Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan talvilomaunelmien täyttämiseen.

Miten olisi talviloma kestosuosikkikohteissa Thaimaassa, Meksikossa, tai Kanariansaarilla? Vai lähtisitkö sittenkin talven matkalle hieman eksoottisempiin maisemiin Mauritiukselle tai Vietnamiin? Reittilennoilla pääset kätevästi muun muassa Floridaan, Aruballe tai Balille. Lomavalikoimassamme on jälleen myös suosittu ja paljon toivottu Egypti. Katso talven matkat ja löydä oma suosikkisi. Talvi tarjoaa mainion tilaisuuden lomaunelmien toteuttamiseen!

*All Inclusive -50 % koskee lomalennoilla ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019–31.3.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Tarjoushintaisia ateriapaketteja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Etu on voimassa 28.4. asti.

Talven 19-20 erikoistarjoukset lapsille – lapset alk. 0 e

Erikoishintoja talven 2019-2020 lähdöille. Tarjous on voimassa tietyillä lähdöillä kyseisenä ajankohtana. Lue tarkemmat kampanjaehdot*

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.