Ostoskori
Riviera Maya / Playa del Carmen
Riviera Maya / Playa del Carmen

Meksiko

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Riviera Maya / Playa del Carmen

Elämykset kohteessa Riviera Maya / Playa del Carmen

Suodata:

Pris (voksen)

Upphämtning på hotellet

Kategorier

Alternativer

Chichen Itza ja mayakylät
Aktiviteetit

Chichen Itza ja mayakylät

Jukatanin niemimaan helmi, Chichen Itzan arkeologinen alue on täynnä mayojen muinaisia raunioita, temppeleitä ja pyramideja. Aloitamme retken aikaisin aamulla ajamalla Jukatanin niemimaan läpi kuuluisalle alueelle. Matkustamme syvälle Zazil Tunichin luolaan sekä vierailemme ja syömme lounaan perinteisessä maya-kylässä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, pl, sv

Retki Coban mayaraunioille
Retket

Retki Coban mayaraunioille

Retki vie meidät syvälle Jukatanin viidakkoon muinaiseen mayakaupunkiin Cobaan. Tutustut mayakansan arvoitukselliseen kulttuuriin, kiipeät suuren pyramidin huipulle, tapaat paikallisia kyläläisiä ja uit pyhässä cenotessa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +4  nl, no, pl, sv

Retki Xel-Hà-puistoon
Aktiviteetit

Retki Xel-Hà-puistoon

Xel-Hássa luonnonystävät pääsevät nauttimaan Riviera Mayan parhaasta tarjonnasta sydämensä kyllyydestä. Voit uida, snorklata, laskea köysiratoja pitkin ja sukeltaa trooppisen seikkailupuiston ilmapiiriin, joka sopii koko perheelle. Tähän retkeen sisältyy kuljetukset ja jonon ohi -sisäänpääsy.Tutustu viidakon sydämessä oleviin salaperäisiin luoliin, snorklaa joessa villin luonnon keskellä, hyppää viiden metrin korkeudelta alla olevaan virkistävään veteen ja laske köysirataa pitkin joen yli – puistossa hauskanpito ei lopu koskaan. Voit myös rentoutua koskemattoman luonnon rauhallisessa tunnelmassa tai kävellä, pyöräillä tai mennä minijunan kyytiin viidakkopolkuja pitkin ja ihailla alueen kauniita kasveja ja eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä.Puistossa on myös neljä ravintolaa, jotka tarjoavat paikallista ruokaa. Xel-Hássa voit myös tutustua Maya-legendoihin. Kauniissa teemapuistossa koko perhe tutustuu Meksikoon uudesta näkökulmasta. Voit myös hyödyntää jopa 50 % alennuksen valituista Dream-aktiviteeteista sekä valokuvapaketeista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Chichen Itzan yksityiskierros kuljetuksilla ja oppaalla
Retket

Chichen Itzan yksityiskierros kuljetuksilla ja oppaalla

Chichen Itzan muinaiset rauniot ovat yksi Meksikon pakollisista nähtävyyksistä. Tällä ainutlaatuisella retkellä pääset kiertämään aluetta asiantuntevan oppaan johdolla ennen kuin väkijoukot saapuvat paikalle. Argelia, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Opit Kukulkanin temppelissä kalentereista ja sen portaista, joissa varjot edustavat joka päiväntasauksen aikaan sulkakäärmeen laskeutumista." Sen jälkeen sukellat mayojen alamaailman syvyyksiin uimalla cenotessa ja käyt lounaalla perinteisessä maya-kylässä.Liikkeelle lähdetään aikaisin, mutta tällä yksityisretkellä saavut Unescon maailmanperintökohteeseen ensimmäisenä, jolloin on myös täydellinen hetki ottaa valokuvia alueesta. Näet useita mayojen muistomerkkejä, kuten mahtavan Kukulkan-pyramidin, Jaguaarien temppelin ja makaaberin Tzompantlin, jossa uhrien päät aikoinaan asetettiin näytille.Seuraavaksi suuntaat maanalaiseen cenoteen, jossa voit viilentyä uiden sen kirkkaassa vedessä. Sitten onkin lounaan aika. Kaikki ruoka on paikallisesti viljeltyä ja perinteisten reseptien mukaan valmistettua. Argelia kertoo: "Maistat perinteistä ruokaa, kuten chaya-empanadoja, cochinita pibiliä, kanaa axiote-riisissä, mustia papuja ja höyrytettyjä vihanneksia." Näet myös, miten paikalliset kutovat riippumattoja käsin ja saat tietää, miten se auttaa tukemaan yhteisöä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, en, fr, nl 

