TUI lentää talvella 2019-2020 Tampereelta suorilla lennoilla Gran Canarian ja Teneriffan lämpöön. Kesällä 2020 suoria lomalentoja on tarjolla monipuoliselle Rodokselle ja aurinkoiselle Antalyan rannikolle. Tampereelta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Äkkilähdöt Tampereelta
Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Tampereelta.

Pelkät lennot Tampereelta
Voit myös varata pelkät lennot Tampereelta ilman majoitusta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Tampereelta!

Talvea pakoon suorilla lennoilla Tampereelta

Suosittuja kohteita Tampereelta

Suorien lomalentojen lisäksi Tampereelta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin lomakohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilentoihin Tampereelta. Saatavilla lomia pitkälle syksyyn - myös syyslomaviikolle!

Katse kesään 2020! Kesälomalle suoraan Tampereelta

Ensi kesän parhaat lomaviikot ovat saatavilla! Lomaile Rodoksen tai Antalyan lämmössä - pääset matkaan helposti Tampereen kotikentältä suorin lomalennoin. Varmista kesän 2020 lämmin loma nyt!

Lomalle Tampereelta

Tietoa Tampereen lentoasemasta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta.

Tampereen keskustasta lentoasemalle liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja 1A.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa Tampereen alueella liikennöiviä takseja lentoaikataulujen mukaan.