Ostoskori
41 aktiviteettia
Lajittele:
Siden risteily Seher-jahdilla sisältäen lounaan ja paikalliset juomat
Retket

Siden risteily Seher-jahdilla sisältäen lounaan ja paikalliset juomat

Tämä retki yhdistelee historiaa ja rentoutumista. Päivä alkaa opastetulla kierroksella Siden antiikinaikaisessa kaupungissa, ennen kuin on aika lähteä risteilylle. Risteilyllä juomat sisältyvät hintaan ja matkan aikana pysähdytään uimaan moneen otteeseen - täydellistä lomanautintoa. Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja lähde nauttimaan olostasi auringossa veneen kannella. Kapteeni pudottaa ankkurin veteen useamman kerran, jotta voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaisiin vesiin. Ja kun nälkä yllättää, pääset nauttimaan lounasta kannella. Lisäksi paikalliset juomat sisältyvät hintaan!

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Alanyan linna- ja luolakierros sisältäen lounaan ja veneretken
Retket

Alanyan linna- ja luolakierros sisältäen lounaan ja veneretken

Upeat rannat ja turkoosit vedet eivät ole ainoita syitä, miksi Alanya on niin erityinen kohde. Kaupungissa on historiallisia kohteita sekä luonnonnähtävyyksiä. Tällä retkellä teet kierroksen Alanyan linnoituksella sekä jalan että veneellä, vierailet Dim-luolassa ja nautit lounaan Dim-joen varrella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Antiikin Siden kohokohdat ja Apollonin temppeli
Nähtävyydet ja opastetut retket

Antiikin Siden kohokohdat ja Apollonin temppeli

Vuosisatoja vanha Side ei ole vanhentunut päivääkään siitä kun legendaariset Antonius ja Kleopatra valitsivat kohteen pakopaikakseen. Tällä retkellä sinulle paljastuu yksi Etelä-Turkin parhaiten säilyneistä salaisuuksista. Voit ottaa valokuvia muinaisen Apollonin temppelin vieressä, tutustua valtavaan Rooman aikakauden amfiteatteriin ja tutkia myös modernia Sidea. Muzaffer, yksi oppaistamme, kertoo: "Kävelet historian poikki. Matkalla Apollon temppeliin on lasisia kävelyteitä, jotka kulkevat antiikin Rooman katujen yllä."Siden sijainti pienellä niemekkeellä on todella viehättävä. Paikallisoppaan johdolla saat yleiskatsauksen kaupungin pitkästä historiasta antiikin Rooman merkittävänä satamakaupunkina. Näet torin, jossa muinoin tehtiin orjakauppaa, Bysantin sairaalan sekä Vespasianuksen portin. Vanha roomalainen teatteri, joka on yhä toiminnassa, on myös näkemisen arvoinen – sinne mahtui jopa 20 000 henkeä. Entinen kylpylä on nykyään museo, jossa on pieni mutta vaikuttava kokoelma alueelta kaivettuja esineitä.Kuvatuin kohde on kuitenkin 2 000 vuotta vanha Apollonin temppeli – merenranta-pyhäkkö, joka tarun mukaan on Antoniuksen lahja rakkaalleen Kleopatralle. Aivan sen vieressä on Athenen temppeli, jonka pylväät on koristeltu Medusan päillä. Raunioilta suuntaat kaupungin keskustaan, jossa sinulla on vapaa aikaa tinkiä paikallisissa basaareissa, tai nauttia kebabannos jossain lukuisista turkkilaisista katukeittiöistä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Antalyan perheseikkailu Ahmetlerin kanjonissa
Aktiviteetit

