Ostoskori
Khao Lak
Khao Lak

Thaimaa

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Khao Lak

Elämykset kohteessa Khao Lak

Suodata:

Preis (pro Person)

Hoteltransfer

Kategorien

Ticketoptionen

Phang Ngan lahden parhaat palat
Aktiviteetit

Phang Ngan lahden parhaat palat

Tällä Phang Ngan lahden päiväretkellä seikkailet sekä maalla että merellä. Suuntaat pitkähäntäveneellä tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin, joita ovat James Bondin ja Hongin saaret, Apinaluolatemppeli, sekä upeat näköalapaikat ja vesiputoukset.Retki starttaa aamulla Ban Hinromin satamasta, josta suuntaat pitkähäntäveneelle kohti Phang Ngan lahden luonnonkauneudestaan tunnettua saaristoa. Pian huomaatkin olevasi keskellä paratiisia – vehreiden merestä nousevien kalkkikivikallioiden ympäröimänä. Tutustut Hongin saaren luoliin meloen, jonka jälkeen matka jatkuu James Bondin saarelle.Uintipysähdyksen jälkeen on aika nauttia lounas yhdellä Phang Ngan lahden kauneimmista näköalapaikoista – Samet Nangshen terassillla. Lounaan jälkeen on vuorossa Apinaluolatemppeli – Wat Suvan Kuha – jossa näet nukkuvan Buddhan ja lukuisia apinoita. Retki huipentuu Ramanin vesiputoukselle, jonne voit pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Ekoretki Khao Sokiin
Aktiviteetit

Ekoretki Khao Sokiin

Tutustu muutamiin Thaimaan kätkettyihin aarteisiin tällä retkellä, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Tutustu norsuihin ja koe vilkkaat markkinat, thaimaalainen ruoanlaittokurssi ja bambulautta-ajelu. Tältä retkeltä saat taianomaisia lomamuistoja.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pl 

Andaman Sea kayak
Aktiviteetit

Andaman Sea kayak

Lähde melontaretkelle Phang Nga -lahdelle merikajakilla. Tällä upealla kokopäiväretkellä navigoit Panakin, Hongin ja ikonisen James Bondin saarien luolissa ja laguuneilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Takua Pan paikallista elämää – Khao Lakista
Retket

Takua Pan paikallista elämää – Khao Lakista

Tämä retki vie sinut päiväksi Takua Pan paikallisen elämänmenon keskelle. Tapaat paikallisia asukkaita, ihmettelet markkinoiden tuoreita tuotteita, pistäydyt koulussa ja katselet, kuinka perinteisiä herkkuja valmistetaan – ja maistelet niitä myös itse. Luvassa on sukellus thaikulttuuriin!Herätys on aamuvarhain, mutta se on vaivan arvoinen. Takua Pan paikallisilla markkinoilla tuotteet ovat aamulla tuoreimmillaan. Voit valita parhaat päältä antaaksesi almun aamukierroksellaan oleville buddhalaismunkeille ja saadaksesi vastineeksi hyvän karman. Poikkeamme myös vierailulle kouluun, jossa thailapset ovat aamutoimissaan. Oppaasi vie sinut sen jälkeen kävelylle vanhaankaupunkiin ja sen 200 vuotta vanhojen talojen lomaan. Näet myös, kuinka perinteisiä herkkuja valmistetaan, ja kun ne ovat valmiita, saat maistaa lämpimäisiä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Khao Lakin kohokohdat ja buddhalaistemppelin siunaus
Aktiviteetit

Khao Lakin kohokohdat ja buddhalaistemppelin siunaus

Tällä kierroksella näet Khao Lakin elämää läheltä. Tapaat paikallisia, opit hieman thainyrkkeilyä, saat buddhalaismunkkien siunauksen ja nautit luonnon kauneudesta. Tiedossa on ajelu bambulautalla viidakon halki, lounas vesiputouksella ja vierailu kilpikonnien pelastuskeskuksessa.Tämä kierros esittelee perinteistä Thaimaata. Ensin käymme paikallisessa koulussa ja näemme thaimaalaiset lapset aamurutiineissaan. Seuraavaksi lähdemme temppeliin, jossa annamme kaupungin buddhalaismunkeille pienen lahjoituksen vastineeksi hyvästä karmasta ja pyhästä rannekorusta.Kun olet tutustunut Muay Thai -nyrkkeilyn korkeisiin potkuihin ja voimakkaisiin lyönteihin, on lounaan aika. Tunnelma ja maisemat Sai Rangin vesiputouksella ovat vertaansa vailla. Ruokailun jälkeen voit pulahtaa uimaan Sai Rangin luonnonaltaaseen, ennen kuin viimeistelemme päivän bambulautta-ajelulla ja vierailulla kilpikonnien pelastuskeskukseen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Phuket Explorer
Aktiviteetit

