Minne talvilomalle?

Kestosuosikki Kanariansaaret, iki-ihana Thaimaa, hurmaava Meksiko vai rento Kap Verde? Siirry alta tutustumaan talven suosikkikohteisiin ja löydä loma.

Uusille matkavarauksille saat nyt kattavan peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Tarjous koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja. Lue lisää TUIn lisäturvasta ».

 • Kampanjatunnus W20FAMILY -tarjousehdot

  Käyttämällä kampanjatunnusta W20FAMILY saat 100 euron lisäalennuksen/varaus lomista Gran Canarian TUI Blue For Families ja Blue Star-hotelleihin. Etu koskee lomalennoilla toteutettavia lähtöjä ajalla 15.10.2020–30.3.2021. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 2.7.–13.8.2020. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Hotellivinkit Gran Canarialle

Vinkkejä ja inspiraatiota

11 asiaa, joita voit tehdä lasten kanssa Gran Canarialla

Matkustatpa sitten taaperoiden, koululaisten tai teinien kanssa, Gran Canarialta löytyy tekemistä kaikille. Hienojen rantojen lisäksi tarjolla on vauhdikkaita vesipuistoja, interaktiivisia museoita, sekä mieleenpainuvia luontoelämyksiä. Listasimme 11 vinkkiä mitä perheet voivat tehdä ja nähdä Gran Canarialla.
SallaS SallaS

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

Kaksin Kanarialle – opas kahdenkeskiseen lomaan

Kanariansaaret tarjoavat edellytykset onnistuneeseen lomaan, matkustitpa puolisosi, sukulaisesi tai ystäväsi kanssa. Jos kaipaat ylellistä lomaa, uusia kokemuksia, ruokaelämyksiä tai urheilun täyttämää seikkailulomaa – tästä oppaasta löydät vinkit kahdenkeskiseen lomaan Kanariansaarilla.
Johanna Johanna

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna

Lomasuosikki Thaimaa

Varmista unelmaloma Thaimaassa ja lennä troopikin lämpöön mukavasti ilmastokompensoidulla suoralla lennolla. Lisää varauksellesi kattava TUIn lisäturva - saat maksuttoman muutos- ja peruutusturvan sekä pidennetyn avoimen oston.

Hotellivinkit Thaimaahan

Talviloma Kap Verdellä

Kap Verden loputtomat rannat, erittäin aurinkoinen ilmasto ja huippulaadukkaat hotellit sopivat sinulle, joka haluat lomallasi rentoutua ja kokea jotain uutta. Kun varaat nyt, saat varauksellesi pidemmän avoimen oston, joka päättyy vasta kun lähtöön on 60 päivää. Lue lisää TUIn lisäturvasta.

Hotellivinkit Kap Verdelle

Vinkkejä ja inspiraatiota

All Inclusive-hotellit Kap Verdellä – 7 vinkkiä

Yksi lomasuunnittelun haastavimmista asioista on yrittää arvioida paljonko lomalla kuluu rahaa. Pihistely ennen matkaa saattaa kaduttaa, kun aamulla hotellin ravintolasta leijuu nenääsi kutittelemaan tuoreen leivän, pekonin ja hedelmien tuoksu. Yleensä myös säästät rahaa (ja aikaa), kun varaat loman ateriat etukäteen!
Noora Noora

Kap Verden parhaat rannat

Kap Verden parhaat rannat löytyvät ihanilta lomasaarilta Salilta ja Boavistalta. Unohda uima-altaat ja rannat, joissa hikoillaan kuin sillit suolassa naapurin kanssa kylki-kyljessä. Kap Verden rannat ovat rauhaisia ja voit tehdä pitkiä kävelymatkoja ennen kuin törmäät muihin ihmisiin. Nauti rantalomasta ilman tungosta!
Noora Noora

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora

Hurmaava Meksiko

Toteuta lomaunelmasi matkalla Meksikoon. Meksiko tarjoaa monipuolista lomailua - liidunvalkeilta rannoilta aina jännittäviin retkiin mayojen temppeleille. Hotellivalikoima on runsas All Inclusivesta viihtyisiin rantabungaloweihin. Uusille matkavarauksille nyt aiempaa kattavampi peruutus- ja muutosturva ilman lisämaksua. Lue lisää TUIn lisäturvasta.