Antalyan perheseikkailu Ahmetlerin kanjonissa

Tällä toiminnantäyteisellä retkellä näet kesyttämätöntä Anatoliaa aidoimmillaan ja villeimmillään. Suuntaat syvälle maaseudulle Ahmetlerin kanjoniin, jossa voit uida, sukeltaa ja hyppiä kalliolta Taurusvuoriston sydämessä. Valittavana on kolme perheystävällistä reittiä. Çinar, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Luontoäiti loi kanjoniin luonnollisen vesipuiston, jossa näet jopa Aladdinin kengän. Se on jännittävä kokemus."Ahmetlerin kanjoni sijaitsee Karpuzcay-joen varrella myyttisessä paikassa, jossa kristallinkirkkaat lähteet tulevat esiin kuin tyhjästä. Täällä luonnonaltaat kutsuvat uimaan ja näet kalliomuodostelmia, jotka ovat syntyneet miljoonien vuosien eroosion tuloksena. Seikkailu aloitetaan nauttimalla paikallisesti kasvatettua, tuoretta banaania suklaan kera. Tämän jälkeen on aika lähteä syvälle luonnon satumaailmaan oppaan johdolla. Reitit sopivat kaikenikäisille 7-vuotiaista ylöspäin, joten tämä on loistava seikkailu koko perheelle.Koet upean kanjonin kiipeillen, sukeltaen, uiden ja hyppien. Kun on aika levätä, pääset nauttimaan turkkilaisen barbeque ”mangal” -lounaan, joka koostuu paikallisista raaka-aineista. Retkipäivän päätteeksi pääset katsomaan videon kokemuksestasi, ja lapset saavat todistuksen saavutustensa kunniaksi. Kerrassaan erinomainen tapa tutustua luontoon Antalyan lähellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Alanyan maastosafari sisältäen köysiradan ja illallisen
Aktiviteetit

Alanyan maastosafari sisältäen köysiradan ja illallisen

Tämä menestykseksi osoittautunut iltaretki tutustuttaa sinut turkkilaiseen elämään tyylillä. Retken aikana näet Alanyan parhaat palat. Retki sisältää köysirata-ajelun Alanyan linnoitukselle, jossa pääset ihailemaan auringonlaskua, perinteisiä herkkuja sisältävän illallisen ja pienen maastoautoseikkailun.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Vihreän kanjonin veneretki sisältäen lounaan ja appelsiinitarhan
Retket

Vihreän kanjonin veneretki sisältäen lounaan ja appelsiinitarhan

Tämän kokopäiväretken pääosassa ovat appelsiinitarhat, shoppailu ja kaunis, villi kanjoni. Poimit appelsiineja puusta, teet veneretken kanjonissa ja pysähdyt uimaan Oymapinar Dam -järvellä. Narin, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Oymapinar Dam -järvi on yksi Turkin suurimmista tekojärvistä, jonka pinta-ala on noin 19 neliökilometriä. Järveen laskee Manavgat-joki, joka virtaa Taurusvuorilta etelään ja laskee lopulta Välimereen Sidessä."Aamusi alkaa nopealla vierailulla hedelmätarhassa, jossa pääset nauttimaan tuorepuristettua appelsiinimehua. Poimit ensin appelsiinit puusta ja juot mehun hetkeä myöhemmin. Sen jälkeen käymme ostoksilla Dickman Textile -vaatemyymälässä. Jos shoppailu on juttusi, olet onnekas, sillä voit katsella rauhassa vaatteita ja asusteita ilman päällekäyviä myyjiä. Seuraavaksi suuntaamme joenrantaravintolaan nauttimaan paikallisista raaka-aineista valmistetun lounaan.Lounaan jälkeen lähdemme risteilemään pitkin kanjonia. Ihaile ympärilläsi kohoavia kalliomuodostelmia ja turkoosin sävyistä jokea, joka kiemurtelee kaukaisuuteen. Täällä saa todella nauttia kauniista luonnosta ja lumoavan värisestä vedestä. Veneen saapuessa Oymapinar-järvelle, voit käydä vielä virkistävällä uinnilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Vain aikuisille tarkoitettu gulet-risteily lounaalla Sidestä
Retket

