Maksut ja matkaliput

Lomalennolla toteutettavan matkapaketin tai pelkän lennon sisältävän matkavarauksen voit maksaa Minun lomani -sivulla tai pankissa. Jos maksat pankissa, ota huomioon, että maksun rekisteröityminen kestää 2-3 arkipäivää. Jos lähtöpäivään on alle 46 vuorokautta, suosittelemme maksamista Minun lomani -sivulla. Jos teet varauksen netin kautta ja lähtöön on alle 46 vuorokautta, matka on maksettava samassa istunnossa luottokortilla tai verkkopankissa Minun lomani -sivun kautta. Lue lisää maksutavoista ja maksuehdoista. Tutustu myös TUIn lahjakorttiin.

  • Jos matkasi lähtöpäivä on viimeistään 30.4.2020 ja matkasi varausnumero koostuu kahdesta kirjaimesta ja viidestä numerosta (esim. AS12345), käytä matkasi maksuun seuraavaa tilinumeroa: FI96 3737 0451 2840 16.

  • Mikäli matkasi lähtöpäivä on 1.5.2020 tai myöhemmin, ja matkasi varausnumero alkaa numerolla 1 ja koostuu 8 numerosta, tilinumero on: FI30 3737 0451 2840 40.

Reittilennolla toteutettavaa matkaa ei voi maksaa pankin kautta viitteellisenä tilisiirtona, vaan maksu suoritetaan verkkosivuillamme joko varaamisen yhteydessä tai Minun lomani -sivulla, maksutavoilla jotka sivulla on esitelty.

Matkalipun tulostaminen

Lomalennolla toteutettavan matkan lentolippu on tulostettavissa Minun lomani -sivulla aikaisintaan 25 päivää ennen lähtöpäivää edellyttäen, että matka on maksettu ja maksu on kirjautunut TUIlle. Mikäli lipun tulostuksessa on ongelmia, yritä myöhemmin uudelleen. Jos lähtöösi on alle 3 arkipäivää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lue myös usein kysytyt kysymykset.