Ostoskori
Riviera Maya / Playa del Carmen
Riviera Maya / Playa del Carmen

Meksiko

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Riviera Maya / Playa del Carmen

Elämykset kohteessa Riviera Maya / Playa del Carmen

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Aktiviteetin kieli

Lippuvaihtoehdot

Chichen Itza ja mayakylä sisältäen lounaan
Aktiviteetit

Chichen Itza ja mayakylä sisältäen lounaan

Jukatanin niemimaan helmi, Chichen Itzan arkeologinen alue on täynnä mayojen muinaisia raunioita, temppeleitä ja pyramideja. Aloitamme retken aikaisin aamulla ajamalla Jukatanin niemimaan läpi kuuluisalle alueelle. Matkustamme syvälle Zazil Tunichin luolaan sekä vierailemme ja syömme lounaan perinteisessä maya-kylässä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, pl, sv

Retki Coban mayaraunioille
Retket

Retki Coban mayaraunioille

Retki vie meidät syvälle Jukatanin viidakkoon muinaiseen mayakaupunkiin Cobaan. Tutustut mayakansan arvoitukselliseen kulttuuriin, kiipeät suuren pyramidin huipulle, tapaat paikallisia kyläläisiä ja uit pyhässä cenotessa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Tulumin kierros sisältäen Nopalitos-laguunin ja BBQ-lounaan
Aktiviteetit

Tulumin kierros sisältäen Nopalitos-laguunin ja BBQ-lounaan

Tämä retki yhdistelee sekä kulttuuria että rentoutumista. Retki vie sinut maya-raunioille Tulumiin, ainoaan mayakaupunkiin, joka on rakennettu meren läheisyyteen. Loppupäivä menee rentoutuen upealla Nopaliton laguunilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Chichen Itzan yksityiskierros kuljetuksilla ja oppaalla
Retket

Chichen Itzan yksityiskierros kuljetuksilla ja oppaalla

Chichen Itzan muinaiset rauniot ovat yksi Meksikon pakollisista nähtävyyksistä. Tällä ainutlaatuisella retkellä pääset kiertämään aluetta asiantuntevan oppaan johdolla ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle. Argelia, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Opit Kukulkanin temppelissä kalentereista ja sen portaista, joissa varjot edustavat joka päiväntasauksen aikaan sulkakäärmeen laskeutumista." Sen jälkeen sukellat mayojen alamaailman syvyyksiin uimalla cenotessa ja käyt lounaalla perinteisessä maya-kylässä.Liikkeelle lähdetään aikaisin, mutta tällä yksityisretkellä saavut Unescon maailmanperintökohteeseen ensimmäisenä, jolloin on myös täydellinen hetki ottaa valokuvia alueesta. Näet useita mayojen muistomerkkejä, kuten mahtavan Kukulkan-pyramidin, Jaguaarien temppelin ja makaaberin Tzompantlin, jossa uhrien päät aikoinaan asetettiin näytille.Seuraavaksi suuntaat maanalaiseen cenoteen, jossa voit viilentyä uiden sen kirkkaassa vedessä. Sitten onkin lounaan aika. Kaikki ruoka on paikallisesti viljeltyä ja perinteisten reseptien mukaan valmistettua. Argelia kertoo: "Maistat perinteistä ruokaa, kuten chaya-empanadoja, cochinita pibiliä, kanaa axiote-riisissä, mustia papuja ja höyrytettyjä vihanneksia." Näet myös, miten paikalliset kutovat riippumattoja käsin ja saat tietää, miten se auttaa tukemaan yhteisöä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Aventuras Mayas Jungle Park -pääsylippu sisältäen lounaan
Aktiviteetit

Aventuras Mayas Jungle Park -pääsylippu sisältäen lounaan

Jos haluat lisätä adrenaliinia Meksikon lomaasi, suuntaa Aventuras Mayas Jungle Parkiin viettämään hauska ja toiminnantäyteinen päivä. Huristele viidakon halki mönkijällä, liidä puiden yläpuolella köysiradalla ja laskeudu uimaan cenotessa, vaikuttavassa maanalaisessa luolassa. Ja kun on aika huilahtaa, tarjolla on maukas meksikolainen buffet.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Valladolidin kierros sisältäen Las Coloradasin suola-altaat
Aktiviteetit

