Minne talvilomalle?

Kestosuosikki Kanariansaaret, iki-ihana Thaimaa vai hurmaava Meksiko? Siirry alta tutustumaan talven suosikkikohteisiin ja löydä loma.

Uusille matkavarauksille saat nyt kattavan peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Tarjous koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja. Lue lisää TUIn lisäturvasta ».

UUTUUS! COVID CARE
TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin, ilman lisämaksua. COVID CARE kuuluu nyt automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.12.2020. Lue lisää »

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Kanarian lomaunelmia – löydä suosikkisi

Lomahaaveiden kasvaessa suuntaa katseesi talvilomiin ja Kanariansaarten kullanhohtoisille uimarannoille. Katso lämpöiset suosikkihotellit ja löydä täydellinen loma juuri sinulle. Miltä kuulostaisi tasokas loma RIU-hotellissa, rento All Inclusive -loma tai omaa rauhaa huokuva huoneistohotelli keittiövarustuksella?

Saat lisää joustoa varauksellesi TUIn maksuttomalla lisäturvalla, johon sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Nyt myös maksuton COVID CARE -palvelu lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin 31.12. saakka.

Hotellivinkit Gran Canarialle

Vinkkejä ja inspiraatiota

11 asiaa, joita voit tehdä lasten kanssa Gran Canarialla

Matkustatpa sitten taaperoiden, koululaisten tai teinien kanssa, Gran Canarialta löytyy tekemistä kaikille. Hienojen rantojen lisäksi tarjolla on vauhdikkaita vesipuistoja, interaktiivisia museoita, sekä mieleenpainuvia luontoelämyksiä. Listasimme 11 vinkkiä mitä perheet voivat tehdä ja nähdä Gran Canarialla.
SallaS SallaS

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

Kaksin Kanarialle – opas kahdenkeskiseen lomaan

Kanariansaaret tarjoavat edellytykset onnistuneeseen lomaan, matkustitpa puolisosi, sukulaisesi tai ystäväsi kanssa. Jos kaipaat ylellistä lomaa, uusia kokemuksia, ruokaelämyksiä tai urheilun täyttämää seikkailulomaa – tästä oppaasta löydät vinkit kahdenkeskiseen lomaan Kanariansaarilla.
Johanna Johanna

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Thaimaa – Dreamliner Plus -luokka nyt maksutta!

Varaa unelmiesi talviloma nyt, ja matkusta mukavasti Dreamliner Plus -luokassa! Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Lisää varauksellesi myös TUIn maksuton lisäturva, johon sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Tutustu myös uuteen COVID CARE -palveluun.

  • Maksuton lentoluokan korotus -tarjousehdot

    Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Etu koskee TUIn lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 15.10.2020–30.3.2021. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

Lomasuosikki Thaimaa

Varmista unelmaloma Thaimaassa ja lennä troopikin lämpöön mukavasti ilmastokompensoidulla suoralla lennolla. Lisää varauksellesi kattava TUIn lisäturva - saat maksuttoman muutos- ja peruutusturvan sekä pidennetyn avoimen oston.

Hotellivinkit Thaimaahan

Hurmaava Meksiko

Toteuta lomaunelmasi matkalla Meksikoon. Meksiko tarjoaa monipuolista lomailua - liidunvalkeilta rannoilta aina jännittäviin retkiin mayojen temppeleille. Hotellivalikoima on runsas All Inclusivesta viihtyisiin rantabungaloweihin. Uusille matkavarauksille nyt aiempaa kattavampi peruutus- ja muutosturva ilman lisämaksua. Lue lisää TUIn lisäturvasta.

Hotellivinkit Meksikoon

Tarjousehdot ja lisätietoa

  • Yleiset ehdot

    Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.