Matkat
Playa del Carmen

Hinta alkaen

...

Hotelleja

30

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 14 e
 • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaMeksikon peso (MXN)
 • Aikaero-8 tuntia
 • PääkaupunkiMexico City
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 150 000

Matkat Playa del Carmen

Playa del Carmen

Mayarivieralla sijaitseva Playa del Carmen on yksi rannikon monipuolisimmista ja vilkkaimmista lomakohteista. Täällä voit nauttia auringosta palmujen reunustamilla valkeilla rannoilla, snorklata koralliriutoilla, käydä ostoksilla ja retkillä niin mayatemppeleillä kuin seikkailupuistoissa. All Inclusive -hotellit ovat tasokkaita, mutta halutessasi voit myös asua hieman vaatimattomammin keskellä kaupunkia.

Playa del Carmen sijaitsee Jukatanin niemimaan rannikolla, Karibianmeren puoleisella rannalla. Alueella on hienoja snorklaukseen soveltuvia koralliriuttoja sekä mayatemppeleitä ja aurinkopyramidejä, joille voit tehdä päiväretkiä. Voit myös lähteä koko perheen voimin johonkin alueen elämyspuistoista testaamaan koskenlaskua tai uimaan delfiinien kanssa.

Playa del Carmenin ostokset ja huvit

Playa del Carmen on värikäs lomakohde, jolle vahvaa karibialaista leimaa antavat sen pitkät, valkeat rannat ja huojuvat kookospalmut. Lähinnä merta sijaitseva pääkatu Quinta Avenida eli Viides Avenue on täynnä pikkuputiikkeja, katutaiteilijoita ja musiikkibaareja. Sekä ravintoloita yksinkertaisista taquerioista tyylikkäisiin italialaisiin.

Designhotelleja ja All Inclusive

TUIn valikoimassa on parhaita hotellivaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa – designhotelleista yksinkertaisiin rantahotelleihin. Osa hotelleista sijaitsee Playa del Carmenin keskustassa, osa Playacarin hotellikaupunginosassa ja muut rauhallisilla rannoilla hieman kauempana rannikolla. Jos valitset All Inclusive -vaihtoehdon, sisältyy siiihen noutopöytäaterioiden ja juomien lisäksi myös useita muita palveluita ja aktiviteetteja. Lue lisää hotellikohtaisista esittelyistä.

Snorklausta ja sukellusta

Mayarivieran lähellä on myös joitain hienoja snorklauspaikkoja. Heti rannikon ulkopuolella on The Great Mayan Reef. Myös aloittelijat voivat osallistua snorklausretkille, joilla voit nähdä merikilpikonnia ja papukaijakaloja.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Snorklausta cenoteissa eli vedenalaisissa luolissa
 • Mayakulttuurin temppelikaupungit Chichen Itza, Coba ja Tulum
 • Viidakkoseikkailu
 • Veneretkiä saarille, kuten Isla Mujeres sekä Isla de Holbox.

Suora lento Dreamlinerilla talvella

Talvikaudella, huippusesongin aikaan lennät Meksikoon suorin lomalennoin yhdellä kaikkein moderneimmista matkustajalentokoneista, Boeing 787 Dreamlinerilla. Menolento kestää alle 13 tuntia ja paluulento n. 10 tuntia. Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla on useita eri lentovaihtoehtoja.

Matkavaihtoehtoja Playa del Carmen