Matkat
Mallorca

Hinta alkaen

...

Hotelleja

48

Hintataso

Hintaesimerkit Alcudiasta
 • Päivällinenn. 18 e
 • Vesi (1 l)n.1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero–1 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 895 000

Matkat Mallorca

Cala Blanca.

Mallorca tarjoaa erinomaiset edellytykset hyvään lomaan! Saarella on perheystävällisiä rantoja, ihastuttavia pikkukyliä, vauhdikkaita rantalomakohteita, kylpylöitä, All Inclusive -hotelleja ja voit kokea Palma de Mallorcan kaupungin sykkeen. Hotellimme sijaitsevat parhailla paikoilla, matkustat sitten lasten, kumppanisi tai koko suvun kanssa.

Kilometrien pituiset hiekkarannat ja tapasbaareja

Mallorca on ainutlaatuinen saari ja syitä tähän on monta. Täältä löydät Alcudian 14 kilometrin pituisen hiekkarannan ja tunnelmallisen Sollerin raitiovaunureitin. Elämyksiä kaikille aisteille tarjoavat Deian ja Valldemossan kylien ympärillä sijaitsevat viinitarhat ja serpentiinitiet. Saaren pääkaupunki Palma viettelee tapasbaareillaan, jugend-arkkitehtuurillaan, design-liikkeillään ja upealla katedraalillaan.

Loma hopealautasella

Mallorcalla perusasiat ovat kunnossa. Hyvin hoidetut rannat, rantapromenadit, julkiset kulkuvälineet, pyöräily- ja sukellusyritykset, vaelluspolut ja golfkentät – kaikki toimivat hyvin ja löytyvät läheltä. TUIlta löydät huolella valitut majoitusvaihtoehdot jokaiseen makuun; kohteessa on vaihtoehtoja niin lapsiperheille kuin pariskunnille, kuten myös hintatietoisille ja luksusta janoaville.

Valitse matkakohteesi

Linkkien alta löydät tietoa Mallorcan lomakohteiden rannoista, palveluista ja hotelleista.

 • Alcudia – upea 14 kilometrin hiekkaranta ja perheystävällisiä hotelelleja, kuten TUI Blue Alcudia Pins.
 • Cala Mayor – lähellä Palman kaupunkia, jossa ihastuttavia hotelleja aikuisille ilman lapsia.
 • Palma de Mallorca – saaren mielenkiintoinen pääkaupunki, joka tarjoaa ostoksia, maurilaisia linnoituksia, tapasbaareja ja rantakadun.
 • Playa de Palma – mukavia hotellivaihtoehtoja rannalla, vain lyhyen bussimatkan päässä Palman suurkaupungista.
 • Illetas – hienostunut ja rauhallinen, 8 kilometriä länteen Palman kaupungista.
 • Ca’n Pastilla – laaja tarjonta erilaisia lomia, Palman lahdella.
 • Palma Nova – kolme hiekkarantaa ja hotelleja aktiviteetteineen.
 • Santa Ponsa – keskikokoinen matkat poukamassa lähellä vuoria ja golfkenttiä.
 • Portals Nous – ylellinen matkat, jossa on suuri huvivenesatama Puerto Portals.
 • Cala San Vicente – kalkkikivikallioita, pinjapuita ja hienoja pieniä rantoja.
 • Puerto de Pollensa – viehättävä pieni matkat lähellä pienvenesatamaa.
 • Cala d'Or – pikkukaupunki itärannikolla. Pienvenesatama, uimapoukamia ja kivoja hotelleja.
 • Cala Ratjada – keskisuuri rantakohde, jossa kolme rantaa ja pariskuntahotelli
 • Camp de Mar – pieni rantalomakohde rauhallisessa poukamassa.

Reittilentoja

Tarjoamme Mallorcalle reittilentovaihtoehtoja ympäri vuoden, joustavin matkan pituuksin. Saarella ei ole suomalaisia oppaita, mutta voit olla yhteydessä TUI Service Centeriimme tekstiviestillä, puhelimitse, sähköpostilla tai TUI-sovelluksen kautta.

