Matkat
Phuket

Hinta alkaen

...

Hotelleja

59

Hintataso

Hintaesimerkit Kata Beachilta
 • Päivällinenn. 9–12 e
 • Vesi (1 l)0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaThaimaan baht (THB)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiBangkok
 • KieliThai
 • Väkilukun. 386 600

Matkat Phuket

Phuket

TUIn kautta voit matkustaa Phuketiin vuoden ympäri. Talvikaudella lennämme tänne suorin tilauslennoin. Phuketissa sinua odottavat hiekkarannat, snorklausvedet, ostospaikat, laaja lomakohdetarjonta sekä hotelleja edullisista vaihtoehdoista luksukseen.

Phuketin monet kasvot

Phuket pitää sisällään rantoja, markkinoita, yökerhoja, sekä ostoskeskuksia. Loputonta ravintolatarjontaa etsivät löytävät varmasti kaiken Phuketista. Mutta Phuket on paljon muutakin – tarjolla myös rauhallisia keitaita ja linnunlaulua sekä pieniä ja yksinkertaisia tulista thai-ruokaa myyviä kojuja. Yhtä laaja on hotellivalikoimamme Phuketissa: tasokkaista, runsaasti aktiviteetteja tarjoavista lomahotelleista yksinkertaisiin bungaloweihin. Valitse joukosta oma suosikkisi!

Vinkkejä lomaan Phuketissa

Phuket on suosittu kohde harrastaa sukellusta ja snorklausta. Voit myös lähteä viidakkovaellukselle tai melomaan. Golfia harrastaville Phuketissa on kahdeksan golfkenttää. Monissa TUIn hotelleissa on kuntosali tai muita liikuntamahdollisuuksia. Veneretket Phi Phi -saarille ovat myös todella suosittuja.

Valitse matkakohteesi

Linkkien alta löydät lisätietoa Phuketin lomakohteiden rannoista, ostosmahdollisuuksista, huveista ja parhaista hotelleistamme.

 • Bangtao Beach – kuuden kilometrin ranta, hotelleja perheille ja pariskunnille
 • Cape Panwa – rauhallinen niemi, jossa sekä perhe- että spahotelli
 • Kamala Beach – useita uniikkeja hotelleja rennossa ilmapiirissä
 • Karon Beach – laaja tarjonta ravintoloita, erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia ja rantaelämää
 • Kata Beach – matala lapsiystävällinen ranta, monta upeaa hotellia
 • Kata Noi Beach – rauhallinen keidas lähellä vilkkaampaa Kata Beachia
 • Patong Beach – ostosparatiisi ja iltaelämän keskus, hotelleja hyvillä paikoilla
 • Tri Trang Beach – rauhallinen keidas, Blue Star -hotelli talvikaudella ja hyvät snorklausmahdollisuudet
 • Mai Khao Beach – yksi Phuketin pisimmistä rannoista, viiden tähden De Luxe -hotelli
 • Nai Thon Beach – valkeat rannat ja viidakonpeittämät kukkulat, täällä asut design-hotellissa
 • Nai Yang Beach – viihtyisää lomailua ja pitkä, leveä ranta
 • Surin Beach – elegantti keidas, jolla upea ranta ja romanttisia auringonlaskuja
 • Koh Naka – rauhallinen pieni saari lähellä Phuketia, kaikki palvelut yhdessä hotellissa aivan rannalla

Matkakohteet Phuket

Nai Thon Beach

Nai Thon Beach

1 hotellia
Alkaen
Nai Thon Beach on yksi Phuketin rauhallisimmista rannoista vehreiden vuorten ympäröimänä. Vihreällä rinteellä, aivan rannan tuntumassa sijaitsee viiden tähden design-hotellimme, jossa on kolme allasaluetta.
Surin Beach

Surin Beach

2 hotellia
Alkaen
Surin Beach on rauhallinen keidas Phuketin länsirannikon suurempien lomakohteiden välissä. Ylellisiä yksityishuviloita, tasokkaita hotelleja ja paikallista asutusta.
Bangtao Beach

Bangtao Beach

3 hotellia
Alkaen
Bangtao Beach länsirannikolla houkuttelee pitkällä rannallaan, rauhallisella tunnelmallaan ja aidoilla rantaravintoloillaan. Kookospalmuja ja upeita auringonlaskuja!
Cape Panwa

Cape Panwa

5 hotellia
Alkaen
Cape Panwa on rauhallinen keidas Phuketin lounaisosassa. Täällä voit asua kauniin rannan äärellä tai huoneistohotellissa lähellä Phuket Aquariumia.
Kamala Beach

Kamala Beach

3 hotellia
Alkaen
Kamala Beach on ihana ja rauhallinen lomakohde muutamine ravintoloineen ja kauppoineen. Täällä asut modernissa hotellissa, josta saatavilla merinäköala.
Karon Beach

Karon Beach

16 hotellia
Alkaen
Karon Beach on yksi saaren värikkäimmistä lomakohteista pitkän ja hienon hiekkarannan äärellä. Tarjolla hotelleja monelle kukkarolle sekä laaja ravintola- ja ostosvalikoima.
Kata Beach

Kata Beach

17 hotellia
Alkaen
Kata Beach on monipuolinen lomakohde matalan hiekkarannan äärellä Phuketin länsirannikolla. Monet hotellimme sijaitsevat lähellä ravintoloita, kauppoja ja huveja.
Kata Noi Beach

Kata Noi Beach

1 hotellia
Alkaen
Hienon Kata Noi -rannan tunnelma on rauhallinen. Täällä asut elegantissa hotellissa, lähellä Kata Beachin ravintoloita ja ostospaikkoja.
Mai Khao Beach

Mai Khao Beach

1 hotellia
Alkaen
Mai Khao Beach on 11 kilometriä pitkä paratiisiranta saaren vähemmän vieraillulla pohjoispuolella. Täällä voit viettää rentoa lomaa viiden tähden De Luxe -hotellissamme monine aktiviteetteineen.
Nai Yang Beach

Nai Yang Beach

1 hotellia
Alkaen
Nai Yang Beach on yksi Phuketin viihtyisimmistä rannoista saaren rauhallisessa osassa, korkeiden kasuariinapuiden reunustamana. Tasokas hotellimme sijaitsee pienen rannan äärellä, lähellä kansallispuistoa.
Patong Beach

Patong Beach

7 hotellia
Alkaen
Patong Beach on yhtä aikaa sekä ostosparatiisi että vilkas huvittelukeskus. Pitkällä rannalla on aina menoa ja vilskettä vesiurheilun, musiikin ja rantalentopallon muodossa.
Tri Trang Beach

Tri Trang Beach

1 hotellia
Alkaen
Tri Trang Beach muutaman kilometrin päässä Patongilta tarjoaa upeita rantoja. Täällä on suosittu perhehotellimme, jolla on kolme allasta, spa, kuntosali ja tenniskenttä.
Uutuus
Koh Phayam

Koh Phayam

1 hotellia
Alkaen
Autovapaa saari kaukana vilkkaista turistialueista. Kuin tehty rentoutumiseen, snorklaamiseen ja ihaniin kävelyihin rantahiekalla. Saari on säilyttänyt charminsa – koskematonta luontoa ja leveitä hiekkarantoja.
Katso kaikki (13)

Matkavaihtoehtoja Phuket