Täyden palvelun All Inclusive -loma

All Inclusive -lomalla säästät selvää rahaa! Voit unohtaa lompakkosi hotellin tallelokeroon vaikka koko lomasi ajaksi. Ruuan ja juoman lisäksi usean hotellin All Inclusiveen sisältyy paljon järjestettyä ohjelmaa, kuten jumppatunteja ja kuntosalin käyttö.

Tälle sivulle olemme listanneet hotellit, joissa on tarjolla huonetyyppejä, joihin All Inclusive kuuluu matkan hintaan. Tutustu kunkin hotellin palveluihin tarkemmin hotellin sivulla. Voit myös klikata suoraan eri maiden All Inclusive -sivuille tästä:

Bulgaria, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Espanja, Kap Verde, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malediivit, Mauritius, Meksiko, Montenegro, Sri Lanka, Turkki, Vietnam

* Alle 13-vuotiaat lapset syövät ilmaiseksi TUI Family Life -hotelleissa, kun saman matkavarauksen kaikilla jäsenillä on varattu All Inclusive.

Lennot + hotelli + kaikki ateriat + juomat + drinkit + välipalat = TUIn All Inclusive

TUIn All Inclusive -hotellit

Useimmissa TUIn hotelleissa All Inclusive sisältää aamiaisen, lounaan ja päivällisen noutopöydästä. Hintaan sisältyvät useimmiten myös ruokajuomat, jälkiruuat, pikkupurtavat, välipalat, kahvit, paikallisia alkoholijuomia sekä hotellin aktiviteetteja ja viihdeohjelmaa. Yleensä tuontialkoholi ja -viinit maksavat erikseen. Tarkemmat tiedot All Inclusiven sisällöstä löydät kunkin hotellin sivulta, All Inclusiven sisältö voi vaihdella hotellikohtaisesti.

Lähtiessäsi lomalle All Inclusive -hotelliin voit etukäteen suunnitella matkabudjettisi, koska tiedät oikeasti kuinka paljon koko lomasi ruokineen, juomineen ja ohjelmineen maksaa. Toki hotellista voi poistua retkille ja tutkimaan lomakohteen muita palveluita, mutta esimerkiksi RIU-ketjun ClubHotellien ja TUI Magic Life -hotellien All Inclusiveen kuuluu ruuan ja juoman lisäksi niin paljon laadukasta ja monipuolista urheilu-, liikunta- ja viihdeohjelmaa, että hotellin alueella viihtyy vaikka koko loman. TUI Family Life -hotellien All Inclusiveen sisältyvät myös lastenkerhot kaikenikäisille. Tutustu myös hotelleihin, joissa on 24 h All Inclusive, mikä tarkoittaa, että ruokaa ja juomaa saa kellon ympäri. Monissa All Inclusive -hotelleissa on myös laadukasta viihdeohjelmaa, teemajuhlia, yökerho, monia baareja ja erillistä yöruokaa. Useissa All Inclusive -hotelleissa on myös à la carte -ravintoloita, ja matkan hintaan sisältyy esimerkiksi yksi à la carte -ateria viikossa. Usein à la carte -ravintolassa voi syödä useammin pientä lisämaksua vastaan. Yleensä All Inclusive hotelliin sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellivieras saa rannekkeen, jota käytetään koko loman ajan. Ranneke pidetään näkyvillä merkiksi, että hotellivieras on All Inclusive -asiakas. All Inclusive -hotelleja löytyy kaikista TUIn konseptihotelleista. Tutustu tarkemmin tällä sivustolla TUI Family Life -perhehotelleihin, Blue Star -hotelleihin, aikuisille suunniteltuihin TUI Sensimar -hotelleihin, vauhdikkaisiin TUI Magic Life -hotelleihin, upean laadukkaisiin Robinson-hotelleihin, ylellisiin TUI Sensatori -hotelleihin ja monipuolisiin RIU-hotelleihin.