Matkat
Lontoo

Hinta alkaen

...

Hotelleja

32

Hintataso

Hintaesimerkit Lontoosta
  • Vesi (1,5 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEnglannin punta (GBP)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLontoo
  • KieliEnglanti
  • Väkiluku65 640 000

Matkat Lontoo

Lontoo

Lontoo on suurkaupunki, johon lukemattomat suomalaiset ovat ihastuneet vuosien varrella. Kaupunki, joka ei koskaan nuku, ja jonne voit matkustaa kyllästymättä yhä uudelleen ja uudelleen. Vaikka viikonlopuksi. Lontoossa voit kokea suurkaupungin sykkeen ja tutustua valtaisaan ostostarjontaan ja nähtävyyksiin, mutta kaupunki tarjoaa lisäksi suuria, vehreitä puistoja, rauhallisia sivukatuja, viehättäviä kahviloita ja markkinoita.

Kävellen, bussilla ja metrolla

Paras tapa tutustua Lontooseen on kävellä kaupungilla – näet enemmän ja saat tuntumaa eri kaupunginosiin. Kun kävely alkaa liiaksi tuntua jaloissa, kannattaa hypätä punaisen kaksikerroksisen bussin kyytiin. Osta Oyster Card, niin matkustaminen on helpompaa ja edullisempaa! Samalla lipulla voit kulkea myös Lontoon metrossa, joka on ehdottomasti paras ja nopein tapa siirtyä nähtävyydeltä toiselle.

Markkinoita ja ostoksia merkkiliikkeissä

Jos pidät markkinoista, joilla on sekaisin uutta ja vintagea, kannattaa poiketa Camden Marketilla Portobello Roadin pohjoispuolella Notting Hillissä, Hyde Parkin länsipuolella. Jos taas ylellisemmät tuotteet ovat enemmän sinun juttusi, on mm. New Bond Streetillä useita merkkiliikkeitä.

Näiden suurten ja tunnettujen ostoskatujen lisäksi Lontoossa on kaikkialla pieniä toreja ja katuja, joilla kannattaa poiketa. Duke of York Squarella on lauantaisin ruokamarkkinat ja modernia taidetta löydät puolestaan Saatchi Gallerysta. Leadenhall Market sijaitsee kauniissa viktoriaanisessa rakennuksessa Cityssä ja on tunnettu Harry Potter -filmeistä.

London from above

Kun haluat nähdä Lontoon ylhäältä käsin, on siihen useitakin tapoja. Voit esimerkiksi kiivetä St Paulin katedraalin torniin tai varata pöydän päivälliselle Oxo Towerista. Toinen vaihtoehto on lähteä The London Eye -kierrokselle, jossa pääset nauttimaan upeista näköaloista sen lisäksi että jalkasi saavat hetken kaivattua lepoa.
Vinkki: Varaa liput etukäteen netistä – lippu on edullisempi ja säästyt jonottamiselta.

Liput kannattaa ostaa etukäteen myös, jos mielit Sky Gardenin vehreän kattoterassin ylimpään kerrokseen tai The Shard -pilvenpiirtäjän huipulle.

Varaa Lontoon matka TUIlta

Lontooseen lennetään reittilennolla, mikä tarkoittaa sinulle vapaasti valittavaa matkan pituutta. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Sekä ennen matkaa että sen aikana.

Matkavaihtoehtoja Lontoo