Matkakohteet Mallorca

Alcudia

Alcudia

13 hotellia
Alkaen
Mallorcan suurin lomakohde: 14 km pitkä ranta ja runsas aktiviteetti- ja huvitarjonta. Valikoimassamme on kaikenikäisille sopivia perhehotelleja.
Ca'n Pastilla

Ca'n Pastilla

2 hotellia
Alkaen
Ca’n Pastilla on monipuolinen keskisuuri lomakohde Palmanlahdella. Upeita rantoja, kahvibaareja, putiikkeja ja kävelykatuja. Vain puolen tunnin ajomatka Palman suurkaupunkiin.
Cala Mayor

Cala Mayor

3 hotellia
Alkaen
Cala Mayor on keskisuuri rantalomakohde vain muutaman kilometrin päässä Palman suurkaupungista. Valikoimamme kattaa useita aikuisten hotelleja hienohiekkaisen rannan äärellä.
Uutuus
Camp de Mar

Camp de Mar

1 hotellia
Alkaen
Camp de Mar on rauhallinen lomakohde luonnonkauniissa poukamassa Mallorcan lounaispuolella. Asu aivan rannalla muutaman sadan metrin päässä saaren parhaista golfkentistä.
Illetas

Illetas

1 hotellia
Alkaen
Illetas on rauhallinen lomakohde hienoine rantoineen ja useine tasokkaine hotelleineen lähellä trendikästä Portals Nousia ja vain 10 km päässä Palman suurkaupungista.
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

8 hotellia
Alkaen
Palma tarjoaa kaikkea mitä espanjalaisessa suurkaupungissa kuuluukin: ostoksia, maurilaisia linnoituksia, tapas-baareja, ulkodiskoja sekä loistojahtien ympäröimä rantakatu.
Palma Nova

Palma Nova

4 hotellia
Alkaen
Palma Nova on yksi Mallorcan monipuolisimmista lomakohteista, jossa on kolme hienoa rantaa, kauppoja, ravintoloita ja iltaelämää. Se sijaitsee lähellä Palman suurkaupunkia.
Playa de Palma

Playa de Palma

12 hotellia
Alkaen
Valitse Playa de Palma kun haluat lomailla saaren kauneimmilla rannoilla, lähellä vesiurheilumahdollisuuksia ja iltaelämää. Lyhyt matka Palman suurkaupungin sykkeeseen.
Santa Ponsa

Santa Ponsa

0 hotellia
Alkaen
Santa Ponsa on monipuolinen lomakohde, jossa on monia ravintoloita ja upea hiekkaranta suojaisassa poukamassa. Samalla asut lähellä Palman suurkaupunkia ja golfkenttiä.
Portals Nous

Portals Nous

0 hotellia
Alkaen
Portals Nous on yksi Mallorcan ylellisimmistä lomakohteista, jossa lomailet huvivenesataman äärellä. Lähellä myös Palman suurkaupunki ja useita golfkenttiä.
Cala d'Or

Cala d'Or

3 hotellia
Alkaen
Cala d’Or on viihtyisä itärannan pikkukaupunki, jossa on hieno pienvenesatama, monia ravintoloita ja useita pikkurantoja lahdenpoukamissa. Lomakohde aikuiseen makuun.
Cala San Vicente

Cala San Vicente

0 hotellia
Alkaen
Harmoninen, pieni lomakohde Mallorcan pohjoiskärjessä. Cala San Vicente sijaitsee vehreässä laaksossa kristallinkirkkaan veden äärellä, jossa ympäristö lumoaa kauneudellaan.
Cala Ratjada

Cala Ratjada

1 hotellia
Alkaen
Viihtyisä ja mukavan kokoinen rantalomakohde itärannikolla, jossa kolme rantaa, kalasatama, iltaelämää ja monia hyviä ravintoloita. Aivan meren äärellä sijaitsee pariskunnille suunnattu hotellimme.
Puerto de Pollensa

Puerto de Pollensa

0 hotellia
Alkaen
Viehättävä pikkukaupunki, jossa vietät rauhallista lomaa lähellä rantaa ja kalaravintoloita. Rantakatu ja pienvenesatama luovat klassisen lomakohteen tuntua.
Katso kaikki (14)

Matkavaihtoehtoja Mallorca