TUI lentää talvikaudella Tampereelta suorilla lomalennoilla Kanariansaarten lämpöön. Kesällä 2018 suoria lentoja on lisäksi Rodokselle ja Antalyan rannikolle. Tampereelta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Lomalle Tampereelta

Äkkilähdöt Tampereelta

Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Tampereelta. Voit myös varata lennot Tampereelta lomakohteeseen, jolloin järjestät majoituksen omatoimisesti. Valitse hakuvalikosta lentojen lähtöpäivät Tampereen lentoasemalta.

Tampereen lentoasema

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.