Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
41 aktiviteettia
Lajittele:
Salin maastosafari sisältäen Pedra da Lumen suola-altaan
Aktiviteetit

Salin maastosafari sisältäen Pedra da Lumen suola-altaan

Salin sisämaan lohduton kauneus on jyrkkä vastakohta sen rannikon koskemattomiin valkoisiin hiekkoihin. Tällä maastoautoretkellä näet mm. Murdeiran lahden, Buraconan laguunin, Terra Boan hiekat ja Pedra de Lumen suola-altaat. Tutustut myös Palmeiraan ja saaren pääkaupunkiin Espargosiin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

All Inclusive -katamaraaniristeily vain aikuisille Salin saarella
Aktiviteetit

All Inclusive -katamaraaniristeily vain aikuisille Salin saarella

Salin rannikko sopii täydellisesti risteilyn taustalle – ja tämä vain aikuisille tarkoitettu katamaraaniristeily hyödyntää sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Purjehtien rauhallisesti taivaansinisillä vesillä, Palmeiran ja Monte Leãon välillä, voit ottaa aurinkoa, siemailla cocktaileja sekä nauttia uimisesta ja snorklaamisesta veneen pysähtyessä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Salin postikorttimaisemia sisältäen Kite Beachin ja lounaan
Retket

Salin postikorttimaisemia sisältäen Kite Beachin ja lounaan

Pieneksi saareksi Salilla on paljon mieleenpainuvia nähtävyyksiä. Tällä kokopäiväretkellä näet mm. maailmankuulun Kite Beachin, kuvauksellisen Murdeiran lahden, Buraconan laguunin luonnonihmeen, Terra Boan tasangon kangastukset, Pedra de Lumen suola-altaat sekä myös Palmeiran ja Espargosin kaupungit.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fi, fr, nl, +2  pl, sv

All Inclusive -katamaraaniristeily Salin saarella
Retket

All Inclusive -katamaraaniristeily Salin saarella

Jos lomailu merkitsee sinulle rentoutumista ja chillailua, on tämä katamaraaniristeily Salin ympäristössä juuri sitä mitä etsit. Ohjelmassa ei ole muuta kuin risteilyä, auringonottoa, uintia ja merituulesta nauttimista. Maria, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tällä matkalla rentoutuminen on etusijalla. Monte Leão on tunnettu linnuistaan, joten jos olet lintubongari, ota kiikarit mukaan ja koita löytää jokin Kap Verden saariston viidestä endeemisestä lajista."Rentouttava päivä alkaa, kun sinut noudetaan hotellilta upouudelle katamaraanille. Risteilemme pitkin Salia ympäröivää rannikkoa, ja sinä voit istua alas ja nauttia auringonsäteistä. Päästäksesi lomatunnelmaan, on laivalla runsaasti tilaa rentoutua. Tarjolla myös on juomia, välipaloja ja paikallista musiikkia. Kun saavumme lähelle idyllistä Monte Leãoa, kapteeni laskee ankkurin, jotta voit käydä virkistävällä uinnilla. Voit myös loikoilla katamaraanilla olevan verkon päällä, kuivatella auringossa ja nauttia alla kimaltelevasta merestä. Maria lisää: "Monte Leão sijaitsee Murdeira Bayn pohjoispäässä. Koko lahti on suojelualuetta, koska siellä on tärkeitä merikilpikonna- ja merilintukantoja."

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Salin saarikierros hummerilounaalla ja suolajärvellä vain aikuisille
Retket

Salin saarikierros hummerilounaalla ja suolajärvellä vain aikuisille

Pitkät koskemattomat hiekkarannat ja rikas kulttuuriperintö – Salilla on kaikki ainekset täydelliseen päiväretkeen. Tällä kierroksella näet saaren parhaat nähtävyydet, kuten Buraconan laguunin ja Pedra de Lumen suolatasangot. Kaiken kukkuraksi tarjolla on perinteinen kapverdeläinen lounas, ja pääset tutustumaan rentoon paikallisten elämäntyyliin Espargosissa ja Palmeirassa. Rodrigo, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Pedra de Lume sijaitsee keskellä tulivuoren kraatteria, ja sinne pääsee tunnelia pitkin. Joskus voit poimia golfpallon kokoisia suolakiteitä, kun taas toisinaan suola on niin kovaa, että voit kävellä tasankojen päällä."Seikkailu alkaa Espargosissa. Tutustut saaren värikkääseen pääkaupunkiin ja pääset ihailemaan sen kiehtovaa katutaidetta, ennen kuin suuntaat näköalapaikalle, josta avautuvat näkymät kaupungin yli. Seuraavaksi matka jatkuu Buraconan laguuniin, joka on kuuluisa auringonvalon aiheuttamasta optisesta illuusiosta, joka tunnetaan nimellä "sininen silmä". Täältä jatketaan Palmeiran rentoon kalastajakylään. Rentoudu kahvilassa samalla kun oppaasi kertoo tarinoita kylän menneisyydestä.Sitten pääset herkuttelemaan, sillä meitä odottaa pöytä perheomisteisessa ravintolassa, jossa tarjoillaan kapverdeläistä hummeria ja muita maukkaita ruokalajeja. Kun olemme nauttineet lounaan, suuntaamme Pedra de Lumen Kuolleenmeren kaltaisiin vesiin. Rentoudu ja kellu yhdessä maailman suolaisimmista laguuneista, ennen kuin pysähdyt Viveirosin kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa voit tutustua eksoottiseen kasvillisuuteen ja lemmikkieläintarhaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, fi, sv 

