Tästä löydät edulliset äkkilähdöt lämpimään. Valitse kohde ja varaa, tai soita asiakaspalveluumme. Huom. saman päivän äkkilähdöt on mahdollista varata vain puhelimitse asiakaspalvelumme kautta. Äkkilähdön hintaan voi myös sisältyä All Inclusive tai muita etuja. Tutustu TUIn All Inclusive -äkkilähtöihin. Voit myös varata pelkät lennot TUIlta, jolloin järjestät majoituksen omatoimisesti. Lomalentojen myynti suljetaan 2 tuntia ennen lähtöä. Lähtöjä myös kotikentältäsi, kurkkaa saatko edulliset äkkilähdöt Oulusta, Vaasasta, Tampereelta tai äkkilähdön Helsingistä.

Edulliset äkkilähdöt

Parhaat vinkit äkkilähtöihin lämpimään
Löydä viime hetken matkasi. Löydä äkkilähdöt edulliseen hintaan ja valitse lomasuosikeista, kuten Espanja, Kreikka ja Kypros. TUIn äkkilähdöissä on mukana myös kaupunkilomia, All Inclusive -hotelleja, perhehotelleja, suosittuja konseptihotellejamme sekä viehättäviä pienempiä hotelleja. Katso myös lähdöt maakunnista ja äkkilähdöt kuukausittain.

Hyvä tietää

 • Äkkilähdöt - ehdot

  Äkkilähdöt-sivun luettelo sisältää lähimpien viikkojen lähtöpäivien hotelli- ja hintatietoja. Sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi ja pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Sivun hotelli- ja hintatiedot päivittyvät usean kerran tunnissa, joten hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin edetessä. Ajan tasalla oleva, lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

  Äkkilähdöt-sivun hinnat ovat perushintoja kahdelle hengelle kyseisen hotellin jossain huonetyypissä. Hotellin mahdolliset muut tarjolla olevat huonetyypit ja niiden hinnat selviävät varausprosessin ”Valitse huone ja ateriat” -vaiheessa. Hinta vaihtelee huonetyypin lisäksi myös samaan huoneeseen majoittuvien henkilöiden määrän mukaan (esim. ns. tyhjän vuoteen lisämaksut eivät näy luettelon hinnassa). Luettelon hinnat eivät sisällä mahdollisia lentoluokkakohtaisia lisämaksuja ja viisumimaksuja.

  Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia.

  TUIn lomalennolla (lentotunnukset muun muassa BLX, X3, TOM, EVE, DY, JTG, JTF) ei lentokoneeseen voi varata ateriaa, jos lähtöön on alle kolme päivää. Ateriaa ei voi ostaa enää myöskään koneesta.

  Mikäli lähtöön on varaushetkellä alle 45 vrk, tulee internetistä varattaessa koko matkan hinta suorittaa verkkopankissa tai luottokortilla heti matkavarauksen päätteeksi.

 • Matkaehdot

  Matkaa varatessa kannattaa tutustua yleisiin matkapakettiehtoihin. Matkaehdoissa kerrotaan matkustajan ja matkanjärjestäjän oikeuksista ja velvollisuuksista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä äkkilähdöistä

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin äkkilähdöistä.

 • Mikä on äkkilähtö?

  Akkilähdöt ovat pakettimatkoja, joissa lähtöpäivä on suhteellisen pian. Lennot ja hotellit sisältyvät hintaan.

 • Miten äkkilähdöt toimivat?

  Äkkilähdöt ovat samanlaisia kuin muut matkapaketit, paitsi että lähtöpäiväsi on lähempänä ajankohtaa. Joihinkin äkkilähtömatkoihin sisältyy all inclusive.

 • Paljonko äkkilähtö maksaa?

  Äkkilähdöillä ei ole kiinteää hintaa, vaan hinta muuttuu jatkuvasti. Katso ajantasaiset hinnat äkkilähdöt-sivultamme.