Matkat
Koh Kradan

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkit Phuketista.
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkiluku68 860 000

Matkat Koh Kradan

Koh Kradan

Saapuessasi pienen pienelle Koh Kradanin saarelle otat samalla automaattisen aikalisän kaikesta sivistyksestä, tilalle saat kermanvalkeita rantoja, lempeitä tuulen henkäyksiä sekä kristallinkirkkaan ja turkoosinsinisen meren. Täällä asut aivan rannan äärellä ja voit nauttia täydellisen rentoutumisen harvinaisesta ylellisyydestä.

Idyllinen Koh Kradan kuuluu Trang-provinssissa sijaitseviin pieniin saariin ja on vain neljä kilometriä pitkä ja leveimmältä kohdaltaankin vain kilometrin leveä. Saarella on vain kourallinen pieniä ja viihtyisiä bungalow-hotelleja, eikä lainkaan autoja ja kauppoja. Tänne matkustat lentämällä Krabille ja jatkamalla sieltä bussilla ja veneellä.

Osana kansallispuistoa
Suuri osa Koh Kradanin saaresta kuuluu Hat Chao Main kansallispuistoon, kun taas saaren muissa osissa viljellään kumia ja kookosta. Suuret turistivirrat eivät ole vielä löytäneet tänne, saari on ennen kaikkea suosittu saarelta toiselle matkaavien reppumatkailijoiden keskuudessa.

Matalia paratiisirantoja
Aution rannan löytäminen on helppoa ja välimatkat ovat lyhyitä. Saarella on muutama koko alueen valkeimmista rannoista; aurinkolasit ovat täällä varmasti tarpeen. Matalat rannat, joiden vesi hohtaa turkoosin sävyissä, sopivat hyvin lapsille.
Snorklausta ja patikointia
Saarta ympäröi koralliriutta, joka tarjoaa paljon tutkittavaa snorklaajalle ja sukeltajalle. Voit myös vuokrata kajakin tai lähteä tutustumaan trooppiseen vehreyteen patikoimalla.
Vedenalaiset häät
Kerran vuodessa Thaimaan matkailuviranomaiset järjestävät vedenalaiset häät Koh Kradanilla. Halukas sukellussertifikaatin omaava pari vihitään pinnan alla järjestettävässä seremoniassa. Eli jos etsit toisenlaista tapaa liiton solmimiseen, voi vedenalaiset häät olla yksi vaihtoehto.

Hotelli rannalla The Seven Seas -hotellimme sijaitsee aivan rannalla. Sieltä löydät rantabaarin, ravintolan ja pienen span, josta voit varata hierontaa. Lähistöllä on muutama vaatimaton rantaravintola, muiden pienehköjen hotellien yhteydessä. Laajempi ei tarjonta täällä juuri ole. Kauppoja ei ole, tarvitsemasi voit ostaa hotellista.

Retkiä pitkähäntäveneillä
Koska olet Trang-provinssin saaristossa, on lähisaariin tutustuminen helpointa pitkähäntäveneellä, vuokraat vain veneen ja kuljettajan. Läheisellä Koh Mookin saarella sijaitsee Esmerald Cave, Smaragdiluola, joka on tunnettu retkikohde reppureissaajien keskuudessa. Laskuveden aikaan voit uida läpi 80 m pitkän tunnelin, joka avautuu satumaiseen laguuniin.

Matkavaihtoehtoja Koh Kradan