Phuket Explorer

Phuketissa on paljon muutakin kuin vain upeita rantoja. Tällä retkellä pääset tutustumaan saaren toiseen puoleen. Vierailet kuuluisan Big Buddha -patsaan luona ja Wat Chalongin temppelissä, maistat paikallisesti tuotettuja herkkuja ja kuljet tunnetulla Thalong Roadilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Seaside Retreat - norsujen rauhoitusalue
Retket

Seaside Retreat - norsujen rauhoitusalue

Norsujen hoitaminen on yksi kokemisen arvoisista asioista elämässä. Tämä retki vie sinut The Seaside Retreatiin norsujen rauhoitusalueelle, jossa pääset syöttämään näitä ihania olentoja. Kun olet saanut viettää tarpeeksi aikaa norsujen kanssa, on aika nauttia tyypillinen thailounas.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phi Phi -saaret pikaveneellä
Retket

Phi Phi -saaret pikaveneellä

Thaimaan-matkalla ei yksinkertaisesti voi jättää väliin tilaisuutta vierailla legendaarisilla Phi Phi -saarilla. Tyylikkäin tapa päästä saarille on lähteä tälle pikaveneretkelle, jolla poiketaan parhailla rannoilla. Sinulla on reilusti aikaa rentoutua hiekalla, uida tai snorklata. Matkan varrella ovat myös Monkey Beach ja Pilehin poukama – luvassa on taatusti upea päivä.Saaristossa pysähdytään ensimmäisenä Koh Maiphaille eli bambusaarelle uimaan, ennen kuin matka jatkuu Mayan lahdelle, jossa kuvattiin Leonardo DiCaprion tähdittämä elokuva The Beach. Phi Phi Donin saarella pysähdytään lounaalle, ja sieltä matka jatkuu kohti Monkey Beachia ja Viikinkiluolaa.Ota rennosti kannella veneen kiitäessä Thaimaan kauneimmissa maisemissa. Retken kohokohtia ovat Pilehin poukama ja Loh Saman lahti, joissa pääset pulahtamaan viilentävään veteen joko snorklaten tai ilman. Lopuksi rento oleskelu Koh Rang Yain saarella täydentää upean päivän.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Similan-saaret pikaveneellä
Aktiviteetit

Similan-saaret pikaveneellä

Thaimaan kuninkaallinen perhe ei lomaile missä tahansa – he nimittäin lomailevat Similan-saarilla. Tämä retki tutustuttaa sinut Similan-saariin pikaveneen kyydissä. Luvassa on palmujen reunustamia rantoja, graniittikallioita ja mahdollisuus snorklata yhdellä Thaimaan upeimmista ja suosituimmista koralliriutoista.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pl 

Similan-saaret pikaveneellä Khao Lakista
Aktiviteetit

Similan-saaret pikaveneellä Khao Lakista

Thaimaan kuninkaallinen perhe ei lomaile ihan missä tahansa. He viettävät lomansa Similanin saarilla. Tämän ainutlaatuisen pikaveneretken aikana ymmärrät, miksi. Palmujen reunustamat rannat, graniittiset kalliot, snorklausta Thaimaan ensiluokkaisen merellisen kansallispuiston riutoilla, ja lounas rannalla, kaikkea tätä on luvassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Kolmen temppelin retki – Khao Lakista
Retket

Kolmen temppelin retki – Khao Lakista

Tämä retki on sekoitus kulttuuria, hengellisyyttä, nähtävyyksiä ja perinteisiä makuja. Päivän aikana vierailet kolmessa Phang Ngan provinssin kaikkein tärkeimmässä temppelissä – Dragon Cavessa, Bang Rieng Pagodassa ja Mandee Sri Mahathatissa. Lisäksi nautit aidon thailounaan mangrovemetsässä sijaitsevassa ravintolassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Khao Lak – off-road safari
Aktiviteetit

Khao Lak – off-road safari

Etelä-Thaimaa pursuaa vesiputouksia, joiden vesi virtaa alas jyrkkiä kalkkikivikallioita pitkin, tyyniä jokia, jotka kiemurtelevat läpi metsäisten laaksojen ja huojuvia palmuja, jotka reunustavat koskemattomia rantoja. Kaikki nämä koet tämän kokopäiväretken aikana sekä kanootilla että 4x4 maastoauton kyydissä.Uppoudut Khao Lakin luontoon omalla kanootilla meloen joen upeissa maisemissa. Kukkivat kukat toivottavat sinut tervetulleeksi ja pian löydätkin itsesi Thaimaan paratiisista. Tämän jälkeen pääset lataamaan akkujasi ja nautit herkullisen thaimaalaisen aterian paikallisessa ravintolassa. Lounaan jälkeen on aika hypätä 4x4 maastoauton kyytiin aktiivintäyteiselle iltapäivän kierrokselle.Retki tarjoaa lisäksi tusinoittain upeita panoraamanäköaloja kuoppaisilla maalaisteillä matkatessasi syvälle maaseudulle. Pomppujen kestäminen ja kärsivällisyys palkitaan – sinua odottaa retken lopussa vuoriston raikas vesiputous koskemattomassa sademetsässä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Khao Lak

Khao Lakin lähes koskematon alue sijaitsee vain tunnin ajomatkan päässä Phuketista. Tässä rauhallisessa lomakohteessa sinua odottaa kilometrien pituinen ranta, luonnonvaraisia kansallispuistoja ja trooppisia metsiä. Khao Lakissa on paljon nähtävää ja tehtävää, ja se tarjoaa aidomman thaimaalaisen kokemuksen kuin perinteiset rantalomakohteet. Ei ihme, että se on kaikenlaisten lomailijoiden, kuten perheiden, luonnonystävien ja seikkailunhaluisten, suosiossa.

