Maksut ja matkaliput

Lomalennolla toteutettavan matkapaketin tai pelkän lennon sisältävän matkavarauksen voit maksaa Minun lomani -sivulla tai pankissa. Jos maksat pankissa, ota huomioon, että maksun rekisteröityminen kestää 2-3 arkipäivää. Jos lähtöpäivään on alle 46 vuorokautta, suosittelemme maksamista Minun lomani -sivulla. Jos teet varauksen netin kautta ja lähtöön on alle 46 vuorokautta, matka on maksettava samassa istunnossa luottokortilla tai verkkopankissa Minun lomani -sivun kautta. Lue lisää maksutavoista ja maksuehdoista. Tutustu myös TUIn lahjakorttiin.

Reittilennolla toteutettavaa matkaa ei voi maksaa pankin kautta viitteellisenä tilisiirtona, vaan maksu suoritetaan verkkosivuillamme joko varaamisen yhteydessä tai Minun lomani -sivulla, maksutavoilla jotka sivulla on esitelty.

Matkalipun tulostaminen

Lomalennolla toteutettavan matkan lentolippu on tulostettavissa Minun lomani -sivulla aikaisintaan 25 päivää ennen lähtöpäivää edellyttäen, että matka on maksettu ja maksu on kirjautunut TUIlle. Mikäli lipun tulostuksessa on ongelmia, yritä myöhemmin uudelleen. Jos lähtöösi on alle 3 arkipäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue myös usein kysytyt kysymykset.