Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Nyt on oikea aika varata ensi talven paras loma! Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan lomaunelmien täyttämiseen. Tutustu talven 2019-2020 unelmalomiin ja suosituimpiin kohteisiin.

Klikkaa itsesi unelmalomalle

KanariansaaretAll Inclusive -50 %Aruba | Dominikaaninen tasavalta | Jamaika | CuracaoKap VerdeEgyptiTalven uutuuskohteetTalven hotellisuosikitLaadukkaat RIU-hotellitThaimaa
Lähdöt maakunnistaIlmastokompensoidut talvilomat

Kanariansaaret - suomalaisten rakastamat lomakeitaat

Mikä on sinun suosikkisi Kanariansaarista? Fuerteventura pitkine rantoineen vai Gran Canaria ostosmahdollisuuksineen ja iltahuveineen? Puhutteleeko sinua Lanzaroten ainutlaatuinen luonto, Teneriffan monipuoliset retkimahdollisuudet vai La Gomera aitoine ravintoloineen ja vaellusreitteineen?

RIU-hotellit - laadukasta aurinkolomaa

Hinta-laatusuhteeltaan hyvissä RIU-hotelleissa sinua hemmotellaan ensiluokkalaisella palvelulla ja herkullisilla ruuilla - lisäksi asut lomakohteesi parhaalla paikalla. Tutustu ja ihastu RIU-hotelleihin, jotka sopivat niin aikuisille kuin lapsiperheillekin!

Tuhannen ja yhden yön lomaunelmia

Dubai tarjoaa upeita rantoja, vaikuttavia hotelleja ja pilvenpiirtäjiä sekä lyömättömät ostosmahdollisuudet. Marokko on taas värikäs yhdistelmä pitkiä rantoja, ostoksia basaareissa ja ranskalais-arabialaista ruokakulttuuria. Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset ja lähde seikkailulle!

Talviloma kaikilla herkuilla – All Inclusive -50 %

All Inclusive -50 % -tarjous koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019–31.3.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu.

*Lisäalennus Vietnam, Thaimaa, Meksiko, Mauritius ja Dominikaaninen tasavalta
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus EXOTIC ja saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Vietnamiin, Thaimaahan, Meksikoon, Mauritiukselle ja Dominikaaniseen tasavaltaan.

Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 31.10.2019–30.4.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–23.9.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus Marokko 150 e/varaus
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus ATLAS ja saat 150 euron lisäalennuksen/varaus Marokon-lomista.

Etu koskee reittilennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.11.2019–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 17.9.–1.10.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus Aruba, Dominikaaninen tasavalta, Curacao ja Jamaika
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus GOWEST ja saat 100 euron lisäalennuksen/varaus Aruban-lomista, 300 euron lisäalennuksen/varaus Dominikaanisen tasavallan -lomista, 100 euron lisäalennuksen/varaus Curacaon-lomista ja 200 euron lisäalennuksen/varaus Jamaikan-lomista.

Etu koskee kaikkia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 3.9.–17.9.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.