Matkat
Pariisi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

20

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Pariisi

Pariisi

Harvasta kaupungista unelmoidaan yhtä paljon kuin lumoavasta Pariisista. Kaupunki on täynnä klassisia nähtävyyksiä, joista et voi olla vaikuttumatta. Mutta myös trendikkäitä ostoskatuja, taidegallerioita ja museoita, joissa on nähtävissä aina viimeisimmät uutuudet niin muodin, taiteen kuin muotoilun saralta.

Pariisi sopii matkakohteena niin viikonlopun kaupunkilomaan kuin pidempäänkin lomailuun.

Seine-joki jakaa Pariisin kahteen osaan. Läntinen osa eli Rive Gauche on täynnä kiemurtelevia pikkukatuja kahviloineen, baareineen, musiikkiklubeineen ja toreineen. Kun taas oikealla puolella on ylellisempää ja monet tunnetut nähtävyydet sijaitsevat tällä puolella. Lue lisää nähtävyyksistä alempaa.

Viikonloppumatka Pariisiin

Viikonloppumatkat Pariisiin ovat suosittuja, monestakin syystä. Osittain houkuttelee lyhyt lentomatka Suomesta (noin kolme tuntia) toisaalta kaupungin keskustan kompakti koko – täällä on helppo kulkea kävellen paikasta toiseen. Toki voit vuokrata pyörän tai kulkea bussilla tai metrolla, jos niin haluat.

Nauti kauniista arkkitehtuurista

Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneet löytävät kaupungista loputtomasti nähtävää, keskiaikaisista kirkoista ja renessanssipalatseista moderneihin toimistotaloihin. Kuljeskelu kaduilla ja Seinen rannoilla on paras tapa viettää viikonloppua Pariisissa ja tutustua tähän todella monipuoliseen ja kansainväliseen suurkaupunkiin.

Runsaasti nähtävyyksiä – meidän vinkkimme

Pariisissa on useita maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä – joten on sanottava, että kaupunki itsessään on nähtävyys. Ranskan pääkaupungissa riittää nähtävää. Kolme vinkkiä nähtävyyksistä, joita ei kannata jättää väliin: Eiffel-torni, Louvre-museo ja Mona Lisa sekä Sacre Coeur -kirkko Montmartressa.
Lue lisää siitä, mitä voit lomallasi tehdä Pariisissa »

Mukavaa matkaa!

Matkavaihtoehtoja Pariisi