Aventuras Mayas Jungle Park -pääsylippu
Aktiviteetit

Aventuras Mayas Jungle Park -pääsylippu

Jos haluat lisätä adrenaliinia Meksikon lomaasi, suuntaa Aventuras Mayas Jungle Parkiin viettämään hauska ja toiminnantäyteinen päivä. Huristele viidakon halki mönkijällä, liidä puiden yläpuolella köysiradalla ja laskeudu uimaan cenotessa, vaikuttavassa maanalaisessa luolassa. Ja kun on aika huilahtaa, tarjolla on maukas meksikolainen buffet.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Tulum & Chill
Aktiviteetit

Tulum & Chill

Tämä retki yhdistelee sekä kulttuuria että rentoutumista. Retki vie sinut maya-raunioille Tulumiin, ainoaan mayakaupunkiin, joka on rakennettu meren läheisyyteen. Loppupäivä menee rentoutuen upealla Nopaliton laguunilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Holboxin saaren yksityiskierros veneellä ja golfautolla
Retket

Holboxin saaren yksityiskierros veneellä ja golfautolla

Holboxin saarella on 36 kilometriä valkoisia rantoja, joita ympäröi smaragdinvihreä meri. Tällä yksityisellä retkellä vierailet yksityisveneellä Isla Pasionissa ja Punta Mosquitossa, nautit lounaan viiden tähden eko-hotellissa ja paljon muuta. Luvassa on myös golfauto-kierros saarella.Nouset paikallisen kalastajan veneeseen Chiquilassa ja aloitat kahden tunnin kierroksen. Kaikki muut yritykset käyttävät paikallista lauttaa. Nauti Isla Pasionin ja Punta Mosquiton lumoavasta kauneudesta ja kristallinkirkkaista vesistä, ennen kuin suuntaat eko-hotelliin lounaalle, jonka jälkeen voit rentoutua allasalueella.Tauon jälkeen hyppäät golfautoon ja lähdet tutustumaan hotellin ympäristöön, ennen kuin matkaamme Holboxin rauhalliselle pääaukiolle, jossa sinulla on vapaata aikaa ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Sisäänpääsymaksu Sisältyy
Tulum ja Nopaliton laguuni -yksityiskierros
Aktiviteetit

Tulum ja Nopaliton laguuni -yksityiskierros

Tämä yksityisretki on mukava sekoitus kulttuuria ja rentoutumista. Tutustut ensin Tulumin mayaraunioihin, ainoaan Maya-kaupunkiin merenrannalla, ja vietät sitten lopun ajan paratiisimaisessa laguunissa, Nopalitossa.Ensimmäisenä ohjelmassa on opastettu kierros Tulumin maya-raunioilla. Samalla kun ihmettelet monumentteja, kuten Tuulen jumalan temppeliä ja El Castillon pyramidia, voit ihailla kirkkaansinistä Karibianmerta. Opastetun kierroksen jälkeen voit nauttia vapaa-ajasta puuterinvalkoisella hiekkarannalla tai ottaa lisää valokuvia vaikuttavasta Maya-kaupungista.Seuraavaksi on vuorossa Nopalito, smaragdinvärisellä vedellä täytetty makean veden laguuni, joka on ihanteellinen paikka rentoutumiseen tai SUP-lautailun ja melonnan kokeilemiseen. Täällä on tarjolla myös grillilounas, jonka jälkeen voit asettautua riippumatolle loikoilemaan ennen kuin suuntaat takaisin hotellillesi.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Katamaraaniristeily Isla Mujeresille
Retket

