kalkkikivimuodostelmat, jotka kaikki näyttäytyvät entistä kiehtovampina auringon laskiessa. Khao Phing Kan ja Ko Tapu muistetaan vuonna 1974 ilmestyneestä kuuluisasta James Bond -elokuvasta, The Man with the Golden Gun. Tutkittuasi nämä kohteet suuntaat satamassa sijaitsevaan kahvilaan lounaalle. Halutessasi voit lähteä oppaan kanssa lautalla tutustumaan tarkemmin tähän uskomattoman kauniiseen maisemaan ennen kuin seilaamme takaisin Phang Ngan lahden kauniissa auringonlaskussa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Phang Ngan lahden kokokohdat -yksityiskierros
TUI Collection
Retket

Phang Ngan lahden kokokohdat -yksityiskierros

Kaikki Phang Ngan lahden pakolliset nähtävyydet löytyvät tältä yksityiseltä kiertoretkeltä, jolla pääset tutustumaan nähtävyyksiin sekä maalla että merellä. Suuntaat pitkähäntäveneellä tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin, joita ovat James Bondin ja Hongin saaret, Monkey Cave -temppeli, sekä upeat näköalapaikat ja vesiputoukset.Aamupäivällä lähdet pitkähäntäveneellä Ban Hinromin satamasta tutkimaan lahtea mereltä käsin. Pian sinua ympäröivät kuuluisat smaragdinväriset karstikalliot, joista Phang Ngan lahti on kuuluisa. Tutustut Hongin saaren luoliin meloen, jonka jälkeen matka jatkuu James Bondin saarelle.Uintipysähdyksen jälkeen on aika nauttia lounas yhdellä Phang Ngan lahden kauneimmista näköalapaikoista – Samet Nangshen terassillla. Lounaan jälkeen on vuorossa Monkey Cave -temppeli – Wat Suwan Kuha – jossa näet makaavan Buddhan ja lukuisia apinoita. Retki huipentuu viidakon keskellä olevalle Ramanin vesiputoukselle, jonne voit pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phuketin Kohokohdat -yksityisretki
TUI Collection
Retket

Phuketin Kohokohdat -yksityisretki

Jos maltat poistua Phuketin kauniilta rannoilta, voit tutustua saaren toiseen puoleen. Tällä yksityisellä kiertomatkalla näet vanhan kaupungin kiinalais-portugalilaistyylisen arkkitehtuurin, kuuluisan Big Buddha -patsaan, Wat Chalongin temppelin ja maistat paikallisesti tuotettua rommia Chalong Bayn tislaamossa.Kaikki alkaa opastetulla kävelyllä kuuluisaa Thalong Roadia pitkin - vanhan Phuketin historiallista sydäntä. Kuljeskelet värikkäiden siirtomaa-aikaisten rakennusten ohi ja näet kauniin sekoituksen idän ja lännen kohtaamisesta kiinalais-portugalilaistyylisessä arkkitehtuurissa, jota ei löydy muualta Thaimaasta.Seuraavaksi vierailet vaikuttavan Big Buddha-patsaan luona Nakkerd-kukkulalla, josta avautuvat upeat näkymät eteläiseen Phuketiin, ennen kuin suuntaat saaren kunnioitetuimpaan luostariin ja temppeliin Wat Chalongiin. Lopuksi teemme kierroksen ja nautimme maistiaiset paikallisessa tislaamossa, joka valmistaa palkittua Chalong Bay -rommia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Elefanttien suojelukeskusvierailu Phuketissa
Aktiviteetit

Elefanttien suojelukeskusvierailu Phuketissa

Vierailu Green Elephant Sanctuary Park -puistossa on ikimuistoinen kokemus Phuketin matkalla. Saavumme elefanttien suojelukeskukseen, joka pelastaa elefantteja ympäri Thaimaata. Meille esitellään puiston toimintaa ja uhanalaiset aasiannorsut. Voit auttaa syöttämään norsuja ennen kuin vaihdat uima-asun yllesi ja lähdet niiden kanssa polskimaan makean veden altaaseen. Puiston valokuvaajat ikuistavat vesileikit uusien eläinystäviesi kanssa. Sen jälkeen pesemme norsut XXL-kokoisessa suihkussa. Kun kaikki ovat puhtaita, istumme syömään autenttisen thaimaalaisen buffetaterian.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Phi Phi -saaret pikaveneellä
Aktiviteetit

