Vain TUIlla voit saada Bamse-haleja Maailman Vahvimmalta (ja kilteimmältä) Nallelta. Valmistaudu superhauskoihin päiviin yhdessä ikinuoren, 50-vuotiaan Bamsen kanssa!

Bamse Club on maksuton kaikissa TUI Family Life -hotelleissa. Voit ilmoittautua mukaan kerhoon lomakohteessa ja voit lisäksi itse päättää minä päivinä haluat kerhoon osallistua. Silloin tällöin Bamse vierailee myös Blue Star -hotelleissamme.

Bamse Club -sovellus
Bamse Clubin löydät myös mobiilista! Lataa Bamse Club -sovellus ja voit pelata, tanssia ja oppia uusia asioita Bamsen kanssa vuoden jokaisena päivänä!

Ilmainen Bamse Club -sovellus

Tapaa Bamse aivan kuin olisit lomalla TUIn lomakohteessa. Lataa Bamse Club -sovellus App Storesta tai Google Playsta, ja voit pelata, laulaa, tanssia ja oppia uusia asioita Bamsen kanssa, vuoden jokaisena päivänä!

Piirretty karttakuva Bamsen lomasaarista

BAMSEN LOMAMAAILMA

Jokaisella Bamsen saarella on paljon hauskaa tekemistä – kiperistä peleistä elokuvateatteriin, jossa voit nähdä kaikki Bamse-videot.

Piirroskuva hiekkalinnasta

HIEKKALINNA

Rakenna hiekkalinna valmiita hiekkalinnan osia apuna käyttäen.

Piirroskuva uima-altaalta, jonne Bamsen tavaroita on piilotettu

BAMSEN PIILOTETUT TAVARAT

Bamsen ilkikurinen ystävä on piilottanut Bamsen tavaroita ympäri allasaluetta. Löydätkö sinä ne?

Piirroskuva Bamsesta Taverna-ravintolassa

MAKUELÄMYKSIÄ BAMSEN KANSSA

Tiedätkö mikä on Bamsen herkkuruokaa? Entä mistä Bamse ei pidä?

Bamse & Captain T TUI Family Life -hotelleissa

Bamse video

Katso kuinka Bamse ja Captain T tutustuivat toisiinsa TUI Family Life -hotellissa. Katso kaikki Bamse-videot TUIn Youtube-kanavalta!

Bamse Club on TUIn rakastettu lastenkerho, jossa lapset viihtyvät samanikäisten kavereiden ja koulutettujen ohjaajien seurassa. Bamse Club on maksuton ja sen voi varata paikan päällä lomakohteessa. Bamse Clubin ohjelma on koostettu pedagogisesti ja sisältää mm. satuja, palapelejä ja ulkoilua sekä lopuksi tietenkin Bamse-laulun. Bamse Clubin löydät kaikista TUI Family Life -hotelleissa.