Varaa romanttinen häämatka

Häämatka on romanttinen alku avioliitolle. Sinä ja rakkaasi muistatte häämatkan, sen kohokohdat, ihanimmat illat ja kauneimmat elämykset vielä vuosien ja vuosikymmenten kuluttua.

Tutustu ihaniin häämatkakohteisiin elämäsi tärkeintä lomaa varten.

Häämatkakohteet

Meiltä löydät upeimmat häämatkakohteet sinun ja rakkaimpasi yhteistä matkaa varten!

Kreikka, Santorini

Kreikka

Aisti ainutlaatuista kreikkalaista tunnelmaa yksinkertaisissa tavernoissa viiniköynnöksen alla – valitse unelmakohteesi laajasta valikoimastamme, esim. Zakynthos, Samos tai Santorini.

Alk.
Split - TUI

Kroatia

Viehättäviä kyliä, rantoja ja kristallinkirkasta vettä sekä ainutlaatuista historiaa. Lomaile keskellä Kroatiaa sijaitsevalla Makarskan Rivieralla tai etelässä Dubrovnikin alueella, lähellä Montenegron rajaa.

Alk.
Rantahiekkaan piirretty sydän

Meksiko

Liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri. Mayakansan temppelikaupungit ja snorklaukseen soveltuvat riutat. Valitse upea All Inclusive -lomahotelli tai kodikas bungalowi.

Alk.
Mauritius

Mauritius

Trooppinen paratiisi! Tyyni, turkoosinvärinen vesi tarjoaa loistavat puitteet sukellukseen ja snorklaukseen. Rannat ovat vaaleaa, pehmeää korallihiekkaa ja kookospalmujen reunustamat. Hotellivalikoimassa on vaihtoehtoja pienemmän budjetin majapaikoista luksushotelleihin.

Alk.
Ranta Koh Changilla

Thaimaa

Elegantteja hotelleja, herkullista thaimaalaista ruokaa ja ostoksia. Thaimaan kohdevalikoimamme on laaja, ja kauttamme voit matkustaa Thaimaahan ympäri vuoden ja useimpiin kohteisiin lennät mukavasti suorin lennoin.

Alk.
Laituri Malediiveillä

Malediivit

Trooppinen unelma turkoosien laguunien, huojuvien kookospalmujen ja valkeiden rantojen äärellä. Valitse lomakohteesi kuudesta saariryhmästä!

Alk.
Barbados, saaren pohjoisosaa

Barbados

Karibialaista tunnelmaa, täydellinen ilmasto vuoden ympäri, vehreää luontoa ja unelmien rantoja! Valitse elämää sykkivä etelärannikko tai rauhallisempi länsirannikko.

Alk.
Aruba

Aruba

Rantoja joka makuun, haluatpa sitten rannalle, jossa tapahtuu kaiken aikaa tai nautit rentoutumisesta hiljaisemmalla rannalla.

Alk.
New York

Yhdysvallat

Koe New Yorkin pilvenpiirtäjät, kulttuuritarjonta ja shoppailumahdollisuudet, Floridan rantaparatiisit tai ota suunnaksi Las Vegas, Boston, San Francisco tai vaikka Los Angeles.

Alk.