Valkeita hiekkarantoja, koralliriuttoja ja pala papaijaa. Tältä sivulta löydät kaiken tarvittavan talvilomaunelmien täyttämiseen.

Miten olisi talviloma kestosuosikkikohteissa Thaimaassa, Meksikossa, tai Kanariansaarilla? Vai lähtisitkö sittenkin talven matkalle hieman eksoottisempiin maisemiin Vietnamiin, Kap Verdelle tai Egyptiin? Reittilennoilla pääset kätevästi muun muassa Mauritiukselle, Floridaan, Aruballe tai Balille. Katso talven matkat ja löydä oma suosikkisi. Talvi tarjoaa mainion tilaisuuden lomaunelmien toteuttamiseen!

Lämmittävä loma kalenteriin

Katso edulliset tarjouslähdöt lämpimään, ja varaa talven ihanin irtiotto arjesta!

Talvi 2020-2021 on nyt myynnissä

Ensi talven parhaat lomaviikot ja huoneet ovat nyt saatavilla – ja suosituimmat paikat varataan ensin. Valitse esimerkiksi uutuuskohteemme Sansibar, tunnelmallinen Thaimaa tai valloittava Vietnam.

Valitse itse lomasi pituus

Tiesitkö, että TUIn matkoilla voit itse valita lomasi pituuden? Esimerkiksi Espanjan aurinkorannikko sopii oivasti muutaman päivän minilomalle. Marokon Marrakechissa vierähtää taas helposti kymmenenkin päivää! Tutustu talven ihaniin lähikohteisiin ja varaa juuri sinulle sopivan pituinen loma!

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.