Ostoskori
Side
Side

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Side

Siden kaupunki on moderni lomakohde Turkin eteläisen välimeren rannikolla ja kuuluisa muinaisen kaupungin raunioistaan. Haastavinta lienee päättää suuntaako itään vai länteen; Itäranta on rento, vähän kivikkoinen ja vähemmän ruuhkainen. Tällä rannalla viettävät aikaansa myös paikalliset. Jos taas suuntaat länteen, löydät suositut pehmeähiekkaiset turistirannat, joiden tarjonnasta löytyy myös vesiurheilua. Sidestä on tullut yhä suositumpi lomakohde Antalyan rannikkohankkeen ansiosta.

Elämykset kohteessa Side

39  Tulokset
Retket
Pamukkale ja Salda-järvi

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapolikseen, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle. Jätät Antalyan taaksesi aikaisin aamulla ja saavut Salda-järvelle muutaman tunnin ajomatkan jälkeen. Sinulla on vapaa-aikaa kuljeskella omassa tahdissasi ja katsella kauniita näkymiä ja ottaa valokuvia. Lounas nautitaan Pamukkalessa, jonka jälkeen on aika tutustua Unescon maailmanperintökohteeseen, Hierapoliksen kaupungin raunioihin. Sinulla on myös aikaa uida ennen päivällistä ja paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 89.00
Retket
Kekova, Myra ja Pyhä Nikolaus

Aito paikallinen keittiö, kadonnut kaupunki ja joulupukki – tämä retki tarjoaa kirjavan yhdistelmän erilaisia nähtävyyksiä. Ensimmäisenä on luvassa paikallisten erikoisuuksien maistelua Beymelekin kylässä. Täältä jatketaan matkaa Kekovan suojellulle alueelle, joka on kuuluisa sen vedenalaisista raunioistaan. Ne ovat jäännöksiä muinaisesta Simenan kaupungista, joka osittain painautui veden alle maanjäristyksen yhteydessä 100-luvulla. Lounaan jälkeen suunnataan Myran ikivanhaan kaupunkiin ja vierailet Pyhä Nikolauksen "joulupukin" kirkossa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 69.00
Retket
Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros

Joulu tulee tänä vuonna ajoissa tällä ainutlaatuisella pienryhmäretkellä – luvassa on ehkä paras lahja mitä voit lomallasi saada. Vierailet Beymelekin kivitaloissa, seilaat Kekovan saarelle, näet Simenan uponneen kaupungin rauniot ja vierailet Pyhän Nikolaoksen kirkossa ja Myran raunioilla.Päivä alkaa orgaanisella brunssilla Beymelekin kivitaloisssa. Vierailet myös lähellä sijaitsevassa kasvihuoneessa, jossa opit paikallisesta puutarhaviljelystä. Sen jälkeen hyppäät veneeseen ja matka jatkuu kohti Kekovan saarta. Näet uponneen Simenan kaupungin rauniot ja voit pulahtaa halutessasi myös uimaan.Lounaan jälkeen vierailet Pyhän Nikolaoksen eli joulupukin kirkossa, sekä Myran raunioilla. Vuodelta 520 peräisin olevassa kirkossa sijaitsee hiljattain kunnostettuja, näyttäviä freskoja 1100-luvulta. Vaikuttavan arkeologisen alueen vetonauloja ovat muun muassa roomalainen teatteri ja lyykialaiset kalliohaudat.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 95.00
Retket
Alanyan linnoitus ja luola

Upeat rannat ja turkoosit vedet eivät ole ainoita syitä, miksi Alanya on niin erityinen. Retken aluksi vierailet 1200-luvulta peräisin olevalla Alanyan linnoituksella, joka sijaitsee ylhäällä kalliolla. Pääset näkemään sen valtavat puolustusmuurit ja upeat panoraamanäköalat Alanyan kaupunkiin ja merelle. Kuulet paikallisten perinteistä sekä tavoista ja kulttuuritalossa pääset näkemään, miten kurpitsasta tehdään valolyhty. Piknik-lounas nautitaan joen varrella, jonka jälkeen suunnataan Dim-luolaan ja historiallisten stalaktiittien ja stalagmiittien maailmaan. Lopuksi teet vielä veneretken Alanyan rannikolla.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 56.00
Retket
Lake Karacaören & Amber Canyon Tour

