Hotellit Rethymnon

Katso kaikki hotellit kohteessa Rethymnon. TUIlta löydät hotellit jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, täyden palvelun All Inclusive -hotelli Rethymnonissa, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin. Tutustu alapuolella Rethymnonin hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Rethymnonissa

Meillä on Rethymnonissa laaja valikoima hyviä hotelleja, mutta erityisen hyvä hotelli, jota voimme suositella, on lähellä vanhaa kaupunkia, lyhyen kävelymatkan päässä rannasta sijaitseva suosittu huoneistohotelli Blue Star Ibiscos Garden.

Parhaat hotellit lapsiperheille Rethymnonissa

Meillä on laaja valikoima lapsiystävällisiä hotelleja Rethymnonissa. Kolme erityisen hyvää perhehotellia Rethymnonissa, joita suosittelemme lapsiperheille ovat pidetty huoneistohotelli Blue Star Ibiscos Garden, jossa lapset voivat tavata Bamsen muutaman kerran viikossa, lähellä rantaa sijaitseva perheystävällinen Rethymno Residence Hotel and Suites, jossa on kansainvälinen lastenkerho sekä vesiliukumäkiä ja tekemistä lapsille, sekä pieni ja kodikas Argo, jonka huoneistot on varusteltu nimenomaan lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen.

Parhaat hotellit aikuisille Rethymnonissa 

Jos etsit hyvää hotellia aikuisille Rethymnonissa, suosittelemme aivan rannalla sijaitsevia Creta StarMinos Ambassador ja Ikones Seafront Luxury Suites -aikuistenhotelleja, joissa pääset rentoutumaan täydellisesti aikuisessa ilmapiirissä. Hotellit toivottavat tervetulleiksi kaikki 16-vuotta täyttäneet hotellivieraat. 

Edulliset hotellit Rethymnonissa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Rethymnonissa, jos haluat viettää ihanaa lomaa pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Rethymnonissa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi. Katso kaikki TUIn hotellit täältä »