Matkat
Costa Dorada

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8,50–18 e
  • Vesi (1 l)0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaDominikaanisen tasavallan peso (DOP)
  • Aikaero-5 tuntia
  • PääkaupunkiSanto Domingo
  • KieliEspanja
  • Väkiluku10 650 000

Matkat Costa Dorada

Costa Dorada

Costa Dorada on pieni hotellikylä palmujen reunustaman rannan äärellä, lähellä värikästä Puerto Platan satamakaupunkia. Täällä voit rentoutua All Inclusive hotellin palveluista nauttien, samalla kuitenkin Puerto Platan kaupunki palveluineen on vain taksimatkan päässä.

Costa Doradaa ei ehkä voi aivan kyläksi kutsua, todellisuudessa se muodostuu vain kahdesta uudesta ja monipuolisesta lomahotellista, jotka jakavat yhden alueen kauneimmista rannoista. Vaalea hiekka, palmut ja turkoosi vesi ovat kuin suoraan mainosfilmistä. Itse hotelleissa on tarjolla monipuolisesti palveluita urheiluaktiviteeteista viihdeohjelmaan ja kellon ympäri voimassa olevaan All Inclusiveen. Lähistöllä sijaitsee myös Pure - yksi Puerto Platan suosituimmista diskoista.

Kaupunkielämää Puerto Platassa

Kun kaipaat vaihtelua rantaelämälle, on Puerto Platan keskustaan vain noin kolmen kilometrin taksimatka. Keskustassa voit nauttia karibialaisesta tunnelmasta – kadut ovat täynnä katukauppiaita, merengue-baareja ja viihtyisiä siirtomaa- ajan rakennuksia. Käy ihastelemassa meripihkamuseon esineitä tai suuntaa köysiradalla Isabel de Torren kukkulalle Kristuksen patsasta ihailemaan.

Retkivinkkejä

Jeeppisafari – luontoa, arkipäivän elämää, vesiputouksia ja uintia sinisessä laguunissa Kaupunkikierros Puerto Platassa ja köysirata-ajelu
Katamaraaniretki – snorklausta koralliriutalla Delfiinishow Ocean Worldissa
*Ratsastusta vuorilla

Muista, että voit varata retket jo ennen matkaa.

Koe enemmän

Dominikaaninen tasavalta lukeutuu Karibian monipuolisimpiin ja hinta-laatusuhteeltaan edullisimpiin lomakohteisiin. Alueella vallitsee trooppinen ilmasto ja ympärivuotinen keskilämpötila talvisin on noin 30 astetta ja veden lämpötila noin 26 astetta. Matkailualueiden ulkopuolella on sademetsien peittämiä vuoria, vesiputouksia ja sokerijuurikasviljelmiä. Lähde kokopäiväretkelle etelärannikolla sijaitsevaan Santo Domingon pääkaupunkiin, retken aikana koet paljon ja näet saarta monipuolisesti.

Matkavaihtoehtoja Costa Dorada

Suosikkihotellit Costa Dorada

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Costa Dorada hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Dominikaaninen tasavalta hotellit