Matkat
Malaga

Hinta alkaen

...

Hotelleja

15

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 10 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 569 000

Matkat Malaga

Malaga

Malaga on tällä hetkellä yksi suosituimmista lomakohteista Espanjassa. Kaupungista löytyy lukemattomia määriä hyviä ravintoloita, taidemuseoita, rantoja ja golfkenttiä. Sijainti keskellä Andalusiaa tarkoittaa, että ulottuvillasi ovat niin Marbella, Nerja kuin vuoriston valkeat kylät. Matkusta viikonlopuksi tai koko viikoksi – valinta on sinun.

Malaga on Costa del Solin suurin kaupunki, runsaalla puolella miljoonalla asukkaallaan. Tiiviin ydinkeskustansa vuoksi pääset kuitenkin lähes kaikkialle kävellen. Calle Larios -ostoskatu, katedraali, maurilainen Alcazaban linnoitus sekä Picasso-museo ovat muutamia kaupungin mielenkiintoisista tutustumiskohteista.

Keskustan ranta

Keskustan La Malagueta -ranta on pitkä ja sitä reunustaa hieno rantakatu Muelle Uno. Tänne kokoonnutaan iltaisin nauttimaan kävelystä ilta-auringossa, katukioskien herkullisista friteeratuista leivonnaisista, churroista, sekä ravintoloiden tarjoamista tapaksista ja grillatusta kalasta.

Runsaasti ravintoloita

Malaga on tunnettu lomakohteena, joka tarjoaa elämyksiä ruuasta kiinnostuneille ja runsaasta ravintolatarjonnasta, palkituista gourmet-ravintoloista yksinkertaiseen katuruokaan. Lisäksi kaupungissa on viinitupia ja bodegoita, joissa on tarjolla paikallista viiniä – muista maistaa alueen omaa makeaa Malaga Dulce -viiniä.

Tekemistä Malagassa

Malaga on täydellinen tukikohta, jos haluat kierrellä Andalusiaa ja Costa del Solia. Parhaiten se onnistuu vuokraamalla auto. Tässä muutamia vinkkejä retkikohteiksi: valkeat vuoristokylät (kuten esim. Mijas), Granada ja sen maurilainen palatsi Alhambra, sekä ihana Nerjan kaupunki vain 50 km päässä Malagasta.

Matkavaihtoehtoja Malaga