Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
8 aktiviteettia
Lajittele:
Amalfi Coast Panoramic Drive
Aktiviteetit

Amalfi Coast Panoramic Drive

Book your Amalfi Coast last minute panoramic drive on Musement today! Stop for amazing pictures and enjoy free time in Positano and Amalfi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Cooking class and tasting at a Cesarina's home in Sorrento
Aktiviteetit

Cooking class and tasting at a Cesarina's home in Sorrento

Immerse yourself in a private cooking class at the Cesarina's home and learn the secrets of the most famous dishes of Sorrento cuisine.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Market visit and private cooking class at a Cesarina's home in Sorrento
Aktiviteetit

Market visit and private cooking class at a Cesarina's home in Sorrento

Visit the local market with the Cesarina, immerse yourself in a cooking class and learn the secrets of the most famous dishes of Sorrento cuisine!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Market tour and dining experience at a Cesarina's home in Sorrento
Aktiviteetit

Market tour and dining experience at a Cesarina's home in Sorrento

Visit Sorrento's vibrant local market and immerse yourself in a private dining experience at a Cesarina's home!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Tour of Sorrento and the Amalfi Coast
Aktiviteetit

Tour of Sorrento and the Amalfi Coast

Book now your tour of the Amalfi Coast and take advantage of the exclusive roundtrip transportation. Are you ready to travel?

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Fishing tour in Capri with lunch from Sorrento
Aktiviteetit

Fishing tour in Capri with lunch from Sorrento

Join a fantastic tour that combines a visit to the island of Capri with the fun of a fishing experience!

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Amalfi Coast private vintage car tour with a driver guide
Retket

Amalfi Coast private vintage car tour with a driver guide

Treat yourself from Sorrento in a vintage car like the Fiat 500 famed which is an icon of "Italian Style". Learn about the kingdom of Poseidon, and more with a driver who will guide you.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en, it 

Li Galli Island, Positano and Amalfi Tour from Sorrento
Retket

Li Galli Island, Positano and Amalfi Tour from Sorrento

Embark on a scenic journey from Sorrento to Punta Campanella, explore bays, caves, and beaches. Discover Positano and Amalfi at your own pace.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Esittelyssä Sorrento

Sorrento sijaitsee jyrkällä kalliolla Napolinlahden yllä, merenneitojen, myyttien ja mysteereiden maassa. Tämän rantakaupungin historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse, ja siinä on vahvoja kreikkalaisia ja roomalaisia vaikutteita. Sorrento houkuttelee kävijöitä auringonlaskuillaan, ylellisillä hotelleillaan ja rennolla tunnelmallaan, ja se tarjoaa klassisen Välimeren lomatunnelman säilyttäen kuitenkin alkuperäisen italialaisen viehätyksensä. Sorrento on kätevä tukikohta Amalfin rannikon tutkimiseen, mutta se tarjoaa myös runsaasti omia nähtävyyksiään.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Sorrentossa

1. Katsele elämänmenoa Piazza Tasson aukiolla

Sorrenton pääaukio, Piazza Tasso, on kaupungin sykkivä sydän. Piazza on nimetty 1600-luvulla eläneen runoilija Torquato Tasson mukaan. Nauti espresso tai aperitiivi jossakin sen lukuisista kahviloista ja ravintoloista, ja katsele maailman menoa. Kulttuuria voit kokea aukiolla sijaitsevassa Santa Maria del Carminen barokkikirkossa. Aukiolta alkaa tärkein ostosalue, Corso Italia, joten se on myös ihanteellinen paikka lepuuttaa jalkoja shoppailukierroksen jälkeen.

