Minne talvilomalle?

Kestosuosikki Kanariansaaret vai iki-ihana Thaimaa? Siirry alta tutustumaan talven suosikkikohteisiin ja löydä lomasi.

Uusille matkavarauksille saat nyt kattavan peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Tarjous koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja, joiden lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Lue lisää TUIn lisäturvasta ».

Nyt myynnissä myös talvi 2021-22!

COVID CARE
TUIn mukana matkustat nyt vieläkin turvallisemmin, ilman lisämaksua. COVID CARE kuuluu automaattisesti jokaiseen lomalennolla toteutettavaan matkapakettiin, jonka lähtöpäivä on viimeistään 31.10.2021. Lue lisää »

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Kanarian lomaunelmia – löydä suosikkisi

Pidämme huolta siitä, että lomasi – aina varauksesta matkalle ja kotiinpaluuseen – sujuu niin turvallisesti ja mukavasti kuin mahdollista. Tutustu TUIn maksuttomaan lisäturvaan.

Hotellivinkit Gran Canarialle

Vinkkejä ja inspiraatiota

Opas Gran Canarian parhaille rannoille

Virittäydy rantalomaan Gran Canarialla rantaoppaamme avulla. Saarelta löytyy kullanhohtoisia dyynirantoja, vulkaanisia rantoja ja valkeita korallihiekkarantoja. On bilerantoja, surffiparatiiseja ja lasten leikkeihin sopivia rauhallisia rantoja. Voit uida aivan Las Palmasin keskustassa tai etsiä kalliokoloista salaisia poukamia. Lähde mukaan etsimään suosikkirantaasi.
SallaS SallaS

Opas Gran Canarian Las Palmasiin

Gran Canarian koillisosassa sijaitseva Las Palmas on melkoisen suuri kaupunki – täällä on jopa 400 000 asukasta. Kaupunkia on kutsuttu toisinaan ”pakettilomailijan pääkaupungiksi”, mutta aivan suotta. Tosiasia nimittäin on, että törmäät todennäköisemmin suomalaisiin muualla Espanjassa, kuten Barcelonassa. Tässä kootut vinkkimme Las Palmasin mansikkapaikkoihin!
Johanna Johanna

11 asiaa, joita voit tehdä lasten kanssa Gran Canarialla

Matkustatpa sitten taaperoiden, koululaisten tai teinien kanssa, Gran Canarialta löytyy tekemistä kaikille. Hienojen rantojen lisäksi tarjolla on vauhdikkaita vesipuistoja, interaktiivisia museoita, sekä mieleenpainuvia luontoelämyksiä. Listasimme 11 vinkkiä mitä perheet voivat tehdä ja nähdä Gran Canarialla.
SallaS SallaS

Kaksin Kanarialle – opas kahdenkeskiseen lomaan

Kanariansaaret tarjoavat edellytykset onnistuneeseen lomaan, matkustitpa puolisosi, sukulaisesi tai ystäväsi kanssa. Jos kaipaat ylellistä lomaa, uusia kokemuksia, ruokaelämyksiä tai urheilun täyttämää seikkailulomaa – tästä oppaasta löydät vinkit kahdenkeskiseen lomaan Kanariansaarilla.
Johanna Johanna

Talvi 2021-2022 on täällä!

Ensi talven parhaat lomaviikot ja huoneet ovat nyt saatavilla aurinkoisille Kanariansaarille, tunnelmalliseen Thaimaahan, eksoottiseen Sansibariin, aurinkoiseen Egyptiin, mielenkiintoiseen Meksikoon ja kiehtoville Kap Verden saarille – ja suosituimmat paikat varataan ensin. Mitä jos hemmottelisit itseäsi oikein kunnolla ja varaisit loman kahdeksi viikoksi – olet sen ansainnut. Ehkäpä myös swim up -huone tai runsas All Inclusive maistuisivat nyt erityisen makoisilta. Aikaisen varaajan etu jopa -200 e/hlö.

Talviuutuus: Sansibar

Saat nyt 150 euron lisäalennuksen/varaus ensi talven upeaan uutuuskohteeseemme Sansibariin! Saat lisäalennuksen kampanjatunnuksella ZNZ21 – muista syöttää tunnus yhteenveto-sivulla ennen henkilötietojen täyttämistä. Varaa viimeistään 7.2. Katso kampanjaehdot.

  • Kampanjatunnus ZNZ21 -tarjousehdot

    Käyttämällä kampanjatunnusta ZNZ21 saat 150 euron lisäalennuksen/varaus lomista Sansibarille. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 1.10.2021–30.4.2022. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 7.1.–7.2.2021. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Tarjousehdot ja lisätietoa

  • Yleiset ehdot

    Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.