Matkat
Sahl Hasheesh

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Hurghadasta
  • Pizzan. 3,50 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEgyptin punta (LE)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiKairo
  • KieliArabia
  • Väkiluku95 690 000

Matkat Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh on yksi Hurghadan rannikon uusista lomakohteista, joka tuntuu sekä tyylikkäältä että ylelliseltä joka tuumaltaan. Mielikuvituksellinen arkkitehtuuri on saanut inspiraationsa faraoiden Egyptistä. Kohde sijaitsee Hurghadan eteläpuolella, Makadi Bayn suunnassa.

Sahl Hasheeshin lomakohdetta kehitetään edelleen, mutta jo valmiit rakennuselementit, suihkulähteet ja pylväiköt luovat satumaisen tunnelman. Paikoin tuntuu kuin olisi sulttaanin palatsissa "Tuhannen ja yhden yön" -maailmassa.

Mielikuvituksellista ja ainutkertaista Huomio kiinnittyy jo Sahl Hasheeshiin sisään tultaessa puistokatuun ja sen veistoksiin, jättimäisiin pilareihin ja temppeliportteihin, jotka muistuttavat muinaisten faraoiden Egyptistä. Muissa paikoissa on piirteitä keskiaikaisesta maurilaisesta tyylistä: kullankimalteisia kupolikattoja, kauniita siltoja ja pitkiä pylväiden ja holvikaarien rivistöjä.
Hieno ranta ja rantakatu
Sahl Hasheeshin sydämen muodostavat sen pitkä ihana hiekkaranta ja rantakatu. Kullankeltainen hiekka on hienoa ja rannat ovat erittäin matalia. Toisessa päässä sijaitsee Old Town, jonne on luotu perinteisen egyptiläisen medinan tunnelmaa.

Sukellusta ja snorklausta Punainenmeri on yksi maailman parhaista sukelluspaikoista. Teemme yhteistyötä pohjoismaalaisen sukellusyrityksen kanssa ja valikoimassamme on sukellus- ja snorklausretkiä niin kokeneille kuin aloitteleville sukeltajille, kuten esimerkiksi:Urheilusukellus PADI Open Water Jatkokurssi PADI Advanced Open Water
* Kokopäiväretki, 2 sukellusta, ainoastaan sertifioiduille sukeltajille

Mielenkiintoisia retkiäKaupunkikierros Hurghadassa ostosmahdollisuuksineen Seascope-lasipohjavene, näe Punaisenmeren pinnanalainen maailma kastumatta
Aavikkoajelu mönkijöillä Päiväretki Luxoriin, jossa näet mm. Kuninkaiden laakson maalauksin koristellut kammiot

Matkavaihtoehtoja Sahl Hasheesh

Hotellit Sahl Hasheesh

1 hotellit