Ostoskori
Khao Lak
Khao Lak

Thaimaa

Mitä kaikkea voit tehdä kohteessa Khao Lak

Elämykset kohteessa Khao Lak

Suodata:

Hinta (per aikuinen)

Nouto hotellilta

Kategoriat

Lippuvaihtoehdot

Phang Ngan lahden parhaat palat
Aktiviteetit

Phang Ngan lahden parhaat palat

Tällä Phang Ngan lahden päiväretkellä seikkailet sekä maalla että merellä. Suuntaat pitkähäntäveneellä tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin, joita ovat James Bondin ja Hongin saaret, Apinaluolatemppeli, sekä upeat näköalapaikat ja vesiputoukset.Retki starttaa aamulla Ban Hinromin satamasta, josta suuntaat pitkähäntäveneelle kohti Phang Ngan lahden luonnonkauneudestaan tunnettua saaristoa. Pian huomaatkin olevasi keskellä paratiisia – vehreiden merestä nousevien kalkkikivikallioiden ympäröimänä. Tutustut Hongin saaren luoliin meloen, jonka jälkeen matka jatkuu James Bondin saarelle.Uintipysähdyksen jälkeen on aika nauttia lounas yhdellä Phang Ngan lahden kauneimmista näköalapaikoista – Samet Nangshen terassillla. Lounaan jälkeen on vuorossa Apinaluolatemppeli – Wat Suvan Kuha – jossa näet nukkuvan Buddhan ja lukuisia apinoita. Retki huipentuu Ramanin vesiputoukselle, jonne voit pulahtaa uimaan ennen paluumatkaa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fr, no, +2  pl, sv

Ekoretki Khao Sokiin
Aktiviteetit

Ekoretki Khao Sokiin

Tutustu muutamiin Thaimaan kätkettyihin aarteisiin tällä retkellä, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Seikkailu alkaa Elephant Care Project -keskuksesta, jossa pääset tutustumaan norsuihin. Autat syöttämään, kylvettämään ja hoitamaan niitä, opit kaiken suojeluprojektista ja saat vielä lopuksi leikkiä eläinten kanssa joella. Päivä ei lopu vielä tähän. Thaimaalaisen ruoanlaittoesityksen ja herkullisen lounaan jälkeen lähdemme Khaosok-joelle. Perinteinen bambulautta vie meidät elämää kuhisevan viidakon läpi päivän viimeiselle etapille: kuuluisalle apinatemppelille.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, da, en, fi, fr, +3  no, pl, sv

Andaman Sea kayak
Aktiviteetit

Andaman Sea kayak

Lähde melontaretkelle Phang Nga -lahdelle merikajakilla. Ensimmäinen vierailukohteemme Phang Nga -lahdella on Panak, yksi lahden kuuluisimmista saarista. Oppaasi meloo kajakin läpi myyttiseen laguuniin johtavan luolien verkoston. Lounaan jälkeen kajakki ottaa suunnan James Bondin saarelle, josta tuli kuuluisa Kultainen ase -elokuvan ansiosta. James Bondin saarelta jatkat Hongin saarelle, jonka koskematon, kivien ympäröimä laguuni on retkemme viimeinen vierailukohde. Matkalla takaisin Khao Lakiin miehistö tarjoilee vielä kanaa thaityyliin valmistettuna.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Takua Pan paikallista elämää – Khao Lakista
Retket

Takua Pan paikallista elämää – Khao Lakista

Tämä retki vie sinut päiväksi Takua Pan paikallisen elämänmenon keskelle. Tapaat paikallisia asukkaita, ihmettelet markkinoiden tuoreita tuotteita, pistäydyt koulussa ja katselet, kuinka perinteisiä herkkuja valmistetaan – ja maistelet niitä myös itse. Luvassa on sukellus thaikulttuuriin!Herätys on aamuvarhain, mutta se on vaivan arvoinen. Takua Pan paikallisilla markkinoilla tuotteet ovat aamulla tuoreimmillaan. Voit valita parhaat päältä antaaksesi almun aamukierroksellaan oleville buddhalaismunkeille ja saadaksesi vastineeksi hyvän karman. Poikkeamme myös vierailulle kouluun, jossa thailapset ovat aamutoimissaan. Oppaasi vie sinut sen jälkeen kävelylle vanhaankaupunkiin ja sen 200 vuotta vanhojen talojen lomaan. Näet myös, kuinka perinteisiä herkkuja valmistetaan, ja kun ne ovat valmiita, saat maistaa lämpimäisiä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Khao Lakin kohokohdat ja buddhalaistemppelin siunaus
Aktiviteetit

