All Inclusive -lomalla säästät selvää rahaa! Voit unohtaa lompakkosi hotellin tallelokeroon vaikka koko lomasi ajaksi. Ruuan ja juoman lisäksi usean hotellin All Inclusiveen sisältyy paljon järjestettyä ohjelmaa, kuten jumppatunteja ja kuntosalin käyttö.

Tälle sivulle olemme listanneet hotellit, joissa on tarjolla huonetyyppejä, joihin All Inclusive kuuluu matkan hintaan. Tutustu kunkin hotellin palveluihin tarkemmin hotellin sivulla. Voit myös klikata suoraan eri maiden All Inclusive -sivuille tästä

Bulgaria, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Espanja, Kap Verde, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malediivit, Mauritius, Meksiko, Montenegro, Sri Lanka, Turkki, Vietnam

* Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi TUI Family Life -hotelleissa, kun saman matkavarauksen kaikilla jäsenillä on varattu All Inclusive. Huom. Kesästä 2020 lähtien etu koskee alle 12-vuotiaita lapsia.

Lennot + hotelli + kaikki ateriat + juomat + drinkit + välipalat = TUIn All Inclusive

*All Inclusive 1 e/päivä koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia kesän 2019 lähtöjä. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Etu on voimassa 2.5. asti.

All Inclusive jopa -30 %

Kruunaa kesälomasi upealla All Inclusive -elämyksellä. All Inclusive nyt jopa -30 % Kreikan ja Mallorcan suosikkihotelleissa. Tutustu hotelleihin ja varaa todellinen täyden palvelun loma!

Etu koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia kesän 2019 lähtöjä. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

TUIn All Inclusive -hotellit

Useimmissa TUIn hotelleissa All Inclusive sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä. Hintaan sisältyvät useimmiten myös ruokajuomat, jälkiruuat, pikkupurtavat, välipalat, kahvit, paikallisia alkoholijuomia sekä hotellin aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa. Yleensä tuontialkoholi ja -viinit maksavat erikseen. Tarkemmat tiedot All Inclusiven sisällöstä löydät kunkin hotellin sivulta, All Inclusiven sisältö voi vaihdella hotellikohtaisesti.

Lähtiessäsi lomalle All Inclusive -hotelliin voit etukäteen suunnitella matkabudjettisi, koska tiedät oikeasti kuinka paljon koko lomasi ruokineen, juomineen ja ohjelmineen maksaa. Toki hotellista voi poistua retkille ja tutkimaan lomakohteen muita palveluita, mutta esimerkiksi RIU-ketjun ClubHotellien ja TUI Magic Life -hotellien All Inclusiveen kuuluu ruuan ja juoman lisäksi niin paljon laadukasta ja monipuolista urheilu-, liikunta- ja viihdeohjelmaa, että hotellin alueella viihtyy vaikka koko loman. TUI Family Life -hotellien All Inclusiveen sisältyvät myös lastenkerhot kaikenikäisille. Tutustu myös hotelleihin, joissa on 24 h All Inclusive, mikä tarkoittaa, että ruokaa ja juomaa saa kellon ympäri. Monissa All Inclusive -hotelleissa on myös laadukasta viihdeohjelmaa, teemajuhlia, yökerho, monia baareja ja erillistä yöruokaa. Useissa All Inclusive -hotelleissa on myös à la carte -ravintoloita, ja matkan hintaan sisältyy esimerkiksi yksi à la carte -ateria viikossa. Usein à la carte -ravintolassa voi syödä useammin pientä lisämaksua vastaan. Yleensä All Inclusive hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellivieras saa rannekkeen, jota käytetään koko loman ajan. Ranneke pidetään näkyvillä merkiksi, että hotellivieras on All Inclusive -asiakas. All Inclusive -hotelleja löytyy kaikista TUIn konseptihotelleista. Tutustu tarkemmin tällä sivustolla TUI Family Life -perhehotelleihin, Blue Star -hotelleihin, aikuisille suunniteltuihin TUI Sensimar -hotelleihin, vauhdikkaisiin TUI Magic Life -hotelleihin, upean laadukkaisiin Robinson-hotelleihin, ylellisiin TUI Sensatori -hotelleihin ja monipuolisiin RIU-hotelleihin.