Ostoskori
12 Aktiviteetit
Lajittele:
Samoksen saarikierros sisältäen Heraionin, Potamin ja Kokkarin
Retket

Samoksen saarikierros sisältäen Heraionin, Potamin ja Kokkarin

Samoksen saari tarjoaa paljon kulttuuria ja historiaa. Tämä retki esittelee sinulle osan saaren tärkeimmistä nähtävyyksistä, mukaan lukien kuuluisan Heran temppelin. Retkipäivän antiin sisältyvät vierailu luostarissa ja keramiikkapajalla sekä tutustuminen Potamin ja Kokkarin kyliin. Samoksen vetovoima on vetänyt puoleensa Ireneä, yhtä oppaistamme. Hän sanoo: "Kolmannen sukupolven kreikkalaisena, joka on syntynyt ja kasvanut Australiassa, tulin Samokselle haaveillessani arkeologiasta. Tutustut yhden päivän aikana mahdollisimman paljon tähän kauniiseen saareen - sen historiaan, uskontoon, tuotteisiin ja ihmisiin."Hera, joka legendan mukaan syntyi temppelin alueella, oli tärkeä jumala antiikin kreikkalaisille. Aloitamme tämän pyhäkön raunioilla - nykyään Unescon maailmanperintökohde - ja kävelemme pyhää tietä pitkin katsomaan temppeliä ja muita pyhäinjäännöksiä. Temppelin lisäksi pääset vierailulle ortodoksiseen luostariin, jonka jälkeen suunnataan Timoksen keramiikkapajalle. Se antaa saarelaisille kipeästi kaivattua työtä. Saat matkamuistoksi täältä Pythagoras-kupin.Seuraavaksi on vuorossa luonnonmukainen oliivitehdas, jossa pääset kokeilemaan sen tuotteita. Sitten matka jatkuu pikkuruiseen Potamiin, jossa sinulla on vapaata aikaa lounaalle. Siellä on myös aivan ihana ranta, jos mielesi tekee uimaan. Jos taas tunnet itsesi Lara Croftiksi, lähistöllä on vesiputous ja genovalaisen linnan rauniot. Iltapäivällä voit tutustua idylliseen Kokkarin merenrantakylään ja ihailla avautuvia maisemia merelle ja Karvouniksen vuoristoon.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, nl, pl 

Patmos – ilmestyssaari
Retket

Patmos – ilmestyssaari

Patmos tunnetaan apostoli Johanneksen Ilmestyskirjan näkyjen tapahtumapaikkana, jotka kerrotaan tapahtuneen noin 2000 vuotta sitten. Lähde lauttamatkalle tälle kiehtovalle ja historiantäyteiselle saarelle Samoksen eteläosista. Retkipäivän aikana vierailet apostoli Johanneksen luostarissa, ilmestyskirjaluolassa sekä Choran ja Skalan kylissä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Risteily Samoksen itärannikolle
Retket

Risteily Samoksen itärannikolle

Tiedät olevasi lomalla, kun nautit auringonpaisteesta ja tunnet lempeästi viilentävän merituulen ihollasi. Tämä risteily vie sinut Samoksen itärannikon lähivesille, ja sen aikana tehdään kaksi pysähdystä saaren upeimmille rannoille – Posidoniolle ja Megali Lakkalle. Risteilyn aikana nautit myös herkullisen BBQ-aterian.Risteily aloitetaan aamulla Pythagorionista. Reitti vie sinut Mykaleen salmen läpi, joka erottaa Samoksen Turkista. Matkalla ohitetaan syrjäisiä rantoja ja asumattomia luotoja ja hyvällä onnella saatat nähdä myös delfiinejä. Kapteeni pudottaa ankkurin Posidonion rannan läheisyydessä, jossa voit käydä uimassa tai hypätä jollaan. Tunnin pysähdyksen jälkeen matka jatkuu kohti Megali Lakkan salaista helmeä, joka on saavutettavissa ainoastaan veneellä.Voit myös rentoutua tai uida sillä aikaa, kun miehistö valmistelee rannalla BBQ-aterian, jonka voit huuhtoa mehun kanssa alas. Noin kolmen tunnin jälkeen on aika palata takaisin Pythagorioniin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fi, nl, no, +1  sv

Retki Samiopoulaan
Retket

Retki Samiopoulaan

Varaa nyt aamuristeily Samoksen etelärannikon vesillä. Matkan varrella vierailet syrjäisellä Samiopoulan saarella, jolla asuu vain viisi asukasta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, es, da, en, fi, +4  fr, nl, no, sv

Samoksen kylät - iltaretki
Retket

Samoksen kylät - iltaretki

Samoksen valkoiseksi kalkittujen pikkukaupunkien iltaelämää on vaikea vastustaa. Tällä retkellä voit viettää illan aivan oman makusi mukaan, halusit sitten nautiskella satamaravintoloiden merenantimista tai muutamasta drinkistä auringonlaskua ihaillen tai tehdä tuliaisostoksia. Vaihtoehtoina on Pythagorion ja Kokkari.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Patikointiretki Vourlioteksessa ja Platanakiassa
Aktiviteetit

