Matkat
Ao Nang (Krabi)

Hinta alkaen

...

Hotelleja

20

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Phuketista.
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e
  • Olut (50 cl)n. 2 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkiluku68 860 000

Matkat Ao Nang (Krabi)

Ao Nangin rantalomakohde sijaitsee mantereella Krabin provinssin sydämessä, Phuketin saaren itäpuolella. Voit matkustaa tänne ympäri vuoden, talvella kätevästi myös suorin lomalennoin. Pitkällä rantakadulla on värikäs kirjo kauppoja, räätäleitä, ravintoloita ja markkinakojuja. Pitkähäntäveneillä pääset kätevästi ympäröivän saariston upeille rannoille.

Thai-kielinen sana "ao" tarkoittaa lahtea, ja tällä pitkulaisella lahdella on kapea hiekkaranta. Rannasta on kehittynyt liikenteen solmukohta pitkähäntäveneille, joita näkee ylösvedettyinä rantahiekalle.

Tunnettuja rantoja
Todelliset paratiisirannat sijaitsevat lyhyen venematkan päässä saaristossa. Muutamalla Thaimaan bahtilla saat kyydin Ao Phra Nangille, jonka Sunday Times on valinnut maailman toiseksi hienoimmaksi rannaksi. Samaa trooppista tunnelmaa löytyy myös Chicken Islandilta (Koh Kai) ja Railaylta.

Viidakkosaaria, luolia ja sademetsiä
Ao Nangin ympäristö kuuluu koko Thaimaan kauneimpiin ja vaihtelevimpiin. Phang Ngan lahdelle tehtävillä veneretkillä näet kapeita ja korkeita viidakon peitossa olevia saaria ja luolia. Jonkin matkan päässä sisämaassa on mahtavia kansallispuistoja, kuten Khao Phanom Bencha, jossa voit vaeltaa sademetsässä.

Sukellusta ja snorklausta
Snorklausolosuhteet ovat täällä lähes täydelliset ja vesi on lämmintä ympäri vuoden. Anemone Reef ja Shark Point ovat sukellus- ja snorklauspaikoista tunnetuimmat. Ao Nangista pääset veneellä myös suoraan Phi Phi -saarille.

Suora lento talvella
Ao Nangiin voit lentää suorin lomalennoin talvella joko Phuketin tai Krabin kautta (Krabi International Airport). Lentoaika noin 11 tuntia. Suosittelemme ensisijaisesti jälkimmäistä, koska silloin matka lentokentältä hotellille kestää vain n. 30–40 minuuttia, kun taas Phuketista matkaa kertyy noin kolme tuntia. Mutta toisaalta Phuketin lennon myötä sinulla on mahdollisuus yhdistää lomaasi Ao Nangissa muita lomakohteita laajemmin, esim. kaikki Phuketin saaren lomakohteet. Talvella tarjoamme myös reittilentovaihtoehdon.

Reittilennoin kesällä
Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla useita eri lentovaihtoehtoja.

Matkavaihtoehtoja Ao Nang (Krabi)

Hotellit Ao Nang (Krabi)

20 hotellit

Näytä kaikki hotellit (20)