Hotellit Kreeta

Tältä sivulta löydät kaikki TUIn Kreetan hotellit. TUIlta löydät parhaat hotellit Kreetalta jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive- hotelli Kreetalla tai tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta vai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sinulle sopivan majoituksen Kreetalla.

Hotellivinkit

Parhaat Kreetan hotellit

Yksi parhaita Kreetan hotellejamme on Kolimbarissa sijaitseva spa-hotelli Blue Star Euphoria Resort, joka tarjoaa viiden tähden lomaluksusta All Inclusivella. Lue lisää Viiden tähden lomaeuforiaa -artikkelistamme, mikä tekee Blue Star Euphoria Resortista niin erityisen ja pidetyn. Upea viiden tähden spa-hotelli TUI Blue Sensatori Atlantica Caldera Palace sopii niin lapsiperheille kuin pareillekin, sillä hotellissa on sekä lastenallas että alueita, jotka on tarkoitettu vain aikuisille.

Parhaat hotellit lapsiperheille Kreetalla

Kreetan hotelleista erityisesti lapsiperheen suosiossa on TUI Blue Caldera Creta Paradise, jossa All Inclusive on varattavissa lisämaksusta.

Vesipuistohotellit Kreetalla

Lapsiperheiden suosikkeja ovat luonnollisesti monet upeat vesipuistohotellit Kreetalla. Blue Star Euphoria Resortin lisäksi TUIlla on monia muitakin vesipuistohotelleja Kreetalla kuten Blue Star Iolida Village, Chrispy Waterpark Resort sekä Grecotel Marine Palace & Aqua Park. Kreetan vesipuistohotelleissa All Inclusive joko sisältyy hintaan tai on varattavissa lisämaksusta.

Parhaat hotellit aikuisille Kreetalla

Suosituimpia hotellejamme Kreetalla aikuisille ovat saaren upeimmalla rannalla sijaitseva viiden tähden spa-hotelli Atlantica Kalliston sekä ylellinen design-hotelli Domes Noruz Chania, jossa voit varata huoneen omalla uima-altaalla tai jacuzzilla.

Edulliset hotellit Kreetalla

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Kreetalla, jos haluat viettää ihanaa rantalomaa pienemmällä budjetilla. Kreetan hotelleista suosittu huoneistohotelli Blue Star Ibiscos Garden Rethymnonissa sekä rannan äärellä, Plataniaksen keskustan tuntumassa sijaitseva Blue Star Caldera Bay tarjoavat edullista majoitusta Kreetalla. Jos haluat löytää lisää edullisia Kreetan hotelleja, valitse pudotusvalikosta edullisin ensin.

Katso kaikki Kreikan hotellit »

Katso kaikki TUIn hotellit »