Valladolidin kierros sisältäen Las Coloradasin suola-altaat

Jukatanin väripaletti loistaa tällä luontorikkaalla retkellä. Historiallinen Valladolid, krokotiilien suojelualue, Las Coloradasin suolatasangot ja Rio Lagartosin laguunin flamingot ovat tämän retken tähtiä. Lisäksi pääset hemmottelemaan itseäsi perinteisessä mayakylvyssä ja nauttimaan lounaan meren rannalla. Fernando, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Flamingoja on ihana katsella niiden värin ja sirouden vuoksi. Mutta eniten minua kiehtovat krokotiilit. Tällä retkellä saat tietää, miten tärkeitä ne ovat paikalliselle ekosysteemille."Valladolidin siirtomaa-aikaista kaupunkia hallitsee pääaukio, jota reunustavat pastellinväriset yksi- ja kaksikerroksiset talot, joissa on perinteiset ritiläikkunat. Kävele vanhan kaupungin läpi ja pysähdy katsomaan nähtävyyksiä, kuten Pyhän Servacion kirkkoa ja Pyhän Bernardinon luostaria. Sitten suuntaamme kyhmyniskakrokotiilien suojelualueelle, jossa opit kaiken näistä endeemisistä matelijoista. Sieltä matkamme jatkuu Las Coloradasiin, joka on saanut nimensä suola-altaiden haihtumisen aiheuttamien vaaleanpunaisten sävyjen vuoksi. Fernando kertoo: "Kun taivas on pilvetön ja muodostaa kontrastin veden kanssa, on kuin näkisi mestariteoksen ensimmäistä kertaa."Seuraavaksi teemme veneretken Rio Lagartosin laguuniin, joka on flamingojen elinympäristö. Tarkkaile näitä tyylikkäitä lintuja, jotka kahlaavat matalissa vesissä, ja ota niistä muutama valokuva. Pääset vielä kuorivaan mutakylpyyn, ennen kuin nautit perheomisteisessa ravintolassa paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Holboxin saaren yksityiskierros veneellä ja golfautolla
Retket

Holboxin saaren yksityiskierros veneellä ja golfautolla

Holboxin saari on todellinen paratiisi. Tällä yksityisretkellä matkustat Isla Pasionin saarelle veneellä, nautit lounaan viiden tähden lomakohteessa ja kierrät saarta golfautolla. Ariel, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Holboxissa asuu yli 300 endeemistä ja muuttolintulajia. Se on myös eräänlainen leikkikenttä, jossa voi ajella muun muassa pikaveneellä ja golfautolla."Hyppää paikalliskalastajan veneeseen Chiquilassa ja lähde kahden tunnin kierrokselle. Opas esittelee villieläimistään tunnettuja paikkoja - saarella on havaittu noin 150 lintulajia - ja kertoo, mitä toimia tehdään tämän elinympäristön säilyttämiseksi. Kolmen vuosikymmenen ajan Holbox on ollut osa Yum Balamin luonnonsuojelualuetta. Jos osallistut retkelle kesä- ja syyskuun välisenä aikana, saatat nähdä myös flamingoja.Sitten näet pikkuisen Isla Pasionin saaren kauniit rannat - Holboxilla itsellään on 36 kilometriä rantaviivaa - ennen kuin suuntaat lounaalle ja sulattelemaan ruokaa aurinkotuolille. Tauon jälkeen hyppäät golfautoon - saaren asukkaat eivät käytä autoja - ja lähdet tutustumaan ympäröivään alueeseen. Saarivierailun päätteeksi suuntaamme Holboxin pääaukiolle, jossa sinulla on vapaata aikaa kierrellä, shoppailla matkamuistoja tai maistella paikallista ruokaa.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Tulumin yksityiskierros Nopalitos-laguunilla ja BBQ-lounaalla
Aktiviteetit