Khao Lakin kohokohdat ja buddhalaistemppelin siunaus

Tällä kierroksella näet Khao Lakin elämää läheltä. Tapaat paikallisia, opit hieman thainyrkkeilyä, saat buddhalaismunkkien siunauksen ja nautit luonnon kauneudesta. Tiedossa on ajelu bambulautalla viidakon halki, lounas vesiputouksella ja vierailu kilpikonnien pelastuskeskuksessa.Tämä kierros esittelee perinteistä Thaimaata. Ensin käymme paikallisessa koulussa ja näemme thaimaalaiset lapset aamurutiineissaan. Seuraavaksi lähdemme temppeliin, jossa annamme kaupungin buddhalaismunkeille pienen lahjoituksen vastineeksi hyvästä karmasta ja pyhästä rannekorusta.Kun olet tutustunut Muay Thai -nyrkkeilyn korkeisiin potkuihin ja voimakkaisiin lyönteihin, on lounaan aika. Tunnelma ja maisemat Sai Rangin vesiputouksella ovat vertaansa vailla. Ruokailun jälkeen voit pulahtaa uimaan Sai Rangin luonnonaltaaseen, ennen kuin viimeistelemme päivän bambulautta-ajelulla ja vierailulla kilpikonnien pelastuskeskukseen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Phang Ngan lahden katamaraaniretki auringonlaskun aikaan
Aktiviteetit

Phang Ngan lahden katamaraaniretki auringonlaskun aikaan

Phang Ngan lahti on täynnä merestä korkealle kohoavia kalkkikivimuodostelmia. Ei ole varmasti parempaa tapaa tutustua tähän vaikuttavaan maisemaan saarineen ja mangrovemetsineen, kuin katamaraaniristeily. Tällä retkellä pääset kokemaan sen kaiken silloin kun liikkeellä on huomattavasti vähemmän veneitä. Ja mikä parasta – romanttisen, tumman taivaan alla. Heti kun olet noussut alukseen näet meren ympäröimät, uskomattomat kalliomuodostelmat, jotka kaikki näyttäytyvät entistä kiehtovampina auringon laskiessa. Khao Phing Kan ja Ko Tapu muistetaan vuoden 1974 James Bond -elokuvasta “007 ja kultainen ase”.Halutessasi voit lähteä oppaan kanssa lautalla tutustumaan tarkemmin tähän uskomattoman kauniiseen maisemaan. Purjehdimme takaisin satamaan auringon laskiessa Phang Ngan lahden taakse.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Phuket Explorer
Aktiviteetit

Phuket Explorer

Phuketissa on paljon muutakin kuin vain upeita rantoja. Tällä retkellä pääset tutustumaan saaren toiseen puoleen. Vierailet kuuluisan Big Buddha -patsaan luona ja Wat Chalongin temppelissä, maistat paikallisesti tuotettuja herkkuja ja kuljet tunnetulla Thalong Roadilla.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr 

Seaside Retreat - norsujen rauhoitusalue
Retket

Seaside Retreat - norsujen rauhoitusalue

Norsujen hoitaminen on yksi kokemisen arvoisista asioista elämässä. Aamu aloitetaan upeilla näköaloilla ohittaessasi Khao Lakin kansallispuiston matkalla The Seaside Retreatiin – norsujen rauhoitusalueelle, jota ympäröivä luonto on tavattoman kaunis. Täällä opit norsujen suojeluprojekteista ja pääset itse syöttämään ja hoitamaan näitä ihania olentoja ja leikkimään niiden kanssa joella. Rauhoitusalue toimii korkeimmilla eettisillä standardeilla ja kutsuu päivittäin vierailulle vain neljä pienryhmää. Päivä aikana nautit perinteisen thailounaan show cooking -esityksineen.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Phi Phi -saaret pikaveneellä
Retket

