Matkat
Makarska

Hinta alkaen

...

Hotelleja

5

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 11 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 15 000

Matkat Makarska

Makarska

Makarskan Rivieran lomakohteista Makarska on suurin ja vilkkain. Etsitpä sitten rantoja, pikkukaupungin charmia, herkullista välimerellistä ruokaa, ostosmahdollisuuksia, kulttuuria tai yöelämää, löydät ne täältä. Designhotellimme sijaitsee erinomaisella paikalla, kaikkialle on vain kävelymatka.

Makarska on levittäytynyt kahden suuren kirkasvetisen lahden ympärille, joista toista reunustaa usean kilometrin pituinen pikkukiviranta. Toisessa lahdessa on vilkas satama lauttoineen, retkiveneineen ja luksusjahteineen. Rantakadulla voit istahtaa penkille palmujen katveeseen, josta on näköala merelle ja selän takana runsaasti hyviä ravintoloita.

Markkinat vanhassa kaupungissa

Sataman vierestä alkaa vanha kaupunki, jossa on mukulakivikatuja, tori, kirkkoja, museoita ja taidegallerioita. Aamupäivisin voit kuljeskella markkinoilla ihastelemassa myynnissä olevia hedelmiä, vihanneksia, hunajaa, oliiviöljyä, pähkinöitä, yrteillä maustettuja makkaroita ja ilmakuivattuja kinkkuja. Ja kenties ottaa muistoksi muutaman valokuvan.

Loungebaareja ja leikkipuisto

Makarskan ylempi alue on eloisa pikkukaupunki, jossa paikallisten arki on vahvasti läsnä. Läheltä rantaa löytyy lomailijoiden suosimia nuorten klubeja, elegantteja loungebaareja, runsaasti matkamuistokojuja sekä puisto, jossa lapset voivat hyppiä trampoliinilla.

Designhotelli parhaalla paikalla

Neljän tähden hotellimme Osejava on tyylikkäästi ja modernisti sisustettu. Hotelli sijaitsee Makarskan satamakadun toisessa päädyssä ja nurkan takana on vehreä kumpare kävelyreitteineen. Sijainti on toisin sanoen ideaalinen niin yökyöpeleille kuin aamulenkkeilijöille.

Dalmatian alue

Eteläinen Kroatia on tunnettu kauniista luonnostaan. Kirkkaalla, sinisellä merellä on niin pieniä kuin suuria saaria. Sisämaassa kohoavat korkeuksiinsa jyrkät vuoret kuin kivettynyt vuorovesiaalto. Ilmassa tuoksuu rosmariini ja keväisin alueella kukkivat villit väriherneet.

Valkoista kalkkikiveä ja luomuruokaa

Bracin saarelta peräisin olevaa hieman marmoria muistuttavaa valkoista kalkkikiveä käytetään kaikkialla, niin rakennuksissa kuin kivetyksissä. Ja kun haluat maistaa dalmatialaisia erikoisuuksia, yritä löytää konoba. Tällä nimellä kutsutaan aidoimpia ravintoloita, joissa ruoka on valmistettu lähialueella tuotetuista raaka-aineista ja tarjoillaan varsin kohtuulliseen hintaan.

Matkavaihtoehtoja Makarska