Matkat
Playa Santiago

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkiluku46 560 000

Matkat Playa Santiago

Playa Santiago on rauhallinen keidas vuorten alapuolella, La Gomeran etelärannikolla. Täällä voit kuljeskella hienoilla vaelluspoluilla, vaeltaa idyllisen kylän pienellä rantakadulla, nauttia auringosta ja uimisesta laavarannalla tai ennen kaikkea pelata golfia. Hotellillasi on nimittäin La Gomeran ainoa 18-reikäinen golfkenttä, aivan hotellin naapurissa.
Pieni ja viehättävä La Gomeran saari sijaitsee vain 40 minuutin laivamatkan päässä Teneriffalta. Kuitenkin tänne saavuttaessa tuntuu kuin olisi tullut toiseen maailmaan. Ilmasto on yhtä ihastuttava kuin muillakin Kanariansaarilla. Täällä on monia pieniä uimarantoja, hyviä hotelleja, viehättäviä rantakatuja ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Aito ilmapiiri on ilmeinen; korkeiden hotellien ja suurten lomakohteiden sijaan kohtaat täällä idyllisiä kyliä ja pikkukaupunkeja.

Pieni Playa Santiagon rantalomakohde
Playa Santiago sijaitsee saaren eteläosassa pitkän, mustan laavakivisen rannan äärellä. Täällä on hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja jopa sukelluskeskus. Kauniit valkoiset talot luovat harmonisen tunnelman, ja rantakadun varrella on muutamia La Gomeran parhaista ravintoloista. Hieman kylän ulkopuolella on pieni ja kaunis El Salvador del Mundon kirkko, jonka puuleikkaukset ovat 1600-luvulta.

Hyvien palvelujen golfhotelli
Hotellimme Jardin Tecina sijaitsee kallionkielekkeellä lähellä merta. Se on suuri ja monipuolinen hotelli, jossa on mm. kuntosali, jacuzzi ja tenniskenttä. Sekä tietysti saaren ainoa 18-reikäinen golfkenttä, joka kuuluu hotellille ja sijaitsee aivan hotellin vieressä. Lue lisää hotellista alempaa.

Luonnonkauniita vaelluspolkuja
La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, joka pidät luonnosta ja haluat vaeltaa luonnossa merta ja laaksoja ihastellen. Huolimatta siitä, että saari on halkaisijaltaan vain muutamia kymmeniä kilometrejä, sen korkein kohta yltää 1 485 m merenpinnan yläpuolelle. Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikivanhat laurisilva- eli laakeripuumetsät ovat Unescon maailmanperintölistalla, on hienoja vaellusreittejä.

Tutustu saareen vuokra-autolla Vuokraamalla auton pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen vaelluspolkuihin, uimarantoihin ja kyliin. Voit vuokrata auton kätevästi etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Valassafari, mahdollisuus nähdä myös delfiinejä ja merikilpikonnia.
 • Saarikierros jalkaisin ja bussilla
 • Opastettu patikointiretki uniikissa laakeripuumetsässä

Näin matkustat La Gomeralle
Tänne matkustetaan naapurisaari Teneriffan kautta, jonne Suomesta saapuvat lennot laskeutuvat. La Gomeralle saavutaan lyhyen bussimatkan (n. 20 min) ja lauttamatkan (n. 50 min) jälkeen. La Gomeralla odottaa bussikuljetus Playa Santiagoon (n. 1 t).

Odotusaika Los Cristianosissa
Riippuen lentosi saapumisajasta lauttamatkaa saattaa joutua odottamaan Teneriffalla jonkin aikaa, joskus jopa useita tunteja. Mikäli odotusaika on pitkä, on mahdollista jättää matkatavarat terminaaliin (kuluitta) ja käydä odotusajalla katsastamassa vaikka Los Cristianosin sataman kahvilat ja pikkuputiikit.

Matkavaihtoehtoja Playa Santiago

Hotellit Playa Santiago

1 hotellit