Vain aikuisille tarkoitettu gulet-risteily lounaalla Sidestä

Tämä rentouttava veneretki sisältää hivenen luksusta, mikä tekee lomastasi hieman erityisemmän. Perinteisen gulet-veneen purjeet nousevat Sidessä, kun tämä vain aikuisille tarkoitettu veneretki suuntaa päiväksi merelle. Nauti auringosta, maisemista, loikoilusta ja avoimen baarin antimista. Risteilyyn sisältyy myös lounas sekä lukuisia uimapysähdyksiä. Haluk, yksi paikallisoppaistamme, kertoo: "Gulet-veneitä käytettiin alun perin kalastukseen ja pesusienten huuhdontaan Välimerellä. Näistä puisista kuunareista tuli 1970-luvulla suosittu tapa kuljettaa lomailijoita Egeanmeren rannikoilla."Istahda alas katselemaan rannikkoa, kun purjehdit kauemmas Siden satamasta – tunne tuulenvire hiuksissasi ja nauti kimaltelevasta merestä ja baarin antimista kun risteilemme pitkin Välimeren rannikkoa ja Manavgat-jokea. Kannella on runsaasti tilaa rentoutua ja ottaa aurinkoa kapteenin etsiessä täydellistä uimapaikkaa.Uintipysähdysten ja auringosta nauttimisen lomassa voit nauttia drinkkejä avoimesta baarista – olut, viini, vesi ja virvoitusjuomat sisältyvät hintaan. Päivän aikana tarjoillaan myös maittava lounas jälkiruokineen, minkä jälkeen sinulla on vielä aikaa uida, ottaa aurinkoa tai torkkua varjossa – tällä risteilyllä valinta on sinun.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Hamam - Turkkilainen sauna Deluxe Side
Aktiviteetit

Hamam - Turkkilainen sauna Deluxe Side

Hamamit eli turkkilaiset saunat ovat tarjonneet rentouttavia elämyksiä muinaisista ajoista lähtien. Ihoa kuorivat hoidot takaavat myös syvemmän ja kestävämmän rusketuksen, joten jos haluat kokeilla jotain ainutlaatuista, suuntaa kokeilemaan hamam-elämystä.Kaikki alkaa siitä kun sinut tuodaan yhteen parhaimmista paikallisista kylpylöistä. Kun olet pukeutunut uima-asuun ja kääriytynyt pyyhkeeseen, suuntaat hamamiin – marmorilaatoin koristeltuun höyryhuoneeseen, jonka keskellä sinua odottaa ”gobektasi” –lämmitetty kivilaatta. Anna lämmön rentouttaa ja pehmentää ihoasi samalla kun hikoilet pois kuona-aineita kehosta.Seuraavaksi asetut makuulle kivilaatalle ja sinua hemmotellaan aromaattisella suolakuorinnalla, jonka jälkeen kietoudut pehmeään saippuaan ja sinulle laitetaan kasvonaamio. Tämän jälkeen on vielä vuorossa rusketusta edistävä öljyhieronta ja hedelmätarjoilu, jonka jälkeen hehkut ja tunnet olosi kuin uudesti syntyneeksi. Täydellinen tapa aloittaa lomanvietto.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Hamam – turkkilainen kylpylä
Aktiviteetit

Hamam – turkkilainen kylpylä

Haluatko varmistaa upean rusketuksen ja kokeilla jotain uutta? Tässä tapauksessa vierailu hamamissa – turkkilaisessa kylpylässä – on ehdoton. Hamameita on ollut Turkissa jo ammoisista ajoista lähtien, ja ne ovat olleet paikallisten tapa rentoutua ja virkistäytyä. Hamamissa saat myös ylellisen ihonkuorinnan, jonka ansiosta rusketus kestää pidempään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros kesäkaudella
Retket

Pamukkalen, Hierapoliin ja Salda-järven kierros kesäkaudella

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut paikalle Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Tämä retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapolikseen, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Manavgatin ostosretki sisältäen vesiputoukset ja jokiristeilyn
Retket

