Matkat
Playa Santiago

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1,5) l1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 2 t.
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 1 000

Matkat Playa Santiago

Playa Santiago

Playa Santiago on rauhallinen keidas vuorten alapuolella, La Gomeran etelärannikolla. Voit patikoida upeilla vaelluspoluilla, kuljeskella idyllisen kylän pienellä rantakadulla, nauttia auringosta ja uimisesta laavarannalla ja myös pelata golfia. Hotellillasi on nimittäin La Gomeran ainoa 18-reikäinen golfkenttä, aivan hotellin naapurissa.

Playa Santiago sijaitsee saaren eteläosassa pitkän ja tumman laavakivisen rannan äärellä. Lomakohteessa on hyvät vesiurheilumahdollisuudet ja myös yksi sukelluskeskus. Kauniit valkoiset talot luovat harmonisen tunnelman, ja rantakadun varrella on muutamia La Gomeran parhaista ravintoloista. Hieman kylän ulkopuolella on pieni ja kaunis El Salvador del Mundon kirkko, jonka puuleikkaukset ovat 1600-luvulta.

Monien palveluiden golfhotelli

Hotellimme Jardin Tecina sijaitsee kallionkielekkeellä lähellä merta. Suuressa ja monipuolisessa hotellissa on mm. kuntosali, jacuzzi ja tenniskenttä. Sekä tietysti saaren ainoa 18-reikäinen golfkenttä, joka kuuluu hotellille ja sijaitsee aivan hotellin vieressä. Lue lisää hotellista alempaa.

La Gomera

La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, joka pidät luontoelämyksistä. Pienellä saarella, joka muuten on Kanariansaarista toiseksi pienin, on runsaasti upeita vaelluspolkuja ja ainutlaatuinen kasvisto. Monet vaelluspoluista sijaitsevat Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikivanhat laurisilva- eli laakeripuumetsät ovat Unescon maailmanperintölistalla. Saarella on lisäksi laavarantoja, jyrkkiä ja vehmaita vuorenrinteitä ja korkeita palmuja, jotka reunustavat pikkukaupunkeja ja idyllisiä kyliä.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Vuokraamalla auton pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen vaelluspolkuihin, uimarantoihin ja kyliin. Voit vuokrata auton kätevästi etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi »

Mielenkiintoisia retkiä

  • Valassafari, mahdollisuus nähdä myös delfiinejä ja merikilpikonnia.
  • Saarikierros kävellen ja bussilla
  • Opastettu patikointiretki uniikissa laakeripuumetsässä

Matka La Gomeralle

La Gomeralle matkustat naapurisaari Teneriffan kautta, jonne Suomesta saapuvat lennot laskeutuvat. Teneriffalla on ensin lyhyt bussimatka (n. 20 min), jonka jälkeen lauttamatka (n. 50 min). La Gomeralla jatketaan bussilla Playa Santiagoon (n. 1 t).

Odotusaikaa Los Cristianosissa

Riippuen lentosi saapumisajasta lauttamatkaa saattaa joutua odottamaan Teneriffalla jonkin aikaa, joskus jopa useita tunteja. Mikäli odotusaika on pitkä, on mahdollista jättää matkatavarat terminaaliin maksutta ja käydä odotusajalla katsastamassa vaikka Los Cristianosin sataman kahvilat ja pikkuputiikit.

Matkavaihtoehtoja Playa Santiago