Hotellit Platanias

Katso kaikki hotellit kohteessa Platanias. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Plataniaksessa, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella kohteen Platanias hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Plataniaksessa

Meillä on Plataniaksessa laaja valikoima hyviä hotelleja, mutta yksi erityisen hyvä, jota voimme suositella on aivan rannan äärellä, Plataniaksen keskustan vieressä sijaitseva huoneistohotelli Blue Star Caldera Bay.

Parhaat hotellit lapsiperheille Plataniaksessa

Meillä on laaja valikoima lapsiystävällisiä hotelleja Plataniaksessa. Kolme erityisen hyvää perhehotellia Plataniaksessa, joita suosittelemme lapsiperheille ovat aivan rannalla sijaitseva Blue Star Caldera Bay, jonka huoneistoihin mahtuu jopa kuusi henkilöä, parhaalla paikalla rannalla Plataniaksen ja Agia Marinan välissä sijaitseva perhelöytö Marika Hotel sekä All Inclusive -hotelli Sunrise Village, josta löytyy sekä lastenallas, että leikkipaikka lapsille.

Parhaat hotellit aikuisille Plataniaksessa

Jos etsit hyvää hotellia aikuisille Plataniaksessa, suosittelemme laadukasta viiden tähden Porto Platanias Beach Luxury Selection -aikuistenhotellia, jossa pääset rentoutumaan täydellisesti aikuisessa ilmapiirissä. Hotelli toivottavaa tervetulleeksi kaikki 18-vuotta täyttäneet hotellivieraat. Toinen hyvä hotelli aikuiseen makuun on Plataniaksen tasokkaimpiin kuuluva spahotelli Minoa Palace Resort & Spa. Hotelli sijaitsee luonnonkauniilla alueella meren äärellä ja se on tunnettu erinomaisesta palvelustaan.

Edulliset hotellit Plataniaksessa 

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Plataniaksessa, jos haluat viettää ihanaa lomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Plataniaksessa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä »