Matkat
Pariisi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

36

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tuntia
  • PääkaupunkiPariisi
  • KieliRanska
  • Väkiluku66 990 000

Matkat Pariisi

Pariisi

Harva kaupunki herättää niin paljon tunteita kuin Pariisi, tuo kauneuden ja rakkauden kaupunki. Täynnä klassisia nähtävyyksiä, joista et voi olla vaikuttumatta. Mutta myös tyylikkäitä ostoskatuja, taidegallerioita ja museoita, joissa on nähtävissä aina viimeisimmät uutuudet kultakin saralta.

Rive Gauchesta Montmartrelle
Seine-joki jakaa kaupungin kahteen osaan. Läntinen osa eli Rive Gauche on täynnä kiemurtelevia pikkukatuja kahviloineen, baareineen, musiikkiklubeineen ja toreineen. Oikealla puolella puolestaan on ylellisempää, monet tunnetut nähtävyydet kuten esim. Louvre, sijaitsevat juuri tällä puolella.

Montmartren kaupunginosa on tunnettu vilkkaudestaan ja mm. valkeasta Sacré Coeur -kirkostaan, joka sijaitsee ylhäällä monen porrasaskelman päässä tarjoten upean näköalan yli koko Pariisin.

2000-vuotinen arkkitehtuuri
Historiasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneet löytävät kaupungista loputtomasti nähtävää, keskiaikaisista kirkoista ja renessanssipalatseista ultramoderneihin toimistotaloihin. Kuljeskelu kaduilla ja Seinen rannoilla on paras tapa tutustua tähän todella monipuoliseen ja kansainväliseen suurkaupunkiin.

Picasso-museo ja muita nähtävyyksiä
Place des Vosgesilla käytiin aikoinaan turnajaisia, nykyisin siellä viihdytään nurmella rentoutuen ja puiden siimeksessä lehtiä lueskellen. Kaksi tunnettua museota sijaitsee aivan puiston naapurissa: Musée Picasso, joka voi ylpeillä maailman suurimmalla Picasso-kokoelmalla, sekä Musée Carnavalet, jossa pääset tutustumaan Pariisin historiaan. Ja nämä ovat luonnollisesti vain esimerkkejä kauniin kaupungin lukuisista nähtävyyksistä.

Matkavaihtoehtoja Pariisi