Matkat
El Gouna

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

Hintaesimerkit Hurghadasta
  • Pizzan. 3,50 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEgyptin punta (LE)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiKairo
  • KieliArabia
  • Väkiluku95 690 000

Matkat El Gouna

Uniikin suunnittelunsa ansiosta El Gounasta on tullut monien suosikki Egyptissä. Koko lomakohde on rakennettu pienille saarille ja niemekkeille, joita ympäröi kanavien ja laguunien verkosto. Täällä lähettyvilläsi ovat hiekkarannat ja snorklausmahdollisuudet, kuten myös viihtyisä kylätori kauppoineen ja ravintoloineen. Valikoimastamme löytyy sekä perhehotelleja että aikuisille suunnattuja All Inclusive -hotelleja.

Sinun tarvitsee vain katsoa satelliittikuvaa, jonka löydät kohdasta "Kartta", ymmärtääksesi miten erikoislaatuinen El Gouna on. Kanavien ansiosta tunnelma on viehättävä ja kaikki asuvat lähellä vettä. Talot on rakennettu perinteiseen eteläegyptiläiseen tyyliin holvikaareineen, kupoleineen ja hiekankeltaisine julkisivuineen.

Useita pieniä keskuksia
Hauska ja helppo tapa katsella ympärilleen on hypätä edullisen kanaaliveneen kyytiin, kokopäivälipun hinta on vain n. 2 euroa. Myös El Gounan tuk-tuk -taksit ovat edullisia. Asuitpa missä hotellissa tahansa, on lähettyvillä aina elämää ja viihtyisiä kahviloita. Pieni keskusta Kafr, ostos- ja ravintola-aukio Tamr Henna ja idyllinen pienvenesatama Abu Tig ovat suosittuja kokoontumispaikkoja.

Sukellusta ja snorklausta Rihana Resortin ja Rihana Innin läheisyydessä toimii pohjoismaalainen sukellusyritys, joka on yhteistyökumppanimme. Lähde mukaan niin kokeneille kuin aloitteleville sukeltajille tarkoitetuille sukellus- ja snorklausretkille, valikoimassa on esimerkiksi:Urheilusukellus PADI Open Water Jatkokurssi PADI Advanced Open Water
* Kokopäiväretki, 2 sukellusta, ainoastaan sertifioiduille sukeltajille

Mielenkiintoisia retkiäLaguuniretki El Gounassa veneellä ja kävellen Aavikkoajelu mönkijöillä
Kaupunkikierros Hurghadassa ostosmahdollisuuksineen Päiväretki Luxoriin, jossa näet mm. Kuninkaiden laakson maalauksin koristellut kammiot

Matkavaihtoehtoja El Gouna

Hotellit El Gouna