Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan talvilomaunelmien täyttämiseen.

Miten olisi talviloma kestosuosikkikohteissa Thaimaassa, Meksikossa, tai Kanariansaarilla? Vai lähtisitkö sittenkin talven matkalle hieman eksoottisempiin maisemiin Vietnamiin, Kap Verdelle tai Egyptiin? Reittilennoilla pääset kätevästi muun muassa Mauritiukselle, Floridaan, Aruballe tai Balille. Katso talven matkat ja löydä oma suosikkisi. Talvi tarjoaa mainion tilaisuuden lomaunelmien toteuttamiseen!

Löydä unelmalomasi - talven lämpimimmät tarjoukset

Juuri nyt tarjoamme helmi-maaliskuun lomalennoille Thaimaahan maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -lentoluokkaan, jossa on mukavat istuimet ja enemmän jalkatilaa. Lisäksi sinulle tarjoillaan lämmin ateria ja pitkäkin lento menee mukavasti henkilökohtaisen viihdejärjestelmän sisältöön uppoutuessa. Käytä varatessasi tunnusta THAI20, paikkoja on rajoitetusti. Katso kampanjaehdot.

Hotellit, joissa asiakkaamme viihtyvät parhaiten

TUIn matkassa pääset nauttimaan upeista elämyksistä, uusista kohteista, hotelleista, konsepteista ja kampanjoista. Kehitämme palvelujamme ja tuotteitamme jatkuvasti, ja meillä onkin sopiva loma juuri sinulle - sitä näyttää myös kasvava asiakastyytyväisyys. Alta pääset tutustumaan hotelleihin, joissa asiakkaamme viihtyvät parhaiten.

Vinkkejä ja inspiraatiota talvilomalle

Thaimaan parhaat rannat - 10 vinkkiä

Thaimaassa on maailman kauneimmat rannat. Turkoosi vesi huuhtoo vaaleaa hiekkarantaa ja kookospalmut huojuvat kevyesti tuulessa. Tässä on lista suosikkirannoistamme eri puolilta Thaimaata.
Johanna Johanna 19.6.2019

Opas Gran Canarian parhaille rannoille

Virittäydy rantalomaan Gran Canarialla rantaoppaamme avulla. Saarelta löytyy kullanhohtoisia dyynirantoja, vulkaanisia rantoja ja valkeita korallihiekkarantoja. On bilerantoja, surffiparatiiseja ja lasten leikkeihin sopivia rauhallisia rantoja. Voit uida aivan Las Palmasin keskustassa tai etsiä kalliokoloista salaisia poukamia. Lähde mukaan etsimään suosikkirantaasi.
SallaS SallaS 23.8.2018

Kap Verden parhaat rannat

Kap Verden parhaat rannat löytyvät ihanilta lomasaarilta Salilta ja Boavistalta. Unohda uima-altaat ja rannat, joissa hikoillaan kuin sillit suolassa naapurin kanssa kylki-kyljessä. Kap Verden rannat ovat rauhaisia ja voit tehdä pitkiä kävelymatkoja ennen kuin törmäät muihin ihmisiin. Nauti rantalomasta ilman tungosta!
Noora Noora 26.6.2019

Kanariansaaret vai Kap Verde

Kanariansaaret ja Kap Verde, kaksi itäisen Atlantin suurinta saariryhmää, ovat yhtä aikaa samanlaisia ja erilaisia. Pinnanmuodoiltaan niin Kap Verden kuin Kanariansaartenkin läntiset saaret ovat vehreitä ja vuoristoisia kun taas itäisemmät saaret ovat matalia ja hiekkaisia. Mutta on näillä suosituilla matkakohteilla merkittäviä erojakin. Tutustu oppaaseemme ja valitse kumpi sinulle paremmin sopii – Kanariansaaret vai Kap Verde.
Johanna Johanna 3.6.2019

Valitse itse lomasi pituus

Tiesitkö, että TUIn matkoilla voit itse valita lomasi pituuden? Esimerkiksi Espanjan aurinkorannikko sopii oivasti muutaman päivän minilomalle. Marokon Marrakechissa vierähtää taas helposti kymmenenkin päivää! Tutustu talven ihaniin lähikohteisiin ja varaa juuri sinulle sopivan pituinen loma!


*Thaimaa – Dreamliner Plus -lentoluokka
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus THAI20 ja saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Etu koskee kaikkia TUI Airwaysin lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 1.2.–31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 15.10.–28.10.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä. Palaa takaisin tarjoukseen »

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.