Tulumin yksityiskierros Nopalitos-laguunilla ja BBQ-lounaalla

Tällä yksityisretkellä yhdistyy kulttuuri ja rentoutuminen. Tutustut ensin Tulumin mayaraunioihin, joka on ainoa mayakaupunki meren rannalla, ja vietät sitten loppupäivän Nopalitosin laguunissa, joka avattiin vasta äskettäin yleisölle. Gustavo, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Juuri kun luulet, ettei Riviera Mayalla ole enää yllätyksiä hihassaan, löydät Nopalitosin. Sen vesi, jossa on lähes kaikki kuviteltavissa olevat sinisen sävyt, muuttuu silmiesi edessä, kun pilvet liikkuvat laguunin yllä."Retki alkaa opastetulla kierroksella Tulumin arkeologisella alueella. Näet alueen tunnetuimmat monumentit El Castillon päätemppelistä Laskeutuvan jumalan temppeliin, upean Karibianmeren välkehtiessä taustalla. Kierroksen päätteeksi sinulla on vapaata aikaa käydä kilpikonnistaan tunnetulla rannalla tai ottaa valokuvia, joita kehtaa Instagramissa esitellä. Gustavo sanoo: "Tulumissa vallitsee täydellinen tasapaino kulttuurin ja luonnon välillä. Näet iguaaneja laiskottelemassa raunioiden ympärillä ja kilpikonnia kuljeskelemassa rannalla."Sitten matka jatkuu Nopalitosiin. Tämä makean veden laguuni on saanut nimensä nopal-kaktuksesta, joka tunnetaan myös nimellä opuntia. Sen keskiosa on tummempi, koska siellä on syvä cenote. Täällä voit rentoutua, SUP-lautailla tai lähteä melomaan. Retken kruunaa buffetlounas, jonka jälkeen voit sulkea silmäsi ja levätä riippumatolla ennen paluumatkaa hotellille.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Isla Contoyn saari ja snorklausta Ixlaché-riutalla
Aktiviteetit

Isla Contoyn saari ja snorklausta Ixlaché-riutalla

Tämä on Cancunista lähtevien veneretkien tähti. Vierailet eksoottisella Isla Mujeresilla, snorklaat Ixlaché-riutalla ja vietät kolme tuntia autiolla Isla Contoyn saarella. Ja siinä välissä pääset seilaamaan Karibialla ja nauttimaan auringonsäteistä.Seikkailusi alkaa Punta Norten satamasta, josta seilaat kohti Isla Mujeresia nauttiessasi samalla aamiaisen aluksella. Sinulla on noin tunti aikaa tutustua saareen tai loikoilla jollakin sen puuterinvalkoisista rannoista. Kiertelyn jälkeen hyppäät takaisin alukselle ja voit vain rentoutua, kun kipparisi vie sinut Ixlaché-riutalle. Aluksella on tarjolla snorklausvälineitä, ja paikalla on myös opas. Tutkittuamme tunnin ajan aaltojen alla olevia maisemia, jatkamme matkaa Contoyn saarelle.Trooppinen, rehevän kasvillisuuden peittämä piilopaikka on kaikkea sitä, mitä olet nähnyt elokuvissa - palmujen reunustamia valkoisia hiekkarantoja ja kirkkaana kimmeltävää merta. Kirsikkana kakun päällä on buffetlounas saarella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Xcaretin ekopuisto
Retket

Xcaretin ekopuisto

Elämyksiä koko perheelle, perinteistä ruokaa, viidakkopolkuja, kulttuuria ja luontoa – Xcaret on tätä kaikkea. Tämä eko-arkeologinen puisto on aivan oma erikoisuutensa Maya Rivieralla. Aivan meren äärellä lähellä Cancunia sijaitseva Xcaret kätkee sisäänsä yli 50 erilaista elämystä viidakon sydämessä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Isla Contoyn ja Isla Mujeresin risteily
Aktiviteetit

Isla Contoyn ja Isla Mujeresin risteily

Puhtaanvalkoiset hiekkarannat, trooppisten lintujen suojelualueet ja koralliriutat, jotka kimaltelevat kristallinkirkkaan veden alla… tässä vain muutama Contoyn ja Mujeresin saarten ominaisuuksista. Tällä kokopäivän veneretkellä lähdemme Cancunista viettämään aikaa merellä snorklaillen, aurinkoa ottaen ja villiä luontoa ihaillen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, da, en, fi, +3  nl, pl, sv

Cozumelin snorklauselämys
Aktiviteetit

Cozumelin snorklauselämys

Purjehdi Cozumelin saarelle, joka on täynnä valkoista hiekkaa ja snorklaukseen soveltuvia vesiä, ja jossa sijaitsee Amerikan suurin ja maailman toiseksi suurin koralliriutta. Seuraa Jacques Cousteaun räpylänjälkiä ja sukella Palancarin riutalle, ennen kuin voit viettää vapaa-aikaa kaupungissa, lounastaa ja nauttia paluumatkalla avoimen baarin juomista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Esittelyssä Riviera Maya / Playa del Carmen

