Matkat
Kolocep

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 8 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 150

Matkat Kolocep

Kolocep

Kolocep on rauhallisia poukamia, pinjametsiä ja luolia, joiden vesi on kristallinkirkasta. Kaunis, pieni saari, jolla on vakituisia asukkaita vain 150. Ja pinta-alaakin vain alle 3 km². Asut rauhallisella alueella, mutta pääset kuitenkin helposti Dubrovnikiin – joko lautalla tai vesitaksilla. Tervetuloa!

Kolocep kuuluu Elafitin saariryhmään, jossa Kolocep on pienin kolmesta asutusta saaresta. Saarella ei ole lainkaan autoliikennettä ja tunnelma on rauhallinen. Saarella liikut kätevästi kävellen, oliivilehtojen, pinjametsien ja historiallisten kirkkojen raunioiden joukossa risteilevillä kävelyteillä. Tiet soveltuvat hyvin myös pyöräilyyn.

Kävelyteitä kylästä toiseen

Saaren kaksi kylää, Donje Celo ja Gornje Celo sijaitsevat kahden suurimman lahden rannalla. Molemmat rannat ovat hiekkarantoja. Kylien välillä kulkee kolme kilometriä pitkä kävelytie, jolla voit käydä vaikka iltakävelyllä. Kylissä on kussakin pari ravintolaa meren äärellä.

Rauhallisia poukamia, luolia ja kristallinkirkas vesi

Kylien rantojen lisäksi rannikolla on paljon kätkössä olevia pikkuisia uimapoukamia. Saaren pohjoisosassa on salaisia luolia, kallion seinämien välissä. Tunnetuin niistä on Blue Cave, jonka vesi on kristallinkirkasta. Luolassa voi myös uida. Jos haluat tutustua rannikkoon hieman lähempää, voit vuokrata kajakin ja meloa saaren ympäri.

TUI Blue Kalamota Island

Paikalliset kutsuvat saarta nimellä Kalamota, siksi TUI Blue For Two -hotellimmekin on saanut nimekseen TUI Blue Kalamota Island. Yksi hotellin ravintoloista, Villa Rose, sijaitsee kalliolla meren äärellä, pinjojen ympäröimänä. Tässä kauniissa ravintolassa järjestetään kesäisin useita häitä.

Matkavaihtoehtoja Kolocep