Take some of Turkey's top beauty spots, then mix in farmers' market, a cooking demo and hanging out with a famous tea lady, and you're in for a 100% Turkish adventure. We'll warm up by visiting a farmers' market. Then it's on to Lake Karacaören. Hemmed in by the impressive Amber Canyon, you'll glide across the water in an eco-friendly electric boat and have the chance to dive in for a swim. Dry off and there's a demonstration of traditional cooking for lunch followed by the opportunity to meet a famous local tea lady. We'll round off with a visit to Karatas Cave.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 59.00
Retket
Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros

Pamukkale tarkoittaa suomeksi käännettynä puuvillalinnaa ja tällä pienryhmäretkellä sinulle selviää, mistä nimi on peräisin. Suuntaat syvälle Anatolian maaseudulle, jossa vierailet muinaisen Hierapolisin raunioilla, Kleopatran altailla ja Salda-järvellä.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 99.00
Aktiviteetit
Lake Karacaören Outback Safari Tour

Beat the heat with a day out in Turkey's Taurus Mountains. First up is Karatas Cave. Explore its maze of underground passages, see a subterranean lake, and then slather yourself in a revitalising mud mask from a natural pool – it's said to work wonders for your skin. When it's time to wash off, we'll do so with a water fight from the back of an open-top bus as we rumble through the Taurus Mountains. Next, it's on to one of Turkey's top beauty spots – Lake Karacaören. Sit down to a lakeside lunch courtesy of a traditional Turkish cooking demonstration, and then glide across the water in an eco-friendly electric boat to cool off with a swim.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 59.00
Aktiviteetit
Aladdin's Active Family

Lähde maaseudulle toiminnantäyteiselle kokopäiväretkelle Ahmetlerin Kanjoniin. Täällä sinua odottaa Anatolian villi luonto, jolla on tarjottavanaan upeita luontoelämyksiä. Luvassa on uintia, sukellusta ja kiipeilyä luontomaisemissa. Ahmetlerin kanjoni sijaitsee Karpuzcay-joen varrella myyttisessä paikassa, jossa kristallinkirkkaat lähteet tulevat esiin kuin tyhjästä. Seikkailu aloitetaan nauttimalla paikallisesti kasvatettua, tuoretta banaania suklaan kera. Tämän jälkeen on aika lähteä syvälle luonnon satumaailmaan oppaan johdolla.Koet upean kanjonin kiipeillen, sukeltaen, uiden ja hyppien. Kun on aika levätä, pääset nauttimaan turkkilaisen barbeque ”mangal” -lounaaan, joka valmistetaan aivan silmiesi edessä. Retkipäivän päätteeksi saat todistuksen suorituksistasi Ahmetlerin Kanjonissa.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 79.00
Aktiviteetit
Koprulun kansallispuisto ja koskenlasku

Tämä maastoautoilu- ja koskenlaskuyhdistelmä on todellinen adrenaliiniruiske. Kuljettaja vie sinut mutkikkaita teitä pitkin Taurusvuorille, jossa pysähdytään syrjäiseen kanjoniin ja perinteiseen kylään. Voit ihailla alueen kasvistoa sekä eläimistöä ja nauttia panoraamanäkymistä, ennen kuin ylitetään muinainen kreikkalainen silta ja jatketaan matkaa alaspäin. Perinteisen lounaan jälkeen koskenlaskuseikkailu alkaa. Kun olet saanut turvavälineet päällesi, olet valmis nappaamaan melan ja syöksymään koskia päin. Sinulla on muutama tunti aikaa viilettää kuohuvassa joessa. Laskun jälkeen pysähdytään ottamaan kuvia.

Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Alkaen:
€ 55.00