TUI lentää talvella 2019-2020 Tampereelta suorilla lennoilla Gran Canarian ja Teneriffan lämpöön. Kesällä 2020 suoria lomalentoja on tarjolla monipuoliselle Rodokselle.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Tampereelta!

Katse kesään - säästä jopa -300 e

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Valitse joku ihanista TUI Blue -hotelleistamme, jossa nautit aidosta ja modernista lomatunnelmasta sekä lomakohteesi kulttuurista.

Talven suorat lomalennot Tampereelta - säästä jopa -30%

Kylmää karkuun! Nauti lämpimästä talvilomasta ja matkustamisen helppoudesta. Suorat lomalennot Tampereelta vievät sinut Kanariansaarten ihanaan lomamaailmaan.

Varaa nyt All Inclusive -loma suoraan Tampereelta

Varaa nyt hemmotteleva ja rento All Inclusive -loma suoraan kotikentältäsi etelän lämpöön. All Inclusive -hotelleissa herkut kuuluvat aina hintaan.

Talven äkkilähdöt Tampereelta

Nappaa edullinen äkkilähtö Tampereelta! Alta pääset selaamaan suorin lomalennoin toteutettavia äkkilähtöjä Tampereelta - koko äkkilähtö-valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Laadukkaat RIU-hotellit Kanarialla

RIU-hotelleissa yksityiskohdat ovat tärkeitä – kuten design, allasalueet, hyvä sijainti, herkullinen ruoka ja ensiluokkainen asiakaspalvelu. RIU-hotellit ovat TUIn konseptihotelleja. Useimpiin RIU-hotelleihin voit varata loman vain TUIn kautta.

Tarjouksen siivin lomalle

Nappaa kuuma matkatarjous tai ihan vaan pelkät lennot ja lähde nauttimaan lämpimästä lomasta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Lomalle Tampereelta

Tietoa Tampereen lentoasemasta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta.

Tampereen keskustasta lentoasemalle liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja 1A.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa Tampereen alueella liikennöiviä takseja lentoaikataulujen mukaan.