Ostoskori
Samos
Samos

Kreikka

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Samos

Lähempänä Turkkia kuin Manner-Kreikkaa sijaitseva kreikkalainen Samoksen saari on idyllinen rantalomakohde rauhaa ja koskemattomia rantoja etsiville. Tarjolla on muinaisten raunioiden ympäröimää asumatonta luonnonkauneutta. Suuntaa Eupalinoksen tunneliin, joka on antiikin ajan suurimpia arkkitehtoonisia taidonnäytteitä. Vuoren rinteessä sijaitseva 524 eaa. valmistunut tunneliakvedukti on yksi Samoksen suosituimmista nähtävyyksistä. Aktiviteetteja kaipaaville pitkät hiekkarannat ja vehreät vuoristopolut tarjoavat upeita mahdollisuuksia ulkoiluun, ja saaren pääkaupungin Vathin rantakaduilta löytyy ravintoloita moneen makuun. Muista maistaa Samoksen erinomaisia paikallisia Muscat-viinejä, joista saari on tunnettu!

Elämykset kohteessa Samos

5  Tulokset
Retket
Samoksen saarikierros idästä

Samoksen saari tarjoaa paljon kulttuuria ja historiaa. Tämä retki esittelee sinulle osan saaren tärkeimmistä nähtävyyksistä, mukaan lukien kuuluisa Heran temppeli. Retkipäivän antiin sisältyvät vierailu luostariin, keramiikkapajaan ja oliiviöljytehtaalle, sekä tutustuminen Potamin ja Kokkarin kyliin.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(3)
Alkaen:
€ 50.00
Retket
Risteily Samoksen itärannikolle

Tämä risteily vie sinut Samoksen aurinkoiselle itärannikolle. Päivä starttaa Pythagorionista Mykaleen salmen läpi, joka erottaa Samoksen Turkista. Matkalla ohitetaan syrjäisiä rantoja ja asumattomia luotoja ja hyvällä onnella saatat nähdä myös delfiinejä. Rentoudu miehistön tarjoillessa viiniä, mehua ja tuoreita hedelmiä. Tunnin uinti- ja melontatauko odottaa Posidonion rannan tuntumassa, josta matka jatkuu kohti Megali Lakkan salaista poukamaa. Rentoudu rannalla miehistön valmistaessa BBQ-ateriaa ja maista paikallista, voimakkaan makuista ouzo-juomaa tai mehua. Noin kolmen tunnin jälkeen on aika palata takaisin Pythagorioniin.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(16)
Alkaen:
€ 46.00
Retket
Retki Samiopoulaan

Loma tarkoittaa pakomatkaa arjesta. Nauti olostasi Samoksen etelärannikon merivedessä ja vieraile Samiopoulan syrjäisellä saarella, jossa asuu vain viisi asukasta. Laivamme lähtee kauniista Pythagorioksen satamasta. Ohitamme Mycalen salmen, joka erottaa Samoksen Turkista. Matkalla näemme paljon syrjäisiä hiekkarantoja ja kivipoukamia. Laivan miehistön tarjoillessa sinulle tuoreita hedelmiä ja virvokkeita saatat jopa bongata delfiinejä vedessä. Samiopoulan saarella on enemmän vuohia kuin ihmisiä. Nauti olostasi tutkimalla saaren koskematonta maisemaa ja sen yksinäistä kirkkoa tai hyppää uimaan Egeanmereen.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(9)
Alkaen:
€ 29.00
Retket
Samoksen kylät - iltaretki

Samoksen valkoiseksi kalkittujen pikkukaupunkien iltaelämää on vaikea vastustaa. Vaihtoehtoina on Pythagorion ja Kokkari riippuen siitä, missä vietät lomaasi. Pythagorionin merenrantakaupungista löytyy pitkä rivi eloisia tavernoita, joissa grillataan päivän saaliita. Illallisen jälkeen voit suunnata musiikin ääntä seuraten vilkkaaseen bouzouki-baariin tai nauttia romanttisesta rantakävelystä käsi kädessä. Kokkarin kalastajakylässä luvassa on rauhallinen ilta katsellen auringonlaskua sekä useita rannassa palvelevia kalaravintoloita ja muutamia pikkubaareja. Kaiken lisäksi meno-paluukuljetukset hotellilta on järjestetty puolestasi.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
(4)
Alkaen:
€ 15.00
Aktiviteetit
Patikointiretki Vourlioteksessa ja Platanakiassa

Pohjois-Samos on patikoijan paratiisi laajoine laaksoineen, viinitarhoineen, varjoisine plataanipuineen ja metsäpolkuineen. Vourliotesista vaellat oppaan johdlolla laakson kautta aromaattisten viinitarhojen läpi, jonka jälkeen ylität Kakorema-joen ja suuntaat metsän halki vuorenrinteellä sijaitsevaan Manolatesin kylään. Matkalla poikkeat myös perinteiselle tavernalle, jossa voit nauttia juomaa ja rauhoittua hetkeksi, ennen kuin matka jatkuu alamäkeä pitkin Platanakiaan, jossa on Samoksen suurin plantaasipuumetsä. Lopuksi voit istahtaa ja nauttia olostasi puiden varjossa, tai jos sinulla riittää energiaa, voit tutkailla metsän polkuja.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 34.00