Matkat
Costa del Sol

Hinta alkaen

...

Hotelleja

66

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Pizzan. 10 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkiluku46 560 000

Matkat Costa del Sol

Costa del Sol

Costa del Sol is still going strong! Lomakohde sinulle, joka haluat lomallasi nauttia auringosta, uida, pelata golfia, purjelautailla, seurustella ystävien kanssa ja syödä hyvin tapasravintoloissa ja viinibodegoissa. Kaiken kruunaa ihanan aurinkoinen ilmasto (tilastojen mukaan täällä paistaa aurinko 320 päivänä vuodessa)!

Espanjan etelärannikolla ajellessa ohitat koko joukon hiekkarantoja ja tunnettuja lomakohteita. Kunnon kaupunkeja kuten Malaga ja ihania pienempiä helmiä kuten Nerja. Sekä tietysti matkailijoille tuttuja paikkoja jo vuosien takaa esimerkiksi Torremolinos ja Fuengirola.

Golfia, kulttuuria ja ostoksia

Costa del Sol on portti Andalusiaan, jossa on lukuisia nähtävyyksiä ja paljon koettavaa. Golfkenttiä on yli 70, ihanien appelsiinilehtojen ja korkkipuiden ympäröimänä. Nähtävyyksinä muun muassa maurilainen Alhambran palatsi ja Gibraltarin kalliot apinoineen. Vuoristokyliä kuten tunnetut Pueblos Blancas vehreille vuorenrinteille rakennettuine valkeine taloineen. Sekä kaupunkeja, kuten Sevilla ja Malaga, joissa vieraillessasi pääset nauttimaan suurkaupungin sykkeestä lomallasi.

Ainainen kesä

Välimerellinen ilmasto tuo ihanan 20 °C lämpötilan niin keväällä kuin syksyllä. Eipä siis ole ihmekään, että Costa del Sol on niin suosittu! Kesäkuukausina lämpötila kohoaa aina 30 °C, jolloin rannasta muodostuu monelle jo toinen olohuone.

Valitse lomakohteesi Costa del Solilla

 • Nerja – ihana pikkukaupunki, jossa pikkukujia, toreja ja iltaelämää
 • Torremolinos – hiekkaranta, ostoksia sekä loputon baari- ja ravintolatarjonta
 • Marbella – vanhan kaupungin charmia ja sofistikoitua luksusta Puerto Banusissa
 • Malaga – suosituimpien viikonloppumatkojen listakärkeä
 • Viñuela – rauhallinen lomakohde La Viñuela -järven rannalla, näkymät vuoristoon. Autolla meren äärelle Torre del Mariin!
 • Fuengirola – 7 km rantaa ja pitkä rantakatu. Runsaasti kauppoja, ravintoloita ja huveja.
 • Estepona – viehättävä aurinko- ja rantalomakohde valkeaksikalkittuine taloineen ja upeine kukkaistutuksineen

Matkakohteet Costa del Sol

Nerja

Nerja

9 hotellia
Alkaen
Maalauksellinen Nerjan pikkukaupunki kapeine kujineen ja vehreine puistoineen sijaitsee Sierra Nevadan juurella, Andalusian osassa, joka tunnetaan Costa Tropicalina.
Torremolinos

Torremolinos

16 hotellia
Alkaen
Torremolinos tarjoaa auringon ja pitkän hiekkarannan lisäksi hyvät ostosmahdollisuudet sekä baareja ja ravintoloita silmän kantamattomiin.
Marbella

Marbella

10 hotellia
Alkaen
Marbellan viehätyksen voit aistia sen pitkällä rantakadulla ha Puerto Banúksen huvivenesatamassa. Mutta myös kapeilla kujilla, muotiliikkeissä ja tasokkaissa ravintoloissa.
Malaga

Malaga

15 hotellia
Alkaen
Malagan kaupunki on suosituimpia Espanjan lomakohteita. Kaupunkielämää ja rantoja, golfia, taidetta, gourmetruokaa ja yökerhoja.
Viñuela

Viñuela

0 hotellia
Alkaen
Luonnonkaunis, rauhallinen keidas järven rannalla vuorten katveessa. Vuokra-autolla pääset vaivattomasti Costa del Solin rannoille ja vuoriston valkoisiin pikkukyliin.
Fuengirola

Fuengirola

8 hotellia
Alkaen
Fuengirola on suosittu, perinteinen rantalomakohde Espanjan Aurinkorannikolla. Täällä on runsas ravintolatarjonta, huvielämää, golfmahdollisuuksia ja pitkiä rantoja.
Uutuus
Benalmadena

Benalmadena

7 hotellia
Alkaen
Monipuolinen lomakohde on sekä rantakohde että tyypillinen andalusialainen kylä valkeaksi kalkittuine rakennuksineen. Hyvä sijainti, nähtävyyksiä ja golfkenttiä.
Uutuus
Estepona

Estepona

1 hotellia
Alkaen
Esteponan rantalomakohde on onnistunut säilyttämään andalusialaisen charminsa. Lähistöllä on useita rantoja, tapasbaareja, katukahviloita ja myös golfkenttiä.
Katso kaikki (8)

Matkavaihtoehtoja Costa del Sol