Phi Phi -saaret pikaveneellä

Thaimaan-matkalla ei yksinkertaisesti voi jättää väliin tilaisuutta vierailla legendaarisilla Phi Phi -saarilla. Tyylikkäin tapa päästä saarille on lähteä tälle pikaveneretkelle, jolla poiketaan parhailla rannoilla. Sinulla on reilusti aikaa rentoutua hiekalla, uida tai snorklata. Matkan varrella ovat myös Monkey Beach ja Pilehin poukama – luvassa on taatusti upea päivä.Saaristossa pysähdytään ensimmäisenä Koh Maiphaille eli bambusaarelle uimaan, ennen kuin matka jatkuu Mayan lahdelle, jossa kuvattiin Leonardo DiCaprion tähdittämä elokuva The Beach. Phi Phi Donin saarella pysähdytään lounaalle, ja sieltä matka jatkuu kohti Monkey Beachia ja Viikinkiluolaa.Ota rennosti kannella veneen kiitäessä Thaimaan kauneimmissa maisemissa. Retken kohokohtia ovat Pilehin poukama ja Loh Saman lahti, joissa pääset pulahtamaan viilentävään veteen joko snorklaten tai ilman. Lopuksi rento oleskelu Koh Rang Yain saarella täydentää upean päivän.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Similan-saaret pikaveneellä Khao Lakista
Aktiviteetit

Similan-saaret pikaveneellä Khao Lakista

Thaimaan kuninkaallinen perhe ei lomaile ihan missä tahansa. He viettävät lomansa Similanin saarilla. Tämän ainutlaatuisen pikaveneretken aikana ymmärrät, miksi. Aloitamme seikkailun Khao Lakista pikaveneen kyydissä. Vene kiitää vauhdilla merituulen hivellessä kasvojasi Similanin saarten merelliseen kansallispuistoon. Tämä Thaimaan parhaimpana sukelluskohteena tunnettu alue sopii hyvin snorklaukseen. Kuivattuasi itsesi snorklauksen jälkeen sinua odottaa kevyt lounas syrjäisellä rannalla. Sen jälkeen sinulla on aikaa rentoutua hiekkarannalla ennen kuin lähdemme takaisin.

Ilmainen peruutus
Kieli:

en 

Similan-saaret pikaveneellä
Aktiviteetit

Similan-saaret pikaveneellä

Thaimaan kuninkaallinen perhe ei lomaile missä tahansa – he nimittäin lomailevat Similan-saarilla. Tämä retki tutustuttaa sinut Similan-saariin pikaveneen kyydissä. Luvassa on palmujen reunustamia rantoja, graniittikallioita ja mahdollisuus snorklata yhdellä Thaimaan upeimmista ja suosituimmista koralliriutoista. Pikaveneseikkailu kohti Similan-saarten kansallispuistoa aloitetaan Khao Lakista. Koe upea pinnanalainen merenelämä – klovnikaloja, paholaisrauskuja ja yli sata erilaista korallilajia. Pääset nauttimaan kevyen lounaan syrjäisemmällä rannalla, jonka jälkeen voit vain rentoutua rannalla. Paluumatkalla voit ihastella trooppisia metsiä.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en, fr, pl 

Kolmen temppelin retki – Khao Lakista
Retket

Kolmen temppelin retki – Khao Lakista

Tämä retki on sekoitus kulttuuria, hengellisyyttä, nähtävyyksiä ja perinteisiä makuja. Päivän aikana vierailet kolmessa Phang Ngan provinssin kaikkein tärkeimmässä temppelissä – Dragon Cavessa, Bang Rieng Pagodassa ja Mandee Sri Mahathatissa. Ensimmäisenä vuorossa on Dragon Cave, joka on rakennettu kalkkikiviluolien ylle. Sitten matka jatkuu Bang Rieng Pagodaan, joka sijaitsee ylhäällä vuoristossa. Se on sekoitus thaimaalaisia ja kiinalaisia vaikutteita, ja sen sijainti tarjoaa upeita näköaloja ympäröivälle alueelle. Viimeisenä vieraillaan Manee Sri Mahathathilla. Lopuksi nautit perinteisen thailounaan ravintolassa.

Ilmainen peruutus
Kieli:

de, en 

Esittelyssä Khao Lak

Khao Lak on epäilemättä yksi Thaimaan rauhallisimmista lomakohteista, joka sijaitsee Phuketin saarelta 80 kilometriä pohjoiseen. Alueelta löytyy kolme vaikuttavaa kansallispuistoa, upeita pitkiä rantoja ja trooppista viidakkoa. Kohde soveltuu hyvin päiväretkikohteeksi, tai jos haluat viipyä pidemmän aikaa, löytyy hotellitarjonnasta varmasti jokaiseen makuun sopiva.