Ostoskori

Tervetuloa takaisin

Siirry MyTUI-tilillesi
Kirjaudu ulos
81 aktiviteettia
Lajittele:
Krkan kansallispuisto ja vesiputoukset
Aktiviteetit

Krkan kansallispuisto ja vesiputoukset

Krkan kansallispuisto on upea luontokohde ja Kroatian luonnon aarreaitta. Nauti raikkaasta ilmasta ja suuntaa tutustumaan Skradinski Bukin upeisiin maisemiin vesiputouksineen. Retkellä vierailet myös Stella Croaticassa, joka on kuuluisa itsetehdyistä tuotteista. Peter, yksi paikallisoppaistamme, sanoo: "Krkan kansallispuisto ei ole vain luonnonystävien paratiisi, vaan myös historiallisesti ja kulttuurisesti merkittävä paikka. Puistossa on useita vanhoja linnoituksia, antiikin Rooman ajan asutuksen jäänteitä ja keskiaikaisia luostareita".Aloitat seikkailusi vierailemalla Stella Croaticassa, jossa voit maistella paikallisia, käsintehtyjä herkkuja ja paikallisia makuja. Kun saavut Krkan kansallispuistoon, voit viettää päivän vaellellen pitkin veden viertä kulkevia puisia kävelyreittejä. Sinulla on myös mahdollisuus oppia paikallisista perinteistä, sekä vierailla historiallisella vesimyllyllä.Kansallispuiston helmi on kuitenkin Skradinski Buk, kookas luonnonallas, johon virtaa 17 vesiputousta puiden lomitse. Saatat myös bongata eläimiä, kuten etelänsatakieliä, haikaria, haukkoja ja pöllöjä. Täällä sinulla on vapaata aikaa tutustua puistoon ja käydä myös syömässä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Trogir and Split
Retket

Trogir and Split

Kastelan lahden molemmin puolin sijaitsevat Trogir ja Split kertovat kaksi erilaista tarinaa menneisyydestä. Split on vilkas kaupunki, joka on rakennettu Rooman keisarin palatsin ympärille, kun taas Trogir on keskiaikainen saarikaupunki. Molemmat kaupungit ovat Unescon maailmanperintökohteita.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Aamupäivän bussikuljetukset Makarskaan
Kuljetukset

Aamupäivän bussikuljetukset Makarskaan

Makarska, Adrianmeren rannikolla sijaitseva hevosenkengän muotoinen lahti, on loistava päiväretkikohde. Hyödynnä nämä helpot puolen päivän kuljetukset ja vieraile tässä tyylikkäässä kroatialaiskaupungissa. Vietä aamupäivä tutkimalla keskiaikaisia kirkkoja, ostamalla matkamuistoja tyylikkäistä putiikeista tai istuskelemalla palmujen reunustaman rantakadun baareissa ja ravintoloissa. Valinta on sinun.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus
Dubrovnik
Retket

Dubrovnik

Dubrovnikiin tutustuminen on kuin avaisi aarrearkun täynnä historiallisia mestariteoksia. Tämä retki vie sinut tutkimaan renessanssinaikaista arkkitehtuuria, vanhoja palatseja ja historiallisia kirkkoja, joiden ansiosta Dubrovnik on saanut lempinimen "Adrianmeren helmi".

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Mostar
Retket

Mostar

Itä ja länsi kohtaavat Mostarissa – kaupungissa, jossa minareetit ja kirkon tornit nousevat vanhojen kivitalojen ylle. Ylität rajan Bosnia-Hertsegovinaan vieraillaksesi tässä historiaa täynnä olevassa kaupungissa. Kaupungin nähtävyyksiin kuuluvat maailmankuulu Stari Most -silta ja basaari.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Vaijeriliukuelämys Etelä-Kroatissa
Aktiviteetit

Vaijeriliukuelämys Etelä-Kroatissa

Kroatian maisemista voi nauttia myös vauhdikkaasti. Ihaile Makarskan Rivieran mäntyjen peittämiä vuoria ja kiidä sitten Tučepin laakson halki köysiradalla.Suuntaamme ensin Biokovoon, joka on yksi Kroatian korkeimmista vuoristoista. Näet jylhät maisemat, mäntyjen peittämät kukkulat ja upeat rannikkomaisemat, ja pääset nauttimaan hetken rauhasta ja hiljaisuudesta, ennen kuin adrenaliini pääsee valloilleen.Pue valjaat yllesi ja hyppää 700 metrin pituiselle vaijeriliukuradalle. Voit huutaa sydämesi kyllyydestä, kun liu'ut tuulen saattelemana Tučepin laakson ja Makarskan Rivieran yli. Luvassa on taatusti hauska päivä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Biokovon luonnonpuisto
Retket

