Lontoo lasten kanssa

Tiedot

  • Maa

    Iso-Britannia

  • Valuutta

    Punta

  • Aikaero

    -2 tuntia

Lähdössä Lontooseen lasten kanssa? Lontoo on mitä mainioin kohde lapsiperheille, sillä Lontoo tarjoaa valtavasti kivaa tekemistä ja kiehtovia nähtävyyksiä lapsille.

Hotellivinkit

Lontoon nähtävyydet lapsille

Lontoossa lasten kanssa on hauska ajella ympäriinsä klassisilla punaisilla, kaksikerroksisilla Lontoon busseilla ja istua tietysti ylemmässä kerroksessa. TUI elämysten kautta voit varata päivälipun Lontoon hop-on-hop-off bussiin, jossa voitte rauhassa lasten kanssa oman aikataulunne mukaan tutustua Lontoon nähtävyyksiin kuuluisalla double-deckerillä.

Elokuvista pitäville lapsille löytyy koko joukko kiehtovia nähtävyyksiä Lontoossa. Karhuherra Paddingtonin ystävät voivat vierailla Paddingtonin rautatieasemalla, mistä Brownin perhe alun perin löysi Karhuherran, ja johon on pystytetty Paddingtonia esittävä pronssinen patsas. Harry Potter-faneille mainittakoon kuuluisa Kings Crossin rautatieaseman laituri 9 3/4 tai Warner Bros. -studioiden Harry Potter -kierros, jossa pääset sukeltamaan suoraan Harry Potterin maagiseen maailmaan. TUI elämysten kautta varaat helposti Harry Potter -elämyksiä ja pääsylippuja Warner Bros. -studioille. Inspiraatioartikkelistamme saat lisää tietoa vierailun arvoisista Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoista Lontoossa.

Huippuhauskaa tekemistä Lontoossa lapsille tarjoaa Madame Tussaudsin vahakabinetti. Täällä lapset voivat matkata kaukaisiin galakseihin Star Wars -hahmojen mukana ja ottaa selfieitä kaikkien idoliensa kanssa aina Beyoncesta Spider Maniin ja Marvelin supersankareihin. Liput Lontoon Madame Tussaudsiin hankit kätevästi TUI elämysten kautta jo ennen matkaa.

Huikea nähtävyys Lontoossa lapsille on myös maailman korkein maailmanpyörä London Eye, josta voit bongata Lontoon kuuluisimmat nähtävyydet jopa 135 metrin korkeudesta. London Eye -pääsyliput varaat helposti TUI elämysten kautta. Aivan London Eyen vieressä sijaitsee myös upea Sea Life London Aquarium, jossa lapset voivat kävellä vedessä upotetussa lasitunnelissa hurjien haiden ja muiden merenelävien keskellä, mikä on taatusti ikimuistoinen kokemus.

Lukuisista puistoistaan tunnettu Lontoo tarjoaa myös paljon vihreitä keitaita, joissa löytyy mukavaa tekemistä lapsille Lontoossa. Tai miksipä ette järjestäisi koko perheen yhteistä puisto-piknikiä kauniina kesäpäivänä? Lähellä Buckingham Palacea sijaitseva Hyde Park on paitsi Lontoon kuuluisin puisto, myös yhdessä naapuripuisto Kensington Parkin kanssa Lontoon suurin puisto. Siellä sijaitseva Peter Pan -teemainen Princess Diana’s Pirate Park -leikkipuisto on ehdoton lasten suosikki ja sopii kaikenikäisille lapsille aina 12 ikävuoteen saakka. Puistoon on vapaa pääsy. Toinen tunnettu lapsille sopiva puisto Lontoossa on Regent’s Park, jossa on useita leikkipaikkoja sekä kuuluisa Lontoon eläintarha, jossa voitte käydä tervehtimässä eläimiä maailman kaikista kolkista.

Lisää vinkkejä mitä tehdä lasten kanssa Lontoossa löydät TUIn elämykset -sivulta. 

Tutustu myös artikkeliimme Lontoon parhaista nähtävyyksistä.

Hotelli Lontoossa lapsiperheelle

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheelle sopivia hotelleja Lontoossa, joissa voit varata tilavan perhehuoneen, kuten esimerkiksi:  Bloomsbury Park, Corus Hyde Park Hotel, Radisson Blue Edvardian Kenilworth, Radisson Blue Edwardian Vanderbilt, Selina Camden ja The California. Myös maailmankuulusta ”Savoy Afternoon Teastaan” tunnetusta luksushotelli Savoysta voit varata perhehuoneen. TUIn valikoimasta löytyy myös paljon huoneistohotelleja Lontoossa, jos haluat mieluummin kokkailla itse lapsille tuttua kotiruokaa. Kaikki TUIn hotellit ja huoneistohotellit Lontoossa näet Lontoon hotellisivultamme.

Koe Lontoo lasten kanssa ja varaa TUIn Lontoo – matkat lapsiperheiden suosikkikohteeseen!

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä tehdä Lontoossa lasten kanssa?

Vaikka Lontoo on vilkas suurkaupunki, se on erinomainen lomakohde lapsiperheille, koska Lontoossa ei tekeminen lopu koskaan kesken. Vierailkaa lapsiystävällisissä nähtävyyksissä kuten London Eye, Towerin linna tai käykää katsomassa vahdinvaihtoa Buckinghamin palatsissa. Seuratkaa Karhuherra Paddingtonin jalanjälkiä tai tutustukaa Harry Potterin maagiseen maailmaan. Pistäytykää Lontoon Akvaariossa, Lontoon eläintarhassa tai Lontoon leikkipuistoissa, kuten Prinsessa Dianan merirosvopuisto. Älkääkä unohtako maailman kuuluisinta lelukauppaa Hamleysia tai isoa M&M’s kauppaa Leicester Squarella. Lisää aktiviteetteja ja Lontoon nähtävyyksiä lapsille löydät TUIn elämykset sivulta.

Mitkä ovat parhaat hotellit Lontoossa lapsiperheille?

TUIn valikoimassa on monia lapsiperheille sopivia hotelleja Lontoossa, joista voit varata tilavan perhehuoneen. Meiltä löytyy lapsiperheelle sopivia hotelleja perhehuoneella niin Lontoon keskustasta kuin myös rauhallisemmalla sijainnilla keskustan ulkopuolella. TUIlla on Lontoossa myös monia huoneistohotelleja, jos lapsille maistuu paremmin äidin kokkaama kotiruoka kuin ravintola-annokset. Lisätietoa lapsiperheille sopivista hotelleista Lontoossa saat Lontoon hotellisivultamme.

Mitä muuta olisi hyvä tietää lomaillessa Lontoossa lasten kanssa?

Inspiraatioartikkeleistamme löydät paljon hyödyllistä tietoa siitä, mitä sinun on hyvä ottaa huomioon lomaillessasi lasten kanssa. Nappaa talteen pakkauslista matkalle lasten kanssa. Lue mitä sinun tulisi tietää matkarattaiden ottamisesta mukaan lennolle. Katso vinkkimme lapsen kanssa lentämiseen.