Matkat
Makarskan Riviera

Hinta alkaen

...

Hotelleja

27

Hintataso

Hintaesimerkit Makarskasta
  • Päivällinenn. 10 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkiluku4 171 000

Matkat Makarskan Riviera

Makarskan Riviera

Suora lentomme Helsingistä vanhaan roomalaiskaupunki Splitiin kestää vain kolme tuntia. Viehättävät lomakohteet Makarskan Rivieralla sijaitsevat rivissä vuorten ja meren välissä. Lomakohteita on myös Makarskan Rivieran edustan saarilla.

Dalmatian alue on tunnettu kauniista luonnostaan: pinjapuista, upeista vuorista, vehreistä saarista, pikkukivirannoista ja kristallinkirkkaasta vedestä. Kylissä on sekä viehättäviä rantakatuja että kulttuurihistoriaa. Pienissä ja viihtyisissä ravintoloissa voit nauttia grillattua kalaa ja lähituotettuja vihanneksia edullisesti.

Kroatian parhaat rantahotellit

Igranessa, aivan rannan äärellä sijaitsee kaksi hienoa TUI Blue For Two -hotellia, jotka kuuluvat Kroatian parhaimpiin. Kaikki huoneista altaisiin, ravintoloihin spahan ja urheilutarjontaan on suunnattu ilman lapsia matkustaville aikuisille. Perhehotellimme Blue Star Medora Auri sijaitsee erinomaisella paikalla Podgoran rantakadulla, lähellä rantaa. Ja jos haluat asua ylhäällä kotkanpesässä merinäköaloista nauttien, suosittelemme tutustumaan TUI Blue Jadraniin, joka on saanut huippuarvosanat asiakkailtamme.

Valitse yhdeksästä lomakohteesta oma suosikkisi

Makarskan Rivieralla on monta idyllistä pientä rantakylää kuten Podaca ja Gradac. Igranessa sijaitsee lapsivapaa TUI Blue -hotellimme. Mikäli pidät keskisuurista rantakohteista, joissa on sekä paikallista elämää että matkailijoille suunnattuja palveluita, valitse Podgora tai Tucepi. Vilkkaampia paikkoja puolestaan ovat Makarskan kaupunki sekä Bracin ja Hvarin saaret. Tietysti voit lomailla myös Splitin kaupungissa, jossa on kaikkea museoista ja ostoskeskuksista vanhaan ja viehättävään kaupunginosaan.

Matkakohteet Makarskan Riviera

Tucepi

Tucepi

4 hotellia
Alkaen
Mukavan rauhallinen lomakohde, jossa rantoja, pienvenesatamia, kodikkaita ravintoloita ja ihania kävelykatuja. Plussana sijainti – vain pari kilometriä Makarskan kaupunkiin.
Podgora

Podgora

3 hotellia
Alkaen
Viihtyisä lomakohde Makarskan Rivieran sydämessä. Kilometrinpituinen ranta, rantakatu, ravintoloita ja Blue Star -hotellimme rannan äärellä.
Makarska

Makarska

5 hotellia
Alkaen
Värikäs lomakohde ja pikkukaupunki Kroatiassa, josta löytyy kilometreittäin rantoja, yöelämää, aitoja ravintoloita ja viehättäviä vanhoja kortteleita toreineen.
Brac

Brac

2 hotellia
Alkaen
Monipuolinen saari rantoineen, vaelluspolkuineen, seikkailu-urheilumahdollisuuksineen ja viehättävine kylineen. Valitse Supetar tai Bol kultaisen Zlatni Ratin rannalta.
Split

Split

8 hotellia
Alkaen
Tästä kaupungista jää lomamuistoiksi romanttinen ilmapiiri, roomalainen keisarin palatsi, sataman kahvilat ja viihtyisät ravintolat kiemurtelevilla pikkukujilla.
Igrane

Igrane

2 hotellia
Alkaen
Ihanassa Igranen kylässä on pikkukivirantoja, pikkukujia ja kalaravintoloita. Valitse TUI Blue For Two -hotelli – molemmat kuuluvat Kroatian parhaimpiin aikuisten hotelleihin.
Hvar

Hvar

1 hotellia
Alkaen
Luonnonkaunis, klubiensa ja huvivenesatamansa ansiosta jetsetin suosima lomasaari. Hvarin kaupungissa on niin trendikkäitä ravintoloita kuin keskiaikaisia palatseja.
Uutuus
Podaca

Podaca

1 hotellia
Alkaen
Idyllinen, pieni kylä Makarskan Rivieran eteläosassa. Useita pikkukivirantoja, aitoja ravintoloita ja rauhallista elämänmenoa. Lähellä Hvarin saarelle lähteviä lauttoja.
Uutuus
Gradac

Gradac

1 hotellia
Alkaen
Gradac on rauhallinen ja viihtyisä kylä Makarskan Rivieralla. Lomakohteistamme eteläisimmässä on kirkasvetiset rannat ja hienoja pyöräily- ja vaellusreittejä.
Katso kaikki (9)

Matkavaihtoehtoja Makarskan Riviera

Suosikkihotellit Makarskan Riviera