Biokovon luonnonpuisto

Makarskan yllä kohoava Biokovon vuorijono on nähtävyys, jota kannattaa tutkia. Tutustut Biokovon luonnonpuistoon tällä puolen päivän kierroksella, joka vie sinut lähelle luontoa ilman, että sinun tarvitsee patikoida pitkiä matkoja. Kierroksen kohokohta on lasinen Skywalk-näköalatasanne, jolta aukea upea näkymä.Ajat Biokovon luonnonpuiston läpi, joka on endeemisen kasviston ja eläimistön paratiisi sekä upea näköalapaikka. Pidämme tauon 800 metrin korkeudessa, jossa oppaasi näyttää kaukaisia saaria ja nähtävyyksiä. Seuraavaksi vuorossa on kunnioitusta herättävä Skywalk, joka sijaitsee 1228 metrin korkeudessa merenpinnasta. Astu kaarevalle lasiselle näköalatasanteelle, ja valmistaudu nauttimaan huikeista näkymistä Makarskan Rivieralle ja useille saarille.Jännittävän näköalapaikan jälkeen pääset tekemään lyhyen kävelyretken luonnossa. Reitti johtaa piknik-paikalle, jossa sinulle tarjotaan kuumaa juomaa ja pala kakkua, ennen kuin matkaat takaisin vuorta pitkin luonnonpuiston läpi.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Omis ja Cetina-joki
Retket

Omis ja Cetina-joki

Jos etsit täydellisiä postikorttimaisemia ja kroatilaista ruokaa, tämä retki on nappivalinta. Matkaat Splitistä rannikkoa pitkin vuoristoon ja Omiksen rannikkokaupunkiin. Päivä sisältää myös veneretken Cetina-joella, jossa sinua odottaa lounas perinteisessä ravintolassa.Retki aloitetaan Makarskan Rivieran hämmästyttävän upeista Dalmatian maisemista, josta vähitellen suunnataan Omiksen vuoristoon. Sen jälkeen pääset venematkalle Cetina-joelle, jossa kuljet syvän rotkon läpi.Poistumme alukselta ja nautimme maukkaan lounaan paikallisessa ravintolassa, minkä jälkeen sinulla on vapaata aikaa rentoutua joen rannalla. Lounaan jälkeen on aika tutustua Omiksen kaupunkiin ja sen värikkääseen historiaan. Päivä päätetään tutkimalla kaupungin kirkkoja, linnoituksia ja kapeita kujia – joilla Omiksen pahamaineiset merirosvot aikoinaan kulkivat.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Koskenlaskua Cetina-joella
Aktiviteetit

Koskenlaskua Cetina-joella

Tämä koskenlaskuretki vie sinut Cetina-joelle jännittävälle seikkailulle ja luvassa myös upeita maisemia. Suuntaat ensin Dalmatian rannikkoa pitkin kohti Omisia ja sitten nouset ylös Dinaaristen alppien rinteitä pitkin retken alkupisteelle. Koskenlasku päättyy muutamaa tuntia myöhemmin Cetinan rotkolle.Suuntaamme kohti Omisin kaunista kaupunkia, joka sijaitsee kivisen rotkon suulla Cetina-joen varrella. Täältä matka jatkuu kohti vuoristoa ja koskenlaskun aloituspaikkaa. Ennen kuin olet valmis seikkailuun koskella, saat turvallisuusohjeistuksen ja puet päällesi uima-asun, kypärän ja pelastusliivit.Sitten oletkin valmis ottamaan paikkasi lautalla ja lähtemään ajelulle kivistä kanjonia pitkin. Odotettavissa on vauhtia, virtauksia, kiemurtelua sekä liukumista vaahtomaisen veden päällä. Koskenlaskuseikkailu kestää noin kolme tuntia ja päättyy rotkolle, jossa voit pulahtaa uimaan joessa tai lähteä tutustumisretkelle läheiseen metsään.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Krkan kansallispuisto Bračista
Retket