Manavgatin ostosretki sisältäen vesiputoukset ja jokiristeilyn

Nähtävyyksien katselua ja rentouttava jokiristeily – tällä kokopäiväretkellä tutustut Manavgatiin ja sitä ympäröivään kauniiseen alueeseen. Vierailet Manavgatin vesiputouksella ja nautit jokiristeilystä.Päivä aloitetaan vierailemalla vesiputouksella Manavgat-joella. Paikka tunnetaan ”pienenä vesiputouksena”, sillä nopeasti virtaava vesi laskeutuu rinnettä alas muodostaen kuplivan ja vaahtoavan makean veden luonnonaltaan. Sen jälkeen suuntaamme outletiin, jossa voit tehdä edullisia löytöjä, ennen kuin matka jatkuu sisämaahan Manavgatin ulkoilmabasaariin.Retken päättää risteily Manavgat-joella. Istu alas ja nauti auringonpaisteesta, kun purjehdit kaislikoiden ja hiekkarantojen ohi. Aluksella nautitun lounaan jälkeen kapteeni laskee ankkurin rannalle, jossa meri ja joki kohtaavat – kerrassaan täydellinen paikka pulahtaa virkistävälle uinnille toiminnantäyteisen päivän päätteeksi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa
Retket

Karacaören-järven risteily ja vierailu Karatasin luolassa

Kun yhdistät maalaismarkkinat, kokkausnäytöksen ja tapaamisen kuuluisan teetä tarjoilevan naisen kanssa, saat lopputuloksena 100-prosenttisen turkkilaisen seikkailun. Virkistäydy Karacaören-järvellä ja tutustu Karatasin luolaan järven rannalla nautitun lounaan jälkeen. Muzaffer, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Tämä on yksi suosikkipaikoistani opastaa retkiä. Siellä on upea luonto, maukasta ruokaa ja hyvät paikallistuotteiden ostosmahdollisuudet. Siellä on myös ihana tehdä rentouttava veneretki."Lämmittelemme käymällä maalaismarkkinoilla, jossa paikalliset kiertelevät kojuilla, jotka ovat täynnä tuoreita herkkuja ympäröivältä maaseudulta. Sitten jatkamme Karacaören-järvelle. Täällä pääset seilaamaan vaikuttavien vuorten reunustamalla järvellä ympäristöystävällisellä, aurinkoenergialla kulkevalla veneellä, ja sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan.Kun olet kuivannut itsesi uinnin jälkeen, luvassa on kokkausnäytös ja lounas, jonka jälkeen voit tavata kuuluisan paikallisen teetä valmistavan naisen. Hän on todellinen hahmo ja paikallinen legenda. Lopuksi vierailemme vielä Karatasin luolassa. Tutustu sen sokkeloisiin maanalaisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja kuule tarina Elifistä ja Kerimistä – Turkin omasta Romeosta ja Juliasta, jotka piileskelivät perheiltään luolassa. Paikalliset uskovat myös, että luolan mudalla on parantavia ominaisuuksia. Jokaisesta myydystä retkestä tehdään lahjoitus CYDD:lle, hyväntekeväisyysjärjestölle, joka auttaa Turkin vähäosaisia lapsia kouluttautumaan.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Side

Siden kaupunki on moderni lomakohde Turkin eteläisen välimeren rannikolla ja kuuluisa muinaisen kaupungin raunioistaan. Haastavinta lienee päättää suuntaako itään vai länteen; Itäranta on rento, vähän kivikkoinen ja vähemmän ruuhkainen. Tällä rannalla viettävät aikaansa myös paikalliset. Jos taas suuntaat länteen, löydät suositut pehmeähiekkaiset turistirannat, joiden tarjonnasta löytyy myös vesiurheilua. Sidestä on tullut yhä suositumpi lomakohde Antalyan rannikkohankkeen ansiosta.