Salin yksityiskierros sisältäen lounaan
Aktiviteetit

Salin yksityiskierros sisältäen lounaan

Sal voi olla pieni saari, mutta se tarjoaa mahtavia maisemia. Tällä retkellä käydään Kite Beachilla, Murdeira Baylla, Buraconan laguunissa ja Pedra de Lumen suola-altailla. Lisäksi tarjolla on kolmen ruokalajin lounas saaren pääkaupungissa Esparagosissa ja ilmainen lahja kotiin vietäväksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Salin auringonlaskusafari ja illallinen rannalla
Retket

Salin auringonlaskusafari ja illallinen rannalla

Tutustu Salin valkoisiin hiekkarantoihin ja kauniiseen rannikkoon tällä maastoautoretkellä, joka vie sinut kohteen kätkettyihin paikkoihin, kuten Murdeiran lahdelle ja Terra Boaan. Retkeen sisältyy herkullinen barbecue-ateria rannalla auringonlaskun aikaan. Retki lupaa hurjasti toimintaa sekä myös ansaittua rentoutumista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Tähtien tarkkailua rantaravintolassa
Koe ainakin tämä
Retket

Tähtien tarkkailua rantaravintolassa

Jos ajatuskin Salin tähtitaivaan katselusta saa tähdet silmiisi, tämä ilta-aktiviteetti on juuri sinua varten. Kap Verde on erinomainen paikka tähtien tarkkailuun, ja lisäksi tällä koko perheen seikkailu tarjoaa käyttöönne kaukoputket. Nauti tervetuliaisdrinkki, buffet-illallinen elävän musiikin säestämänä ja selvitä sitten, mitä planeettoja ja galakseja voit nähdä taivaalla.Tähtitaivaan ihastelu onnistuu parhaiten lähellä päiväntasaajaa, jolloin molemmat pallonpuoliskot ovat näkyvissä. Saavut rantaravintolaan juuri pimeän laskeutuessa, ja tervetuliaisdrinkin jälkeen pääset nauttimaan grillatuista buffet-herkuista elävän musiikin soidessa taustalla. Ruokailun jälkeen pääset teleskooppien, lasereiden ja tablettien avulla näkemään kuun, planeetat ja paljon muuta.Asiantuntevat ohjaajat auttavat sinua tunnistamaan tähtikuviot myös kotona. Ilta päättyy 10 minuutin kävelyretkeen rannalla, jolloin voit havaita kuvioita paljain silmin – kerrassaan ainutlaatuinen mutta opettavainen tapa viettää ilta Salissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Sitruunahaiseikkailu Salilla
Aktiviteetit

Sitruunahaiseikkailu Salilla

Salin subtrooppisissa rannikkovesissä elää sitruunahaita, jotka ovat yksi kaikkein helpoimmista hailajeista bongata niiden luonnollisissa elinolosuhteissa. Lähde meribiologin opastamana puolipäiväretkelle Shark Baylle, jossa voit tavata näitä kiehtovia olentoja ja oppia niiden elämästä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Vaijeriliuku Salin saarella
Aktiviteetit

Vaijeriliuku Salin saarella

Lentäminen huippunopeudella on elämys, jota on vaikea voittaa. Vapaudentunteen ja ilon voit kokea trooppisessa ympäristössä Salin saarella, kun liu'ut kukkulan laelta ihaillen samalla upeita maisemia.Sinut noudetaan hotelliltasi tukikohtaan, jossa sinua odotetaan virkistävän juoman kera. Saat turvallisuusohjeet ja esittelyn vaijeriliukuun, jonka jälkeen suuntaat lyhyen kävelymatkan päähän, kukkulan laelle.Kukkulalta löytyy kaksi tasoa, joista korkein on 103 kilometrin korkeudessa. Vauhti kiihtyy 100 km/h nopeuteen, kun kiidät teräsköyden varassa kilometrin korkeudessa. Ja mikäli uskallat avata silmäsi edes hetkeksi, näet allasi Salin saaren henkeäsalpaavan kauniit maisemat.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Buggy-retki Salin saarella
Aktiviteetit

Buggy-retki Salin saarella

Vauhdin hurmaa rakastavat riemastuvat opastetuista buggy-retkistämme ympäri Salia. Kulje vaivatta hiekkaisessa maastossa ja tutustu paremmin saaren tarjontaan ajaessasi teitä, joiden olemassaolosta et ollut edes tietoinen tähän asti. Valittavanasi on kolme retkeä: 2 tunnin, 4 tunnin tai yöaikaan tehtävä retki.

