Uutuus! Kattava lisäturva ilman lisämaksua

Juuri nyt moni meistä odottaa pääsevänsä jälleen matkustamaan. Jotta voisit suunnitella ja odottaa lomasi turvallisin mielin, annamme uusille matkavarauksille nyt aiempaa kattavamman peruutus- ja muutosturvan ilman lisämaksua. Valitse maksuton peruutus- ja muutosturva yhteenveto-sivun lisäpalveluvalikosta varausta tehdessäsi. Peruutus- ja muutosturvan voit valita kesän, syksyn ja talven lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin.

Saat varauksellesi TUIn peruutus- ja muutosturvan (normaalihinta 19-39 e/hlö), ja voit muuttaa lähtöpäivää ja kohdetta vielä kaksi viikkoa ennen lähtöä. Saat myös pidemmän avoimen oston, jonka voimassaolo päättyy vasta 60 päivää ennen lähtöä!

 • TUIn lisäturva - sisältö ja ehdot

  TUIn lisäturva on voimassa toistaiseksi ja koskee lomalennoilla toteutettavia matkapaketteja, jotka on varattu 4.5.2020 jälkeen. Lisäturvaan kuuluvat seuraavat asiat:

  1) Maksuton peruutus- ja muutosturva (normaalihinta 19-39 e/hlö). Lue lisää peruutus- ja muutosturvasta.

  2) Maksuton muutosoikeus

  • Maksuton muutosoikeus on voimassa kaikkiin lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin.
  • Etu koskee ainoastaan uusia varauksia, jotka on tehty 4.5.2020 ja sen jälkeen.
  • Voit maksutta muuttaa yhden tai useamman kerran varaustasi (lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia), kun lähtöön on yli 14 päivää.
  • Muutosoikeus on voimassa ainoastaan lomalennoilla toteuttaviin matkapaketteihin. Etu ei koske pelkän lennon tai majoituksen sisältäviä varauksia, risteilyjä eikä reittilennoilla toteutettavia matkapaketteja.
  • Uuden matkan tulee olla lomalennoilla toteutettava matkapaketti (ei kuitenkaan tarjoushintainen tai alennettu matka), jonka lähtöpäivä on 6 kuukauden sisällä alkuperäisestä lähtöpäivästä.
  • Muutokset matkavarauksiin hoidetaan asiakaspalvelun kautta.
  • Retkiin ja muihin lisäpalveluihin on voimassa tavalliset muutos- ja peruutusehdot.

  3) Pidennetty avoin osto – avoin osto on voimassa varauksen tekemisestä siihen asti kunnes matkalle lähtöön on jäljellä 60 päivää. Varausmaksu on suoritettava 5 vrk kuluessa varauspäivästä, mutta jos mielesi muuttuu ja lähtöön on vielä vähintään 60 päivää, voit peruuttaa matkavarauksesi ja saada maksusi takaisin (palautuksesta pidätetään hallinnollinen toimitusmaksu, jonka suuruus on 20 e/hlö).

TUI Safety Promise: Uudet käytännöt turvallisempaan lomailuun

Samalla kun odotamme sinua jälleen vieraaksemme, kehitämme palvelujamme ja tarjoamaamme lomaelämystä mahdollisimman turvalliseksi ja mukavaksi. Kehitystyö koskee kaikkia lomamatkan osa-alueita, mukaan lukien majoitusta. Olemme mm. listanneet kymmenen turvallisuustoimenpidettä, jotka otamme käyttöön kaikissa hotelleissamme ympäri maailman. Näin voimme taata parhaan mahdollisen hygieniatason ja sen, että hotellimme vastaavat uusia odotuksiasi. Jotta voit myös tulevilla lomillasi kirjautua hotelliin ja rentoutua. Aivan kuten aiemminkin.

 • 10 turvallisuustoimenpidettä

  1. Online-sisäänkirjautumista lisätään

  2. Henkilökunta säilyttää turvaetäisyyden

  3. Henkilökunta työskentelee ennalta määrätyissä pysyvissä tiimeissä

  4. Ravintoloiden asiakaspaikkoja vähennetään ja pöydät sijoitellaan kauemmaksi toisistaan

  5. Ravintoloiden aukioloaikoja pidennetään tungoksen välttämiseksi

  6. Viihdeohjelma ja aktiviteetit mukautetaan tilanteeseen sopiviksi

  7. Käsidesiä on asiakkaiden ja henkilökunnan saatavilla

  8. Huoneet siivotaan erityistä huolellisuutta noudattaen

  9. Pöytiintarjoilua lisätään, itsepalvelupisteitä vähennetään

  10. Henkilökunnalle tarjotaan turvallisuuskoulutusta[alt]

Talven lomaunelmia

Varmista paikkasi auringossa ensi talvena ja aloita ihana loman odotus. Nyt uutuutena TUIn lisäturva lomalennoilla toteutettaviin matkapaketteihin. Maksuttomaan lisäturvaan sisältyy mm. pidennetty avoin osto ja maksuton muutosoikeus. Voit muuttaa lähtöpäivää, lomakohdetta tai hotellia, kun lähtöön on yli 14 päivää. Lue lisää lisäturvasta.

Talven unelmarantoja

Tämän sivun hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden hintojen ja alennusten muutoksiin. Tarjouksiin ei voi yhdistää muita alennuksia ja ne koskevat vain uusia varauksia. Hinnat ovat perushintoja per henkilö. Hinnat eivät sisällä huonekohtaisia lisämaksuja eivätkä mahdollisia viisumimaksuja. Tarjoushinnat vaihtelevat lentoluokittain. Hintaan saattaa tulla muutoksia varausprosessin aikana. Lopullinen hinta vahvistuu vasta varauksen loppuvaiheessa, kun saat varausnumeron.