Patikointiretki Vourlioteksessa ja Platanakiassa

Pohjois-Samos on patikoijan paratiisi laajoine laaksoineen, viinitarhoineen, varjoisine plataanipuineen ja metsäpolkuineen. Tällä retkellä lähdet opastetulle kierrokselle ensin kauniiseen Vourliotesin vuoristokylään, josta matkaat yli Kakorema-joen ja Platanakian maalauksellisen alueen – upea retkipäivä vaeltaen vuoristoreiteillä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Efesoksen päiväretki Samokselta
Nähtävyydet ja opastetut retket

Efesoksen päiväretki Samokselta

Tee päiväretki Turkkiin Samokselta. Hyppää lauttaan ja ylitä Egeanmeri kierrelläksesi todellisella Turkin aarteella - Efesoksen arkeologisella alueella. Asiantunteva opas kertoo alueen historiasta, samalla kun kävelet pilareiden, temppeleiden, raunioiden ja uskonnollisten patsaiden reunustamilla kujilla. Sinulla on myös vapaata aikaa tutustua Kusadasin basaareihin ja kauppoihin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Lauttamatka Patmoksen saarelle
Retket

Lauttamatka Patmoksen saarelle

Kreikan tuhansista saarista pienen saaren on vaikea erottautua, mutta viehättävä Patmoksen saari tekee poikkeuksen. Tämä kokopäiväretki vie sinut tutustumaan Samoksen eteläpuolella kohoavaan Patmoksen saareen. Kun olet saapunut perille, sinulla on vapaa aikaa rentoutua saaren rannoilla tai lähteä tutkimaan saarta jalan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Samiopoulan saaren risteily
Retket

Samiopoulan saaren risteily

Samoksen lounaisosien tyynet ja asuurinsiniset vedet tarjoavat koko Egeanmeren parhaat veneilyolosuhteet. Risteilet kimaltelevan meren halki, kun suuntaat pienelle Samiopoulan saarelle tällä kokopäivän kestävällä meriretkellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Samoksen rannikkokävely ja hiekkarannat
Aktiviteetit

Samoksen rannikkokävely ja hiekkarannat

Patikointireitit mäntyjen katveessa dramaattisten jyrkänteiden huipulla tarjoavat uskomattomat näkymät kimaltelevaan Egeanmereen ja täydelliset kävelyolosuhteet saaren syrjäisimmille rannoille. Vietä ihastuttava ulkoilmapäivä patikoiden ja virkistäytyen kauniilla hiekkarannoilla matkan varrella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Yksityiskuljetus rannalle
Kuljetukset

Yksityiskuljetus rannalle

Hieno valkoinen hiekka ja matalat vedet tekevät Psilli Ammosin rannasta perheiden paratiisin. Tämä puolen päivän yksityistaksi vie sinut sinne nauttimaan uimisesta, auringonotosta ja snorklauksesta. Ja mikä parasta, sinut viedään takaisin hotellillesi lounasaikaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, no, sv

Samoksen puolen päivän auringonlaskuristeily
Retket

Samoksen puolen päivän auringonlaskuristeily

Samoksen näkee kauneimmillaan auringonlaskun aikaan - ja juuri niin teet tällä alkuillan risteilyllä. Sinut haetaan hotelliltasi ja viedään satamaan, josta lähdet seilaamaan saaren kaakkoisrannikkoa pitkin. Miehistön tarjoillessa viiniä ja tuoreita hedelmiä, voit ihailla ohikiitäviä syrjäisiä rantoja, asumattomia saaria ja luonnon omaa iltanäytöstä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +3  nl, no, sv

Esittelyssä Samos

Lähempänä Turkkia kuin Manner-Kreikkaa sijaitseva kreikkalainen Samoksen saari on idyllinen rantalomakohde rauhaa ja koskemattomia rantoja etsiville. Tarjolla on muinaisten raunioiden ympäröimää asumatonta luonnonkauneutta. Suuntaa Eupalinoksen tunneliin, joka on antiikin ajan suurimpia arkkitehtoonisia taidonnäytteitä. Vuoren rinteessä sijaitseva 524 eaa. valmistunut tunneliakvedukti on yksi Samoksen suosituimmista nähtävyyksistä. Aktiviteetteja kaipaaville pitkät hiekkarannat ja vehreät vuoristopolut tarjoavat upeita mahdollisuuksia ulkoiluun, ja saaren pääkaupungin Vathin rantakaduilta löytyy ravintoloita moneen makuun. Muista maistaa Samoksen erinomaisia paikallisia Muscat-viinejä, joista saari on tunnettu!