Matkat
Nai Thon Beach

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 12–14 e
 • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaThaimaan baht (THB)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiBangkok
 • KieliThai
 • Väkilukun. 386 600 (Phuket)

Matkat Nai Thon Beach

Nai Thon Beach

Kaukana vilkkaista matkailualueista sijaitsee rauhallinen Nai Thon Beach, joka on kuin luotu rentoutumiseen, rantaelämään ja rauhallisiin illallisiin rannalla, varpaat hiekkaan upotettuina. Rannan vierellä, rinteessä sijaitsee raikas De luxe -luokan design-hotellimme. Check in and chill out!

Vaikka Phuket tänä päivänä onkin yksi koko Thaimaan vetovoimaisimmista matkailukohteista, löytyy täältä edelleen kätkettyjä rantaparatiiseja, jotka houkuttelevat koskemattomuudellaan, rauhalla sekä mahdollisuudella täydelliseen rentoutumiseen. Ympäristö on rehevää ja vihreää, ja rannoilla kasvaa kasuariinapuita.

Paikallisten suosikkiranta

Nai Thon Beach on yksi paikallisväestön suosikkirannoista. Rannan äärellä on kourallinen pieniä hotelleja, mutta ranta tekee edelleen suuren vaikutuksen. Se ei ole kovin pitkä, kävelet sen päästä päähän noin 10 minuutissa. Täällä ei ole myöskään rantakaupustelijoita, sen sijaan merta myötäilevän tien varrella on useita pieniä ravintoloita. Kohde on erittäin rauhallinen.

Modernia designia

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach -hotelli sijaitsee merelle viettävällä rinteellä. Valoisat huoneet on sisustettu nykyaikaisesti ja niistä on näköala kimaltelevalle merelle. Täällä voit nauttia helposti sekä merestä että allaselämästä hotellin kolmella altaalla. Hotellilla on myös spa ja kuntosali, sekä jooga- ja aerobictunteja.

Veneretkiä

Ota snorklausvarusteet mukaan ja tee veneretki. Suuntaa vaikka Phang Ngan lahdelle ja James Bond Islandille. Tai lähde tutustumaan rannikolla sijaitseviin luoliin, joihin on pääsy vain vesiteitse. Suosittelemme myös käymään kilometrin päässä etelässä sijaitsevalla Nai Thon Noin rannalla.

Huvielämää ja ostoksia

Nai Thon Beachiltä on noin 45 minuutin taksimatka Patongille. Siellä pääset tinkimään markkinoille, kiertelemään valtavassa Jungceylon -ostoskeskuksessa ja sen sadoissa kaupoissa sekä valitsemaan mieleisesi lukuisista ravintoloista.

Lähellä golfkenttiä

Jos matkustat green card takataskussa, on hyvä tietää että Nai Thon Beachin läheisyydessä on useita upeita golfkenttiä. Blue Canyon Country Golf sijaitsee noin 15 minuutin ajomatkan päässä ja Mission Hill Phuket Golfiin on matkaa noin 30 minuuttia.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Veneretkiä Bounty Islandille (Racha Yai), Coral Islandille tai Phi Phi -saarille
 • Sukellusta ja snorklausta aloittelijoille ja kokeneille
 • Viidakkovaellusta ja melontaa
 • Pyöräilyä Koh Yao Noilla

Matkavaihtoehtoja Nai Thon Beach