TUI lentää kesällä 2019 Tampereelta suorilla lomalennoilla Rodokselle ja Antalyan rannikolle.

Talvikaudella 2019-2020 suoria lentoja on lisäksi Gran Canarian ja Teneriffan lämpöön.

Tampereelta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Voit myös varata pelkät lennot Tampereelta ilman majoitusta. Silloin järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Tampereelta!

Äkkilähdöt Tampereelta
Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Tampereelta.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella KROAT9
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.7.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 10.6.–26.6.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella DELSOL
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 18.6.-31.10.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 18.6.–2.7.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Kesän suorat lomalennot Tampereelta

Varmista lämmin kesäloma ja varaa suora lomalento Tampereelta! Koe Rodoksen pitkät rannat ja antiikin kaupungit tai suosittu ja edullinen Antalya, Turkin helmi.

Suosittuja kohteita Tampereelta

Suorien lomalentojen lisäksi Tampereelta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin lomakohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilentoihin Tampereelta.

Talvea pakoon suorilla lennoilla Tampereelta

Aina ihanat Teneriffa ja Gran Canaria on todellisia kestosuosikkeja! Nämä aurinkoiset kohteet eivät jätä ketään kylmäksi. Varaa lomasi nyt ja hyödynnä aikaisen varaajan etu jopa -250 e/hlö! Alennus on huomioitu matkan hinnassa.

Lomalle Tampereelta

Tietoa Tampereen lentoasemasta

Tampere-Pirkkalan lentoasema sijaitsee Tampereen naapurikunnassa Pirkkalassa. Tampereen keskustasta Tampere-Pirkkalan lentoasemalle on noin 17 kilometrin automatka. Tampere-Pirkkalan lentokenttäkoodi on TMP.

Kansainvälisten matkustajien määrässä mitattuna Tampere-Pirkkala on Suomen toiseksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä. Tampere-Pirkkalan langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Tampere-Pirkkalan lentoasemalla on kolme pysäköintialuetta.

Tampereen keskustasta lentoasemalle liikennöi Tampereen joukkoliikenteen linja 1A.

Tampere-Pirkkalan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa Tampereen alueella liikennöiviä takseja lentoaikataulujen mukaan.