TUI lentää kesällä 2019 Tampereelta suorilla lomalennoilla Rodokselle ja Antalyan rannikolle. Talvikaudella 2019-2020 suoria lentoja on Gran Canarian ja Teneriffan lämpöön. Tampereelta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Äkkilähdöt Tampereelta
Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Tampereelta.

Pelkät lennot Tampereelta
Voit myös varata pelkät lennot Tampereelta ilman majoitusta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Tampereelta!

*Talviloma kaikilla herkuilla - All Inclusive jopa -50 %
Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-31.3.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Talvilomat lapsille tarjoushintaan - Lapset alk. 0 e
Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.11.–18.12.2020 ja 1.1.-31.3.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Kesän lomalennot Tampereelta - säästä jopa -30 %!

Vielä ehdit nauttia kesästä! Tarjolla on nimittäin kesän viimeiset lähdöt lämpimään suoraan Tampereelta. Lähde nauttimaan Turkin auringosta ja Rodoksen lämmöstä helposti suoraan kotikentältä.

Suosittuja kohteita Tampereelta

Suorien lomalentojen lisäksi Tampereelta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin lomakohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilentoihin Tampereelta. Saatavilla lomia pitkälle syksyyn - myös syyslomaviikolle!

Lomalle Tampereelta

Tietoa Tampereen lentoasemasta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta.

Tampereen keskustasta lentoasemalle liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja 1A.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa Tampereen alueella liikennöiviä takseja lentoaikataulujen mukaan.