Matkat
Playa de Fañabé

Hinta alkaen

...

Hotelleja

11

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 8,5 e
  • Olut (50 cl)n. 2,5 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkiluku46 560 000

Matkat Playa de Fañabé

Eteläisen rannikon aurinkoisista lomakohteista Playa de Fañabe on uusin, parhaiten suunniteltu ja tyyliltään ja palveluiltaan hienostunut. Täältä löydät trendikkäitä designliikkeitä, muutamia saaren parhaita ravintoloita ja hyviä hotellivaihtoehtoja kuten asiakkaidemme arvostamat RIU-hotellit hyvillä paikoilla.

Playa de Fañabe, Playa de las Americas ja Los Cristianos ovat oikeastaan yksi kokonaisuus, joka levittäytyy monen kilometrin matkan saaren hienoimmilla ja aurinkoisimmilla rannoilla. Alueiden luonne on kuitenkin niin erilainen, että on perusteltua puhua kolmesta eri lomakohteesta.

Hienoja rantoja ja pitkä rantakatu
Playa de Fañaben vehreys ja kävelytiet luovat rauhallisen puutarhakaupungin tunnelmaa. Lomakohteessa on useita hienoja hiekkarantoja, joilla on aurinkotuoleja, vesiurheilumahdollisuuksia ja ravintoloita. Kun kuljet rantakatua etelään, saavut Puerto Colónin pienvenesatamaan, josta löydät monia kahviloita ja ravintoloita. Ja jos haluat tehdä pidemmän kävelylenkin, jatkuu rantakatu aina Playa de las Americasiin ja Los Cristianosiin asti.

Golfaa Teneriffalla Playa de Fañaben sijainti on täydellinen, mikäli haluat pelata golfia lomallasi. 27-reikäiselle Golf Costa Adejen kentälle ajat noin 10 minuutissa. Kentältä on näköala Atlantille ja naapurisaari La Gomeralle.

Mielenkiintoisia retkiäSiam Parkin vesipuisto – vesiliukumäkiä, aaltoallas ja thaimaalainen kylä Eläinpuisto Loro Parque – miekkavalaita, delfiinejä, papukaijoja ja pingviinejä
Teiden tulivuori ja Las Cañadas laavatasanko Delfiinisafari, sukellusvene-retki ja käynti naapurisaari La Gomeralla

Vuokraa auto lomallesi
Auton vuokraaminen on toinen hyvä tapa tutustua Teneriffaan. Mukavalla etäisyydellä on niin vuoristokyliä vaelluspolkuineen, golfkenttiä, vesipuistoja kuin myös Santa Cruzin suurkaupunki. Jo ennen matkaa voit vuokrata auton TUIn kautta, yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Playa de Fañabé

Hotellit Playa de Fañabé

11 hotellit

Näytä kaikki hotellit (11)