Hotellivinkit Meksikoon

TUI Safety Promise: Uudet käytännöt turvallisempaan lomailuun

Samalla kun olemme odottaneet sinua jälleen vieraaksemme, olemme kehittäneet palvelujamme ja tarjoamaamme lomaelämystä mahdollisimman turvalliseksi ja mukavaksi.

Kehitystyö on koskenut kaikkia lomamatkan osa-alueita, mukaan lukien majoitusta.

Olemme mm. listanneet kymmenen turvallisuustoimenpidettä, jotka olemme ottaneet käyttöön kaikissa hotelleissamme ympäri maailman. Näin voimme taata parhaan mahdollisen hygieniatason ja sen, että hotellimme vastaavat uusia odotuksiasi, jotta voit myös tulevilla lomillasi kirjautua hotelliin ja rentoutua.
Aivan kuten aiemminkin.

Tutustu alla 10 toimenpiteen listaamme ja lue lisää uusista käytännöistä, joilla varmistamme turvalliset lomamatkat TUIlla.[alt]

 • 10 turvallisuustoimenpidettä

  1. Online-sisäänkirjautumista lisätään

  2. Henkilökunta säilyttää turvaetäisyyden

  3. Henkilökunta työskentelee ennalta määrätyissä pysyvissä tiimeissä

  4. Ravintoloiden asiakaspaikkoja vähennetään ja pöydät sijoitellaan kauemmaksi toisistaan

  5. Ravintoloiden aukioloaikoja pidennetään tungoksen välttämiseksi

  6. Viihdeohjelma ja aktiviteetit mukautetaan tilanteeseen sopiviksi

  7. Käsidesiä on asiakkaiden ja henkilökunnan saatavilla

  8. Huoneet siivotaan erityistä huolellisuutta noudattaen

  9. Pöytiintarjoilua lisätään, itsepalvelupisteitä vähennetään

  10. Henkilökunnalle tarjotaan turvallisuuskoulutusta

Missä on lämmintä juuri nyt?

Minne kannattaa matkustaa, jotta sää ja lämpötila ovat juuri itselle sopivia? TUIn lämpötilaoppaasta voit tarkastella lämpötiloja kuukausittain.

Tarjousehdot ja lisätietoa

 • Yleiset ehdot

  Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.

 • TUIn lisäturva

  Jotta voisit suunnitella ja odottaa lomaasi turvallisin mielin, annamme uusille matkavarauksille nyt aiempaa kattavamman peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Peruutus- ja muutosturvan voit valita kesän, syksyn ja talven lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin.

  TUIn lisäturva on voimassa toistaiseksi ja koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja, jotka on varattu 4.5.2020 jälkeen. Lisäturvaan kuuluvat seuraavat asiat:

  1) Maksuton peruutus- ja muutosturva (normaalihinta 19-39 e/hlö). Lue lisää peruutus- ja muutosturvasta.

  2) Maksuton muutosoikeus

  • Maksuton muutosoikeus on voimassa kaikkiin lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin.
  • Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 4.5.2020 ja sen jälkeen.
  • Voit maksutta muuttaa yhden tai useamman kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on yli 14 päivää.
  • Muutosoikeus on voimassa ainoastaan lomalennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske pelkän lennon tai majoituksen sisältäviä varauksia, risteilyjä eikä reittilennoilla toteutettavia matkapaketteja.
  • Uuden matkan tulee olla lomalennoilla toteutettava matkapaketti (ei kuitenkaan tarjoushintainen tai alennettu matka), jonka lähtöpäivä on 6 kuukauden sisällä alkuperäisestä lähtöpäivästä.
  • Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta.
  • Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot.

  3) Pidennetty avoin osto – avoin osto on voimassa varauksen tekemisestä siihen asti kunnes matkalle lähtöön on jäljellä 60 päivää. Varausmaksu on suoritettava 5 vrk kuluessa varauspäivästä, mutta jos mielesi muuttuu ja lähtöön on vielä vähintään 60 päivää, voit peruuttaa matkavarauksesi ja saada maksusi takaisin (palautuksesta pidätetään hallinnollinen toimitusmaksu, jonka suuruus on 20 e/hlö).

  Siirry takaisin selaamaan talvilomia