TUI lentää talvikaudella 2018-2019 Tampereelta suorilla lomalennoilla Gran Canarian ja Teneriffan lämpöön. Kesällä 2019 suoria lentoja on lisäksi Rodokselle ja Antalyan rannikolle. Tampereelta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Tampereelta. Voit myös varata lennot Tampereelta lomakohteeseen, jolloin järjestät majoituksen omatoimisesti. Valitse hakuvalikosta lentojen lähtöpäivät Tampereen lentoasemalta.

Lomalle Tampereelta

Tampereen lentoasema

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.