Costa Adeje

Ensimmäisenä Teneriffan lounaisrannikolla sijaitsevassa Costa Adejessa huomioni kiinnitti kaikinpuolinen korkeatasoisuus. Tämä matkakohde onkin tunnettu ylellisyydestään. Suhteellisen rauhallinen tunnelma ja rannan tiivis tarjonta tekevät kohteesta suositun erilaisten auringonpalvojien, lapsiperheiden ja pariskuntien parissa.

Costa Adejen hotellitarjonta sisältää monia hienostuneempia ketjuja, mikä vahvistaa alueen mainetta.

Runsaasti kauniita rantoja

Costa Adejeen yhdistetään myös moni hieno ranta. Osa niistä on erityisen huomion arvoisia, ja yleisesti ottaen eteläisen Teneriffan rannat ovatkin korkeatasoisia. Kokeile itse ja löydä oma suosikkisi! Rantojen varrelta löytyy suuri tarjonta ravintoloita, kauppoja ja kahviloita.

Playa del Duque on houkutteleva ranta, jonka hiekka on hienojakoista ja uimakopit kauniita. Taustalla kohoaa Teneriffan karu ja ainutlaatuinen tulivuorimaisema, mikä luo rannalle upeat puitteet. Playa La Pinta Puerto Colonin ranta sijaitsee aivan huvivenesataman vierellä. Täältä löytyy myös samanniminen ostoskeskus. Päivälle upean päätöksen tarjoaa auringonlaskun näkeminen Playa Fanabén ja sen tumman vulkaanisen rannan ylle.

Costa Adeje tarjoaa jokaiselle jotakin

Merestä pitävien vierailijoiden on tietenkin syytä nauttia piristävistä uimakierroksista, mutta merestä pääsee nauttimaan myös veneretkillä. Costa Adejessa toimii matkanjärjestäjiä, jotka tekevät ryhmäkierroksia etukäteisvarauksilla. Voit kuitenkin myös vuokrata yksityisen venekierroksen ja nauttia perheen ja ystävien kanssa pullonokkadelfiineistä, merikilpikonnista ja jopa valaista.

Myös golfaajilla on tekemistä Costa Adejessa, joka tunnetaan lajin harrastajien parissa etenkin Golf Costa Adeje -radasta, jonka uskomattomat näkymät avautuvat Atlantille. Täällä rata sulautuu Teneriffan tyypilliseen maisemaan. Pelikierros näissä kauniissa maisemissa tarjoaa erityisen tunteen.

Nuoremmille matkalaisille alueelta löytyy kaksi vesipuistoa: Aqualand Costa Adeje sekä tietenkin Siam Park, joka on tunnettu yhtenä Euroopan parhaista seikkailuteemaisista vesipuistoista. Mikäli kyllästyt aaltoihin Costa Adejen rannoilla, voit kokea Siam Parkissa keinotekoiset aallot, jotka kohoavat jopa kolmen kilometrin korkeuteen!