Matkat
Meksiko

Hinta alkaen

...

Hotelleja

73

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Carmenista
  • Pizzan. 8,50 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMeksikon peso (MXN)
  • Aikaero-8 tuntia
  • PääkaupunkiMexico City
  • KieliEspanja
  • Väkiluku127 500 000

Matkat Meksiko

Meksiko

Matka Meksikoon on tapa toteuttaa lomaunelmat. Vuoden ympäri sinua odottavat täällä liidunvalkeat rannat, kookospalmut ja turkoosi meri. Lisäksi mayakansan temppelikaupungit ja snorklaukseen soveltuvat riutat sijaitsevat lähellä lomakohteitamme. Valitse omasi upeiden All Inclusive -lomahotellien tai kodikkaiden bungalowien joukosta.

Delfiinejä, seikkailuja ja ostoksia

Seikkailunhaluisille löytyy Meksikosta paljon tekemistä. Täällä voit nähdä delfiinejä, snorklata luolissa ja kokeilla koskenlaskua. Osa retkistämme vie sinut vaikuttaviin mayakaupunkeihin, Chichen Itzaan, Tulumiin ja Cobaan. Lisäksi shoppailusta pitäville on tarjolla runsaasti pikkuputiikkeja.

Varaa itsellesi sopiva matkakohde, tai useampi!

Sinä, joka haluat kokea lomallasi enemmän, voit yhdistää useamman lomakohteen lomasi aikana. Kaikkein suosituimpia rantalomakohteita ovat värikäs Playa del Carmen, elegantti lomakaupunki Cancun ja viehättävä pikkusaari Isla de Holbox. Talvikauden aikana voit lomailla lisäksi rauhallisissa rantaparatiiseissa Puerto Aventurasissa, Akumalissa, Tulumissa Puerto Morelosissa ja Playa Mujeresissa.

Hotelleja All Inclusivella tai ilman

Ympäri vuoden tarjoamme vaihtoehtoja tyylikkäistä All Inclusive -hotelleista yksinkertaisiin, mutta taatusti hintansa arvoisiin vaihtoehtoihin. Talvikaudella, jolloin suurin osa matkustaa Meksikoon, myös hotellivalikoima on laajempi. Tässä muutamia hotellivinkkejä:

Suora lento Dreamlinerilla talvella

Talvikaudella, huippusesongin aikaan lennät Meksikoon suorin lomalennoin yhdellä kaikkein moderneimmista matkustajalentokoneista, Boeing 787 Dreamlinerilla. Menolento n. 12,5 tuntia ja paluulento alle 11 tuntia.

Reittilennoin kesällä

Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Risteilylle Meksikoon

TUIlta voit varata myös risteilyn Meksikoon. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja näet monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Meksikon risteilyillä poiketaan myös Cozumelin saarella. Saari on tunnettu rikkaasta vedenalaisesta elämästä, upeasta koralliriutasta ja Karibian kirkkaimmista vesistä. Hostoriasta kiinnostuneet voivat käydä mantereella, vanhoilla Maya-raunioilla Jukataninniemimaan Tulumissa. Lue TUIn risteilyistä Karibialla »

Matkakohteet Meksiko

Akumal

Akumal

7 hotellia
Alkaen
Upeiden rantojen ja lomahotellien muodostama helminauha Mayarivieran eteläosassa, Playa del Carmenin ja Tulumin mayatemppelin välissä. Snorklaa ja purjelautaile!
Cancun

Cancun

11 hotellia
Alkaen
Cancun on koko rannikon kenties tyylikkäin ja tunnetuin rantalomakohde. Jättimäinen hotellikaupunginosa sijaitsee pitkällä ja kapealla saarella, jolla on myös ostoskeskuksia, pitkiä rantoja ja tasokkaita hotelleja.
Isla de Holbox

Isla de Holbox

6 hotellia
Alkaen
Koskematon paratiisisaari valkeine rantoineen ja kodikkaine pikkuhotelleineen, joissa paikoin on kauniit palmunlehväkatot. Nauti lomastasi rentoutuen pastellinväristen talojen ja hyvien kalaravintoloiden ympäröimänä.
Playa del Carmen

Playa del Carmen

30 hotellia
Alkaen
Värikäs lomakohde, jossa on pitkä ranta, hyvät ostosmahdollisuudet, iltaelämää ja laaja ravintolatarjonta. Playacarin kaupunginosassa on useita tasokkaita All Inclusive -hotelleja.
Puerto Aventuras

Puerto Aventuras

3 hotellia
Alkaen
Viihtyisä, pienempi lomakohde, jossa useita matalia rantoja, ravintola-aukio, hieno pienvenesatama, delfinaario, yhdeksänreikäinen golfkenttä ja hyviä hotelleja rannalla.
Puerto Morelos

Puerto Morelos

7 hotellia
Alkaen
Hyvä valinta, kun haluat viettää todella rentouttavaa lomaa tasokkaissa puitteissa. Uudet ja tyylikkäät, viiden tähden lomahotellit sijaitsevat rivissä pitkällä, palmujen reunustamalla rannalla.
Playa Mujeres

Playa Mujeres

4 hotellia
Alkaen
Yksi Mayarivieran uusimmista ja ihanimmista aurinkorannikoista. Raikkaita ja hyvinvarustettuja lomahotelleja rannalla. Samalla asut lähellä Cancunin ostoksia ja elämänmenoa.
Uutuus
Tulum

Tulum

5 hotellia
Alkaen
Trendikkään Tulumin palmujen reunustaman valkean hiekkarannan sanotaan usein olevan yksi maailman hienoimmista. Tunnelma on rento ja lähistöllä on kaunis mayakaupunki kalliolla meren yllä.
Katso kaikki (8)