Kuusi parasta retkeä ja aktiviteettia Khao Lakissa

1. Rentoudu Khao Lakin rannoilla

Khao Lakissa riittää rantoja, jotka ovat kuin suoraan postikorttimaisemista. Suosituimmat niistä ovat Nan Thong, joka sopii uimiseen, auringonottoon ja snorklaukseen, ja Bang Niang, joka on tunnettu uskomattomista auringonlaskuistaan. Jos kaipaat jotain rauhallisempaa, Pak Weep on oikea paikka. Sen idyllinen tunnelma ja matalat vedet sopii erityisesti perheille. Jos kaipaat täydellistä rentoutumista, suuntaa syrjäiselle, paikallisten suosimalle Bang Sakin rannalle, jossa on vain muutama mereneläviä tarjoileva koju. Khao Lakissa on helppo viettää täydellinen rantaloma sen lukuisten, houkuttelevien rantojen ansiosta.

2. Nauti luonnosta Khao Lakin Lam Ru -kansallispuistossa

Khao Lakin Lam Ru -kansallispuisto on vehreä erämaa, joka on täynnä kalkkikivikallioita, vesiputouksia ja vaellusreittejä. Sen tiheässä viidakossa elää monia lintu- ja matelijalajeja sekä eksoottisia puita ja kasveja. Kun olet vaeltanut puiston luontopoluilla, voit virkistäytyä vesiputouksen alla tai rentoutua syrjäisellä hiekkarannalla. Täällä voit todella nauttia Thaimaan kauneudesta.

3. Maista paikallista ruokaa markkinoilla

Thaimaan loma ei ole täydellinen ilman käyntiä markkinoilla. Khao Lakin suurimmat ja vanhimmat, Bang Niangin iltamarkkinat, on täydellinen tapa saada esimakua paikallisesta kulttuurista. Kuljeskellessasi sen vilkkailla kaduilla, herkulliset tuoksut saavat veden kielelle. Kojut myyvät grillattua lihaa, tuoretta kalaa, vihanneksia ja eksoottisia hedelmiä. Jos olet seikkailunhaluinen, tarjolla on myös savustettuja hyönteisiä, kuten toukkia, sirkkoja ja skorpioneja.

4. Vieraile kilpikonnien suojelualueella

Khao Lakin trooppisissa vesissä asuu monia uhanalaisia kilpikonnalajeja ja kaupunki on osallistunut niiden suojeluun perustamalla kaksi kilpikonnien suojelualuetta, joissa poikasia hoidetaan, kunnes ne ovat tarpeeksi vahvoja päästääkseen mereen. Toisella suojelualueella hoidetaan myös loukkaantuneita kilpikonnia, ja siellä on myös kalankasvatusohjelma. Jos haluat päästä lähelle näitä upeita olentoja ja samalla tukea hyvää tarkoitusta, vierailu jossakin Khao Lakin kilpikonnien suojelualueista on nappivalinta.

5. Lähde veneellä saarille

Khao Lak on ihanteellinen tukikohta saarihyppelyretkille, sillä se sijaitsee vain venematkan päässä monista syrjäisistä saarista. Kannattaa käydä ainakin yhdeksästä saaresta koostuvilla Similansaarilla, jolla on Unescon maailmanperintökohteen asema. Täällä sinua odottavat kirkkaansiniset vedet, valkoiset hiekat ja värikkäät koralliriutat. Lisäksi monet pitävät saaria yhtenä maailman parhaista sukelluskohteista. Surininsaaria ei myöskään kannata jättää väliin - sen riutat ja kiehtova vedenalainen maailma tekevät niistä yhden Thaimaan parhaista snorklauskohteista. Hyvällä tuurilla voit nähdä saarille suuntautuvilla veneretkillä valashaita, kotkarauskuja ja delfiinejä.

6. Rentoudu kuumissa lähteissä

Jos etsit rentouttavaa elämystä kaukana rannalta, kylpeminen yhdessä Khao Lakin kuumista lähteistä on loistava vaihtoehto. Ne sijaitsevat strategisesti lähellä kansallispuistoja ja tarjoavat hyvin ansaitun nautinnon pitkän vaelluksen jälkeen. Nämä kuplivat altaat ovat täynnä lämmintä vettä, joka tulee suoraan maan alta. Vesi on täynnä liuenneita mineraaleja ja niillä sanotaan olevan monenlaisia terveysvaikutuksia. Täydellinen ilta-aktiviteetti tai pilvisen päivän vaihtoehto.