All Inclusive -lomalla säästät selvää rahaa! Voit unohtaa lompakkosi hotellin tallelokeroon vaikka koko lomasi ajaksi. Ruuan ja juoman lisäksi usean hotellin All Inclusiveen sisältyy paljon järjestettyä ohjelmaa, kuten jumppatunteja ja kuntosalin käyttö.

TUIn All Inclusive = lennot + hotelli + kaikki ateriat + juomat + drinkit + välipalat

Tälle sivulle olemme listanneet hotellit, joissa on tarjolla huonetyyppejä, joihin All Inclusive kuuluu matkan hintaan. Tutustu kunkin hotellin palveluihin tarkemmin hotellin sivulla.

Alle 12-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi TUI Blue For Families -hotelleissa, kun saman matkavarauksen kaikilla jäsenillä on varattu All Inclusive.

Voit myös klikata suoraan eri maiden All Inclusive -sivuille:

TUIn All Inclusive -hotellit

Usein kysyttyjä kysymyksiä All Inclusivesta

Alta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin All Inclusiveen liittyen.

 • Mitä tarkoittaa All Inclusive?

  All Inclusive tarkoittaa, että kaikki loman ajan ruuat ja juomat - sekä joskus myös aktiviteetit - hotellissa, on maksettu ennen matkaa.

 • Mitä All Inclusive sisältää?

  All Inclusive sisältää aamiaisen, lounaan ja illallisen ruokajuomineen noutopöydästä sekä välipalat ja juomat baarissa (ei tuontimerkkejä). Usean hotellin All Inclusiveen sisältyy myös viihdeohjelma, jumppatunnit ja kuntosalin käyttö.

 • Miten All Inclusive toimii?

  All Inclusive -loman voit varata kahdella eri tavalla. Joidenkin hotellien perushintaan sisältyy aina All Inclusive ja joihinkin se on varattavissa lisämaksusta. Tarkemmat tiedot löydät hotellien sivuilta.

 • Mitkä matkakohteet ovat suosituimpia All Inclusive -lomailuun?

  Turkki, Kreikka ja Espanja ovat suosittuja ja laadukkaita All Inclusive -kohteita. Kaukokohteista erityisesti Meksiko on tunnettu hyvänä All Inclusive -lomakohteena.

Useimmissa TUIn hotelleissa All Inclusive sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä. Hintaan sisältyvät useimmiten myös ruokajuomat, jälkiruuat, pikkupurtavat, välipalat, kahvit, paikallisia alkoholijuomia sekä hotellin aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa. Yleensä tuontialkoholi ja -viinit maksavat erikseen. Tarkemmat tiedot All Inclusiven sisällöstä löydät kunkin hotellin sivulta, All Inclusiven sisältö voi vaihdella hotellikohtaisesti.

Lähtiessäsi lomalle All Inclusive -hotelliin voit etukäteen suunnitella matkabudjettisi, koska tiedät oikeasti kuinka paljon koko lomasi ruokineen, juomineen ja ohjelmineen maksaa. Toki hotellista voi poistua retkille ja tutkimaan lomakohteen muita palveluita, mutta esimerkiksi RIU-ketjun ClubHotellien ja TUI Magic Life -hotellien All Inclusiveen kuuluu ruuan ja juoman lisäksi niin paljon laadukasta ja monipuolista urheilu-, liikunta- ja viihdeohjelmaa, että hotellin alueella viihtyy vaikka koko loman. TUI Blue For Families -hotellien All Inclusiveen sisältyvät myös lastenkerhot kaikenikäisille. Tutustu myös hotelleihin, joissa on 24 h All Inclusive, mikä tarkoittaa, että ruokaa ja juomaa saa kellon ympäri. Monissa All Inclusive -hotelleissa on myös laadukasta viihdeohjelmaa, teemajuhlia, yökerho, monia baareja ja erillistä yöruokaa. Useissa All Inclusive -hotelleissa on myös à la carte -ravintoloita, ja matkan hintaan sisältyy esimerkiksi yksi à la carte -ateria viikossa. Usein à la carte -ravintolassa voi syödä useammin pientä lisämaksua vastaan. Yleensä All Inclusive hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellivieras saa rannekkeen, jota käytetään koko loman ajan. Ranneke pidetään näkyvillä merkiksi, että hotellivieras on All Inclusive -asiakas. All Inclusive -hotelleja löytyy kaikista TUIn konseptihotelleista. Tutustu tarkemmin tällä sivustolla TUI Blue For Families -perhehotelleihin, Blue Star -hotelleihin, aikuisille suunniteltuihin TUI Blue for Two -hotelleihin, vauhdikkaisiin TUI Magic Life -hotelleihin, upean laadukkaisiin Robinson-hotelleihin, ylellisiin TUI Sensatori -hotelleihin ja monipuolisiin RIU-hotelleihin.