Ostoskori
Side
Side

Turkki

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Side

Siden kaupunki on moderni lomakohde Turkin eteläisen välimeren rannikolla ja kuuluisa muinaisen kaupungin raunioistaan. Haastavinta lienee päättää suuntaako itään vai länteen; Itäranta on rento, vähän kivikkoinen ja vähemmän ruuhkainen. Tällä rannalla viettävät aikaansa myös paikalliset. Jos taas suuntaat länteen, löydät suositut pehmeähiekkaiset turistirannat, joiden tarjonnasta löytyy myös vesiurheilua. Sidestä on tullut yhä suositumpi lomakohde Antalyan rannikkohankkeen ansiosta.

Elämykset kohteessa Side

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Kesäisen Alanyan linnoitus ja luola
TUI Collection
Retket

Kesäisen Alanyan linnoitus ja luola

Upeat rannat ja turkoosit vedet eivät ole ainoita syitä, miksi Alanya on niin erityinen. Retken aluksi vierailet 1200-luvulta peräisin olevalla Alanyan linnoituksella, joka sijaitsee ylhäällä kalliolla. Pääset näkemään sen valtavat puolustusmuurit ja upeat panoraamanäköalat Alanyan kaupunkiin ja merelle. Kuulet paikallisten perinteistä sekä tavoista ja kulttuuritalossa pääset näkemään, miten kurpitsasta tehdään valolyhty. Piknik-lounas nautitaan joen varrella, jonka jälkeen suunnataan Dim-luolaan ja historiallisten stalaktiittien ja stalagmiittien maailmaan. Lopuksi teet vielä veneretken Alanyan rannikolla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Kesäinen Pamukkale, Hierapolis ja Salda-järvi
TUI Collection
Retket

Kesäinen Pamukkale, Hierapolis ja Salda-järvi

Turkinkielinen Pamukkale tarkoittaa “puuvillalinnaa”, ja heti kun saavut Pamukkaleen, ymmärrät kyllä miksi. Retki vie sinut Anatolian maaseudulle, ja Pamukkalen lisäksi pääset vierailulle Hierapolikseen, Salda-järvelle ja Kleopatran altaalle. Jätät Antalyan taaksesi aikaisin aamulla ja saavut Salda-järvelle muutaman tunnin ajomatkan jälkeen. Sinulla on vapaa-aikaa kuljeskella omassa tahdissasi ja katsella kauniita näkymiä ja ottaa valokuvia. Lounas nautitaan Pamukkalessa, jonka jälkeen on aika tutustua Unescon maailmanperintökohteeseen, Hierapoliksen kaupungin raunioihin. Sinulla on myös aikaa uida ennen päivällistä ja paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl, pl 

Alanyan maastoautoseikkailu ja illallinen
Plus
Aktiviteetit

Alanyan maastoautoseikkailu ja illallinen

Tämä menestykseksi osoittautunut iltaretki tutustuttaa sinut turkkilaiseen elämään tyylillä. Pääset heti mukaan actionin pariin, kun retki aloitetaan jännittävällä köysirata-ajelulla Alanyan linnoitukselle. Huipulta, joka sijaitsee 250 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella, voit ihailla upeaa maisemaa ja auringonlaskua. Sen jälkeen matka jatkuu Alanyan kaupungissa sijaitsevaan gourmetravintola Meazzaan, jossa nautit illallisen. Illan kruunaa pieni maastoautoseikkailu kaupungin yllä sijaitsevalle Alanya View Terrace -näköalaterassille, jossa voit katsella kaupungin valoja kauniissa iltavalaistuksessa viinilasillisen kera.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros
TUI Collection
Retket

