hotellit-aikuisille-TUI

Lomia aikuiseen makuun

Parhaat hotellit aikuisille

TUIlta löydät pariskunnille, kahdelle aikuiselle tai kaveriporukoille sopivat hotellit. TUI Sensimar -hotellit on suunniteltu aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia, ja Sensimar-hotelleihin on vähintään 16 vuoden ikäraja. Jos kaipaat pykälän verran lisää luksusta, valitse TUI Sensatori -hotelli, tai jos keskeinen sijainti on sinun ykkösasiasi, viihdyt Parhaalla paikalla -hotellissa.

Tutustu myös Robinson- ja TUI Magic Life -hotelleihin, jotka ovat tasokkaita täyden palvelun hotellikeitaita, joista löytyy urheilua ja nautintoja.

Jokainen RIU-hotelli on yksilö, mutta kaikkia RIU-hotelleja yhdistää odotukset ylittävä palvelu. Osa RIU-hotelleista on erityisesti suunniteltu aikuisille, ja osassa on lapsivapaita alueita.

Tervetuloa lomalle aikuisten kesken!

Hyödyllistä!

Aktiiviraha mahdollistaa huolettomat lomasuunnitelmat. Minun lomani-sovelluksesta löydät kaikki tärkeät tiedot lomaasi liittyen. TUI matkalahjakortti on oiva tapa muistaa läheistä, olipa kyseessä sitten joululahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja tai vaikkapa häälahja.