Minne talvilomalle?

Kestosuosikki Kanariansaaret, iki-ihana Thaimaa vai hurmaava Meksiko? Siirry alta tutustumaan talven suosikkikohteisiin ja löydä lomasi.

Uusille matkavarauksille saat nyt kattavan peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Tarjous koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Lue lisää TUIn lisäturvasta ».

Nyt myynnissä myös talvi 2021-22!

COVID CARE
TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin, ilman lisämaksua. COVID CARE kuuluu automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 30.4.2021. Lue lisää »

Kanarian lomaunelmia – löydä suosikkisi

Jatka lomaunelmointia. Unelmoi lämmöstä iholla ja kiireettömistä päivistä. Pidämme huolta siitä, että lomasi – aina varauksesta matkalle ja kotiinpaluuseen – sujuu niin turvallisesti ja mukavasti kuin mahdollista. Tutustu TUIn maksuttomaan lisäturvaan.

Hotellivinkit Gran Canarialle

Vinkkejä ja inspiraatiota

Opas Gran Canarian parhaille rannoille

Virittäydy rantalomaan Gran Canarialla rantaoppaamme avulla. Saarelta löytyy kullanhohtoisia dyynirantoja, vulkaanisia rantoja ja valkeita korallihiekkarantoja. On bilerantoja, surffiparatiiseja ja lasten leikkeihin sopivia rauhallisia rantoja. Voit uida aivan Las Palmasin keskustassa tai etsiä kalliokoloista salaisia poukamia. Lähde mukaan etsimään suosikkirantaasi.
SallaS SallaS

Opas Gran Canarian Las Palmasiin

Gran Canarian koillisosassa sijaitseva Las Palmas on melkoisen suuri kaupunki – täällä on jopa 400 000 asukasta. Kaupunkia on kutsuttu toisinaan ”pakettilomailijan pääkaupungiksi”, mutta aivan suotta. Tosiasia nimittäin on, että törmäät todennäköisemmin suomalaisiin muualla Espanjassa, kuten Barcelonassa. Tässä kootut vinkkimme Las Palmasin mansikkapaikkoihin!
Johanna Johanna

11 asiaa, joita voit tehdä lasten kanssa Gran Canarialla

Matkustatpa sitten taaperoiden, koululaisten tai teinien kanssa, Gran Canarialta löytyy tekemistä kaikille. Hienojen rantojen lisäksi tarjolla on vauhdikkaita vesipuistoja, interaktiivisia museoita, sekä mieleenpainuvia luontoelämyksiä. Listasimme 11 vinkkiä mitä perheet voivat tehdä ja nähdä Gran Canarialla.
SallaS SallaS

Kaksin Kanarialle – opas kahdenkeskiseen lomaan

Kanariansaaret tarjoavat edellytykset onnistuneeseen lomaan, matkustitpa puolisosi, sukulaisesi tai ystäväsi kanssa. Jos kaipaat ylellistä lomaa, uusia kokemuksia, ruokaelämyksiä tai urheilun täyttämää seikkailulomaa – tästä oppaasta löydät vinkit kahdenkeskiseen lomaan Kanariansaarilla.
Johanna Johanna

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Lämpimät talvitarjoukset Thaimaahan

Varaa unelmiesi talviloma nyt, ja matkusta mukavasti Dreamliner Plus -luokassa! Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti! Lisää varauksellesi myös TUIn maksuton lisäturva, johon sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Tutustu myös uuteen COVID CARE -palveluun.

  • Maksuton lentoluokan korotus -tarjousehdot

    Saat nyt maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Etu koskee TUIn lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 15.10.2020–30.3.2021. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

Hotellivinkit Thaimaahan

Hurmaava Meksiko

Toteuta lomaunelmasi matkalla Meksikoon. Meksiko tarjoaa monipuolista lomailua - liidunvalkeilta rannoilta aina jännittäviin retkiin mayojen temppeleille. Hotellivalikoima on runsas All Inclusivesta viihtyisiin rantabungaloweihin. Uusille matkavarauksille nyt aiempaa kattavampi peruutus- ja muutosturva ilman lisämaksua. Lue lisää TUIn lisäturvasta.

Hotellivinkit Meksikoon

Talvi 2021-2022 on täällä!

Ensi talven parhaat lomaviikot ja huoneet ovat nyt saatavilla aurinkoisille Kanariansaarille, tunnelmalliseen Thaimaahan ja mielenkiintoiseen Meksikoon – ja suosituimmat paikat varataan ensin. Mitä jos hemmottelisit itseäsi oikein kunnolla ja varaisit loman kahdeksi viikoksi – olet sen ansainnut. Ehkäpä myös swim up -huone tai runsas All Inclusive maistuisivat nyt erityisen makoisilta. Aikaisen varaajan etu jopa -200 e/hlö.

Tarjousehdot ja lisätietoa

  • Yleiset ehdot

    Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.