Kekova, Myra ja Pyhän Nikolaoksen kirkko – pienryhmäkierros

Joulu tulee tänä vuonna ajoissa tällä ainutlaatuisella pienryhmäretkellä – luvassa on ehkä paras lahja mitä voit lomallasi saada. Vierailet Beymelekin kivitaloissa, seilaat Kekovan saarelle, näet Simenan uponneen kaupungin rauniot ja vierailet Pyhän Nikolaoksen kirkossa ja Myran raunioilla.Päivä alkaa orgaanisella brunssilla Beymelekin kivitaloisssa. Vierailet myös lähellä sijaitsevassa kasvihuoneessa, jossa opit paikallisesta puutarhaviljelystä. Sen jälkeen hyppäät veneeseen ja matka jatkuu kohti Kekovan saarta. Näet uponneen Simenan kaupungin rauniot ja voit pulahtaa halutessasi myös uimaan.Lounaan jälkeen vierailet Pyhän Nikolaoksen eli joulupukin kirkossa, sekä Myran raunioilla. Vuodelta 520 peräisin olevassa kirkossa sijaitsee hiljattain kunnostettuja, näyttäviä freskoja 1100-luvulta. Vaikuttavan arkeologisen alueen vetonauloja ovat muun muassa roomalainen teatteri ja lyykialaiset kalliohaudat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Antalyan kanjoniseikkailu
Plus
Aktiviteetit

Antalyan kanjoniseikkailu

Lähde maaseudulle toiminnantäyteiselle kokopäiväretkelle Ahmetlerin Kanjoniin. Täällä sinua odottaa Anatolian villi luonto, jolla on tarjottavanaan upeita luontoelämyksiä. Luvassa on uintia, sukellusta ja kiipeilyä luontomaisemissa. Ahmetlerin kanjoni sijaitsee Karpuzcay-joen varrella myyttisessä paikassa, jossa kristallinkirkkaat lähteet tulevat esiin kuin tyhjästä. Seikkailu aloitetaan nauttimalla paikallisesti kasvatettua, tuoretta banaania suklaan kera. Tämän jälkeen on aika lähteä syvälle luonnon satumaailmaan oppaan johdolla.Koet upean kanjonin kiipeillen, sukeltaen, uiden ja hyppien. Kun on aika levätä, pääset nauttimaan turkkilaisen barbeque ”mangal” -lounaaan, joka valmistetaan aivan silmiesi edessä. Retkipäivän päätteeksi saat todistuksen suorituksistasi Ahmetlerin kanjonissa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Manavgatin perheseikkailu
Plus
Aktiviteetit

Manavgatin perheseikkailu

Tämä koko perheen offroad-safari vie sinut vuoristoteille ja perinteisiin kyliin. Päivä aloitetaan appelsiinitarhasta, jossa pääset nauttimaan tuorepuristetusta mehusta. Tämän jälkeen suuntaamme maastoajelulle ylämaiden vuoristoreiteille, jossa pääset näkemään mm. Vihreän kanjonin ja leikkimään hieman vesisotaa. Lounastauon jälkeen luvassa on katamaraaniristeily Manavgat-joen vihreillä vesillä. Päivän päättää vierailu muinaisen Seleukian kaupungin raunioille, jotka ovat piilossa metsän keskellä - kuin suoraan Indiana Jones -elokuvasta. Tämän maastoajelu- ja katamaraaniyhdistelmän tarjoaa vain TUI.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Karacaören-järvi ja kanjonikierros
TUI Collection
Retket

Karacaören-järvi ja kanjonikierros

Kun yhdistät maalaismarkkinat, kokkausnäytöksen ja tapaamisen kuuluisan teetä tarjoilevan naisen kanssa, saat lopputuloksena 100-prosenttisen turkkilaisen seikkailun. Virkistäydy Karacaören-järvellä ja tutustu Karatasin luolaan järven rannalla nautitun lounaan jälkeen.Lämmittelemme käymällä maalaismarkkinoilla, jonka jälkeen jatkamme Karacaören-järvelle. Täällä pääset seilaamaan vaikuttavien vuorten reunustamalla järvellä ympäristöystävällisellä sähköveneellä, ja sinulla on myös mahdollisuus pulahtaa uimaan.Kun olet kuivannut itsesi uinnin jälkeen, luvassa on kokkausnäytös ja lounas, jonka jälkeen voit tavata kuuluisan paikallisen teetä valmistavan naisen. Lopuksi vierailemme vielä Karatasin luolassa. Tutustu sen sokkeloisiin maanalaisiin käytäviin, näe maanalainen järvi ja kuule tarina Elifistä ja Kerimistä - Turkin omasta Romeosta ja Juliasta.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros
TUI Collection
Retket

