Thaimaa lasten kanssa

Tiedot

  • Maa

    Thaimaa

  • Valuutta

    Thaimaan baht (THB)

  • Aikaero

    +5 tuntia

Koe ihana Thaimaa lasten kanssa! Lapsiystävällinen Thaimaa upeine rantoineen tarjoaa täydelliset puitteet onnistuneeseen perhelomaan. Ranta- ja vesileikkien lisäksi Thaimaassa riittää loputtomasti nähtävää ja kivaa tekemistä lasten kanssa. Thaimaassa koko perhe myös syö hyvin ja edullisesti. Ei ihme, että Thaimaa onkin yksi lapsiperheiden suosikkikohteista, jonne palataan yhä uudelleen ja uudelleen.

Hotellivinkit

Hotellit lapsiperheille Thaimaassa

TUIlla on Thaimaassa lukuisia lapsiperheille sopivia hotelleja, joissa koko perhe voi nauttia yhteisestä lomasta. Erityisesti suosittelemme Thaimaan lomalle lasten kanssa Khao Lakin parhaalla hiekkarannalla sijaitsevaa TUI Blue Village Mai Khao Lak -hotellia. Hotellilla on TUIn tutut lastenkerhot eri ikäisille ja itse Bamsekin käy moikkaamassa lapsia muutaman kerran viikossa. Hotellin suuri lastenallas merirosvolaivoineen ja vesiliukumäkineen on tietysti perheen pienimpien suosiossa. Jos haluat viettää helppoa perhelomaa ilman huolta ravintolalaskuista, voit myös varata lisämaksusta hotellilta All Inclusive -loman, jolloin kaikki ruoka ja juoma hotellilla sisältyy matkan hintaan. Toinen lapsiperheiden suosikki Khao Lakissa on rannan äärellä sijaitseva upea Blue Star The Sands by Kata Thani -vesipuistohotelli, jossa on vauhdikkaita vesiliukumäkiä, lazy river, vesiputouksia, leikkipaikka lapsille sekä kansainvälinen lastenkerho. Paras perhehotellimme Koh Lantalla on puolestaan rauhallisessa osassa pitkää ja lapsiystävällistä Klong Dao -rantaa sijaitseva Blue Star Chada Beach Resort & Spa. Kahdessa viimeksi mainitussa hotellissa voit myös varata omalla uima-altaalla varustetun swim up-huoneen, jossa koko perhe voi pulahtaa uimaan suoraan hotellihuoneen terassilta. Phuketissa perhesuosikkimme on tasokas Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach, joka sijaitsee rauhallisella niemellä, lähellä kahta rantaa, Phuketin parhaiten säilyneen koralliriutan äärellä. Hotellilla on kansainvälinen lastenkerho, lastenallas vesiliukumäkineen, leikkipaikka lapsille sekä pieni perhospuutarha, jossa lapset voivat tutustua kauniisiin värikkäisiin perhosiin. All Inclusive on varattavissa lisämaksusta. Tutustu myös artikkeliimme Thaimaan parhaista perhehotelleista. Kaikki TUIn hotellit Thaimaassa näet Thaimaan hotellisivultamme

Mitä tehdä lasten kanssa Thaimaassa?

Thaimaassa on paljon lapsiystävällisiä, matalia uimarantoja, joilla lapset voivat nauttia turvallisista vesileikeistä, keräillä simpukoita ja rakennella hiekkalinnoja. Hyvällä tuurilla lapset pääsevät vielä polskuttelemaan ison, värikkään kalaparven keskellä. Lue artikkelistamme, mistä löydät Thaimaan parhaat rannat.

TUIn retkivalikoimassa on runsaasti hauskoja retkiä Thaimaassa, joihin voi osallistua lasten kanssa. Vierailkaa norsujen suojelukeskuksessa Phuketissa, missä lapset pääsevät syöttämään ja pesemään norsuja sekä leikkimään norsujen kanssa makean veden altaassa. Tai käykää kylvettämässä elefantteja Khao Lakin hyvinvointikeskuksessa. Osallistukaa Krabin sademetsäseikkailuun, jossa kuljette halki jännittävän, trooppisen sademetsän, uitte satumaisen kauniissa kristallilaguunissa ja kiipeätte kuuluisalle Tiikeriluolatemppelille, jota lootusasennossa istuva valtava kultainen Buddha vartioi. Varatkaa snorklausretki Surinin saaren huikaisevan kauniille koralliriutoille, jotka kuhisevat värikkäitä kaloja ja muita mereneläviä. Entä miten olisi Khao Lakin luontoretki jokea pitkin viidakossa bambulautalla ja vierailu kilpikonnien suojelukeskuksessa? Lähtekää retkelle Khao Sokin kansallispuistoon, jossa kuljette sademetsän halki jännittäviin luoliin ja saatatte törmätä puissa roikkuviin apinoihin ja bongata maailman suurimman kukan. Tai matkustakaa kanootilla syvälle Takua Pan sademetsiin, Pikku-Amazonin kadonneeseen maailmaan, joka kuhisee eksoottisia villieläimiä.

TUIn retkillä Thaimaassa voit kokea ainutlaatuisia elämyksiä ja uskomattomia seikkailuja, joista jää elinikäiset muistot sekä lapsille että aikuisille.

Lisää inspiraatiota siitä, mitä voit tehdä lasten kanssa Thaimaassa löydät artikkeleistamme Thaimaa -täydellinen lomakohde lapsiperheille ja Kivoja retkiä lasten kanssa Khao Lakissa.

Varaa Thaimaan matka nauti ihanasta rantalomasta ja kiehtovista retkistä lasten kanssa Thaimaassa!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitkä ovat suosituimmat kohteet perhelomaan Thaimaassa?

Suosituimmat kohteet Thaimaassa lapsiperheiden keskuudessa ovat Khao Lak, Phuket, Koh Lanta, Krabi (Ao Nang) ja Klong Muang Beach.

Mitä muuta olisi hyvä tietää lomaillessa lasten kanssa Thaimaassa?

Inspiraatioartikkeleistamme löydät paljon hyödyllistä tietoa siitä, mitä sinun on hyvä ottaa huomioon lomaillessasi lasten kanssa. Nappaa talteen pakkauslista matkalle lasten kanssa. Lue mitä sinun tulisi tietää matkarattaiden ottamisesta mukaan lennolle. Katso vinkkimme lapsen kanssa lentämiseen. Lasten kanssa voitte yhdessä tutustua millainen on päivä Bamse Clubissa. Lue myös miksi Thaimaa on täydellinen lomakohde lapsiperheelle ja mitä kivoja retkiä voitte tehdä lasten kanssa Khao Lakissa.

Mistä löydän parhaat lapsialennukset perhelomaan Thaimaassa?

Parhaat lapsialennukset löydät lapsialennukset sivultamme.