Matkat
Costa del Sol

Hinta alkaen

...

Hotelleja

52

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Costa del Sol

Costa del Sol is still going strong! Lomakohde sinulle, joka haluat lomallasi nauttia auringosta, uida, pelata golfia, purjelautailla, seurustella ystävien kanssa ja syödä hyvin tapasravintoloissa ja viinibodegoissa. Kaiken kruunaa ihanan aurinkoinen ilmasto (tilastojen mukaan täällä paistaa aurinko 320 päivänä vuodessa)!

Espanjan etelärannikolla ajellessa ohitat koko joukon hiekkarantoja ja tunnettuja lomakohteita. Kunnon kaupunkeja kuten Malaga ja ihania pienempiä helmiä kuten Nerja. Sekä tietysti matkailijoille tuttuja paikkoja jo vuosien takaa esimerkiksi Torremolinos ja Fuengirola.

Golfia, kulttuuria ja ostoksia Costa del Sol on portti Andalusiaan, jossa on lukuisia nähtävyyksiä ja paljon koettavaa. Golfkenttiä on yli 70, ihanien appelsiinilehtojen ja korkkipuiden ympäröimänä. Nähtävyyksinä muun muassa maurilainen Alhambran palatsi ja Gibraltarin kalliot apinoineen. Vuoristokyliä kuten tunnetut Pueblos Blancas vehreille vuorenrinteille rakennettuine valkeine taloineen. Sekä kaupunkeja, kuten Sevilla ja Malaga, joissa vieraillessasi pääset nauttimaan suurkaupungin sykkeestä lomallasi.

Ikuinen kesä Välimerellinen ilmasto tuo ihanan 20 °C lämpötilan niin keväällä kuin syksyllä. Eipä siis ole ihmekään, että Costa del Sol on niin suosittu! Kesäkuukausina lämpötila kohoaa aina 30 °C, jolloin rannasta muodostuu monelle jo toinen olohuone.

Valitse lomakohteesi Costa del Solilla Nerja – ihana pikkukaupunki jossa pikkukujia, toreja ja iltaelämää
Torremolinos – hiekkaranta, ostoksia sekä loputon baari- ja ravintolatarjonta

Matkavaihtoehtoja Costa del Sol

Hotellit Costa del Sol