Pamukkale ja Saldajärvi pienryhmäkierros

Pamukkale tarkoittaa suomeksi käännettynä puuvillalinnaa ja tällä pienryhmäretkellä sinulle selviää, mistä nimi on peräisin. Suuntaat syvälle Anatolian maaseudulle, jossa vierailet muinaisen Hierapolisin raunioilla, Kleopatran altailla ja Salda-järvellä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, nl 

Koprulun kansallispuisto ja koskenlasku
Plus
Aktiviteetit

Koprulun kansallispuisto ja koskenlasku

Tämä maastoautoilu- ja koskenlaskuyhdistelmä on todellinen adrenaliiniruiske. Kuljettaja vie sinut mutkikkaita teitä pitkin Taurusvuorille, jossa pysähdytään syrjäiseen kanjoniin ja perinteiseen kylään. Voit ihailla alueen kasvistoa sekä eläimistöä ja nauttia panoraamanäkymistä, ennen kuin ylitetään muinainen kreikkalainen silta ja jatketaan matkaa alaspäin. Perinteisen lounaan jälkeen koskenlaskuseikkailu alkaa. Kun olet saanut turvavälineet päällesi, olet valmis nappaamaan melan ja syöksymään koskia päin. Sinulla on muutama tunti aikaa viilettää kuohuvassa joessa. Laskun jälkeen pysähdytään ottamaan kuvia.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Siden risteily Seher-jahdilla
Plus
Retket

Siden risteily Seher-jahdilla

Tämä retki yhdistelee historiaa ja rentoutumista. Päivä alkaa opastetulla kierroksella Siden antiikinaikaisessa kaupungissa, ennen kuin on aika lähteä risteilylle. Koska veneellä on paikkoja vain 25:lle hengelle, tekee se retkestä entistä mukavamman. Ota mukaan uima-asu, pyyhe ja lähde nauttimaan olostasi auringossa veneen kannella. Kapteeni pudottaa ankkurin veteen useamman kerran, jotta voit pulahtaa uimaan kristallinkirkkaisiin vesiin. Ja kun nälkä yllättää, pääset nauttimaan lounasta kannella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Phaselis ja Tahtalin vuori
Plus
Aktiviteetit

Phaselis ja Tahtalin vuori

Jos haluat kurkistaa Antalyan menneisyyteen ja tulevaan, tämä kokopäiväretki on juuri sinua varten. Sinut haetaan hotellilta ja viedään muinaiseen kreikkalais-roomalaiseen Phaseliksen kaupunkiin, joka sijaitsee Lycian rannikolla. Sitten matkaat yhdellä maailman pisimmistä köysiradoista Olympos-vuoren huipulle, josta avautuvat näkymät merelle asti. Vuoren huipulla – 2 365 metrin korkeudessa merenpinnasta – sinulla on runsaasti aikaa ihailla 360 asteen näkymiä. Kun olet palannut korkeuksista takaisin tasamaalle, suuntaat Yörük Parkiin tutustumaan turkkilaiseen paimentolaiskulttuuriin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, nl, pl 

Hamam – turkkilainen kylpylä
Aktiviteetit

Hamam – turkkilainen kylpylä

Haluatko varmistaa upean rusketuksen ja kokeilla jotain uutta? Tässä tapauksessa vierailu hamamissa – turkkilaisessa kylpylässä – on ehdoton. Sinut viedään yhteen parhaimmista paikallisista hamameista. Pue siis uima-asu yllesi ja kääriydy pyyhkeen sisään. Sen jälkeen siirryt itse hamamiin: kosteaan, marmorilaattaiseen huoneeseen, jonka keskellä on gobektasi, kuuma kivilaatta. Rentoudu ja anna lämmön pehmentää ihoasi, avata ihohuokoset ja poistaa myrkyt elimistöstäsi hien mukana. Sitten on aika siirtyä makaamaan gobektasi-kivilaatalle, jossa koko vartalo kuoritaan ja hierotaan päästä varpaisiin pehmeää vaahtoa käyttäen. Ihana loman aloitus!

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en