Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Nyt on oikea aika varata ensi talven paras loma! Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan lomaunelmien täyttämiseen. Tutustu talven 2019-2020 unelmalomiin ja suosituimpiin kohteisiin.

Klikkaa itsesi unelmalomalle

ThaimaaKanariansaaretKap VerdeEgyptiEksoottisia unelmalomiaAll Inclusive -50 %Talven uutuuskohteetTalven hotellisuosikitLaadukkaat RIU-hotellitLähdöt maakunnistaIlmastokompensoidut talvilomat

Thaimaa – loman korotus uudelle tasolle

Nyt hemmotellaan vaativampaakin lomailijaa! Käyttämällä UPGRAD-kampanjatunnusta saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan, jonka lisäksi voit varata suositun swim up -huoneen ilman lisämaksua Thaimaan tilauslennoilla toteutettaviin matkoihin.* Varaa nyt, sillä tämän unelmaloman odotus tuntuu varpaissa asti!

Eksoottisia unelmalomia – säästä jopa -500 e

Karkaa lomalle kauas arjesta! Malediivit, Mauritius ja Vietnamin Da Nang tarjoavat upeita lomaelämyksiä ja kaukokohteiden eksotiikkaa. Kampanjatunnuksella GOEAST saat lisäalennuksen marras-maaliskuun lomista* – toteuta siis lomahaaveesi nyt! Tutustu tästä suosikkihotelleihimme.

RIU-hotellit - laadukasta aurinkolomaa

Hinta-laatusuhteeltaan hyvissä RIU-hotelleissa sinua hemmotellaan ensiluokkalaisella palvelulla ja herkullisilla ruuilla - lisäksi asut lomakohteesi parhaalla paikalla. Tutustu ja ihastu RIU-hotelleihin, jotka sopivat niin aikuisille kuin lapsiperheillekin!

*Erikoistarjous – Dreamliner Plus -lentoluokka
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus UPGRAD ja saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti!

Etu koskee kaikkia TUI Airwaysin lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 4.11.2019–16.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 30.7.–26.8.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

*Erikoistarjous – Swim up
Etu on voimassa valikoiduissa hotelleissa Thaimaassa tietyillä lähdöillä aikavälillä 4.11.2019–16.3.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 13.8.–26.8.2019. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia swim up -huoneita on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Valitse swim up -huone matkavarauksen yhteydessä.

*Lisäalennus Malediivit, Mauritius ja Da Nang
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus GOEAST ja saat 500 euron lisäalennuksen/varaus Malediivien-lomista, 300 euron lisäalennuksen/varaus Mauritiuksen-lomista ja 150 euron lisäalennuksen/varaus Da Nangin -lomista.

Etu koskee kaikkia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 12.8.–2.9.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.