2. Katsele auringonlaskua Villa Comunalessa

Vierailu Sorrentossa ei ole täydellinen käymättä Villa Comunalessa, viehättävässä puistossa, josta on huikeat näkymät Napolinlahdelle. Tämä vehreä keidas, joka on täynnä kukkaistutuksia ja korkeita palmuja, on ihanteellinen paikka rentouttavalle kävelylle. Lisäksi Villa Comunale on suosittu paikka katsella auringonlaskua. Nauti virkistävä drinkki pienessä kahvilassa ja katsele, kuinka kalastusveneet purjehtivat satamaan, samalla kun aurinko laskee Napolinlahden yllä. Puiston vieressä on San Francescon barokkikirkko ja sen 1300-luvun luostarit, joiden vaihteleva arkkitehtuuri tekee varmasti vaikutuksen.

3. Kiertele vanhassakaupungissa

Sorrenton vanhakaupunki on mukulakivikatujen ja keskiaikaisten kujien sokkelo, jota reunustavat pastellinväriset rakennukset ja ravintolat. Kierrellessäsi viehättävässä historiallisessa keskustassa, törmäät ikivanhoihin kirkkoihin, salaisiin puutarhoihin ja moniin valokuvauksellisiin rakennuksiin. Paikalliset toivottavat sinut tervetulleeksi käsityöläisliikkeisiinsä ja voit nähdä vanhoja herrasmiehiä pelaamassa korttia historiallisen aatelispalatsin, Sedil Dominovan, ulkopuolella. Tässä Campanian alueen viimeisessä jäljellä olevassa aatelisten istuntopaikassa on vaikuttava kupoli ja kauniita maalauksia.

4. Ui Bagni Regina Giovannassa

Bagni Regina Giovanna sijaitsee aivan Sorrenton ulkopuolella roomalaisen huvilan raunioiden vieressä. Tässä kätketyssä helmessä on syrjäinen poukama, jossa on luonnon uima-allas kallioiden ympäröimänä. Legendan mukaan kylpylät on nimetty 1300-luvulla eläneen Napolin kuningattaren Johannan mukaan, joka kuulemma vietti täällä tuntikausia uiden. Se on yhä suosittu uimapaikka kirkkaiden vesiensä ja levollisen ilmapiirinsä ansiosta. Täällä ollessa kannattaa vierailla myös roomalaisen huvilan raunioilla, jotka ovat peräisin ensimmäiseltä vuosisadalta eaa.

5. Tee päiväretki Caprille

Sorrentosta on helppo lähteä tutustumaan Amalfin rannikkoon ja sen lähisaariin. Vain 20 minuutin lauttamatkan päässä Marina Piccolan satamasta sijaitsee lumoava Caprin saari. Capri on kuuluisa luolistaan, poukamistaan ja kalliomuodostelmistaan, ja siellä riittää nähtävää koko päiväksi. Grotta Azzurra eli Sininen luola on yksi saaren pakollisista nähtävyyksistä, eikä myöskään Faraglioni-kivimuodostelmia kannata jättää väliin. Voit myös nousta tuolihissillä Monte Solarolle, saaren korkeimmalle kohdalle, tai istahtaa alas ja katsella ihmisiä Caprin pääaukiolla, Piazettassa. Toinen suosittu paikka, jossa voit vierailla Sorrentossa ollessasi, on Positanon postikorttimaisen kaunis rantakylä, joka on kuuluisa pastellivärisistä rakennuksistaan.

6. Maistele paikallisia herkkuja

Sorrento tunnetaan Italian sitruunakaupunkina ja maan kuuluisimman liköörin - limoncellon - synnyinpaikkana. Sitruunasta itsestään on tullut kaupungin symboli, ja näet niitä lähes kaikkialla. Voit oppia lisää hedelmästä sitruunatarhan kierroksella, jossa opit eri sitruunatyypeistä ja sadonkorjuusta, ennen kuin pääset maistamaan paikan päällä valmistettua limoncelloa. Ja on sanomattakin selvää, että limoncelloa tarjoillaan digestiivinä lähes kaikissa ravintoloissa. Lounaalle kannattaa suunnata Marina Grandeen, jonne saapuessasi tuntuu kuin olisit astunut ajassa taaksepäin. Tämä viehättävä kalastajakylä on piilossa pienessä lahdessa Sorrenton kallioiden alla, ja sitä reunustavat perheomisteiset kalaravintolat.