Ilmainen peruutus
Opastettu Kierros
Sähköpyöräretki
Aktiviteetit

Sähköpyöräretki

Salin eteläosiin tutustuminen on nyt entistä hauskempaa. Tällä aamuisella sähköpyöräretkellä oppaasi johdattaa sinut parhaimmille paikoille vaivattomasti. Halusitpa viettää aikaa ystäviesi kanssa tai vain rentoutua auringossa, tästä retkestä tulee taatusti ikimuistoinen.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus

Esittelyssä Sal

Sal on pieni saari, jolla on suuri maine. Sen vetonauloja ovat lomailun jin ja jang - rentoutuminen ja toiminnantäyteiset aktiviteetit. Halusitpa sitten laiskotella aurinkorannoilla tai huristella aavikkomaisemissa, olet onnekas - sillä juuri siitä Salissa on kyse. Huippuaktiviteetteihin kuuluvat maastoautosafarit, katamaraaniristeilyt ja luontoelämykset. Lisäksi tarjolla on laaja valikoima opastettuja kierroksia, joilla tutustutaan saaren viehättävimpiin paikkoihin, kuten Murdeira Bayhin, Buraconan laguuniin, Pedra de Lumen suolatasanteille ja Terra Boan hiekoille.

Salin kuusi parasta aktiviteettia ja retkeä

1. Tutustu ainutlaatuisiin maisemiin

Kuolleenmeren kaltaiset Pedra da Lumen suolatasangot ovat aistien juhlaa. Kun olet ihaillut haihtuvien vesien vaaleanpunaisia sävyjä, voit kellua suolavedessä ja nauttia luonnollisesta kylpylähoidosta. Buraconan laguuni on puolestaan kuuluisa "silmästä", joka kimmeltää sen pinnalla tiettyinä aikoina. Sitten on vielä Terra Boan hiekkainen erämaa, joka on tunnettu kangastuksistaan. Pääset monilla retkillä tutustumaan näihin luonnonihmeisiin.

2. Huristele maastossa

Salin tasainen sisämaa ja aaltojen huuhtomat rannat sopivat erinomaisesti maastoautosafarille. Istu takapenkille ja nauti maisemista tai tartu rattiin ja huristele mönkijällä hiekkapolkuja pitkin. Useimmilla safareilla pysähdytään suosituimmilla nähtävyyksillä, kuten Pedra da Lumen suolatasangoilla ja Buraconan laguunissa. Jos kaipaat hieman rennompaa menoa, tarjolla on myös sähköpyörä- ja sähköpotkulautakierroksia.

3. Näe sitruunahaita

Salin rannikon edustalla voit sukeltaa, snorklata ja ajaa vesiskootterilla. Mutta jos on yksi vesiaktiviteetti, joka erottaa Salin muiden joukosta, on se hengailu paikallisen sitruunahaijoukon kanssa. Meribiologin johtamat retket vievät sinut Shark Bayhin, jossa voit meloa matalissa vesissä sitruunahaipoikasten uiskennellessa ympärilläsi.

4. Lähde katamaraaniristeilylle

Loma Salissa ilman katamaraaniristeilyä on kuin menisi Pariisiin näkemättä Eiffel-tornia. Nämä risteilyt ovat nimittäin kuin Salin saari pähkinänkuoressa - rentoja ja maisemarikkaita. Ne tarjoavat myös maistiaisia ylellisestä elämästä murto-osalla siitä hinnasta, jonka maksaisit muissa lomakohteissa. Moniin risteilyihin sisältyy avoin baari ja buffet-lounas sekä uinti- ja snorklauspysähdyksiä syrjäisissä poukamissa. Tarjolla on myös vain aikuisille tarkoitettuja risteilyjä, sekä risteilyjä, joilla ollaan sekä maalla että merellä.

5. Tutustu värikkäisiin kaupunkeihin

Jos pidät valokuvien ottamisesta, Salin kolmen suurimman kaupungin pitäisi olla listallasi. Pastellinväristen talojensa ansiosta Espargos, Santa Maria ja Palmeira ovat kaikki kuin tehty Instagramiin. Kun olet Santa Mariassa, kannattaa ehdottomasti käydä sen maailmankuululla Kite Beachilla. Kymmenien leijalautailijoiden näkeminen merellä on yksi saaren tunnusomaisista maisemista.

6. Maista paikallista ruokaa ja juomaa

Kun olet Salissa, tee niin kuin salilaiset - herkuttele hummerilla. Saaren eteläosassa sijaitsevan Santa Marian rantakadulla on lukuisia ravintoloita, jotka tarjoavat maukkaita hummeriruokia, ja kauniita merimaisemia. Live-musiikki on usein osa elämystä. Grillattu tai haudutettu hummeri on yksi saaren erikoisuuksista. Paikallisten suosikki on myös lihaa, papuja, vihanneksia ja mausteita yhdistelevä pataruoka, catchupa.