Matkat
La Gomera

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hintaesimerkki San Sebastianista
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1,5 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 2 t.
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 22 000

Matkat La Gomera

La Gomera

Viehättävä pieni La Gomeran saari sijaitsee vain 40 min. venematkan päässä Teneriffalta. Kuitenkin, on kuin saapuisi kokonaan uuteen maailmaan. Laakeripuumetsiä halkovia patikkapolkuja, pieniä uimarantoja ja aitoa tunnelmaa. Siinä muutama seikka, jotka kuvaavat hyvin tätä rauhallista saarta.

La Gomera on Kanariansaarista toiseksi pienin. Saarella on kuitenkin mahdollista kokea paljon – ainakin jos pidät upeasta luonnosta, patikoinnista ja idyllisistä pikkukaupungeista. Ilmasto on yhtä mukava kuin muillakin Kanariansaarilla. La Gomeralla on useita pieniä hiekkarantoja, hyviä hotelleja, viehättäviä rantakatuja ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Aito tunnelma on ilmeinen kylissä ja pikkukaupungeissa, joista puuttuvat korkeat hotellit ja valtavat matkailijajoukot.

Luonnonkauniita vaelluspolkuja

La Gomera on ehkä tunnetuin patikointimahdollisuuksistaan. Täällä voit vaeltaa ihaillen näkymiä merelle ja laaksoihin. Läpimitaltaan vain 20 km pituinen saari on vuoristoinen, vulkaaninen saari, jossa korkeimmat huiput kohoavat 1 485 m meren pinnasta. Saarella on yli 600 km vaelluspolkuja, jotka halkovat tuhatvuotisia metsiä, palmulaaksoja ja tummia laavarantoja. Hienoimmat vaelluspolut kulkevat Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikiaikaiset laakeripuumetsät ovat mukana Unescon maailmanperintäluettelossa. Jotta saisit patikoinnista mahdollisimman mieleenpainuvan kokemuksen, voit varata vaelluksen, jolla tutustutaan alueen kasvitieteeseen ammattitaitoisen oppaan johdolla.

Tee saarikierros

Patikoinnin ohella La Gomera sopii kierrettäväksi autolla. Vuokraa siis auto ja lähde tutustumaan pikkukyliin ja rantoihin – ja nauti rauhallisesta tunnelmasta. Los Roquesin näköalapaikoilta voit ihailla auringonlaskua yli Agandon kallion ja muita ihania näkymiä yli kallioiden ja raviinien. Idyllinen Agulon kylä on yksi hyvä retkivinkki, kylä sijaitsee noin puolen tunnin automatkan päässä San Sebastianista.

La Gomeran rannat

Tulivuoriperäisen saaren rannat koostuvat tummasta laavahiekasta tai pikkukivistä. Vesi on kristallinkirkasta. Aidoissa rantatavernoissa voit nauttia grillattua, vastapyydettyä kalaa. Playa de Santiago on saaren suosituin ranta, joskin aika pieni sellainen.

Lomakohteemme

San Sebastian – La Gomeran pittoreski, pieni satamakaupunki täynnä pikkukujia, kirkkoja, romanttisia ravintoloita ja 1400-luvun rakennuksia.
Playa Santiago – rauhallinen lomakohde eteläisellä La Gomeralla, missä valkeita taloja ja viehättävä rantakatu. Hotellimme sijaitsee kallion päällä ja sillä on oma golfkenttä.
Valle Gran Rey – rantalomakohde kallioseinämien alapuolella, valkeita rakennuksia ja laakso terassiviljelmineen. Vietä rantaelämää ja tee päiväretkiä ylös vuoriston patikkapoluille.

Yhdistelmäloma La Gomera – Teneriffa

Jotta lomasi olisi vielä mielenkiintoisempi, voit varata yhdistelmäloman, jolla vietät viikon La Gomeralla ja viikon Teneriffalla. Voit vapaasti valita eri lomakohteista ja hotelleista.

Matkavaihtoehtoja La Gomera