Katamaraaniristeily Isla Mujeresille

Vain lyhyen matkan päässä Cancunin rannalta löytyy Karibianmeren paratiisi, jossa värikäs merielämä ja korallit muodostavat upeat näkymät. Kun olet astunut katamaraanin kyytiin, lähdemme kimalteleviin merivesiin kohti Isla Mujeresia. Nauti laivamatkan aikana lämpimästä auringosta ja miellyttävästä merituulesta. Perillä riutalla voit snorklata ja ihailla loistavaa korallia sekä sen ympärillä kuhisevaa merielämää.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Xplor-puisto
Aktiviteetit

Xplor-puisto

Jos etsit lomaelämystä, joka saa sydämesi tykyttämään, Xplor on juuri sitä! Köysirata, 4x4 viidakkosafari, maanalaisia altaita, koskenlaskua luolien läpi – ja tämä kaikki on vain alkua. Varustaudu sisäisellä Tarzanillasi ja nauti tästä aktiivintäyteisestä retkipäivästä Cancunissa.Tällä retkellä suuntaat Maya-rivieran viidakkoon, jossa pääset kokemaan adrenaliinintäyteisiä aktiviteetteja. Lähde köysiradalle puunlatvojen yli 45 metrin korkeuteen – joka vastaa 11-kerroksista rakennusta ja 4x4 -maastoautoseikkailulle läpi sademetsän.Retki tuo muutamia yllätyksiä eteesi, sinulla on esimerkiksi mahdollisuus uida ja lähteä koskenlaskulle muinaiselle cenotelle – veden täyttämälle, suurelle kuopalle. Täällä sinun täytyy käyttää käsiäsi mennäksesi veden läpi samalla kun ihailet kattoa koristavia tippukivimuodostelmia. Päivän päätteeksi nouset riippukeinua muistuttavaa köysirataa pitkin ylös ilmaan ja laskeudut cenoten virkistävään veteen!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Isla Contoyn saari ja snorklausta Ixlaché-riutalla
Aktiviteetit

Isla Contoyn saari ja snorklausta Ixlaché-riutalla

Tämä on Cancunista lähtevien veneretkien tähti. Vierailet eksoottisella Isla Mujeresilla, snorklaat Ixlaché-riutalla ja vietät kolme tuntia autiolla Isla Contoyn saarella. Ja siinä välissä pääset seilaamaan Karibialla ja nauttimaan auringonsäteistä.Seikkailusi alkaa Punta Norten satamasta, josta seilaat kohti Isla Mujeresia nauttiessasi samalla aamiaisen aluksella. Sinulla on noin tunti aikaa tutustua saareen tai loikoilla jollakin sen puuterinvalkoisista rannoista. Kiertelyn jälkeen hyppäät takaisin alukselle ja voit vain rentoutua, kun kipparisi vie sinut Ixlaché-riutalle. Aluksella on tarjolla snorklausvälineitä, ja paikalla on myös opas. Tutkittuamme tunnin ajan aaltojen alla olevia maisemia, jatkamme matkaa Contoyn saarelle.Trooppinen, rehevän kasvillisuuden peittämä piilopaikka on kaikkea sitä, mitä olet nähnyt elokuvissa - palmujen reunustamia valkoisia hiekkarantoja ja kirkkaana kimmeltävää merta. Kirsikkana kakun päällä on buffetlounas saarella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Cozumelin snorklauselämys
Aktiviteetit

Cozumelin snorklauselämys

Purjehdi Cozumelin saarelle, joka on täynnä valkoista hiekkaa ja snorklaukseen soveltuvia vesiä, ja jossa sijaitsee Amerikan suurin ja maailman toiseksi suurin koralliriutta. Seuraa Jacques Cousteaun räpylänjälkiä ja sukella Palancarin riutalle, ennen kuin voit viettää vapaa-aikaa kaupungissa, lounastaa ja nauttia paluumatkalla avoimen baarin juomista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

es, en 

Esittelyssä Riviera Maya / Playa del Carmen