Krkan kansallispuisto Bračista

Äiti maa todella tarjoaa parastaan Krkan kansallispuistossa, joka on yksi Kroatian upeimmista luonnon aarteista. Pääset hengittämään raikasta ilmaa ja tutkimaan kasvillisuudeltaan rikkaita ja vesiputousten syleilemiä maisemia.Krkan kansallispuisto on kohisevien vesiputousten, järvien ja jokirantakävelyiden paikka. Lyhyen esittelyn jälkeen sinulla on koko päivä aikaa kävellä veden äärellä puisia kävelyreittejä pitkin. Puiston ehdoton tähti on kuitenkin Skradinski Buk - valtava luonnonallas, johon laskee 17 näyttävää vesiputousta. Täällä voit pysähtyä syömään välipalaa paikallisessa ravintolassa. Kannattaa myös pitää silmät auki villieläinten varalta, sillä satakieliä, haikaroita, haukkoja ja pöllöjä on täällä säännöllisesti ja kaloja vilisee Krka-joen kirkkaissa vesissä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Biokovon 4x4-maastoautokierros
Aktiviteetit

Biokovon 4x4-maastoautokierros

Makarskan ylle kohoava Biokovon vuoristo on näkemisen ja tutkimisen arvoinen nähtävyys. Pääset tutustumaan Biokovon luonnonpuistoon tällä kokopäivän 4x4-maastoautokierroksella, joka vie sinut lähelle luontoa ilman pitkiä patikointimatkoja. Käyt myös skywalkilla – lasisella näköalapaikalla, josta aukeavat huikeat näkymät.Kiinnitä turvavyö ja nauti maisemallisesta ajomatkasta Adrianmeren rannikon yläpuolelle Biokovon vuoristoon. Matkan varrella seikkailusi nousee uusiin korkeuksiin, kun vierailet vaikuttavalla Skywalkilla, joka sijaitsee 1228 metrin korkeudessa merenpinnasta. Astu kaarevalle, lasiselle kävelysillalle, ja ihaile Makarskan Rivieralle ja useille saarille avautuvaa maisemaa.Maastoautolla etenet vaivattomasti Kroatian pisintä ja korkeinta asfalttitietä Biokovon vuoristo taustanasi. Jos sää sallii, jatkamme matkaa Biokovoon ja pysähdymme Pyhän Yrjön huipulla, joka sijaitsee 1762 metriä merenpinnan yläpuolella.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Illan bussikuljetukset Makarskaan
Kuljetukset

Illan bussikuljetukset Makarskaan

Kroatia herää eloon yöllä, ja Adrianmeren rannikolla ei ole juuri parempaa paikkaa nauttia illasta kuin Makarska. Hyödynnä helppo meno-paluukuljetuksemme ja tutustu tähän dalmatialaiseen kaunottareen pimeän tultua. Vietä aikasi täällä shoppailemalla matkamuistoja tyylikkäistä putiikeista tai poikkeamalla palmujen reunustaman rantakadun ravintoloissa ja tyylikkäissä cocktailbaareissa.

Ilmainen peruutus
Välitön Vahvistus

Esittelyssä Split

Eläväinen Split on Kroatian toiseksi suurin kaupunki, joka nostaa suosiotaan vuosi vuodelta. Adrianmeren rannalla sijaitsevasta kaupungista on helppo suunnata tutkimaan ympäröivää aluetta ja edustalla sijaitsevia viehättäviä saaria. Itse kaupungissa riittää nähtävää yllin kyllin. Rooman ajan rauniot, bysanttilaiset kaaret, venetsialaiselta aikakaudelta peräisin olevat rantatiet ja afrikkalaiset vaikutteet tekevät Dalmatian alueen kaupungista kiinnostavan.

Jos saavut kaupunkiin lautalla, on sinua vastassa henkeäsalpaavan kaunis näkymä, kun kaupungin ympäröi kimmeltävä meri ja taustalla häämöttävä vuoristo. Splitin tunnetuin nähtävyys on antiikin Rooman Diocletianuksen palatsi, joka löytyy myös Unescon maailmanperintökohteiden listalta. Saatat yllättyä huomatessasi, että palatsi on kapeiden katujen muodostama labyrintti, joka on täynnä ravintoloita, kauppoja ja baareja – ei suinkaan muinaisia esineitä pursuava kartano.