Hotellit Barcelona

Tältä sivulta löydät kaikki hotellit kohteessa Barcelona. TUIlta löydät hotellit Barcelonassa jokaiseen makuun. Hotelli perheelle tai aikuiseen makuun, tunnelmallinen pikkuhotelli, lomaluksusta tai edullisempi vaihtoehto? Mitä ikinä haluatkaan, meiltä löydät juuri sopivan hotellin Barcelonassa. Tutustu alapuolella kohteen Barcelona hotellivaihtoehtoihin ja löydä oma suosikkisi!

Hotellivinkit

Parhaat hotellit Barcelonassa

Meillä on laaja valikoima hyviä hotelleja Barcelonassa, mutta kolme erityisen hyvää, joita joita asiakkaamme ovat suositelleet ovat: El Palace, Grand Hotel Central ja Ohla Barcelona.

Hotellit lapsiperheille Barcelonassa

TUIn valikoimassa on myös monia lapsiystävällisiä hotelleja Barcelonassa. Jos matkustat Barcelonaan lasten kanssa, suosittelemme esimerkiksi keskeisellä paikalla sijaitsevaa huoneistohotelli Aparthotel Atenea Calabriaa, jossa on kansainvälinen lastenkerho. Muita perheystävällisiä hotelleja ovat lähellä nähtävyyksiä sijaiseva Astoria -hotelli, jonka kattoterassilla on pieni uima-allas ja baari, jossa voi nauttia virkistäviä juomia ja pientä välipalaa, sekä goottilaisessa korttelissa sijaitseva viehättävä Petit Palace Boquería Garden.

Parhaat hotellit aikuisille Barcelonassa

Barcelonassa on useita hotelleja, jotka sopivat hyvin ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hyviä hotelleja aikuiseen makuun ovat esimerkiksi keskeisellä paikalla sijaitseva Secrotel Amister Art, jonka sisätilat ovat koristeltu eri taiteilijoiden taideteoksilla. Hotellin kattoterassilla on uima-allas ja sieltä on upea näköala yli Barcelonan. Muita hyviä hotelleja aikuiseen makuun Barcelonassa ovat tyylikäs boutique-hotelli H10 Montcada-Boutique Hotel sekä aivan Barcelonan sydämessä sijaitseva ylellinen design-hotelli Claris and Spa.

Edulliset hotellit Barcelonassa

Valikoimassamme on myös hyviä edullisia hotelleja Barcelonassa, jos haluat nauttia upeasta kaupunkilomasta pienemmällä budjetilla. Edullisia hotelleja Barcelonassa löydät valitsemalla pudotusvalikosta lajitteluperusteeksi hinnan halvimmasta kalleimpaan haluaminasi päivinä.

Käytä hetki Barcelonan hotellivalikoimaan tutustumiseen ja varaa oma suosikkihotellisi.

Katso kaikki TUIn hotellit täältä »