TUI lentää talvella 2019-2020 Tampereelta suorilla lennoilla Gran Canarian ja Teneriffan lämpöön. Kesällä 2020 suoria lomalentoja on tarjolla monipuoliselle Rodokselle ja aurinkoiselle Antalyan rannikolle. Tampereelta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Äkkilähdöt Tampereelta
Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Tampereelta.

Pelkät lennot Tampereelta
Voit myös varata pelkät lennot Tampereelta ilman majoitusta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Tampereelta!

Talven suorat lomalennot Tampereelta - säästä jopa 500 e

Kylmää karkuun! Nauti lämpimästä talvilomasta ja matkustamisen helppoudesta. Suorat lomalennot Tampereelta vievät sinut Kanariansaarten ihanaan lomamaailmaan.

Katse ensi kesään

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Tarjolla on kesän 2020 suosituimmat lomaviikot, kohteet ja huoneet.

Lomalle Tampereelta

Tietoa Tampereen lentoasemasta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta.

Tampereen keskustasta lentoasemalle liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja 1A.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa Tampereen alueella liikennöiviä takseja lentoaikataulujen mukaan.