Matka auringon hellittäväksi keskellä kiireisintä talviaikaa on paras tapa unohtaa stressi ja kiire. Joulunajan vapaapäivät ovat mainio mahdollisuus katkaista pitkä ja pimeä kaamos. Lähde jouluksi ulkomaille etelään ja anna kehon ja mielen rentoutua lämpimän auringon ja huojuvien palmujen alla. Kiinnostaisiko joululoma Meksikossa, vai onko valintasi sittenkin Thaimaa tai ikisuosikki Kanariansaaret?

Tutustu suosituimpiin joulumatkakohteisiin ja varmista lämmin loma!

Eksoottisia unelmalomia – säästä jopa -500 e

Karkaa lomalle kauas arjesta! Malediivit, Mauritius ja Vietnamin Da Nang tarjoavat upeita lomaelämyksiä ja kaukokohteiden eksotiikkaa. Kampanjatunnuksella GOEAST saat lisäalennuksen marras-maaliskuun lomista* – toteuta siis lomahaaveesi nyt! Tutustu tästä suosikkihotelleihimme.

*Lisäalennus Malediivit, Mauritius ja Da Nang
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus GOEAST ja saat 500 euron lisäalennuksen/varaus Malediivien-lomista, 300 euron lisäalennuksen/varaus Mauritiuksen-lomista ja 150 euron lisäalennuksen/varaus Da Nangin -lomista.

Etu koskee kaikkia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-31.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 12.8.–2.9.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Joulumatkat Kanarialle

Nauti joululomasta lämpimillä Kanariansaarilla. Valitse juuri sinulle sopiva lomakohde Kanariansaarten saarioppaan avulla tai hyppää alta varaamaan unelmalomasi ennen kuin joku toinen ehtii! Parhaat joululomat varataan nyt!

Euroopan joulutorit

Vain lyhyen lentomatkan päästä löytyy upeita joulutoreja, joissa voit maistella erilaisia paikallisia herkkuja ja tehdä ostoslöytöjä. Tutustu Berliinin, Lontoon ja Prahan matkoihimme!

Joulun kaukomatkat

Eksoottisia hedelmiä, upeita auringonlaskuja, hemmotteleva aurinko ja ainutlaatuisia elämyksiä! Kaukokohteet sopivat loistavasti pidempien joululomien matkakohteiksi. Valitse monipuolinen Thaimaa, viehättävä Vietnam tai hurmaava Meksiko.

Hotellivinkkejä