Valkoiset paratiisirannat, postikorttimaisen kaunis Karibianmeren rannikko ja lukuisat mayojen arkeologiset kohteet: Cancunin eteläpuolella sijaitseva Riviera Maya on ihanteellinen kohde niille, jotka haluavat yhdistää auringon, meren, luonnon ja kulttuurin seuraavalla lomallaan. Täällä on historiallisia kohteita, kuten Tulum, maailmankuulu Chichén Itzá ja vilkas Playa del Carmen, joten täällä on mahdotonta kyllästyä.

Riviera Mayan kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Ihaile Chichén Itzáa

Retki Chichén Itzáan on pakollinen Riviera Mayassa oleskellessasi. Se sijaitsee Jukatanin niemimaalla ja on yksi maailman tunnetuimmista ja parhaiten säilyneistä mayojen arkeologisista kohteista. Älä jätä väliin Kukulcanin vaikuttavaa pyramidia (El Castillo), El Caracolia, Tzompantlia (pääkallojen muuri) ja Soturien temppeliä.

2. Tutustu Tulumiin

Muinaisen mayakaupungin Tulumin rauniot sijaitsevat Sian Ka'anin biosfäärialueen pohjoispuolella. Tähän arkeologiseen kohteeseen kannattaa varata opastettu kierros, sillä se on yksi Meksikon tärkeimmistä arkeologisista kohteista. Kaupunki sijaitsee 12 metriä korkealla kalliolla, josta on upeat näkymät Karibianmerelle. Alueen tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat El Castillon pyramidi, freskojen temppeli ja laskeutuvan jumalan temppeli. Kierroksen jälkeen voit käydä uimassa rannalla tai yhdessä läheisistä cenoteista.

3. Lähde Isla Holboxille

Isla Holbox on 40 kilometriä pitkä, ja tästä pituudesta 36 kilometriä on hiekkarantoja. Retket tälle pienelle saarelle Cancunin rannikon edustalla alkavat venematkalla. Jos sinulla on onnea, saatat nähdä delfiinejä matkan varrella. Sen jälkeen sinulla on aikaa tutustua Holboxin viehättävään kylään ja sen kauniisiin maisemiin golfkärryllä, joka on ainoa saarella sallittu kulkuväline.

4. Kokeile vesiaktiviteetteja

Halusitpa sitten snorklata, purjehtia, sukeltaa tai ajella vesiskootterilla: Riviera Mayan rannikon turkooseissa vesissä voit tehdä kaikkea tätä ja paljon muuta. Karibianmeren tämän osan vedenalainen maailma on erityisen värikäs ja monipuolinen. Voit ihastella kilpikonnia ja trooppisia kaloja ympäri vuoden ja jos vierailet täällä kesä- ja syyskuun välisenä aikana, voit uida valashaiden kanssa. Jos haluat ottaa rennommin, voit varata katamaraaniristeilyn Isla Mujeresille.

5. Pidä hauskaa Xcaretin seikkailupuistossa

Arkeologinen seikkailupuisto Xcaret Eco Park sijaitsee Playa del Carmenin eteläpuolella. Puistossa on yli 50 luonnon- ja kulttuurinähtävyyttä, joiden avulla voit tutustua luontoon ja meksikolaiseen kulttuuriin. Vierailu tässä puistossa on hauska kokemus koko perheelle; siellä on jännittäviä aktiviteetteja, ja lisäksi opit paljon mayakulttuurista. Suosittuihin aktiviteetteihin kuuluvat viidakkopolut, maanalainen joki, sukellus, snorklaus viiksihaiden kanssa, mayakylä, jossa on tanssia ja musiikkia, ja paljon muuta.

6. Vieraile Playa del Carmenissa

Playa del Carmenissa on maailmanluokan hotelleja, vilkas yöelämä ja erittäin kaunis ranta. Jos haluat kierrellä putiikeissa, maistella jäätelöä tai vain katsella maailman menoa, Quinta Avenida on oikea paikka. Paseo del Carmenin ostoskeskuksesta löydät kaikki tunnetut merkit. Kulttuurista voit nauttia Parque Fundadores -puistossa, jossa on yksi Playa del Carmenin tunnetuimmista symboleista, valtava Portal Maya -patsas.