Matkat
Teneriffa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

63

Hintataso

Hintaesimerkit Playa de las Americasista
 • Pizzan. 8,5 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero– 2 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 890 000

Matkat Teneriffa

Teneriffa

Teneriffa pursuaa lukemattomia mahdollisuuksia. Jos haluat muutakin kuin rantaelämää, voit käydä ostoksilla ja iltaisin klubeilla, hemmotella itseäsi kylpylässä, käydä vesipuisto Siam Parkissa, lähteä luontoretkelle ja herkutella tapaksilla ja äyriäispaellalla.

Monimuotoinen ilmasto

Teneriffa on Kanariansaarten suurin saari, jolla on monipuolinen luonto ja jännittävät retkeilymahdollisuudet. Aurinkoisella ja kuivalla etelärannikolla viihtyvät kaktukset kun taas pohjoisrannikko vihertää viiniköynnösten, banaanipuiden ja tomaattiviljelmien peitossa. Kaiken yläpuolelle, jopa 3718 metrin korkeuteen, kohoaa tulivuori Teide, jonka ympärillä on karuja laavakenttiä ja matalia pinjapuumetsiä.

Teneriffa tarjoaa paljon tekemistä

Teide on yksi kokemisen arvoisista nähtävyyksistä Teneriffan matkalla. Voit myös lähteä delfiinisafarille, saarikierrokselle, veneretkille, Loro Parque -eläintarhaan tai monipuoliseen Siam Park -vesipuistoon. Talvikaudella voit myös varata yhdistelmämatkan, jolloin voit viettää toisen lomaviikon naapurisaari La Gomeralla.

Lomakohteita läpi vuoden

Linkkien alta löydät lisätietoa rannoista, palveluista ja parhaista hotelleistamme.

 • Playa Paraiso – rauhallinen rantalomakohde ja RIU-hotelli perheiden makuun
 • Playa de las Americas – saaren suurin ja monipuolisin lomakohde
 • Playa de Fañabe – hienostunut lomakohde Playa de las Americasin naapurissa
 • Los Gigantes – pidetty länsirannikon lomakohde, TUI Blue -hotelli aikuisille
 • Los Cristianos – viihtyisää pikkukaupungin tuntua lähellä Playa de las Americasia
 • Puerto de la Cruz – ihastuttava kaupunki pohjoisrannikolla, hyviä ravintoloita

Lisäksi talvikaudella

 • Alcala – rauhallinen rantakylä ja viiden tähden TUI Sensatori -hotelli
 • Las Caletillas – rauhallinen pikkukaupunki heti etelään saaren pääkaupungista Santa Cruzista

Suoria lomalentoja ja reittilentoja

Talvikaudella, huippusesongin aikaan voit lentää kohteeseen suorin lomalennoin. Ympäri vuoden sinun on mahdollista varata matkapaketti reittilennolla. Kesäkaudella Teneriffalla ei ole lainkaan suomalaisia tai pohjoismaalaisia oppaitamme, mutta tavoitat meidät TUI Service Centeristämme TUI-sovelluksen kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai tekstiviestein.

Matkakohteet Teneriffa

Las Caletillas

Las Caletillas

1 hotellia
Alkaen
Nauti rauhallisesta ilmapiiristä rantojen äärellä ja kalaravintoloissa. Asut vain vartin matkan päässä saaren pääkaupungista, Santa Cruzista ja sen ostospaikoista, kulttuurista ja huveista.
Alcala

Alcala

1 hotellia
Alkaen
Mukava ja pieni lomakohde, jossa asut Gran Melia Palacio de Isoria -hotellissa, joka on yksi saaren parhaista hotelleista. Hotellilla on viisi uima-allasta, kuusi ravintolaa ja erillisiä alueita pariskunnille ja perheille.
Los Cristianos

Los Cristianos

9 hotellia
Alkaen
Pikkukaupungin tunnelma on tehnyt etelärannikon Los Cristianosista monen suosikin. Lomakohteiden helmi sijaitsee lähellä Playa de las Americasin kauppoja ja ilkasta iltaelämää.
Playa de Fañabé

Playa de Fañabé

6 hotellia
Alkaen
Teneriffan Playa de Fañabe on yksi saaren tyylikkäimmistä lomakohteista, jolla kaksi rantaa, merta myötäilevä rantakatu, hyviä ravintoloita ja golfkenttä lähellä. Monipuolisessa hotellivalikoimassamme on kaksi viiden tähden RIU-hotellia.
Playa de las Americas

Playa de las Americas

20 hotellia
Alkaen
Playa de las Americas on Teneriffan aurinkoisen etelärannikon lomakohteista suurin ja monipuolisin. Useita rantoja, rantakatu, ostoskeskuksia, ravintoloita, iltaelämää ja hotelleja moneen makuun.
Playa Paraiso

Playa Paraiso

2 hotellia
Alkaen
Playa Paraiso on pienehkö lomakohde suojaisalla lahdella, etelärannikon suurempien lomakohteiden naapurissa. RIU-hotellimme suurine altaineen sopii hyvin perheille.
Puerto de la Cruz

Puerto de la Cruz

15 hotellia
Alkaen
Viehättävä rantalomakohde ja pikkukaupunki Orotavan laakson vehreiden rinteiden alapuolella. Täällä voit uida tyylikkäissä merivesialtaissa, käydä ostoksilla ja nauttia Teneriffan kenties parhaasta ravintolatarjonnasta.
Los Gigantes

Los Gigantes

9 hotellia
Alkaen
Kiva rantakohde länsirannikolla. Pikkukaupungin tunnelmaa ja useita rantoja. Talvella tarjolla on mm. TUI Blue aikuisille ilman lapsia ja TUI Suneo perheille.
Katso kaikki (8)