Matkat
Playa del Carmen

Hinta alkaen

...

Hotelleja

26

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Carmenista
  • Pizzan. 8,50 e
  • Olut (50 cl)n. 3,50 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMeksikon peso (MXN)
  • Aikaero-8 tuntia
  • PääkaupunkiMexico City
  • KieliEspanja
  • Väkiluku127 500 000

Matkat Playa del Carmen

Mayarivieralla sijaitseva Playa del Carmen on yksi rannikon monipuolisimmista ja vilkkaimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia auringosta palmujen reunustamilla valkeilla rannoilla, snorklata koralliriutoilla, käydä ostoksilla ja retkillä niin mayatemppeleillä kuin seikkailupuistoissa. All Inclusive -hotellit ovat korkealuokkaisia, mutta halutessasi voit myös asua hieman yksinkertaisemmin keskellä kaupunkia.

Playa del Carmen sijaitsee Jukatanin niemimaan rannikolla, Karibianmeren puoleisella rannalla. Täällä on hienoja snorklaukseen soveltuvia koralliriuttoja, ja päiväretkellä taas pääsee tutustumaan mayatemppeleihin ja aurinkopyramideihin. Koko perheen kanssa voi myös lähteä johonkin alueen elämyspuistoista testaamaan koskenlaskua tai uintia delfiinien kanssa.

Playa del Carmenin ostokset ja huvit
Playa del Carmen on värikäs lomakohde, jolle vahvaa karibialaista leimaa antavat sen pitkät, valkeat rannat ja huojuvat kookospalmut. Lähinnä merta sijaitseva pääkatu Quinta Avenida, Viides Avenue, on täynnä pikkuputiikkeja, katutaiteilijoita ja musiikkibaareja. Lisäksi täällä on joukko ravintoloita yksinkertaisista taquerioista tyylikkäisiin italialaisiin ravintoloihin.

Designhotelleja ja All Inclusive
Tarjoamme parhaita hotellivaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa, designhotelleista yksinkertaisiin rantahotelleihin. Osa hotelleista sijaitsee Playa del Carmenin keskustassa, osa Playacarin hotellikaupunginosassa ja muut rauhallisilla rannoilla hieman kauempana rannikolla. Jos valitset All Inclusive -vaihtoehdon, sisältyy siiihen noutopöytäaterioiden ja juomien lisäksi myös useita muita palveluita ja aktiviteetteja.

Snorklausta ja sukellusta Mayarivieran lähellä on myös joitain hienoja snorklauspaikkoja. Heti rannikon ulkopuolella on "The Great Mayan Reef", maailman toiseksi pisin koralliriutta. Myös aloittelijat voivat osallistua snorklausretkille, joilla voi nähdä merikilpikonnia ja papukaijakaloja.
Mielenkiintoisia retkiäSnorklausta cenoteissa, vedenalaisissa luolissa Mayakulttuurin temppelikaupungit Chichen Itza, Coba ja Tulum
Viidakkoseikkailu Veneretkiä saarille, kuten Isla Mujeres sekä Isla de Holbox.

Suora lento Dreamlinerilla talvella
Talvikaudella, huippusesongin aikaan lennät Meksikoon suorin lomalennoin yhdellä kaikkein moderneimmista matkustajalentokoneista, Boeing 787 Dreamlinerilla. Menolento n. 12 t 40 min, paluulento n. 10 t 50 min.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Matkavaihtoehtoja Playa del Carmen

Hotellit Playa del Carmen

26 hotellit

Näytä kaikki hotellit (26)