Matkat
Espanja

Hinta alkaen

...

Hotelleja

492

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Espanja

Espanja

Matkustaminen Espanjaan ei ole pelkästään ihanaa auringonpaistetta, lämpöä ja rantoja vaan myös paljon muuta, kuten herkullisia tapaksia, yökerhoja, golfkenttiä, designputiikkeja ja täällä on myös upea vehreä vuoristo. Lisäksi Espanjassa on nähtävyyksiä ritarilinnoista taidemuseoihin.

Mallorca ja Baleaarit

Kesällä Baleaarien saaristo Välimerellä on suurin mielenkiinnonkohde Espanjassa meille auringonnälkäisille pohjoismaalaisille. Valitse kohteesi suuren suosikin Mallorcan, vehreän Menorcan tai Ibizan uimapoukamien ja yöelämän välillä.

Rakastetut Kanariansaaret

Vuoden ympäri monet matkaavat Kanariansaarille ja talvikaudella lomailu keskittyy laajalti Espanjan rantalomakohteisiin. Valitse kuuden eri Kanariansaaren väliltä: Fuerteventura Kanariansaarten pisimpine rantoineen, Gran Canaria leveine rantoineen, ostosmahdolliuuksineen ja iltahuveineen, Lanzaroten ainutlaatuinen luonto ja tyylikäs arkkitehtuuri, Teneriffan monipuoliset ja upeat retkimahdollisuudet sekä vehreä La Gomera aitoine ravintoloineen ja vaellusreitteineen.

Kaupunkeja, aurinkorannikkoja mantereella

Reittilennolla voit TUIn kautta matkustaa myös Espanjan mannermaan kohteisiin, kuten Barcelonaan tai Espanjan pääkaupunkiin Madridiin sekä tunnettuihin rantalomakohteisiin Costa del Solille, Costa Blancalle, Costa de la Luzille ja Costa Doradalle. Oli matkakohteesi mikä tahansa Espanjan kohteista, tulet nauttimaan lämmöstä, herkullisesta ruoasta ja espanjalaisesta elämänmenosta.

Matkakohteet Espanja

Mallorca

Mallorca

48 hotellia
Alkaen
Mallorca on yksi Välimeren rakastetuimmista lomasaarista, jonka valtteja ovat hienot rannat, pikkuiset uimapoukamat, viehättävät kylät, runsas ostostarjonta, vilkas iltaelämä, viihtyisä Palman kaupunki ja raikkaat hotellit moneen makuun.
Gran Canaria

Gran Canaria

166 hotellia
Alkaen
Gran Canaria on saari, joka muuttuu vuosi vuodelta raikkaammaksi, trendikkäämmäksi ja monipuolisemmaksi. Vaihtoehtoja TUI Bluesta spahotelleihin ja pieniin hotellihelmiin.
Kanariansaaret

Kanariansaaret

278 hotellia
Alkaen
Suomalaisten rakastamat lomasaaret! Tarjolla on kaikkea vehreistä vuorista ja raikkaista hotelleista ostoksiin ja mielenkiintoisiin ravintoloihin. Täällä lomailu on vaivatonta.
Lanzarote

Lanzarote

30 hotellia
Alkaen
Lanzaroten tulivuorimaisemat ja tyylikäs arkkitehtuuri ovat elämys. Saarella on lisäksi hiekkarantoja, maalauksellisia pienvenesatamia, hyvät ostosmahdollisuudet, iltaelämää ja trendikkäitä ravintoloita.
Ibiza

Ibiza

7 hotellia
Alkaen
Ibiza houkuttelee 50 rannallaan, mantelipuillaan, viehättävillä pikkukaupungeillaan ja perheystävällisillä hotelleillaan. Samalla tarjolla on halukkaille muotia ja vauhdikasta klubielämää.
Fuerteventura

Fuerteventura

18 hotellia
Alkaen
Fuerteventura on tunnettu hiekkadyyneistä, pitkistä vaaleahiekkaisista rannoista ja monista upeista lomahotelleista aivan meren äärellä. Sekä hyvistä purje- ja leijalautailumahdollisuuksista ja ihanista kalaravintoloista.
Teneriffa

Teneriffa

63 hotellia
Alkaen
Suurin Kanarian saarista rantoineen, ostospaikkoineen ja huvituksineen sekä Siam Parkin vesipuisto ja mahtava tulivuori Teide. Hotelleja jokaiseen makuun.
La Gomera

La Gomera

4 hotellia
Alkaen
Vehreä ja idyllinen saari Kanariansaarilla, Teneriffan lounaispuolella. Vaella Garajonayn laakeripuumetsässä, ui pienillä laavarannoilla ja syö romanttisia aterioita aidoissa kalastajakylissä Atlantin rannalla.
Costa del Sol

Costa del Sol

66 hotellia
Alkaen
Costa del Sol is still going strong! Lomakohde sinulle, joka haluat lomallasi nauttia auringosta, uida, pelata golfia, purjelautailla, seurustella ystävien kanssa ja syödä hyvin.
Costa de la Luz

Costa de la Luz

1 hotellia
Alkaen
Espanjan kaunis Atlantin puoleinen rannikko on pysynyt tuntemattomampana pohjoismaalaisten keskuudessa, vaikka täällä on maan hienoimpia rantoja. Sekä myös viehättäviä pikkukaupunkeja, hienoja kalaravintoloita ja moderneja lomahotelleja meren äärellä.
Costa Blanca

Costa Blanca

25 hotellia
Alkaen
Kilometreittäin rantoja, vilkkaita kaupunkeja, golfkenttiä ja tasokkaita teemapuistoja. Aurinkoinen Costa Blanca tarjoaa kaikkea tätä.
Barcelona

Barcelona

41 hotellia
Alkaen
Värikäs Barcelona tarjoaa ostoksia, rantaelämää, jalkapalloa ja taidetta. Varaa paketti, johon sisältyy lento ja hyvä hotelli.
Madrid

Madrid

17 hotellia
Alkaen
Madrid on yksi Euroopan mielenkiintoisimmista kaupungeista! Los madrileños elävät hetkessä, taiteesta ja kulttuurista, jalkapallosta sekä tapaksista ja myöhäisistä illoista nauttien.
Costa Dorada

Costa Dorada

6 hotellia
Alkaen
Kilometri toisensa jälkeen ihania hiekkarantoja Espanjan itärannikolla, Barcelonan eteläpuolella. Palmuja, rantakatuja, loungebaareja, hotelleja perheille ja idyllisiä kyliä. Taattua lomatunnelmaa tarjolla!
Menorca

Menorca

0 hotellia
Alkaen
Menorca on vehreä ja pieni saari, jossa on satoja kauniita poukamia. Hyvät snorklausmahdollisuudet, vaellusreittejä, kalaravintoloita ja viehättäviä pikkukaupunkeja.
Katso kaikki (15)

Matkavaihtoehtoja Espanja

Suosikkihotellit Espanja