Phi Phi -saaret pikaveneellä

Voisi melkein sanoa, että retki Phi Phi -saarille on pakollinen Thaimaassa kävijöille. Aikainen lähtö mahdollistaa saarten kauneuden kokemisen ilman tungosta. Lähde pikaveneellä kohti Maya Bayta ja The Beach -elokuvasta tuttua rantaa. Tämän jälkeen suuntaamme kohti Monkey Beachia, joka on nimetty rannalla oleskelevien apinoiden mukaan, valokuvauspysähdystä varten. Suosikkipysähdyspaikkamme on Pileh Lagoon, jossa korkeat kalliot ympäröivät smaragdinvihreää laguunia. Saapumalla tänne ennen muita retkiveneitä, voit kokea paikan aidoimmillaan. Myöhemmin tarjoillaan buffetlounas, jonka jälkeen on aikaa rentoutua tai snorklata koralliriutalla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, da, en, fr, +4  it, no, pl, sv

Snorklausretki Phi Phi -saarille
Aktiviteetit

Snorklausretki Phi Phi -saarille

Yksi Thaimaan ehdottomista käyntikohteista ovat Phi Phi -saaret, jonne kuljetaan tyylikkäästi pikaveneellä. Saapuessasi saaristoon, ohitetaan kuuluisa Maya Bay, joka nousi kuuluisuuteen Leonardo Dicaprion elokuvasta The Beach. Matka jatkuu Monkey Beachille, joka on nimetty saarella oleskelevien uteliaiden apinoiden mukaan. Sen jälkeen vuorossa on suosikkipysähdyspaikka Pileh Lagoon, jossa korkeat kalliot ympäröivät smaragdinvihreää laguunia. Täällä sinulla on runsaasti aikaa pulahtaa uimaan. Myöhemmin tarjolle laitetaan lounasbuffet, jonka jälkeen on vielä varattu aikaa rentoutumiseen ja snorklaamiseen koralliriutoilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Sunset Cruise -risteily Phuketissa
Aktiviteetit

Sunset Cruise -risteily Phuketissa

Risteily Phuketista on taivaallinen kokemus mihin aikaan päivästä tahansa, mutta se on erityisen kaunis auringon laskiessa horisonttiin. Ensin iltapäivällä on vuorossa hauskanpitoa merellä. Kuvittele kevyesti aalloissa keinuva alus, snorklausta kristallinkirkkaassa vedessä ja uintia joka virkistää kuumassa auringonpaahteessa. Tätä kaikkea voit odottaa tältä risteilyltä. Rentoutumista varten laivalta löytyy myös pehmeitä tyynyjä. Kun aurinko alkaa laskea, sinua hemmotellaan äiti maan upeimmilla esityksillä parhailta mahdollisilta aitiopaikoilta. Auringonlaskun jälkeen voit nauttia ihanasta illallisesta kuunvalossa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phang Nga kanootilla ja Koh Khai pikaveneellä
Aktiviteetit

Phang Nga kanootilla ja Koh Khai pikaveneellä

Luolia, mangrovemetsiä ja kelluva kylä – Phang Ngan lahden saarikierroksella on kaikki mausteet upealle retkipäivälle. Lähdet saarihyppelylle neljälle eri saarelle pikaveneellä. Luvassa snorklaamista kristallinkirkkailla vesillä ja kanoottiajelua. Ensimmäinen vierailukohde neljästä saaresta on Koh Panak. Seuraavana on vuorossa kanoottiajelua Koh Hongilla, joka mahdollistaa luonnosta nauttimisen läheltä. Seikkailusi jatkuu James Bondin saarelle – jota paikalliset kutsuvat Ko Tapuksi. Lounasta pääset nauttimaan Koh Panyin kelluvassa kylässä. Viimeisenä vierailet Koh Khailla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en