Matkat
Sisilia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

43

Hintataso

Hintaesimerkit Gardini-Naxoksesta
 • Pizzan. 12 e
 • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1 tunti
 • PääkaupunkiRooma
 • KieliItalia
 • Väkilukun. 5 000 000

Matkat Sisilia

Cefalu

Sisilia houkuttelee niin rannikon lomakohteilla kuin romanttisilla pikkukaupungeilla ja kylillä, joiden toreille paikallinen väestö kokoontuu ilta-auringon aikaan. Täällä voit lähteä vaellusretkelle, pelata golfia ja sukeltaa, sekä maistella saaren paikallisia herkkuja. Valitse kodikas pieni hotelli tai lomahotelli, jossa on runsaasti toimintaa. Matka Sisiliaan tarjoaa ihania elämyksiä!

Sisilia – Aurinkoa, ruokaa ja juomaa

Sisilia on Italian suurin saari, ja täällä voit nähdä, kokea ja maistaa kaikki Italian parhaat puolet. Rannat ovat värikkäiden aurinkovarjojen peittämiä, kirkot ikoneineen kutsuvat vierailulle ja pienillä kujilla trattoriat tarjoilevat paikallisia herkkuja. Italian ruoka- ja viinikulttuurit ovatkin vertaansa vailla. Maista aitoa italialaista pitsaa ja tuoreita meren antimia. Vuoren rinteillä viihtyvät viiniköynnökset, ja saarella valmistetaan monia huippuviinejä.

Tekemistä Sisiliassa

Vieraile Syrakusan kreikkalaisen temppelin raunioilla, Kummisedän kotikylässä Forza d’Argossa tai tunnelmallisen Taorminan kaupungin kujilla. Veneretkellä näet läheiset saaret Liparin ja Strombolin. Taormina itsessään on jo nähtävyys, sen upea sijainti kallion päällä on kuin suoraan elokuvista. Kodikkaita ravintoloita on runsaasti ja mahdollisuudet shoppailun ovat hyvät.

Valitse lomakohteesi!

Linkkien alta löydät tietoa Sisilian lomakohteiden rannoista, palveluista ja parhaista hotelleista.

 • Giardini-Naxos – matalia rantoja ja paikallista elämää, huoneistohotelleja ja perheille sopivia hotelleja aktiviteetteineen
 • Cefalu – keskiaikaisia kujia, jäätelöbaareja ja hiekkaranta kaupungin ytimessä
 • Taormina – romanttisia ravintoloita ja köysirata alas rantaan
 • Taormina Mare – kaupunginosa meren äärellä, lido-uimaloita ja ravintoloita
 • Syrakusa – jäätelöbaareja, keramiikkaa ja antiikin nähtävyyksiä
 • Letojanni – italialaisten suosima rantakohde lähinnä Taorminaa
 • Palermo – Sisilian pääkaupunki, kauniita palatseja, food truckeja ja kultamosaiikein koristeltuja kirkkoja
 • Catania – upeita katedraaleja ja trendikkäitä trattorioita sekä taustalla Etnan tulivuori
 • Noto – Sisilian kenties kaunein kaupunki; barokkipalatseja, kellotorni ja katedraaleja.
 • Campofelice di Roccella – pieni kylä sitruslehtojen keskellä; pitkä ranta ja golfkenttä.

Risteilyllä Sisiliaan

TUIlta voit varata myös risteilyn Sisiliaan. Risteily on kätevä tapa matkustaa ja nähdä monta lomakohdetta yhdellä kertaa. Risteilyllä Sisiliaan, Italian suurimmalle saarelle, voit kokea paljon. Saari on täynnä makuelämyksiä, aurinkoa ja rantoja, historiallisia kyliä ja kaupunkeja. Käy kreikkalaisella temppelillä Syrakusassa tai suuntaa kummisedän kylään Forza d'Argoon. Sisilia tarjoaa loputtomasti kulttuuria, historiaa ja upeita maisemia. Katso TUIn risteilyt »

Matkakohteet Sisilia

Cefalù

Cefalù

4 hotellia
Alkaen
Cefalù on romanttinen keskiaikainen kaupunki, jossa viehättäviä kujia ja hieno hiekkaranta. Trattorioita, pikkukauppoja ja kulttuurimuistomerkkejä on lähes joka kadunkulmassa.
Giardini-Naxos

Giardini-Naxos

12 hotellia
Alkaen
Giardini-Naxos on sisilialainen pikkukaupunki, täynnä arkipäivän elämää, pitkiä rantoja, ravintoloita ja kahviloita. Monipuolinen hotellivalikoima pienistä huoneistohotelleista perheille sopiviin rantahotelleihin.
Letojanni

Letojanni

2 hotellia
Alkaen
Tyylikäs lomakohde meren äärellä, Taorminan alapuolella. Kilometrien pituinen ranta, palmujen reunustama rantakatu, ihanan rento ilmapiiri ja monia tasokkaita ravintoloita.
Syrakusa

Syrakusa

2 hotellia
Alkaen
Ihana yhdistelmä aurinkoa, rantoja ja nähtävyyksiä. Asu lähellä Pyhän Lucian kaupunkia, Syrakusaa, jossa on antiikin raunioita, kirkkoja, jäätelöbaareja sekä paikalliselämää.
Taormina

Taormina

8 hotellia
Alkaen
Romanttinen pikkukaupunki Naxos-lahden yläpuolella. Kapeita kujia, muotiliikkeitä ja ravintoloita parhaaseen Bella Notte -tyyliin. Köysiradalla pääset alas upeille rannoille.
Taormina Mare

Taormina Mare

2 hotellia
Alkaen
Lomakohde romanttisen Taorminan kaupungin alapuolella, meren rannalla. Valitse suosikkisi usean rantahotellin joukosta! Taorminaan pääset köysiradalla viidessä minuutissa.
Uutuus
Palermo

Palermo

7 hotellia
Alkaen
Sisilian pääkaupunki on siistiytynyt ja tarjoaa nykyisin kauniita palatseja, food truckeja ja kirkkoja. Mondellon kaupunginosa rannalla tarjoaa entisajan hohtoa.
Uutuus
Catania

Catania

2 hotellia
Alkaen
Cataniassa, joka on Sisilian toiseksi suurin kaupunki Palermon jälkeen, on upeita katedraaleja ja kivoja trattorioita. Ja vieressä kohoaa mahtava Etnan tulivuori.
Uutuus
Campofelice di Roccella

Campofelice di Roccella

3 hotellia
Alkaen
Pieni sitruslehtojen ympäröimä kylä, pitkä ranta ja 18-reikäinen golfkenttä Sisilian pohjoisrannikolla, lähellä keskiaikaista Cefalùa ja Palermon suurkaupunkia.
Uutuus
Noto

Noto

1 hotellia
Alkaen
Ehkä koko Sisilian kaunein kaupunki, Noto, sijaitsee sitruspuiden ja oliivilehtojen keskellä. Notossa on kauniita barokkipalatseja, kellotorneja ja katedraaleja.
Katso kaikki (10)

Matkavaihtoehtoja Sisilia